Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
znas li da je ona jedina ostala u petrinjskoj vojarni vasil gacesa od novinara koji su bili kod zloglasnog zapovjednika vojarne i ratnog zlocinca slobodana tarbuka kad su novinari dosli u posjet toj kasarni nakon prvog napada na petrinju pocetkom 9 mjeseca 1991 godine..svi novinari su vrlo brzo ispraceni dosta grubo narocito hrvatski i slovenski...dok su samo ostali srpski novinari i zrinka mojzes vrabec...kaja_333 wrote:Pa dobro, bilo je pitanje dana kada ce netko ovo mahnito dete slovenskog oficira i kokosi prijaviti za govor mržnje. Jos kada je sirila netrpeljivost i nekulturu u eteru. Privatni majmunčić Stipe Mesića koja je skakutala po studiju i zonglirala bananama kada bi mecena došao u studio a skidala kritičare s veze uz vrištanje i vrijeđanje te za goste kritičare (Banac)besramno kokodakala - kako ih ona nije zvala! iako su sjedili pored nje.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
Zašto srpski novinari i Zrinka? Dovoljno je reci samo prvo!vuksadinare wrote:znas li da je ona jedina ostala u petrinjskoj vojarni vasil gacesa od novinara koji su bili kod zloglasnog zapovjednika vojarne i ratnog zlocinca slobodana tarbuka kad su novinari dosli u posjet toj kasarni nakon prvog napada na petrinju pocetkom 9 mjeseca 1991 godine..svi novinari su vrlo brzo ispraceni dosta grubo narocito hrvatski i slovenski...dok su samo ostali srpski novinari i zrinka mojzes vrabec...kaja_333 wrote:Pa dobro, bilo je pitanje dana kada ce netko ovo mahnito dete slovenskog oficira i kokosi prijaviti za govor mržnje. Jos kada je sirila netrpeljivost i nekulturu u eteru. Privatni majmunčić Stipe Mesića koja je skakutala po studiju i zonglirala bananama kada bi mecena došao u studio a skidala kritičare s veze uz vrištanje i vrijeđanje te za goste kritičare (Banac)besramno kokodakala - kako ih ona nije zvala! iako su sjedili pored nje.
normalno da je stipina cimpanzica ostala, to su tatini prijatelji a navodno je nedugo nakon posjeta kasarni primjetila da je trudna . Pa neka me sada tuzi ako procita..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
.....poslije se pravdala kako je ostala 'zatocena' ona i jos dva novinara sa hravtske stranke..ona,denis latin i ne znam ime ovog drugog...pa je denis latin preko telefona 'dramaticno' izvjestavao iz vojarne kako eto oni su ostali pod prisilom..i onemoguceno im je slobodno kretanje po krugu vojarne i poligona dok to ne vriejdi za srpske novinare...da bi nakon nekoliko sati bio pusten latin i ovaj drugi novinar zbog intervencije iz 'visih zapovjednih krugova jna kao i iz predsjednistva jugoslavije'..dok ej zagonetno ostala tamo samo zrinka koja je pustena drugi dan...kaja_333 wrote:Zašto srpski novinari i Zrinka? Dovoljno je reci samo prvo!vuksadinare wrote:znas li da je ona jedina ostala u petrinjskoj vojarni vasil gacesa od novinara koji su bili kod zloglasnog zapovjednika vojarne i ratnog zlocinca slobodana tarbuka kad su novinari dosli u posjet toj kasarni nakon prvog napada na petrinju pocetkom 9 mjeseca 1991 godine..svi novinari su vrlo brzo ispraceni dosta grubo narocito hrvatski i slovenski...dok su samo ostali srpski novinari i zrinka mojzes vrabec...kaja_333 wrote:Pa dobro, bilo je pitanje dana kada ce netko ovo mahnito dete slovenskog oficira i kokosi prijaviti za govor mržnje. Jos kada je sirila netrpeljivost i nekulturu u eteru. Privatni majmunčić Stipe Mesića koja je skakutala po studiju i zonglirala bananama kada bi mecena došao u studio a skidala kritičare s veze uz vrištanje i vrijeđanje te za goste kritičare (Banac)besramno kokodakala - kako ih ona nije zvala! iako su sjedili pored nje.
normalno da je stipina cimpanzica ostala, to su tatini prijatelji a navodno je nedugo nakon posjeta kasarni primjetila da je trudna . Pa neka me sada tuzi ako procita..
