Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
Zlatko dobro veli, zašto izostaje pravobraniteljičina reakcija? Da su "antifašistička" djeca u pitanju, već bi se održavali kongresi o netoleranciji, a Vili i Urša bi kokodakali na Markovu trgu.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
Turak > Turci pa odatle u genitivu množine Turaka, a ne Turaca.
Kmeči ustaška pičkica... Cvili ko svinjče. Gdje mu nestadoše geni šehida i mučenika?
Retardinjo bi se tužakao a sam je sebi jamu iskopao.
Sad i ja kao i Tomić osjećam stanovitu naklonost prema tom retardu.
Dođe mi nekako žao tog bleiburškog purgera muslimanske vjeroispovijesti.
Retardinjo bi se tužakao a sam je sebi jamu iskopao.
Sad i ja kao i Tomić osjećam stanovitu naklonost prema tom retardu.
Dođe mi nekako žao tog bleiburškog purgera muslimanske vjeroispovijesti.
Regoč wrote:Zlatko dobro veli, zašto izostaje pravobraniteljičina reakcija? Da su "antifašistička" djeca u pitanju, već bi se održavali kongresi o netoleranciji, a Vili i Urša bi kokodakali na Markovu trgu.
zato kaj su ustaše gubitnici i tko ih jebe
Guest- Guest
Sad će Hasanbegović u Tursku tamo fali obrazovnog kadra.
Guest- Guest
Turac > Turci . Vidi malog turca, voda mu do...koljena. Idu turci, vise im...sablje....
Last edited by dawson on 21/7/2016, 14:16; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Hrvatski novinari i publicisti (HNiP) prozvali su Zrinku Vrabec Mojzeš zbog govora mržnje u Nacionalu. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.
“U Nacionalu br. 951. od 19.srpnja 2016. bivša novinarka i bivša savjetnica za kulturu i društvene djelatnosti dvojice bivših predsjednika Republike Hrvatske Zrinka Vrabec Mojzeš, u svojoj se kolumni, osim što je izvrijeđala tehničkog ministra kulture dr. Zlatka Hasanbegovića i njegovu suprugu, barbarski obrušila i na njihovo dvoje malodobne djece. Ne libeći se niti pisati i neistine i uvrede djeci na, Mojzešova je nisko insinuirala da se Hasanbegovićeva djeca ne znaju ponašati na javnim mjestima, a posebice na kulturnim događanjima, iako su dječaci uspješni polaznici glazbene škole i nastupaju u dječjim predstavama.
“U Nacionalu br. 951. od 19.srpnja 2016. bivša novinarka i bivša savjetnica za kulturu i društvene djelatnosti dvojice bivših predsjednika Republike Hrvatske Zrinka Vrabec Mojzeš, u svojoj se kolumni, osim što je izvrijeđala tehničkog ministra kulture dr. Zlatka Hasanbegovića i njegovu suprugu, barbarski obrušila i na njihovo dvoje malodobne djece. Ne libeći se niti pisati i neistine i uvrede djeci na, Mojzešova je nisko insinuirala da se Hasanbegovićeva djeca ne znaju ponašati na javnim mjestima, a posebice na kulturnim događanjima, iako su dječaci uspješni polaznici glazbene škole i nastupaju u dječjim predstavama.
2014-04-14
Blentonka je nasa a ovaj zagrebacki retardirani musliman nije nas. Djeca su mu jos i gora. Neodgojena retardirana zagrebacka muslimanska balavurdija. Nego ima li Blentonka djece???? Kako su odgojena??? Lijepa na mamu??? Postena na mamu??? Gjd je slika da se malo zajebavamo na njihov racun???? Cek, to ne ide.... Ona je nasa, onda su i djeca nasa.... Ups nista onda...Nevezano al je ruzna, kak sami vrak. Mislim da je ni Mesic nije jebo. Ovako ruzno stvorenje mora biti pokvareno.
2014-04-14
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
male partizanke bombe bacale , bombe bacale...
2015-08-15
Vi ste hrvati i hrvatice žešće poremećena gomila idiota.
Guest- Guest
Zašto? Pa sta ne smijemo djecu komentirati? Ja sam mislila da je to napredno, vidi Zrinke . Mi ju samo kopiramo da budemo moderni i antifašistički Cool...
2015-08-15
Zrinka je majka troje djece.
Osobno me se dojmila još osamdeset i neke kad je s Ljudevitom Grgurićem vodila na TVZ-u Književnu tv-vrtešku (!) pa je u jednoj od emisija rekla vrtuljak. Pomislih tada "bravo, Zrinka, bori se ti za naš jezik". Danas mi se čini da joj se vrtuljak omaknuo.
Osobno me se dojmila još osamdeset i neke kad je s Ljudevitom Grgurićem vodila na TVZ-u Književnu tv-vrtešku (!) pa je u jednoj od emisija rekla vrtuljak. Pomislih tada "bravo, Zrinka, bori se ti za naš jezik". Danas mi se čini da joj se vrtuljak omaknuo.
A kakva su, divljaci ko mama ili?Regoč wrote:Zrinka je majka troje djece
2015-08-15
U novinarskim krugovima poznata kao Zrinka Vrabec-Mazneš
A širim kao stipina majmunica .marcellus wrote:U novinarskim krugovima poznata kao Zrinka Vrabec-Mazneš
2015-08-15
Ali dobro, evo neka na sudu objasni zašto se javno ruga i vrijeđa malodobnu djecu i je li to nacionalna, klasna ili koja netrpeljivost , po kojoj osnovi ih zapravo mrzi..
2015-08-15
kaja_333 wrote:Ali dobro, evo neka na sudu objasni zašto se javno ruga i vrijeđa malodobnu djecu i je li to nacionalna, klasna ili koja netrpeljivost , po kojoj osnovi ih zapravo mrzi..
po osnovi da njemu je kultura način života, a ne resor, i njegovi nisu došli u Zagreb 45. iz šume. A nju s kulturom vezuje uglavnom državni proračun.
Djeca su od 10 godina žvakala žvaku na gala koncertu, a njena su Mozarta valjda svirala s 5 mrtvi ozbiljni. Samo im je klavir bio harmonika a izvedba Zgazila si me kao zadnju cigaretu, ostao sam list na vetru! Ili Kud narodna vojska prođe !
2015-08-15
kaja_333 wrote:Ali dobro, evo neka na sudu objasni zašto se javno ruga i vrijeđa malodobnu djecu i je li to nacionalna, klasna ili koja netrpeljivost , po kojoj osnovi ih zapravo mrzi..
Pa nisu djeca kriva što im je majka tovarica isto ko i djeca Hasanbegovića nisu kriva što im je otac ustaša.
Guest- Guest
pa dobro neće valjda bit partizani, mislim partizani i kultura ono
Similar topics
» Hoće li netko zaštiti katolike od medijskog linča i govora mržnje?
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» Trump osudio slobodu govora i pozvao na borbu protiv mržnje
» Hrvatska stranka prijavila Izetbegovića zbog govora mržnje i prijetnji
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» Trump osudio slobodu govora i pozvao na borbu protiv mržnje
» Hrvatska stranka prijavila Izetbegovića zbog govora mržnje i prijetnji
Page 3 of 7