Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
HQ wrote:ps. idem šetat psa, kasnije ću pogledati jesi li postao sljedbenik longijevog histeričnog antiemancipacionizma
(mislim da sam za ovu riječ zaslužila neku nagradicu)
Ja idem lovit pokemone po ulici i do birca možda ulovim kojeg poslije ću popušit lulu mira i popit pivo na miru ako me i u bircu netko ne snerva.
antiemancipacionizma? luda riječ slomiš jezik dok izgovoriš antiemancipacionizma.
Guest- Guest
Re: Hasanbegović traži pravobraniteljicu da zaštiti njegove sinove od govora mržnje
sitting_bull wrote:jebi ga, hase, sami si započeo hajku na druge.
sad cviliš kad si objekt hajke.
tvoji kompići u saboru bijahu kontra pravobraniteljice kojoj se sad žališ.
ispadaš pičkica...
Pičkica jest i gotovo.
Zamisli jadnika kako se koprca kad mu se istina reče.
Tetkica je očekivao da će biti svaki dan na TV, da će prosipati svoje bljuvotine i da će mu aplaudirati.
Sada, kad ga nitko ne jebe 2%, sad se sam nastoji ugurati u vijesti....pa makar i ovako.
Iebo ja to njegovo izlaženje u kazalište ako cilu predstavu žvačeš i preživaš kao krmača
Koja komedija....min. kulture u Hrvata- žestoko žvače žvaku na kazališnoj predstavi.......aupm
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
2014-04-14
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Osobno mislim da bi i Blentonkina djeca trebala zvakati nesta.
2014-04-14
možda jednom i bude nešto od tebe, piskaralo.marcellus wrote:sitting_bull wrote:HQ wrote:reći ženi da je kučka nije vrijeđanje? otkad to :OUsne Stjepana Gnječa wrote:Ma bravo po koji puta me etiketiraš paranoikom i ne dobiješ ban ali zato sam ga ja dobio odgovarajući tebi na tvoje vrijeđanje s time da te nijednom u postu nisam uvrijedio.
Prevrtljiva si ti kučka igraš vrlo prljavo.
kučka, kao i pizda, nije spolna niti rodna kvalifikacija.
radi se o karakternoj osobini...
tvoja primarna
možda, velim...
sitting_bull-
2015-09-28
znam, to je valjda smislio neki sadistički dio meneUsne Stjepana Gnječa wrote:antiemancipacionizma? luda riječ slomiš jezik dok izgovoriš antiemancipacionizma.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ne poznam ni Zrinku, ni djecu joj pa ne mogu suditi.kaja_333 wrote:A kakva su, divljaci ko mama ili?Regoč wrote:Zrinka je majka troje djece
Koliko retardiran moraš biti da ovo što pričaš povezuješ sa njegovom djecom? ah da moraš jednostavno biti superturboultra idiot šiting. Konjino retardirana obrtatio se pravobraniteljici jer su njegova djeca u pitanju a ne mačiji okot. Retardu bolesni idi ti svoju djecu izloži napadima i uvredama i onda sam sebi seri da si plačipička ako ih pokušaš zaštititi. Da sam na tvom nivou izvrjeđao bi ti djecu do ibera a kada bi ih ti pokušao braniti rekao bi ti da si ne pičkica nego pičketina retardirana bolesna kakva već i jesi ali ne zato što braniš svoj porod nego zato što si kurva licemjerna do srži pokvarena i ogavna.sitting_bull wrote:Ulpijan wrote:sitting_bull wrote:jebi ga, hase, sami si započeo hajku na druge.
ispadaš pičkica...
Pravobranitelj je inače institucija, a ne konkretna osoba. Ovo uplitanje obitelji je dno dna, mada sasvim očekivano gledajući od koje osobe dolazi, poznate po zahodskom humoru i intelektualnim dosezima tog tipa.
hase pičkica.
kad on jebe sve u kulturi i neprofitnim udrugama je mrtav hladan.
kad jebu njega cvili. pičkica...
