Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi
vuksadinare wrote:ma daj nemoj...70 godina nisu se posteno isamarali u europi...za razliku recimo od 'regiona'.......nemaju ratnicku crtu...i ende....jednostavno gomila ovaca pred klanje koja nijemo sute i ne vjeruju sto im se desava pred ocima....kad putuju pod noz ili bombuEva wrote:vuksadinare wrote:...jednostavno nema tko da im se suprostavi bar u zapadnom dijelu europe......pet muslimana rastjera gomilu od 1000 ljudi....i onda im ta tisuca nakon toga jos tepa...i govori 'nisu oni krivi..mi smo'....jednostavno ce ih muslimani sve poklati...
Hoće kurac. Samo treba promijenit zakon pa ih počet šamarat.
Bumo videli. Ljude se zavarava lijepim pričicama o islamu kao religiji mira, mnogi i tu na forumu su to popušili, prvi Marčelo, i ak se želi spasit Europu, treba im prestat pričat bajke kroz medije o pedofilskosilovateljskoj sekti i njihovim degenericima muji i alahu.
Guest- Guest
Eva wrote:abraham wrote:Posteno govoreci, koliko je procent Austrijanaca u Becu??? Kladim se oko 40%. Etnickih ne politickih.
Možda i manje, jer se dosta njih iseljava na selo. U mom odjelu, od 7 Austrijanaca, jedna cura živi u Beču, ostali su i do 40-50 km udaljeni jer ne žele da im djeca žive kraj stranaca.
Evita, jel se vi tamo brojite kao domaći ili kao stranci ? :)
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pa da najlakse je pobjeci..supci....niej im palo na pamet da oni potjeraju ove....i brane svoje...nego ajmo mi otic...jebo ih bezmudeEva wrote:abraham wrote:Posteno govoreci, koliko je procent Austrijanaca u Becu??? Kladim se oko 40%. Etnickih ne politickih.
Možda i manje, jer se dosta njih iseljava na selo. U mom odjelu, od 7 Austrijanaca, jedna cura živi u Beču, ostali su i do 40-50 km udaljeni jer ne žele da im djeca žive kraj stranaca.
Oni koji imaju love otišli su na selo ili žive, ali takvi ne rade u mojoj banci, u 19. Bezirku.
Guest- Guest
kofein wrote:Eva wrote:abraham wrote:Posteno govoreci, koliko je procent Austrijanaca u Becu??? Kladim se oko 40%. Etnickih ne politickih.
Stranci, pa niti smo Germani nit to želimo biti.
Guest- Guest
....arapi tj ljudi sa bliskog istoka,sjeverne afrike vec tisucu godina ratuju..to je njima genetsku ukodirano..kako sam rekao onio ce u 6 ujutro radije uzeti pusku nego lopatu..oni to ne mogu promjeniti makar dosli i na sjeverni pol...to ej gotovo nemoguce...njima je to nacin zivota..pitanje casti...to u europi ne kuze....a bojim se da ce dugo vode ispod savskog mosta proteci dok skuze..samo moglo bi biti kasno...Eva wrote:vuksadinare wrote:ma daj nemoj...70 godina nisu se posteno isamarali u europi...za razliku recimo od 'regiona'.......nemaju ratnicku crtu...i ende....jednostavno gomila ovaca pred klanje koja nijemo sute i ne vjeruju sto im se desava pred ocima....kad putuju pod noz ili bombuEva wrote:vuksadinare wrote:...jednostavno nema tko da im se suprostavi bar u zapadnom dijelu europe......pet muslimana rastjera gomilu od 1000 ljudi....i onda im ta tisuca nakon toga jos tepa...i govori 'nisu oni krivi..mi smo'....jednostavno ce ih muslimani sve poklati...
Hoće kurac. Samo treba promijenit zakon pa ih počet šamarat.
