Sunce materino (chat)
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
nije.. srinjine spada pod split.. svi se vraćaju.. iznajmili stanove po splitu i žive gore..vraćaju se i iseljenici masovno..kerumova seke nan je seoska nevista..pa je dotrala i kanalizaciju.prckov wrote:kakvo gradsko predgrađe, kojeg grada...omiša? Kolko je daleko od omišafrakcija wrote:ma to ti je gradsko predgrađe i masovno se naseljava.. sve će to doskora bit građevno.. malo i grehota bez urbanističkog plana.. najbolja pozicija "kravar".. valjda će kravar ostat kakav park..prckov wrote:aha, i ja sam u paganijifrakcija wrote:okolo omišaprckov wrote:
di je to
bi li u srinjaima bilo teško nać građevinsko zemljište
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
čuj mene 6 mislio sam pet, ne znam otkud mi šestfrakcija wrote:bija je ćaća s nama..5 .. ih u rodice 25 kvadrata, a bilo ih 7..senilni baba i dida.. i još 3 papige..prckov wrote:i kolko vas bude unutra 6?frakcija wrote:37.. s balkonom koji je sobaprckov wrote:garsonjera, kolko..30m2frakcija wrote:
Ovo je didova partizanska garsonjera. :p
vama je stvarno tisno tu....nu dida...nu prozor
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ajme, ne znan koliko je to tebi smišno..al dida je svako malo visija sa prozora.. doduše više kad je mater bila živa..uvik je volija dramu i performans.. ono opeče se na juvu i ode se u mudantan bacit kroz prozor.. priđe s vanjske strane i drži se ograde.. mater smireno dovikne da nek promini mudante..eto taka nan je bila svakodnevnica..prckov wrote:čuj mene 6 mislio sam pet, ne znam otkud mi šestfrakcija wrote:bija je ćaća s nama..5 .. ih u rodice 25 kvadrata, a bilo ih 7..senilni baba i dida.. i još 3 papige..prckov wrote:i kolko vas bude unutra 6?frakcija wrote:37.. s balkonom koji je sobaprckov wrote:
garsonjera, kolko..30m2
2016-03-09
kolko km do splita a kolko do omišafrakcija wrote:nije.. srinjine spada pod split.. svi se vraćaju.. iznajmili stanove po splitu i žive gore..vraćaju se i iseljenici masovno..kerumova seke nan je seoska nevista..pa je dotrala i kanalizaciju.prckov wrote:kakvo gradsko predgrađe, kojeg grada...omiša? Kolko je daleko od omišafrakcija wrote:ma to ti je gradsko predgrađe i masovno se naseljava.. sve će to doskora bit građevno.. malo i grehota bez urbanističkog plana.. najbolja pozicija "kravar".. valjda će kravar ostat kakav park..prckov wrote:aha, i ja sam u paganijifrakcija wrote:
okolo omiša
2014-04-19
ček da uzmen metar.. bliže je splitu..a split i omiš su udaljeni 25 kmprckov wrote:kolko km do splita a kolko do omišafrakcija wrote:nije.. srinjine spada pod split.. svi se vraćaju.. iznajmili stanove po splitu i žive gore..vraćaju se i iseljenici masovno..kerumova seke nan je seoska nevista..pa je dotrala i kanalizaciju.prckov wrote:kakvo gradsko predgrađe, kojeg grada...omiša? Kolko je daleko od omišafrakcija wrote:ma to ti je gradsko predgrađe i masovno se naseljava.. sve će to doskora bit građevno.. malo i grehota bez urbanističkog plana.. najbolja pozicija "kravar".. valjda će kravar ostat kakav park..prckov wrote:
aha, i ja sam u paganiji
2016-03-09
