Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi
Previše nešto uopštavate.
Jebo te,kod nas je razlika od sela do sela,na tako malom prostoru,a vi sada ovdje sve Afrikance (crnce) stavljate u isti koš i konstatirate kako su "svi isti".
Afrički crnci ovisno o državi,pokrajini,gradu,nacionalnosti, ideološkim stajalištima,a napose po vjeroispovijesti itekako se razlikuju i po mentalitetu,inteligenciji,snalažljivosti,kulturi,higijeni...
Mi ne možemo staviti u isti koš sve dalmatince,niti Splićane,niti stanovnike nekog splitskog kvarta,a kamo li jednu veliku Afriku i njene narode.
Jebo te,kod nas je razlika od sela do sela,na tako malom prostoru,a vi sada ovdje sve Afrikance (crnce) stavljate u isti koš i konstatirate kako su "svi isti".
Afrički crnci ovisno o državi,pokrajini,gradu,nacionalnosti, ideološkim stajalištima,a napose po vjeroispovijesti itekako se razlikuju i po mentalitetu,inteligenciji,snalažljivosti,kulturi,higijeni...
Mi ne možemo staviti u isti koš sve dalmatince,niti Splićane,niti stanovnike nekog splitskog kvarta,a kamo li jednu veliku Afriku i njene narode.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ona kilbilica se obrani od devet sjekira i osamdeset maceva istodobnoRayMabus wrote:Yoda ne sheri.preko_vode_do_slobode wrote:Leviathan2 wrote:ja nisam trenirao tupreko_vode_do_slobode wrote:Leviathan2 wrote:
nemos kurac, ako imalo imas muda udjes mu u zamah i tvoj je, jos narocito kako vlak nije prostoran, jebes mu mater sad pa sad, normalno ako si bar malo fizicki jaci ali i ako nisi onda samo napad bez da mu das djelic sekunde da se organizira u kontru,
ja sam malo trenira i krav magu(i druge borilačke sa frendovima koji drže klubove), u teoriji bi se mogao obraniti od sjekire, mogao bi čekati trenutka, mogao bi ući itd, ali u praksi ako od adrenalina i panike ili bilo čega faliješ djelić sekunde ili centimetar, dobijaš sjekirom u glavu..
dakle ništa od obrane od ovoga, jedino čekaš da se lik izmori dok sasječe prvih 10ak ljudi, preriskatno je, onda nema snage za dalje , a ti do tada uzimaš od drugih što nađeš... torbe za gađanje, knjige, kišobran, bilo šta je oružje za obranu u tom trenutku.. vidiš ženu, zgrabiš joj torbu, mobitel, i ako ovaj krene prema tebi gađaš ga u glavu
kravu al na obuci za lovca smo imali i borbu sjekirom, sjekira je opasno ruzje ako nij e teska i ako joj je drska kratka, onda je produzena ruka , sto veca sjekira to manje opasna, moment uletavanja pocinje onda kad sjekira zavrsi rad, tj putanj sjecenja , dok sjekiras digne sjekiru i ponovo joj da usmjeravanje i sili projde nekoliko djelica sekunde pa cak i sekund sto je cisto dovoljno za reakciju, u skucenijem prostoru sjekira gubi efikasnost ako nije mala i s kratkom drskom, mi smo vjezbali sa drvenim imitacijama sjekire i istina da sam prvi protunapad popusio i imao razbitu glavu al u drugom pokusaju je vec sve proslo kao treba,
to znam, plus lik nije bio naoružan sjekirom nego noževima itd, recimo liku uletiš i blokiraš udarac sjekirom, on izvadi nož i zabode ti ga u vrat i onda se gušiš u vlastitoj krvi..
jedno je trening i obuka, drugo je realna situacija. svaki instruktor će ti reći - "bježi". ove borilačke vještine koje se baziraju na realnim situacijama(systema, krav maga) još će ti instruktor reći da uzimaš od ljudi mobitele, torbe, kišobrane i gađaš ga..
Ja sam imao situaciju gdje su mi dva uletila s leđa , sjekira i nož ....ne stigneš reagirati.
Tražili su pare a ovaj jedan mi je sa sjekirom mavao u glavu jer je mislio da ću reči šta ga zanima i kad je vido da se ne bojim nit išta pokazujem nego ono boli me kuraz .....odustali i pobjegli.
Prvo su me držali na podu s nožem poviše slijepocnice a onda digli i zamahnuo mi je dva tri puta u lice sa sjekirom jer ono da vidi oću li reč pa kad je vidija da ne govorim shvatija je da nema od toga ništa i bježi.
samo treba trenirati, najbolje ovo s pokemonima i slicno:)
dijagram-
2015-08-09
doslo ih 2 milijuna prosle godine. Vecina su kako sam opisao...a ovakvih budalasa imas svukud, pa i u rvackoj...citaj crnu kroniku...ah da, nije zanimljivo rvati su...asilovski wrote:kako bi fiumen rekao jbg-a idu za boljim životom što vi znate, e moj fiumene svi barbari, osvajači, meroderi su išli ka boljem životu, naravno da otmu tuđi i da im bude bolje
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
dijagram wrote:ona kilbilica se obrani od devet sjekira i osamdeset maceva istodobnoRayMabus wrote:Yoda ne sheri.preko_vode_do_slobode wrote:Leviathan2 wrote:ja nisam trenirao tupreko_vode_do_slobode wrote:
ja sam malo trenira i krav magu(i druge borilačke sa frendovima koji drže klubove), u teoriji bi se mogao obraniti od sjekire, mogao bi čekati trenutka, mogao bi ući itd, ali u praksi ako od adrenalina i panike ili bilo čega faliješ djelić sekunde ili centimetar, dobijaš sjekirom u glavu..
dakle ništa od obrane od ovoga, jedino čekaš da se lik izmori dok sasječe prvih 10ak ljudi, preriskatno je, onda nema snage za dalje , a ti do tada uzimaš od drugih što nađeš... torbe za gađanje, knjige, kišobran, bilo šta je oružje za obranu u tom trenutku.. vidiš ženu, zgrabiš joj torbu, mobitel, i ako ovaj krene prema tebi gađaš ga u glavu
kravu al na obuci za lovca smo imali i borbu sjekirom, sjekira je opasno ruzje ako nij e teska i ako joj je drska kratka, onda je produzena ruka , sto veca sjekira to manje opasna, moment uletavanja pocinje onda kad sjekira zavrsi rad, tj putanj sjecenja , dok sjekiras digne sjekiru i ponovo joj da usmjeravanje i sili projde nekoliko djelica sekunde pa cak i sekund sto je cisto dovoljno za reakciju, u skucenijem prostoru sjekira gubi efikasnost ako nije mala i s kratkom drskom, mi smo vjezbali sa drvenim imitacijama sjekire i istina da sam prvi protunapad popusio i imao razbitu glavu al u drugom pokusaju je vec sve proslo kao treba,
to znam, plus lik nije bio naoružan sjekirom nego noževima itd, recimo liku uletiš i blokiraš udarac sjekirom, on izvadi nož i zabode ti ga u vrat i onda se gušiš u vlastitoj krvi..
jedno je trening i obuka, drugo je realna situacija. svaki instruktor će ti reći - "bježi". ove borilačke vještine koje se baziraju na realnim situacijama(systema, krav maga) još će ti instruktor reći da uzimaš od ljudi mobitele, torbe, kišobrane i gađaš ga..
Ja sam imao situaciju gdje su mi dva uletila s leđa , sjekira i nož ....ne stigneš reagirati.
Tražili su pare a ovaj jedan mi je sa sjekirom mavao u glavu jer je mislio da ću reči šta ga zanima i kad je vido da se ne bojim nit išta pokazujem nego ono boli me kuraz .....odustali i pobjegli.
Prvo su me držali na podu s nožem poviše slijepocnice a onda digli i zamahnuo mi je dva tri puta u lice sa sjekirom jer ono da vidi oću li reč pa kad je vidija da ne govorim shvatija je da nema od toga ništa i bježi.
samo treba trenirati, najbolje ovo s pokemonima i slicno:)
Al ne svi su pametni ....ne bi da taj šta napada šalje e mail da će napast i da on nema namjeru ako je ima a ocito ima neku i ako je to odlucija a ti si mu među prvih pet koje ce opizdhit nemaš ti vremena za ništa .....uostalom blokiraš se od toga jer oni to rade na faktor iznenađenja pa ne stigneš ni reagirati.
Ja se nebi ni branio od njega nego bi mu se pridružio u navijanju uz povike : Udri ih majku im eman ......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:
Ja se nebi ni branio od njega nego bi mu se pridružio u navijanju uz povike : Udri ih majku im eman ......
2014-04-11
jastreb wrote:Previše nešto uopštavate.
pa niko nije reko da su svi isti. Ali najuspješnija njihova država je gora od najgore bijelačke.
2014-04-16
Opstani.dijagram wrote:mudro longi, dobra kombinacija
Nakon mnogih putovanja, te bioloških pokusa 1937. ustanovio je dinamičko načelo postojanja, te zajednički nazivnik cijelog života – OPSTANAK.
http://ehoroskop.net/astro-horoskop/magazin/dijanetika-tehnologija-uma
OPSTANI.
2014-04-11
Šta mene boli kuraz šta oni tamo kolju te zapadnoevrospke pickice ?
Nek se snalaze.
OPSTANI.
Nek se snalaze.
OPSTANI.
2014-04-11
Neka ih kolju jer sad ti isti zapadnjaci sheru moralne kvake a kad ih se ovi dobro na kolju onda ce meni i slicnima davat medalje i zahvalnice šta smo ih riješili islamske gamadi.
No miroljubiv sam .......mislim da ce se uhvaćeni islamisti ipak morat sami spotaknuti i pasti točno na nož.
Ne volim prljati rukice.
No miroljubiv sam .......mislim da ce se uhvaćeni islamisti ipak morat sami spotaknuti i pasti točno na nož.
Ne volim prljati rukice.
Last edited by RayMabus on 19/7/2016, 20:51; edited 1 time in total
2014-04-11
The Bishop of Würzburg said he had been left “speechless” by the axe attack on a train the city on Monday.
A statement was released on behalf of Bishop Friedhelm Hofmann in which he said, “One is speechless at such a moment. This fact can not be understood.”
In the statement, the bishop said he would pray for all those injured and affected by the attack.
“I especially want to thank all those who have intervened in this difficult situation yesterday and helped, including the police and the rescue services,” he added.
Bishop Hofmann warned against placing all asylum seekers under general suspicion of carrying out attacks. “Maybe we need to help the unaccompanied young refugees even more and help them to overcome their own traumas,” he said.
https://www.jihadwatch.org/2016/07/german-bishop-axe-attack-by-muslim-migrant-screaming-allahu-akbar-cannot-be-understood
A statement was released on behalf of Bishop Friedhelm Hofmann in which he said, “One is speechless at such a moment. This fact can not be understood.”
In the statement, the bishop said he would pray for all those injured and affected by the attack.
“I especially want to thank all those who have intervened in this difficult situation yesterday and helped, including the police and the rescue services,” he added.
Bishop Hofmann warned against placing all asylum seekers under general suspicion of carrying out attacks. “Maybe we need to help the unaccompanied young refugees even more and help them to overcome their own traumas,” he said.
https://www.jihadwatch.org/2016/07/german-bishop-axe-attack-by-muslim-migrant-screaming-allahu-akbar-cannot-be-understood
Guest- Guest
Evropljani posebno zapadno su pickice .......prvo njih treba pobit pa onda tek owe .......nije se Hitler za kuraz prwo riješija komunista.
Zna je on di je največi problem.
Al pošto me ne zanimaju ni jedni ni drugi onda neka njih prwo islamđije tamo pobiju i pokolju pa čemo vidit za dalje očemo li ili nečemo reagirat.
Zna je on di je največi problem.
Al pošto me ne zanimaju ni jedni ni drugi onda neka njih prwo islamđije tamo pobiju i pokolju pa čemo vidit za dalje očemo li ili nečemo reagirat.
2014-04-11
u reali,kad se nes ovako dogodi,kolikogod bio spreman,fizicki i pdsihicki,uvijek budes iznenadjen..Moli Boga da nisi bas prvi u zamahu sjekire..druga stvar je da ti Khozoepi uz sto su po prirodi nabrijani,dizu i galamu i buku,a i prilicno mrko izgledaju...e,ako to sve mozes apsorbirati psihicki,odnosno,ne paralizirati se,i ako imas nes misica oko kostiju,ostalo i nije bas nerjesiv problem..bitno je da mu blokiras ruke,i onda ga zvizaj po faci onim sto ti je preostalo..glava,dakle,faci,najbolje nos,jer ako ga brutalno zviznes celom po korijenu nosa,gotov je,pusta sjekiru,pocinje lelekati,proklinjati,a onda je tvoj..to mos izvjesti i ako je jaci nesto,no ti moras biti hladniji i brzi..dakle iznenadjenje..ako se paraliziras,i jos te dodato "smrzne" galamom i brutalnom pojavom..eeeee..ebi ga onda..preko_vode_do_slobode wrote:Leviathan2 wrote:nemos kurac, ako imalo imas muda udjes mu u zamah i tvoj je, jos narocito kako vlak nije prostoran, jebes mu mater sad pa sad, normalno ako si bar malo fizicki jaci ali i ako nisi onda samo napad bez da mu das djelic sekunde da se organizira u kontru,vuksadinare wrote:...ne mozes mu prici ako mlatara sjekirom svuda oko sebe...jedino da imas bejzbol palicu..ili gun....Eva wrote:marcellus wrote:a šta niko u tom vlaku nije bio malo jači da ga umlati? Frend mi je nedavno bio u Portugalu kad su četiri somalijca vrebala kom će od penzića mrknut tašku, na kraju naciljali stariji bračni par, pa uskočilo par mlađih momaka i povuklo kočnicu i zadržalo ih, a u vlaku su tamo (svakom) u lokomotivi dvojica drotova za takve, jedan je kaže imao ogromnu istetoviranu maltešku križinu i ubio boga u ovom što je mrknuo tašku, izveli ih iz vlaka sred ničega...
Da, i mene to čudi da držiš ruke spuštene a ovaj te rezucka. Mislim pa pukneš ga nogom u jaja da mu otpadnu isti čas, pa nek se on previja na podu a ne ti.
Guest- Guest
Hebeš tu Njemačku. To je nesigurna zemlja. Ja tamo bez čakije nebi nigdje iša.
2014-04-11
vis Longi,evo bas na stolu pored mene jedam mali rasklopivi skroz od edelstajna,ali brutalno nazubljen..vec se mislim poduze da ga nošam sa sobom...RayMabus wrote:Hebeš tu Njemačku. To je nesigurna zemlja. Ja tamo bez čakije nebi nigdje iša.
Guest- Guest
Zaboravi. Nije baš tolika anarhija a i policija cete zahebavat ako ti to nađe plus zaboravit ćeš to ponijet kad ti najviše bude trebalo.bogomdani wrote:vis Longi,evo bas na stolu pored mene jedam mali rasklopivi skroz od edelstajna,ali brutalno nazubljen..vec se mislim poduze da ga nošam sa sobom...RayMabus wrote:Hebeš tu Njemačku. To je nesigurna zemlja. Ja tamo bez čakije nebi nigdje iša.
Evo :
Samo dodatno nabrusi ovaj nožić.
To u šaku a da ti taj špici viri između prstiju i tuci u glavu oci , vrat.
UBIJ.
2014-04-11
I kovanica od 5 Kuna može biti moćno oružje. Samo naoštriš bridove i u pogodnom je trenutku baciš protivniku u oko.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Evo baš sam svoju noktaricu uzeo da je stavim u šaku. Nisam je naoštrio jer ovdje nije kriticno tj da netko oda s namjerom da ubija i to al to ti je to. Nađeš položaj u šaci da ti vrh viri vanka a kad stegneš da se on ne mice i to još dodatno nabrusi i u manje od pola minute imaš ubojito oružje za obranu i napad.
Evo ova moja nije ni naoštrena a gledam di cu udrit pa vidio šteku cigara pa opalio .....ulazi ko podmazano.
Kako tu ulazi tako ce i u necije oko , vratnu žilu .....
Evo ova moja nije ni naoštrena a gledam di cu udrit pa vidio šteku cigara pa opalio .....ulazi ko podmazano.
Kako tu ulazi tako ce i u necije oko , vratnu žilu .....
2014-04-11
Mehh..morat cu se uclaniti u drustvo ribiča..oni imaju one male zdepaste,brutalne nozice za kljastrenje ribe pa mi to bude alibi..
Guest- Guest
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Njemačka bi vojnu jedinicu EU od 20 tisuća ljudi
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
Page 12 of 13