Bumo videli. Ljude se zavarava lijepim pričicama o islamu kao religiji mira, mnogi i tu na forumu su to popušili, prvi Marčelo, i ak se želi spasit Europu, treba im prestat pričat bajke kroz medije o pedofilskosilovateljskoj sekti i njihovim degenericima muji i alahu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva wrote:kofein wrote:Eva wrote:abraham wrote:Posteno govoreci, koliko je procent Austrijanaca u Becu??? Kladim se oko 40%. Etnickih ne politickih.
Ma zezam se, Austrijanci su većinom naoštreni na auslendere, ali znam neke naše koji rade u A i D, pa misle kako su omiljeniji od onih drugih dođoša.
Guest- Guest
..a sto rade oni koji nemaju lovu?..nijemo promatraju kako ovi senluce...skrivaju se..boje se na ulicu izaci...makar ih je vise..tamo kod moje stare u roterdamu u ulici..zivi par arapskih obitelji..i osjecaju se kao doma u ulici...rade sta hoce..a ovih nearapa je dvadeset puta vise i umjesto da ih izdevetaju..oni se sakriju u kucama...Eva wrote:vuksadinare wrote:pa da najlakse je pobjeci..supci....niej im palo na pamet da oni potjeraju ove....i brane svoje...nego ajmo mi otic...jebo ih bezmudeEva wrote:abraham wrote:Posteno govoreci, koliko je procent Austrijanaca u Becu??? Kladim se oko 40%. Etnickih ne politickih.
Oni koji imaju love otišli su na selo ili žive, ali takvi ne rade u mojoj banci, u 19. Bezirku.
2015-09-08
Oni, AT, ti sve nas zovu unten, i onda kada to kažu preda mnom, ispričavaju se kao ne misle niš loše. Ma nisam ni pomislila, a i misli si kaj hoćeš briga me, ak ti je unten neka metafora za divlje, vidjet ćeš ti kaj je dvilje kad ti muje nasele zemlju.
Guest- Guest
zato ja skidam kapu splicanima i dalmatincima..ne daju na sebe..il se prilagodi il se ukloni...kad netko napravi pizdariju sa strane skoci cijela riva...ili grad..pa ajd ti ponovno pokusaj..nekidan su u biogradu neki cigici pokusali glumiti mangupe..pa ih je pola grada naganjalo....sljedeci put im nece vise pasti na pamet i pojaviti se u biogradu..ii raditi sranja
2015-09-08
Slično su rezonirali i Šveđani.Eva wrote:Oni, AT, ti sve nas zovu unten, i onda kada to kažu preda mnom, ispričavaju se kao ne misle niš loše. Ma nisam ni pomislila, a i misli si kaj hoćeš briga me, ak ti je unten neka metafora za divlje, vidjet ćeš ti kaj je dvilje kad ti muje nasele zemlju.
Dok im ova belezza prije par godina nije napučila zemlju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nego ,neka ga je obitelj usvojila. Kako je sada toj obitelji.?? Koliko je financijski a koliko emotivni gubitak?? Hoce li dobiti sikiru natrag?? Pitanja je puno a odgovora nema.
2014-04-14
abraham wrote:Posteno govoreci, koliko je procent Austrijanaca u Becu??? Kladim se oko 40%. Etnickih ne politickih.
nemam pojma, ali kad sam ko klinac išo u grac po obleku sve neki švapski naci tipovi, plave oči plava kosa, poneki turčin i šiptar al to u njihovim kvartovima. Danas u centru graca navečer ne moš vidjet bijelca, sve arapi crnci i kinezi
Pomijesao Amsterdam i Grac ?????marcellus wrote:abraham wrote:Posteno govoreci, koliko je procent Austrijanaca u Becu??? Kladim se oko 40%. Etnickih ne politickih.
nemam pojma, ali kad sam ko klinac išo u grac po obleku sve neki švapski naci tipovi, plave oči plava kosa, poneki turčin i šiptar al to u njihovim kvartovima. Danas u centru graca navečer ne moš vidjet bijelca, sve arapi crnci i kinezi
2014-04-14
jastreb wrote:Slično su rezonirali i Šveđani.Eva wrote:Oni, AT, ti sve nas zovu unten, i onda kada to kažu preda mnom, ispričavaju se kao ne misle niš loše. Ma nisam ni pomislila, a i misli si kaj hoćeš briga me, ak ti je unten neka metafora za divlje, vidjet ćeš ti kaj je dvilje kad ti muje nasele zemlju.
