ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje - Page 5 Empty Re: Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje

Post by L'âme 21/7/2016, 19:07

HQ wrote:da, ti nisi politički korektno upakiran pa često popiješ ban, znam to.. i preozbiljan si :)
ona te samo pitala imaš li djece i vjerojatno bi te u nastavku pitala kako bi tebi bilo da ih neka glupača razvlači i gadi po novinama ili tako nešto, bi li ih pokušao zaštititi, a ti je smjesta nazoveš ljigavom manipulatoricom koja ti pokušava smjestiti ban?

ukratko, mislim da si pretjerao, bio si grub i napao je bzvz, ne bih rekla da je mislila išta loše, a još manje isprovocirati ban za tebe
Ma,pusti,neve..hvala ti na logicnom pojasnjenju i pomoci,ali tu cinjenice ocito ne pomazu.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje - Page 5 Empty Re: Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje

Post by neva 21/7/2016, 19:10

marcellus wrote:tvoja primarna
moja valjda nije :D

Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje - Page 5 B157811de4b254b3b89a8b79f8b59bcb
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dijagram 21/7/2016, 19:10

megi,...i ne vadi:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 21/7/2016, 19:10

HQ wrote:da, ti nisi politički korektno upakiran pa često popiješ ban, znam to.. i preozbiljan si :)
ona te samo pitala imaš li djece i vjerojatno bi te u nastavku pitala kako bi tebi bilo da ih neka glupača razvlači i gadi po novinama ili tako nešto, bi li ih pokušao zaštititi, a ti je smjesta nazoveš ljigavom manipulatoricom koja ti pokušava smjestiti ban?

ukratko, mislim da si pretjerao, bio si grub i napao je bzvz, ne bih rekla da je mislila išta loše, a još manje isprovocirati ban za tebe

Molim lijepo, drsko je i bezobrazno pitati išta iz privatnog života kao da sad ja tebe iz čista mira pitam koliko imaš godina, imaš li dečka ili si udana i te spike. Pa nisam s njom ovce pasao da ću svoj privatni život prosipat po forumu. Da, pa će me pitat jel muški ili ženska, pa koliko, pa koliko im je godima i tako do besvjesti. Naježim se ko mačak kad mi netko postavi takva drska pitanja! I to tebi nije ništa ali što me nazvala paranoikom tebi to isto ništa ne znači. Ali kad ja napišem kučka eeeee.... to je već preko svih granica dobrog ukusa i bontona.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 21/7/2016, 19:12

maggie13 wrote:Ma,pusti,neve..hvala ti na logicnom pojasnjenju i pomoci,ali tu cinjenice ocito ne pomazu.
da, neki ljudi ovdje međusobno se uopće ne razumiju i doživljavaju se na najčudnije načine, valjda su previše različiti :/
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by darth_vader 21/7/2016, 19:14

dijagram wrote:megi,...i ne vadi:)

:rim
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram 21/7/2016, 19:15

jasambrend wrote:

yoda
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 21/7/2016, 19:15

HQ wrote:
maggie13 wrote:Ma,pusti,neve..hvala ti na logicnom pojasnjenju i pomoci,ali tu cinjenice ocito ne pomazu.
da, neki ljudi ovdje međusobno se uopće ne razumiju i doživljavaju se na najčudnije načine, valjda su previše različiti :/

Jebiga, razumijemo se itekako samo ja se nedam nasanjkati. Vjerovala ti ili ne ali ja odmah osjetim s kojim nakanama mi se netko obraća i nisam toliko glup da ne prepoznam drskost u obraćanju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 21/7/2016, 19:18