hahaha veselo kod tebe bilo, dida lud pravofrakcija wrote:ajme, ne znan koliko je to tebi smišno..al dida je svako malo visija sa prozora.. doduše više kad je mater bila živa..uvik je volija dramu i performans.. ono opeče se na juvu i ode se u mudantan bacit kroz prozor.. priđe s vanjske strane i drži se ograde.. mater smireno dovikne da nek promini mudante..eto taka nan je bila svakodnevnica..prckov wrote:čuj mene 6 mislio sam pet, ne znam otkud mi šestfrakcija wrote:bija je ćaća s nama..5 .. ih u rodice 25 kvadrata, a bilo ih 7..senilni baba i dida.. i još 3 papige..prckov wrote:i kolko vas bude unutra 6?frakcija wrote:
37.. s balkonom koji je soba
2014-04-19
a ja sam navikla na nj od mali nogu i naučila sam ga smirit u sekundi.. zapravo odlično baratam sa luđacima inače.prckov wrote:hahaha veselo kod tebe bilo, dida lud pravofrakcija wrote:ajme, ne znan koliko je to tebi smišno..al dida je svako malo visija sa prozora.. doduše više kad je mater bila živa..uvik je volija dramu i performans.. ono opeče se na juvu i ode se u mudantan bacit kroz prozor.. priđe s vanjske strane i drži se ograde.. mater smireno dovikne da nek promini mudante..eto taka nan je bila svakodnevnica..prckov wrote:čuj mene 6 mislio sam pet, ne znam otkud mi šestfrakcija wrote:bija je ćaća s nama..5 .. ih u rodice 25 kvadrata, a bilo ih 7..senilni baba i dida.. i još 3 papige..prckov wrote:
i kolko vas bude unutra 6?
2016-03-09
ne moraš uzimatmetar , odprilike kolko se vozi do splita a koliko do omišafrakcija wrote:ček da uzmen metar.. bliže je splitu..a split i omiš su udaljeni 25 kmprckov wrote:kolko km do splita a kolko do omišafrakcija wrote:nije.. srinjine spada pod split.. svi se vraćaju.. iznajmili stanove po splitu i žive gore..vraćaju se i iseljenici masovno..kerumova seke nan je seoska nevista..pa je dotrala i kanalizaciju.prckov wrote:kakvo gradsko predgrađe, kojeg grada...omiša? Kolko je daleko od omišafrakcija wrote:
ma to ti je gradsko predgrađe i masovno se naseljava.. sve će to doskora bit građevno.. malo i grehota bez urbanističkog plana.. najbolja pozicija "kravar".. valjda će kravar ostat kakav park..
pretpostavljam da se iz mjesta ne vidi more
2014-04-19
vidi se ako se uspenješ do vrha, ali tuda idu samo makadamske staze .. a rođak me je vozija do doma za 5 min. doduše malo je brzo vozija.prckov wrote:ne moraš uzimatmetar , odprilike kolko se vozi do splita a koliko do omišafrakcija wrote:ček da uzmen metar.. bliže je splitu..a split i omiš su udaljeni 25 kmprckov wrote:kolko km do splita a kolko do omišafrakcija wrote:nije.. srinjine spada pod split.. svi se vraćaju.. iznajmili stanove po splitu i žive gore..vraćaju se i iseljenici masovno..kerumova seke nan je seoska nevista..pa je dotrala i kanalizaciju.prckov wrote:
kakvo gradsko predgrađe, kojeg grada...omiša? Kolko je daleko od omiša
2016-03-09
haha...btw ja nisam luđak ali mi baratanje ne bi smetalofrakcija wrote:a ja sam navikla na nj od mali nogu i naučila sam ga smirit u sekundi.. zapravo odlično baratam sa luđacima inače.prckov wrote:hahaha veselo kod tebe bilo, dida lud pravofrakcija wrote:ajme, ne znan koliko je to tebi smišno..al dida je svako malo visija sa prozora.. doduše više kad je mater bila živa..uvik je volija dramu i performans.. ono opeče se na juvu i ode se u mudantan bacit kroz prozor.. priđe s vanjske strane i drži se ograde.. mater smireno dovikne da nek promini mudante..eto taka nan je bila svakodnevnica..prckov wrote:čuj mene 6 mislio sam pet, ne znam otkud mi šestfrakcija wrote:
bija je ćaća s nama..5 .. ih u rodice 25 kvadrata, a bilo ih 7..senilni baba i dida.. i još 3 papige..