Dok im ova belezza prije par godina nije napučila zemlju.
Ma glume nekaj hoch i noblesse a tam ih pol s brda. A još i neki po podrumima kćeri si drže i jebu ih. Mislim toliko o plemenitosti.
Guest- Guest
Eva wrote:Oni, AT, ti sve nas zovu unten.
Koji jadovi. :D
Guest- Guest
kofein wrote:Eva wrote:kofein wrote:Eva wrote:abraham wrote:Posteno govoreci, koliko je procent Austrijanaca u Becu??? Kladim se oko 40%. Etnickih ne politickih.
Ma zezam se, Austrijanci su većinom naoštreni na auslendere, ali znam neke naše koji rade u A i D, pa misle kako su omiljeniji od onih drugih dođoša.
pa naši i ne stoje tako loše. Ipak baš ne gledaju isto poljake i hrvate pa i srbe s jedne strane, turke i šiptare s druge, i kozojebe s treće.
..na ove prve i druge gledaju kao na mafijaše..a na ove trece kao na teroriste i ubojicemarcellus wrote:kofein wrote:Eva wrote:kofein wrote:Eva wrote:
pa naši i ne stoje tako loše. Ipak baš ne gledaju isto poljake i hrvate pa i srbe s jedne strane, turke i šiptare s druge, i kozojebe s treće.
2015-09-08
marcellus wrote:kofein wrote:Eva wrote:kofein wrote:Eva wrote:
Austrijanci, ne znam kak Nijemci jer njih puno ne poznajem, o sebi imaju jako visoko mišljenje, nekaj kao i Francuzići, i da su 5 štengi bar iznad stranaca, čak i ovi s brda sišli kaj su asflat vidjeli kad su stigli do Schladminga. Mislim mali seljoberi buju mene učili kaj je kultura. Šic!
Guest- Guest
Eva wrote:marcellus wrote:kofein wrote:Eva wrote:kofein wrote:
Austrijanci, ne znam kak Nijemci jer njih puno ne poznajem, o sebi imaju jako visoko mišljenje, nekaj kao i Francuzići, i da su 5 štengi bar iznad stranaca, čak i ovi s brda sišli kaj su asflat vidjeli kad su stigli do Schladminga. Mislim mali seljoberi buju mene učili kaj je kultura. Šic!
gle tebe bi svaki austrijski čoban s planine mogao poučiti dosta o kulturi, mislim bil sam preklani malo po tim austrijskim planinama, bajka... drže ispred kuća, bez ograda, takve stvari koje bi kod nas pokrali isti dan... i sve fino po crti, čak su i livade u planini uredno pokošene, kućice su ko iz bajke, malo kičaste ono heidi stil i još uvijek je na svakoj križ... ali je sve super uredno i upicanjeno do jaja...
a ak austrijanci i nijemci misle da su bolji od balkanjerosa, pa, imaju vjerojatno temelja za te tvrdnje, dost pogledat njihovu zemlju i našu...
Tko zna što je tog pristalog mladića isprovociralo na takav bezuman čin.... najlakše je sad osuđivati, ali treba se staviti u njegovu kožu... možda je kupio sjekiru u nekom njemačkom Pevecu pa je podivljao kad je shvatio što su mu uvalili...otkad se uvozi svakojaka kineska galanterija i meni dođe povremeno sumanuto mahati s nečim po ljudima u gradu kad skuzim kako me trgovac po n- ti puta preveslao...jebes sjekirce s kojom ne možeš glavu otfikariti odprve...Kinesku mu uvalise...
darth_vader-
2014-04-17
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Njemačka bi vojnu jedinicu EU od 20 tisuća ljudi
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
Page 5 of 13