Usne Stjepana Gnječa wrote:Molim lijepo, drsko je i bezobrazno pitati išta iz privatnog života kao da sad ja tebe iz čista mira pitam koliko imaš godina, imaš li dečka ili si udana i te spike. Pa nisam s njom ovce pasao da ću svoj privatni život prosipat po forumu. Da, pa će me pitat jel muški ili ženska, pa koliko, pa koliko im je godima i tako do besvjesti. Naježim se ko mačak kad mi netko postavi takva drska pitanja! I to tebi nije ništa ali što me nazvala paranoikom tebi to isto ništa ne znači. Ali kad ja napišem kučka eeeee.... to je već preko svih granica dobrog ukusa i bontona.
a jbt, ti kao da se nalaziš u katoličkoj djevojačkoj školi, a ne na forumu :D pa ovdje mnogi ljudi slobodno govore o svemu tome što si naveo
oni koji ne žele govoriti jednostavno kažu da ne žele, a pritom nije nužno onog tko pita nazvati ljigavim manipulatorom koji ti navlači ban :D
tek na 'ljigavu manipulatoricu' ti je rekla da si paranoičan, i to zbog tvoje trenutne reakcije, a ne kao trajnu 'dijagnozu'

kažem ja da se ne razumijete, a ti se isto prebrzo snervaš
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by darth_vader 21/7/2016, 19:18

dijagram wrote:
jasambrend wrote:

yoda
blackboard
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram 21/7/2016, 19:19

jasambrend wrote:
dijagram wrote:
jasambrend wrote:

yoda
blackboard
B-)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by debotoijusto 21/7/2016, 19:20

hasan dobio menzes , ovako su komunisti rabili zastitu svoje osobnosti
realno bi trebalo rijesiti se svih losih strana komunizma koji se manifestiraju kroz
HDZ , hasana , SUBNORnovi kaptolatni markicizam i sl.

onda svijet bude lopta sarena
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 21/7/2016, 19:24

Usne Stjepana Gnječa wrote:Jebiga, razumijemo se itekako samo ja se nedam nasanjkati. Vjerovala ti ili ne ali ja odmah osjetim s kojim nakanama mi se netko obraća i nisam toliko glup da ne prepoznam drskost u obraćanju.
pa što i da te htjela malo izazivati.. što očito nije, jer se maknula nakon što si se obrecnuo
mislim, otkad si takva mimoza da odmah obrambeno skupiš latice i agresivno lansiraš bodlje? :)
forum bi bio predosadan da nema malo pikanja i izazivanja, to znaš i sam, ali nisu svi koji te malo bocnu odmah crni vragovi iz manipulacijskog pakla
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 21/7/2016, 19:24

HQ wrote:
Usne Stjepana Gnječa wrote:Molim lijepo, drsko je i bezobrazno pitati išta iz privatnog života kao da sad ja tebe iz čista mira pitam koliko imaš godina, imaš li dečka ili si udana i te spike. Pa nisam s njom ovce pasao da ću svoj privatni život prosipat po forumu. Da, pa će me pitat jel muški ili ženska, pa koliko, pa koliko im je godima i tako do besvjesti. Naježim se ko mačak kad mi netko postavi takva drska pitanja! I to tebi nije ništa ali što me nazvala paranoikom tebi to isto ništa ne znači. Ali kad ja napišem kučka eeeee.... to je već preko svih granica dobrog ukusa i bontona.
a jbt, ti kao da se nalaziš u katoličkoj djevojačkoj školi, a ne na forumu :D pa ovdje mnogi ljudi slobodno govore o svemu tome što si naveo
oni koji ne žele govoriti jednostavno kažu da ne žele, a pritom nije nužno onog tko pita nazvati ljigavim manipulatorom koji ti navlači ban :D
tek na 'ljigavu manipulatoricu' ti je rekla da si paranoičan, i to zbog tvoje trenutne reakcije, a ne kao trajnu 'dijagnozu'

kažem ja da se ne razumijete, a ti se isto prebrzo snervaš

Nemoj mi davati i nametati ulogu koja nije moja. Taj post ona zna da se nadovezuje na njen prošli post od prije 20 dana gdje me etiketirala da sam paranoik i ja joj odgovorih bez ikakvik vrijeđanja i epiteta i popuših ban od 7 dana. Toliko o toj mudrici koja je veselo odlepršala sva sretna što mi je isprovocirala ban.

