Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
pa dobro neće valjda bit partizani, mislim partizani i kultura ono
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
marcellus wrote:kaja_333 wrote:Ali dobro, evo neka na sudu objasni zašto se javno ruga i vrijeđa malodobnu djecu i je li to nacionalna, klasna ili koja netrpeljivost , po kojoj osnovi ih zapravo mrzi..
po osnovi da njemu je kultura način života, a ne resor, i njegovi nisu došli u Zagreb 45. iz šume. A nju s kulturom vezuje uglavnom državni proračun.
Mnogo vam je Rvacka pošumljena...
Guest- Guest
provocator wrote:Kmeči ustaška pičkica... Cvili ko svinjče. Gdje mu nestadoše geni šehida i mučenika?
a gle ovog kmerčine
Pa to je njoj neshvatljivo izgleda. Da Zlatko ima bebu gledala bi valjda u pelenu jel se ukakakio pa napisala da je nekulturan. Strava.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Ali dobro, evo neka na sudu objasni zašto se javno ruga i vrijeđa malodobnu djecu i je li to nacionalna, klasna ili koja netrpeljivost , po kojoj osnovi ih zapravo mrzi..
po osnovi da njemu je kultura način života, a ne resor, i njegovi nisu došli u Zagreb 45. iz šume. A nju s kulturom vezuje uglavnom državni proračun.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:kaja_333 wrote:Ali dobro, evo neka na sudu objasni zašto se javno ruga i vrijeđa malodobnu djecu i je li to nacionalna, klasna ili koja netrpeljivost , po kojoj osnovi ih zapravo mrzi..
pa mogli bi umjesto lustracije pustit partizane u šumu i napisat aplikaciju partizan go, loviš partizanchu pokemona. S pravom puškom jasno
Pa sto se ruga djeci onda ?Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Ali dobro, evo neka na sudu objasni zašto se javno ruga i vrijeđa malodobnu djecu i je li to nacionalna, klasna ili koja netrpeljivost , po kojoj osnovi ih zapravo mrzi..
Pa nisu djeca kriva što im je majka tovarica isto ko i djeca Hasanbegovića nisu kriva što im je otac ustaša.
2015-08-15
:).marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:kaja_333 wrote:Ali dobro, evo neka na sudu objasni zašto se javno ruga i vrijeđa malodobnu djecu i je li to nacionalna, klasna ili koja netrpeljivost , po kojoj osnovi ih zapravo mrzi..
pa mogli bi umjesto lustracije pustit partizane u šumu i napisat aplikaciju partizan go, loviš partizanchu pokemona. S pravom puškom jasno
2015-08-15
marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:kaja_333 wrote:Ali dobro, evo neka na sudu objasni zašto se javno ruga i vrijeđa malodobnu djecu i je li to nacionalna, klasna ili koja netrpeljivost , po kojoj osnovi ih zapravo mrzi..
Ustaša GO isto njih lovimo po gradovima diljem planete.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Pa sto se ruga djeci onda ?Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Ali dobro, evo neka na sudu objasni zašto se javno ruga i vrijeđa malodobnu djecu i je li to nacionalna, klasna ili koja netrpeljivost , po kojoj osnovi ih zapravo mrzi..
Pa nisu djeca kriva što im je majka tovarica isto ko i djeca Hasanbegovića nisu kriva što im je otac ustaša.
To pitaj nju nemoj mene ne čitam misli. Inače nisam pročitao što je napisala jer takva štiva mene ne zanimaju. Znakovito mi je da vi hrvati po običaju se zaljepite za marginalne stvari i događaje dok za životno važne stvari ne marite. Očito je da je tebi i Marcelusu i vama sličnima veoma dobro u životu i da se u ovoj zločinačkoj vukojebini jako dobro snalazite pa imate vremena za trivijalne stvari.
Guest- Guest
Eski,imas ti djece?
2014-04-12
maggie13 wrote:Eski,imas ti djece?
Šta je ljigava manipulatorice? Došla si mi subverzivno zakucati još jedan ban kao prošli puta? Ajd šetaj.
Guest- Guest
Stvarno si opako paranoican..:S
2014-04-12
izrugivati se ni krivoj ni dužnoj obitelji neke javne osobe nisko je čak i za Mojzešicu koja je time jako dobro pokazala svoju razinu i kulturu.. i kad bi joj sad netko vratio istom mjerom po njezinom mužu i klincima, kladim se da bi odmah otrčala galamiti i cviliti u Strasbourg
osim toga, i navijači bi je mogli tužiti zbog generalizirajučeg vrijeđanja, jer je sve navijače poistovijetila s nasilnicima i huliganima
osim toga, i navijači bi je mogli tužiti zbog generalizirajučeg vrijeđanja, jer je sve navijače poistovijetila s nasilnicima i huliganima
neva- Posts : 4367
2014-04-12
maggie13 wrote:Stvarno si opako paranoican..:S
Ma bravo po koji puta me etiketiraš paranoikom i ne dobiješ ban ali zato sam ga ja dobio odgovarajući tebi na tvoje vrijeđanje s time da te nijednom u postu nisam uvrijedio.