2014-04-19
Moji su postovi glupi i nemaju puno smisla, ali su pisani od srca.
To vrijedi više od sve pameti, znanja i logike.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Moji su postovi glupi i nemaju puno smisla, ali su pisani od srca.
2016-03-09
pa to je blizu, jel iz splita vozi prema podtrani pa negdje skrenefrakcija wrote:vidi se ako se uspenješ do vrha, ali tuda idu samo makadamske staze .. a rođak me je vozija do doma za 5 min. doduše malo je brzo vozija.prckov wrote:ne moraš uzimatmetar , odprilike kolko se vozi do splita a koliko do omišafrakcija wrote:ček da uzmen metar.. bliže je splitu..a split i omiš su udaljeni 25 kmprckov wrote:kolko km do splita a kolko do omišafrakcija wrote:
nije.. srinjine spada pod split.. svi se vraćaju.. iznajmili stanove po splitu i žive gore..vraćaju se i iseljenici masovno..kerumova seke nan je seoska nevista..pa je dotrala i kanalizaciju.
2014-04-19
imaš li ti napade panike i bijesa..destruktivnih poriva?prckov wrote:
haha...btw ja nisam luđak ali mi baratanje ne bi smetalo
2016-03-09
da, prema žrnovnici..prckov wrote:pa to je blizu, jel iz splita vozi prema podtrani pa negdje skrenefrakcija wrote:vidi se ako se uspenješ do vrha, ali tuda idu samo makadamske staze .. a rođak me je vozija do doma za 5 min. doduše malo je brzo vozija.prckov wrote:ne moraš uzimatmetar , odprilike kolko se vozi do splita a koliko do omišafrakcija wrote:ček da uzmen metar.. bliže je splitu..a split i omiš su udaljeni 25 kmprckov wrote:
kolko km do splita a kolko do omiša
2016-03-09
prvo se moramo dgovorit ko određuje šta je vrijednocrvenkasti wrote:Moji su postovi glupi i nemaju puno smisla, ali su pisani od srca.
idi traži
2014-04-19
ne, ali volim puno mazit one koje volimfrakcija wrote:imaš li ti napade panike i bijesa..destruktivnih poriva?prckov wrote:
haha...btw ja nisam luđak ali mi baratanje ne bi smetalo
2014-04-19
znam žrnovicufrakcija wrote:da, prema žrnovnici..prckov wrote:pa to je blizu, jel iz splita vozi prema podtrani pa negdje skrenefrakcija wrote:vidi se ako se uspenješ do vrha, ali tuda idu samo makadamske staze .. a rođak me je vozija do doma za 5 min. doduše malo je brzo vozija.prckov wrote:ne moraš uzimatmetar , odprilike kolko se vozi do splita a koliko do omišafrakcija wrote:
ček da uzmen metar.. bliže je splitu..a split i omiš su udaljeni 25 km
2014-04-19
di si mazo
2014-04-19
da mazo.. nisam ja navikla na maženje.. mene to zbunjuje. ni dicu nisam puno gladila.. pasa najviše..on otvoreno to traži.. inače sve ukućane uspavam češkanjem leđa..a u familiji se svi trijebimo ko čimpanze.. ono nis vidija rođaka 5 god.. i prvo što vidiš mu je miteser koji itno triba štrukat..prckov wrote:di si mazo
2016-03-09
haha lako se na to navikne......samo me nasmijavašfrakcija wrote:da mazo.. nisam ja navikla na maženje.. mene to zbunjuje. ni dicu nisam puno gladila.. pasa najviše..on otvoreno to traži.. inače sve ukućane uspavam češkanjem leđa..a u familiji se svi trijebimo ko čimpanze.. ono nis vidija rođaka 5 god.. i prvo što vidiš mu je miteser koji itno triba štrukat..prckov wrote:di si mazo
2014-04-19
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50