Guest- Guest
Što se cure drže zajedno. Tako treba, ne dajte da vas gamad muška kučkama naziva. Girl power!maggie13 wrote:Ma,pusti,neve..hvala ti na logicnom pojasnjenju i pomoci,ali tu cinjenice ocito ne pomazu.HQ wrote:da, ti nisi politički korektno upakiran pa često popiješ ban, znam to.. i preozbiljan si :)
ona te samo pitala imaš li djece i vjerojatno bi te u nastavku pitala kako bi tebi bilo da ih neka glupača razvlači i gadi po novinama ili tako nešto, bi li ih pokušao zaštititi, a ti je smjesta nazoveš ljigavom manipulatoricom koja ti pokušava smjestiti ban?
ukratko, mislim da si pretjerao, bio si grub i napao je bzvz, ne bih rekla da je mislila išta loše, a još manje isprovocirati ban za tebe
Evo još jednog koji ne razlikuje očeve od djeceprovocator wrote:Krenuli jebat Hasanpavelića a on ih bu sve tužil.
A jadan je Hase!
Guest- Guest
Ovi zrinkobranitelji očito ne žele vidjeti da nitko, ni Zlatko, ni supruga mu, a ni djeca im, nije žvakao žvaku, to je Zrinkina laž na kojoj gradi svoj klevetnički tekst.
Ćovjek koji nije rekao A dok su srali danonoćno po njemu i koji sasvim normalno traži zaštitu za svoju djecu no nerazumnoj stoci to ništa ne znači iako se zna da roditelji za svoju djecu život daju. Valjda je kod nerazumne stoke to drugačije pa nemaju osjećaj da trebaju svoju djecu zaštititi i braniti, za njih je to vjerojatno nakupina bioloških stanica po kojima može srati ko hoće i raditi im tko što želi.
Guest- Guest
Ma nije ni bitno toliko što kravetina sere, puno je ogavnija ekipa koja joj ide niz dlaku i odobrava joj vrijeđanje tuđe djece, da nema takvih ova ogavna spodoba ne bi ni smjela pisati ovakve govnarije.Regoč wrote:Ovi zrinkobranitelji očito ne žele vidjeti da nitko, ni Zlatko, ni supruga mu, a ni djeca im, nije žvakao žvaku, to je Zrinkina laž na kojoj gradi svoj klevetnički tekst.
Guest- Guest
Haso jebe-ne vadi.. antifašisti na apratima
Guest- Guest
Kako se ti talibani odmah znaju pozivati na zakon kad su u pitanju njihova prava, nebitno dali je u Zagrebu, Bosni, Turskoj, sve to ista islamistička govna.
Last edited by dawson on 22/7/2016, 01:06; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Evo o ovakvima kao ti sam pisao. Nema većih zagovaratelja ljudskih prava od vas ljevičara no to je samo deklarativno, u stvarno ste fašistička stoka kojoj ništa nije svete ako se nalazi na liniji kontra vašoj pa ni život male djece ili bilo čega drugoga.dawson wrote:Kako se ti talibani odmah znaju pozivati na zakon kad su u pitanju njihova prava, nebitno dali je u Zagrebu, Bosni, Turskoj, sve to ista islamistička govna.
Guest- Guest
tre911 wrote: ljudskih prava
Haso je islamist i dica će mu isto biti islamisti. Za par godina u novoj Europi takvi neće imati ljudskih prava, moći će birati preodgoj ili selidbu u Tursku ili nedajbože...