2015-09-08
Tak me nedavno prijateljica koja je nedavno položila vozila na more i izazvala skoro 5 sudara, jednom umalo u tunelu, stane i gleda- koji je ovo znak?! - znak je da izađeš van gdje možes i das mi volan
2015-08-15
Od kad je istina govor mržnje? Neka Haso zatraži zaštitu od babe Serdogana ili nekog drugog islamističkog govna evetualno.
dawsonu nisu javili, sada je Erdo kul
2014-04-14
n_razbojnik wrote:dawsonu nisu javili, sada je Erdo kul
Dawson je uvijek bio dosljedan po pitanju Turaca . Serdo razjebava mainsteam EU politiku, loše za turce dobro za europljane, prije će doći na vlast "nova Europa" i "veliko čišćenje"
catabbath-
2015-08-21
Pa sto se onda pupi i onaj pop s cvjetnog vrijeđaju kad im kažu da su cetnici ?!dawson wrote:Od kad je istina govor mržnje?
2015-08-15
..jer nije bio dodatak..cetnici-antifasistikaja_333 wrote:Pa sto se onda pupi i onaj pop s cvjetnog vrijeđaju kad im kažu da su cetnici ?!dawson wrote:Od kad je istina govor mržnje?
2015-09-08
kaja_333 wrote:Pa sto se onda pupi i onaj pop s cvjetnog vrijeđaju kad im kažu da su cetnici ?!dawson wrote:Od kad je istina govor mržnje?
On je lojajan Srbin, koliko mi je poznatio koalirao je sa svime koji su ikada bili na vlasti.
catabbath-
2015-08-21
ma da nisi ti kurdske krvi? i btw nema ti ovdje sibilarizacije: Turska - Turaka , zbilja da poradiš taj pravopis i budeš pravi Rvat a što ne bi?dawson wrote:n_razbojnik wrote:dawsonu nisu javili, sada je Erdo kul
Dawson je uvijek bio dosljedan po pitanju Turaca . Serdo razjebava mainsteam EU politiku, loše za turce dobro za europljane, prije će doći na vlast "nova Europa" i "veliko čišćenje"
Last edited by n_razbojnik on Thu 21 Jul - 7:08; edited 1 time in total
2014-04-14
...toliko lojalan..da svakih pet minuta pohodi beograd....a za vrijeme rata svako malo 'turisticki' obilazio sao krajinudawson wrote:kaja_333 wrote:Pa sto se onda pupi i onaj pop s cvjetnog vrijeđaju kad im kažu da su cetnici ?!dawson wrote:Od kad je istina govor mržnje?
On je lojajan Srbin, koliko mi je poznatio koalirao je sa svime koji su ikada bili na vlasti.
2015-09-08
n_razbojnik wrote:ma da nisi ti Kurdske krvi? i btw nema ti ovdje sibilarizacije , zbilja da poradiš taj pravopis i budeš pravi Rvat a što ne bi?
Da sam Kurd veličao bi Kurdistan. Sibilarizacija je uvedena za Turce iz političke korektnosti, da ih nebi priviše uspoređivali sa muškim spolovilom
vuksadinare wrote:...toliko lojalan..da svakih pet minuta pohodi beograd....a za vrijeme rata svako malo 'turisticki' obilazio sao krajinu
A onda u koaliciju sa ADZom, šatoraši na aparatima
catabbath-
2015-08-21
Ma je, pa i zvuči nekako otomanski...Erdoganova prva 'ćer se sigurno tako zovedawson wrote:n_razbojnik wrote:ma da nisi ti Kurdske krvi? i btw nema ti ovdje sibilarizacije , zbilja da poradiš taj pravopis i budeš pravi Rvat a što ne bi?
Da sam Kurd veličao bi Kurdistan. Sibilarizacija je uvedena za Turce iz političke korektnosti, da ih nebi priviše uspoređivali sa muškim spolovilom
2014-04-14
Hase cvili! Neprocjenjivo.
Guest- Guest
hase žvače....Eva wrote:Hase cvili! Neprocjenjivo.
2015-09-08
kaja_333 wrote:Tak me nedavno prijateljica koja je nedavno položila vozila na more i izazvala skoro 5 sudara, jednom umalo u tunelu, stane i gleda- koji je ovo znak?! - znak je da izađeš van gdje možes i das mi volan
A u k...
darth_vader-
2014-04-17
Krenuli jebat Hasanpavelića a on ih bu sve tužil.
A jadan je Hase!
A jadan je Hase!
Ustaška pičkica plače. Šehidi i bezglavnik se roštiljaju u Gračanici i Madridu.
Guest- Guest
Zlatko dobro veli, zašto izostaje pravobraniteljičina reakcija? Da su "antifašistička" djeca u pitanju, već bi se održavali kongresi o netoleranciji, a Vili i Urša bi kokodakali na Markovu trgu.
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hoće li netko zaštiti katolike od medijskog linča i govora mržnje?
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» Trump osudio slobodu govora i pozvao na borbu protiv mržnje
» Hrvatska stranka prijavila Izetbegovića zbog govora mržnje i prijetnji
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» Trump osudio slobodu govora i pozvao na borbu protiv mržnje
» Hrvatska stranka prijavila Izetbegovića zbog govora mržnje i prijetnji
Page 2 of 7