Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi
Tko zna što je tog pristalog mladića isprovociralo na takav bezuman čin.... najlakše je sad osuđivati, ali treba se staviti u njegovu kožu... možda je kupio sjekiru u nekom njemačkom Pevecu pa je podivljao kad je shvatio što su mu uvalili...otkad se uvozi svakojaka kineska galanterija i meni dođe povremeno sumanuto mahati s nečim po ljudima u gradu kad skuzim kako me trgovac po n- ti puta preveslao...jebes sjekirce s kojom ne možeš glavu otfikariti odprve...Kinesku mu uvalise...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
abraham wrote:Pomijesao Amsterdam i Grac ?????marcellus wrote:abraham wrote:Posteno govoreci, koliko je procent Austrijanaca u Becu??? Kladim se oko 40%. Etnickih ne politickih.
nemam pojma, ali kad sam ko klinac išo u grac po obleku sve neki švapski naci tipovi, plave oči plava kosa, poneki turčin i šiptar al to u njihovim kvartovima. Danas u centru graca navečer ne moš vidjet bijelca, sve arapi crnci i kinezi
danas je bora mogo isto spjevat i o gracu. Amsterdam se širi na istok, a afrikaneri na zapad
Ma dečec je samo htel raskolit par glava da vidi kae nutra. Kak bu inače postal neurokirurg? Nema tu mjesta govoru mržnje.
Brain32-
2014-04-15
>>>NOVO 9:00 Oglasio se i bavarski ministar unutarnjih poslova Joachim Hermann kazavši kako je napadač izbjeglica koji je prošle godine najvjerojatnije stigao u Njemačku tzv. 'balkanskom rutom'. Prije dva tjedna udomila ga je jedna njemačka obitelj.
Guest- Guest
marcellus wrote:Eva wrote:marcellus wrote:kofein wrote:Eva wrote:
Stranci, pa niti smo Germani nit to želimo biti.
Ma zezam se, Austrijanci su većinom naoštreni na auslendere, ali znam neke naše koji rade u A i D, pa misle kako su omiljeniji od onih drugih dođoša.
pa naši i ne stoje tako loše. Ipak baš ne gledaju isto poljake i hrvate pa i srbe s jedne strane, turke i šiptare s druge, i kozojebe s treće.
Austrijanci, ne znam kak Nijemci jer njih puno ne poznajem, o sebi imaju jako visoko mišljenje, nekaj kao i Francuzići, i da su 5 štengi bar iznad stranaca, čak i ovi s brda sišli kaj su asflat vidjeli kad su stigli do Schladminga. Mislim mali seljoberi buju mene učili kaj je kultura. Šic!
gle tebe bi svaki austrijski čoban s planine mogao poučiti dosta o kulturi, mislim bil sam preklani malo po tim austrijskim planinama, bajka... drže ispred kuća, bez ograda, takve stvari koje bi kod nas pokrali isti dan... i sve fino po crti, čak su i livade u planini uredno pokošene, kućice su ko iz bajke, malo kičaste ono heidi stil i još uvijek je na svakoj križ... ali je sve super uredno i upicanjeno do jaja...
Pa kaj? I po čemu je taj Hans s brda kulturniji od mene Eve iz Zagreba? I moj vrt i travnjak i ružice u Zagorju su pic pic, a imamo i asflat na cesti.
Guest- Guest
Trebaju imigranti sačekati da potpuno preuzmu zemlju pa tek onda napadati sjekirama, a ne ovak... još bi se Njemci mogli osvjestiti i protjerati ih, što nikako ne bi bilo dobro.
marcellus wrote:a ak austrijanci i nijemci misle da su bolji od balkanjerosa, pa, imaju vjerojatno temelja za te tvrdnje, dost pogledat njihovu zemlju i našu...
Daj im HDZ i SDP i oni buju za 3 godine poharani.
Guest- Guest
...bolje da onda arape pozele....Eva wrote:marcellus wrote:a ak austrijanci i nijemci misle da su bolji od balkanjerosa, pa, imaju vjerojatno temelja za te tvrdnje, dost pogledat njihovu zemlju i našu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva wrote:marcellus wrote:a ak austrijanci i nijemci misle da su bolji od balkanjerosa, pa, imaju vjerojatno temelja za te tvrdnje, dost pogledat njihovu zemlju i našu...
pa zato njihovi hdz i sdp nisu ko naši... jer su bolji. Nisu HDZ i SDP pali s marsa.
Piše u Jutarnjem "motiv napada se samo nagađa"
Mama ga ni dojila.
Last edited by Eva on 19/7/2016, 10:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
Već je sisal velikog imamu pa je pobjesnil od overdosea islamom.
Guest- Guest
dawson wrote:Piše u Jutarnjem "motiv napada se samo nagađa"
aupičkumaterinu a da pitaju babu vangu ili vidovitog milana?
problem su imperijalna Pruska odnosno Sveto Rimsko Cartsvo...da ne kažem neoliberalni kapitalizam
2014-04-15
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/dok-teroristi-ubijaju-u-njemackoj-masovna-uhicenja-zbog-govora-mrznje-na-internetu-939158
n_razbojnik wrote:problem su imperijalna Pruska odnosno Sveto Rimsko Cartsvo...da ne kažem neoliberalni kapitalizam
a što nisi i koji postotak nabacio
Guest- Guest
Noor wrote:n_razbojnik wrote:problem su imperijalna Pruska odnosno Sveto Rimsko Cartsvo...da ne kažem neoliberalni kapitalizam
100%
ilitiga herzi
2014-04-15
marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/dok-teroristi-ubijaju-u-njemackoj-masovna-uhicenja-zbog-govora-mrznje-na-internetu-939158
samo raspalite...neće oni pisati da je sladoledar masovni ubojica
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Noor wrote:n_razbojnik wrote:problem su imperijalna Pruska odnosno Sveto Rimsko Cartsvo...da ne kažem neoliberalni kapitalizam
100%
ilitiga herzi
e, sad je to TO
Guest- Guest
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Njemačka bi vojnu jedinicu EU od 20 tisuća ljudi
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
Page 6 of 13