Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Njemačka: sikirom utuko 20 ljudi
Mehh..morat cu se uclaniti u drustvo ribiča..oni imaju one male zdepaste,brutalne nozice za kljastrenje ribe pa mi to bude alibi..
Guest- Guest
ja imam penkalu
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
e,nemoj tako......ima vjerojatno i gorih...uvijek postoji teorijska mogućnost...marcellus wrote:ok, osim hrvatske možda
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
kurac ostrit, da se porezem na neku budalestinu u dzepu, i kljuc od auta je dovoljno opasan ako ga znas upotrijebitRayMabus wrote:Evo baš sam svoju noktaricu uzeo da je stavim u šaku. Nisam je naoštrio jer ovdje nije kriticno tj da netko oda s namjerom da ubija i to al to ti je to. Nađeš položaj u šaci da ti vrh viri vanka a kad stegneš da se on ne mice i to još dodatno nabrusi i u manje od pola minute imaš ubojito oružje za obranu i napad.
Evo ova moja nije ni naoštrena a gledam di cu udrit pa vidio šteku cigara pa opalio .....ulazi ko podmazano.
Kako tu ulazi tako ce i u necije oko , vratnu žilu .....
Vodimo ljubav a ne rat.Leviathan2 wrote:neki ne razumiju drugi jezik, hebes ihRayMabus wrote:Hebeš nasilje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:...
jel to ono neki put bolje mučat... ?
Tako nekako :D
Guest- Guest
Ti ćeš uskoro početi drhtati i sjetiti ćeš se mojih i svojih riječi.Eva wrote:vuksadinare wrote:...jednostavno nema tko da im se suprostavi bar u zapadnom dijelu europe......pet muslimana rastjera gomilu od 1000 ljudi....i onda im ta tisuca nakon toga jos tepa...i govori 'nisu oni krivi..mi smo'....jednostavno ce ih muslimani sve poklati...
Hoće kurac. Samo treba promijenit zakon pa ih počet šamarat.
Guest- Guest
Nijemci i brojne države neka počnu tražiti ekipu za revoluciju ili vojni udar dok ih još ima i mogu stvari okrenuti na svoj mlin. Nakon toga suspenzija demokracije, izlazak iz UN-a za iduće 2-3 generacije i početak čišćenja društva od apsolutno svega.
Gadne stvari im se spremaju, a ovi napadi samo to potvrđuju. Da ne govorim kako je Francuzićima i njihovoj braći Valoncima krivulja odavno krenula prema dolje.
Gadne stvari im se spremaju, a ovi napadi samo to potvrđuju. Da ne govorim kako je Francuzićima i njihovoj braći Valoncima krivulja odavno krenula prema dolje.
Guest- Guest
Gori su od epija kad pravi burek od kamenica :Dkaja_333 wrote:Da, pa znam. Pa sve požderu.marcellus wrote:a, to isto pojedu kad mogu
Guest- Guest
majkomila, da te Kajo zaskoči neki BBC stenjala bi toliko da bi cela Savica znala da te oplođujekaja_333 wrote:Crnci znaju biti dobri radnici, nemojte biti rasisti. Doduše kada im se stavi kugla oko noge i pazi se na njih s konja sa puškom.
Kermit-
2014-04-17
hahaha i sada vi govorite da su crnci glupi, pa ako ovo nije glupo ja ne znam što je glupo, prosječni Nigerijac bi nakon napada organizirao hajku pohvatao jedno 100 izbjeglica povezao ih, polio benzinom, postavio traktorske gume i zapalio i da to vide ostali, e to je pametna reakcijadeda hipster wrote:The Bishop of Würzburg said he had been left “speechless” by the axe attack on a train the city on Monday.
A statement was released on behalf of Bishop Friedhelm Hofmann in which he said, “One is speechless at such a moment. This fact can not be understood.”
In the statement, the bishop said he would pray for all those injured and affected by the attack.
“I especially want to thank all those who have intervened in this difficult situation yesterday and helped, including the police and the rescue services,” he added.
Bishop Hofmann warned against placing all asylum seekers under general suspicion of carrying out attacks. “Maybe we need to help the unaccompanied young refugees even more and help them to overcome their own traumas,” he said.
https://www.jihadwatch.org/2016/07/german-bishop-axe-attack-by-muslim-migrant-screaming-allahu-akbar-cannot-be-understood
http://www.liveleak.com/view?i=e94_1317489390
Kermit-
2014-04-17
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Njemačka bi vojnu jedinicu EU od 20 tisuća ljudi
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
Page 13 of 13