catabbath-
2015-08-22
koliko retardiran moraš biti da zbog samo jednog napisa u kojem se prokazuje kućni neodgoj i hasanbegovića i njegove djece zaboraviš što je sve štetočina napravila u ovih par mjeseci vladanja, a da nije niti trepnula?tre911 wrote:Koliko retardiran moraš biti da ovo što pričaš povezuješ sa njegovom djecom? ah da moraš jednostavno biti superturboultra idiot šiting. Konjino retardirana obrtatio se pravobraniteljici jer su njegova djeca u pitanju a ne mačiji okot. Retardu bolesni idi ti svoju djecu izloži napadima i uvredama i onda sam sebi seri da si plačipička ako ih pokušaš zaštititi. Da sam na tvom nivou izvrjeđao bi ti djecu do ibera a kada bi ih ti pokušao braniti rekao bi ti da si ne pičkica nego pičketina retardirana bolesna kakva već i jesi ali ne zato što braniš svoj porod nego zato što si kurva licemjerna do srži pokvarena i ogavna.sitting_bull wrote:Ulpijan wrote:sitting_bull wrote:jebi ga, hase, sami si započeo hajku na druge.
ispadaš pičkica...
Pravobranitelj je inače institucija, a ne konkretna osoba. Ovo uplitanje obitelji je dno dna, mada sasvim očekivano gledajući od koje osobe dolazi, poznate po zahodskom humoru i intelektualnim dosezima tog tipa.
hase pičkica.
kad on jebe sve u kulturi i neprofitnim udrugama je mrtav hladan.
kad jebu njega cvili. pičkica...
konjina je javna osoba i treba u javnosti imati neki nivo nekog odgoja, a spominjanje djece samo je zaokružilo sliku seljačine koja niti vlastitu djecu nije u stanju odgajati da poštuju druge, u konkretnom slučaju umjetnike na sceni dubrovačkih ljetnih igara.
uostalom, čemu maltretirati vlastitu djecu dovođenjem na predstavu koja nije za njihovu dob? samo zato kako bi popravio medijsku sliku o samome sebi?
sitting_bull-
2015-09-28
kako je marva osjetljiva kad osjeti bič!tre911 wrote:Evo o ovakvima kao ti sam pisao. Nema većih zagovaratelja ljudskih prava od vas ljevičara no to je samo deklarativno, u stvarno ste fašistička stoka kojoj ništa nije svete ako se nalazi na liniji kontra vašoj pa ni život male djece ili bilo čega drugoga.dawson wrote:Kako se ti talibani odmah znaju pozivati na zakon kad su u pitanju njihova prava, nebitno dali je u Zagrebu, Bosni, Turskoj, sve to ista islamistička govna.
svi oni kulturni djelatnici koje je hase jebavao u zdrav mozak dok je provodio svoju samovolju kao nemaju djecu koja kao ne trpe zbog toga?
kako ste tankoćutni kad se u vas takne.
pičkice...
sitting_bull-
2015-09-28
tre911 wrote:Evo o ovakvima kao ti sam pisao. Nema većih zagovaratelja ljudskih prava od vas ljevičara no to je samo deklarativno, u stvarno ste fašistička stoka kojoj ništa nije svete ako se nalazi na liniji kontra vašoj pa ni život male djece ili bilo čega drugoga.dawson wrote:Kako se ti talibani odmah znaju pozivati na zakon kad su u pitanju njihova prava, nebitno dali je u Zagrebu, Bosni, Turskoj, sve to ista islamistička govna.
Ma tko si ti TREDEVETJEDANJEDAN da si dozvoljavaš mlatiti i vrijeđati sve oko sebe? Jel ima ovdje admina ili ti ovdje imaš diplomatski imunitet? TKO SI TI TULAVA NAKAZO? Ajde smiri hormone trupino tulava nesposobna penzionerska i prestani vrijeđati ovaj napaćeni forumski narod.
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hoće li netko zaštiti katolike od medijskog linča i govora mržnje?
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» Trump osudio slobodu govora i pozvao na borbu protiv mržnje
» Hrvatska stranka prijavila Izetbegovića zbog govora mržnje i prijetnji
» HDZ protiv govora mržnje
» Najavljen Zakon o sprječavanju govora mržnje na društvenim mrežama
» Trump osudio slobodu govora i pozvao na borbu protiv mržnje
» Hrvatska stranka prijavila Izetbegovića zbog govora mržnje i prijetnji
Page 6 of 7