Prevrtljiva si ti kučka igraš vrlo prljavo.
Guest- Guest
reći ženi da je kučka nije vrijeđanje? otkad to :OUsne Stjepana Gnječa wrote:Ma bravo po koji puta me etiketiraš paranoikom i ne dobiješ ban ali zato sam ga ja dobio odgovarajući tebi na tvoje vrijeđanje s time da te nijednom u postu nisam uvrijedio.
2014-04-12
HQ wrote:reći ženi da je kučka nije vrijeđanje? otkad to :OUsne Stjepana Gnječa wrote:Ma bravo po koji puta me etiketiraš paranoikom i ne dobiješ ban ali zato sam ga ja dobio odgovarajući tebi na tvoje vrijeđanje s time da te nijednom u postu nisam uvrijedio.
A jel sam ja nju počeo prvi vrijeđati ili je ona mene? Ona je mene prva krenula vrijeđati pa barem ti znaš da nikoga ne vrijeđam bez nekog čvrstog razloga. Jel sam ikad tebe uvrijedio? Nisam. Ako pratiš moje upise vidjet ćeš da na vrijeđanje mene od strane nekih uvijek istih korisnika odgovaram istom mjerom ma da ja za razliku od njih ne upakiram uvredu u political corecttness foliju.
Guest- Guest
HQ wrote:reći ženi da je kučka nije vrijeđanje? otkad to :OUsne Stjepana Gnječa wrote:Ma bravo po koji puta me etiketiraš paranoikom i ne dobiješ ban ali zato sam ga ja dobio odgovarajući tebi na tvoje vrijeđanje s time da te nijednom u postu nisam uvrijedio.
kučka, kao i pizda, nije spolna niti rodna kvalifikacija.
radi se o karakternoj osobini...
sitting_bull-
2015-09-28
da, ti nisi politički korektno upakiran pa često popiješ ban, znam to.. i preozbiljan si :)
ona te samo pitala imaš li djece i vjerojatno bi te u nastavku pitala kako bi tebi bilo da ih neka glupača razvlači i gadi po novinama ili tako nešto, bi li ih pokušao zaštititi, a ti je smjesta nazoveš ljigavom manipulatoricom koja ti pokušava smjestiti ban?
ukratko, mislim da si pretjerao, bio si grub i napao je bzvz, ne bih rekla da je mislila išta loše, a još manje isprovocirati ban za tebe
ona te samo pitala imaš li djece i vjerojatno bi te u nastavku pitala kako bi tebi bilo da ih neka glupača razvlači i gadi po novinama ili tako nešto, bi li ih pokušao zaštititi, a ti je smjesta nazoveš ljigavom manipulatoricom koja ti pokušava smjestiti ban?
ukratko, mislim da si pretjerao, bio si grub i napao je bzvz, ne bih rekla da je mislila išta loše, a još manje isprovocirati ban za tebe
2014-04-12
nebitno što nije spolna ni rodna kvalifikacija, ali je ipak uvreda, ma što vas dvojica mislilisitting_bull wrote:kučka, kao i pizda, nije spolna niti rodna kvalifikacija.
2014-04-12
sitting_bull wrote:HQ wrote:reći ženi da je kučka nije vrijeđanje? otkad to :OUsne Stjepana Gnječa wrote:Ma bravo po koji puta me etiketiraš paranoikom i ne dobiješ ban ali zato sam ga ja dobio odgovarajući tebi na tvoje vrijeđanje s time da te nijednom u postu nisam uvrijedio.
kučka, kao i pizda, nije spolna niti rodna kvalifikacija.
tvoja primarna
Ma,pusti,neve..hvala ti na logicnom pojasnjenju i pomoci,ali tu cinjenice ocito ne pomazu.HQ wrote:da, ti nisi politički korektno upakiran pa često popiješ ban, znam to.. i preozbiljan si :)
2014-04-12
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hoće li netko zaštiti katolike od medijskog linča i govora mržnje?
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» Trump osudio slobodu govora i pozvao na borbu protiv mržnje
» Hrvatska stranka prijavila Izetbegovića zbog govora mržnje i prijetnji
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» Trump osudio slobodu govora i pozvao na borbu protiv mržnje
» Hrvatska stranka prijavila Izetbegovića zbog govora mržnje i prijetnji
Page 4 of 7