Isto tako neka ide pitat Bozanića i pope da li i koliko djece imaju već kad se non stop uvaljuju i uguravaju ženama u vagine i maternice.

Ja sam svoje rekao a vi skvo nastavite dalje kvocat. Haug!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 21/7/2016, 19:29

Usne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam svoje rekao a vi skvo nastavite dalje kvocat. Haug!
dobro, neka si, haug bijeli brate, idi s mirom i neka krdo tatanaka bude s tobom na Manituovim pašnjacima
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 21/7/2016, 19:40

HQ wrote:
Usne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam svoje rekao a vi skvo nastavite dalje kvocat. Haug!
dobro, neka si, haug bijeli brate, idi s mirom i neka krdo tatanaka bude s tobom na Manituovim pašnjacima

Evo ti uvrede upakirane u political correctness: umjesto da mi kažeš dabogda crknuo stoko ti meni kažeš to isto na ovaj način: i neka krdo tatanaka bude s tobom na Manituovim pašnjacima.

Još ću naposlijetku početi davati pravo Longiju u svezi žena..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 21/7/2016, 19:43

Usne Stjepana Gnječa wrote:
HQ wrote:

Evo ti uvrede upakirane u political correctness: umjesto da mi kažeš dabogda crknuo stoko ti meni kažeš to isto na ovaj način: i neka krdo tatanaka bude s tobom na Manituovim pašnjacima.

:D uff.. baš sam ljigava manipulatorica, ful se sramim :}
a ako Longiju ikad budeš davao pravo u svezi žena, onda odmah zovem hitnu pomoć
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 21/7/2016, 19:52

HQ wrote:
Usne Stjepana Gnječa wrote:
HQ wrote:

:D uff.. baš sam ljigava manipulatorica, ful se sramim :}
a ako Longiju ikad budeš davao pravo u svezi žena, onda odmah zovem hitnu pomoć

A Šta nije? :D Da ja tako tebi nešto napišem, ti bi meni barem tri lancuna texta natipkala...koja pokora ovo je gore od sto očenaša...žene uvijek imaju zadnju riječ osim ako muškarac kaže: da draga, si šefice, subito draga.

Longi ima pravo u dosta toga što se žena tiče. Još je za mene malo pre revolucionaran ali lako kažem skoč i hopnem u njegovu religiju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 21/7/2016, 19:58

Usne Stjepana Gnječa wrote:A Šta nije? :D  Da ja tako tebi nešto napišem, ti bi meni barem tri lancuna texta natipkala...koja pokora ovo je gore od sto očenaša...žene uvijek imaju zadnju riječ osim ako muškarac kaže: da draga, si šefice, subito draga.

Longi ima pravo u dosta toga što se žena tiče.  Još je za mene malo pre revolucionaran ali lako kažem skoč i hopnem u njegovu religiju.
pa što, svatko se bori onim što ima, ti si brutalan, a ja idem na iscrpljivanje :D  
i to bi bila poučna tri lancuna :P samo me već duže nitko nije toliko potaknuo ili isprovocirao

a longijeva religija ti je garant da nijedna žena nikad neće na tebe ni bicikl nasloniti, pa samo skočni i hopni ako nas se želiš 4ever riješiti
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 21/7/2016, 20:01

ps. idem šetat psa, kasnije ću pogledati jesi li postao sljedbenik longijevog histeričnog antiemancipacionizma 
(mislim da sam za ovu riječ zaslužila neku nagradicu)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 21/7/2016, 20:13

HQ wrote:ps. idem šetat psa, kasnije ću pogledati jesi li postao sljedbenik longijevog histeričnog antiemancipacionizma 
(mislim da sam za ovu riječ zaslužila neku nagradicu)

Ja idem lovit pokemone po ulici i do birca možda ulovim kojeg poslije ću popušit lulu mira i popit pivo na miru ako me i u bircu netko ne snerva.

antiemancipacionizma? luda riječ slomiš jezik dok izgovoriš antiemancipacionizma.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics