Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
Ma,pusti,neve..hvala ti na logicnom pojasnjenju i pomoci,ali tu cinjenice ocito ne pomazu.HQ wrote:da, ti nisi politički korektno upakiran pa često popiješ ban, znam to.. i preozbiljan si :)
ona te samo pitala imaš li djece i vjerojatno bi te u nastavku pitala kako bi tebi bilo da ih neka glupača razvlači i gadi po novinama ili tako nešto, bi li ih pokušao zaštititi, a ti je smjesta nazoveš ljigavom manipulatoricom koja ti pokušava smjestiti ban?
ukratko, mislim da si pretjerao, bio si grub i napao je bzvz, ne bih rekla da je mislila išta loše, a još manje isprovocirati ban za tebe
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
moja valjda nijemarcellus wrote:tvoja primarna
neva- Posts : 4367
2014-04-12
megi,...i ne vadi:)
dijagram-
2015-08-09
HQ wrote:da, ti nisi politički korektno upakiran pa često popiješ ban, znam to.. i preozbiljan si :)
ona te samo pitala imaš li djece i vjerojatno bi te u nastavku pitala kako bi tebi bilo da ih neka glupača razvlači i gadi po novinama ili tako nešto, bi li ih pokušao zaštititi, a ti je smjesta nazoveš ljigavom manipulatoricom koja ti pokušava smjestiti ban?
ukratko, mislim da si pretjerao, bio si grub i napao je bzvz, ne bih rekla da je mislila išta loše, a još manje isprovocirati ban za tebe
Molim lijepo, drsko je i bezobrazno pitati išta iz privatnog života kao da sad ja tebe iz čista mira pitam koliko imaš godina, imaš li dečka ili si udana i te spike. Pa nisam s njom ovce pasao da ću svoj privatni život prosipat po forumu. Da, pa će me pitat jel muški ili ženska, pa koliko, pa koliko im je godima i tako do besvjesti. Naježim se ko mačak kad mi netko postavi takva drska pitanja! I to tebi nije ništa ali što me nazvala paranoikom tebi to isto ništa ne znači. Ali kad ja napišem kučka eeeee.... to je već preko svih granica dobrog ukusa i bontona.
Guest- Guest
da, neki ljudi ovdje međusobno se uopće ne razumiju i doživljavaju se na najčudnije načine, valjda su previše različiti :/maggie13 wrote:Ma,pusti,neve..hvala ti na logicnom pojasnjenju i pomoci,ali tu cinjenice ocito ne pomazu.
2014-04-12
dijagram wrote:megi,...i ne vadi:)
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:dijagram wrote:megi,...i ne vadi:)
dijagram-
2015-08-09
HQ wrote:da, neki ljudi ovdje međusobno se uopće ne razumiju i doživljavaju se na najčudnije načine, valjda su previše različiti :/maggie13 wrote:Ma,pusti,neve..hvala ti na logicnom pojasnjenju i pomoci,ali tu cinjenice ocito ne pomazu.
Jebiga, razumijemo se itekako samo ja se nedam nasanjkati. Vjerovala ti ili ne ali ja odmah osjetim s kojim nakanama mi se netko obraća i nisam toliko glup da ne prepoznam drskost u obraćanju.
Guest- Guest
a jbt, ti kao da se nalaziš u katoličkoj djevojačkoj školi, a ne na forumu :D pa ovdje mnogi ljudi slobodno govore o svemu tome što si naveoUsne Stjepana Gnječa wrote:Molim lijepo, drsko je i bezobrazno pitati išta iz privatnog života kao da sad ja tebe iz čista mira pitam koliko imaš godina, imaš li dečka ili si udana i te spike. Pa nisam s njom ovce pasao da ću svoj privatni život prosipat po forumu. Da, pa će me pitat jel muški ili ženska, pa koliko, pa koliko im je godima i tako do besvjesti. Naježim se ko mačak kad mi netko postavi takva drska pitanja! I to tebi nije ništa ali što me nazvala paranoikom tebi to isto ništa ne znači. Ali kad ja napišem kučka eeeee.... to je već preko svih granica dobrog ukusa i bontona.
oni koji ne žele govoriti jednostavno kažu da ne žele, a pritom nije nužno onog tko pita nazvati ljigavim manipulatorom koji ti navlači ban :D
tek na 'ljigavu manipulatoricu' ti je rekla da si paranoičan, i to zbog tvoje trenutne reakcije, a ne kao trajnu 'dijagnozu'
kažem ja da se ne razumijete, a ti se isto prebrzo snervaš
2014-04-12
dijagram wrote:jasambrend wrote:dijagram wrote:megi,...i ne vadi:)
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:dijagram wrote:jasambrend wrote:dijagram wrote:megi,...i ne vadi:)
dijagram-
2015-08-09
hasan dobio menzes , ovako su komunisti rabili zastitu svoje osobnosti
realno bi trebalo rijesiti se svih losih strana komunizma koji se manifestiraju kroz
HDZ , hasana , SUBNORnovi kaptolatni markicizam i sl.
onda svijet bude lopta sarena
realno bi trebalo rijesiti se svih losih strana komunizma koji se manifestiraju kroz
HDZ , hasana , SUBNORnovi kaptolatni markicizam i sl.
onda svijet bude lopta sarena
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa što i da te htjela malo izazivati.. što očito nije, jer se maknula nakon što si se obrecnuoUsne Stjepana Gnječa wrote:Jebiga, razumijemo se itekako samo ja se nedam nasanjkati. Vjerovala ti ili ne ali ja odmah osjetim s kojim nakanama mi se netko obraća i nisam toliko glup da ne prepoznam drskost u obraćanju.
mislim, otkad si takva mimoza da odmah obrambeno skupiš latice i agresivno lansiraš bodlje? :)
forum bi bio predosadan da nema malo pikanja i izazivanja, to znaš i sam, ali nisu svi koji te malo bocnu odmah crni vragovi iz manipulacijskog pakla
2014-04-12
HQ wrote:a jbt, ti kao da se nalaziš u katoličkoj djevojačkoj školi, a ne na forumu :D pa ovdje mnogi ljudi slobodno govore o svemu tome što si naveoUsne Stjepana Gnječa wrote:Molim lijepo, drsko je i bezobrazno pitati išta iz privatnog života kao da sad ja tebe iz čista mira pitam koliko imaš godina, imaš li dečka ili si udana i te spike. Pa nisam s njom ovce pasao da ću svoj privatni život prosipat po forumu. Da, pa će me pitat jel muški ili ženska, pa koliko, pa koliko im je godima i tako do besvjesti. Naježim se ko mačak kad mi netko postavi takva drska pitanja! I to tebi nije ništa ali što me nazvala paranoikom tebi to isto ništa ne znači. Ali kad ja napišem kučka eeeee.... to je već preko svih granica dobrog ukusa i bontona.
oni koji ne žele govoriti jednostavno kažu da ne žele, a pritom nije nužno onog tko pita nazvati ljigavim manipulatorom koji ti navlači ban :D
tek na 'ljigavu manipulatoricu' ti je rekla da si paranoičan, i to zbog tvoje trenutne reakcije, a ne kao trajnu 'dijagnozu'
kažem ja da se ne razumijete, a ti se isto prebrzo snervaš
Nemoj mi davati i nametati ulogu koja nije moja. Taj post ona zna da se nadovezuje na njen prošli post od prije 20 dana gdje me etiketirala da sam paranoik i ja joj odgovorih bez ikakvik vrijeđanja i epiteta i popuših ban od 7 dana. Toliko o toj mudrici koja je veselo odlepršala sva sretna što mi je isprovocirala ban.
Isto tako neka ide pitat Bozanića i pope da li i koliko djece imaju već kad se non stop uvaljuju i uguravaju ženama u vagine i maternice.
Ja sam svoje rekao a vi skvo nastavite dalje kvocat. Haug!
Guest- Guest
dobro, neka si, haug bijeli brate, idi s mirom i neka krdo tatanaka bude s tobom na Manituovim pašnjacimaUsne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam svoje rekao a vi skvo nastavite dalje kvocat. Haug!
2014-04-12
HQ wrote:dobro, neka si, haug bijeli brate, idi s mirom i neka krdo tatanaka bude s tobom na Manituovim pašnjacimaUsne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam svoje rekao a vi skvo nastavite dalje kvocat. Haug!
Evo ti uvrede upakirane u political correctness: umjesto da mi kažeš dabogda crknuo stoko ti meni kažeš to isto na ovaj način: i neka krdo tatanaka bude s tobom na Manituovim pašnjacima.
Još ću naposlijetku početi davati pravo Longiju u svezi žena..
Guest- Guest
uff.. baš sam ljigava manipulatorica, ful se sramimUsne Stjepana Gnječa wrote:HQ wrote:dobro, neka si, haug bijeli brate, idi s mirom i neka krdo tatanaka bude s tobom na Manituovim pašnjacimaUsne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam svoje rekao a vi skvo nastavite dalje kvocat. Haug!
Evo ti uvrede upakirane u political correctness: umjesto da mi kažeš dabogda crknuo stoko ti meni kažeš to isto na ovaj način: i neka krdo tatanaka bude s tobom na Manituovim pašnjacima.
a ako Longiju ikad budeš davao pravo u svezi žena, onda odmah zovem hitnu pomoć
2014-04-12
HQ wrote:uff.. baš sam ljigava manipulatorica, ful se sramimUsne Stjepana Gnječa wrote:HQ wrote:dobro, neka si, haug bijeli brate, idi s mirom i neka krdo tatanaka bude s tobom na Manituovim pašnjacimaUsne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam svoje rekao a vi skvo nastavite dalje kvocat. Haug!
a ako Longiju ikad budeš davao pravo u svezi žena, onda odmah zovem hitnu pomoć
A Šta nije? Da ja tako tebi nešto napišem, ti bi meni barem tri lancuna texta natipkala...koja pokora ovo je gore od sto očenaša...žene uvijek imaju zadnju riječ osim ako muškarac kaže: da draga, si šefice, subito draga.
Longi ima pravo u dosta toga što se žena tiče. Još je za mene malo pre revolucionaran ali lako kažem skoč i hopnem u njegovu religiju.
Guest- Guest
pa što, svatko se bori onim što ima, ti si brutalan, a ja idem na iscrpljivanjeUsne Stjepana Gnječa wrote:A Šta nije? Da ja tako tebi nešto napišem, ti bi meni barem tri lancuna texta natipkala...koja pokora ovo je gore od sto očenaša...žene uvijek imaju zadnju riječ osim ako muškarac kaže: da draga, si šefice, subito draga.
Longi ima pravo u dosta toga što se žena tiče. Još je za mene malo pre revolucionaran ali lako kažem skoč i hopnem u njegovu religiju.
i to bi bila poučna tri lancuna samo me već duže nitko nije toliko potaknuo ili isprovocirao
a longijeva religija ti je garant da nijedna žena nikad neće na tebe ni bicikl nasloniti, pa samo skočni i hopni ako nas se želiš 4ever riješiti
2014-04-12
ps. idem šetat psa, kasnije ću pogledati jesi li postao sljedbenik longijevog histeričnog antiemancipacionizma
(mislim da sam za ovu riječ zaslužila neku nagradicu)
2014-04-12
HQ wrote:ps. idem šetat psa, kasnije ću pogledati jesi li postao sljedbenik longijevog histeričnog antiemancipacionizma
Ja idem lovit pokemone po ulici i do birca možda ulovim kojeg poslije ću popušit lulu mira i popit pivo na miru ako me i u bircu netko ne snerva.
antiemancipacionizma? luda riječ slomiš jezik dok izgovoriš antiemancipacionizma.
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hoće li netko zaštiti katolike od medijskog linča i govora mržnje?
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» Trump osudio slobodu govora i pozvao na borbu protiv mržnje
» Hrvatska stranka prijavila Izetbegovića zbog govora mržnje i prijetnji
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» Trump osudio slobodu govora i pozvao na borbu protiv mržnje
» Hrvatska stranka prijavila Izetbegovića zbog govora mržnje i prijetnji
Page 5 of 7