Sunce materino (chat)
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
Išla sam te špijat na starom forumu, ali su ga makli skroz izgleda..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
jes, dok ne iskoči islamista iz njefrakcija wrote:al ona nije ateistkinja?prckov wrote:ima, sora a prije je bila i iluzijafrakcija wrote:i kako je ta bosna blizu i sve.. u njoj ima muslimana kažu ..ja ne poznajem nikoga ko je musliman. Jel ti? Ima li muslimana na forumu?
neki više ne pišu
znam mnoge muslimane iz bosne, da
2014-04-19
što, šta te zanimafrakcija wrote:Išla sam te špijat na starom forumu, ali su ga makli skroz izgleda..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ništa konkretno..špijuniraš..pa na što naletiš.. inače brinu me susjedi.. već danima iz ne znam kojeg stana dolaze različiti glasovi zapomaganja.. muški i ženski.. nakon toga uslijedi kao opušteni žamor.. sve me navodi na finalnu scenu iz paklenog šunda..
2016-03-09
pa zar ne znaš ko su ti susjedi, nije valjda da se tukufrakcija wrote:ništa konkretno..špijuniraš..pa na što naletiš.. inače brinu me susjedi.. već danima iz ne znam kojeg stana dolaze različiti glasovi zapomaganja.. muški i ženski.. nakon toga uslijedi kao opušteni žamor.. sve me navodi na finalnu scenu iz paklenog šunda..
2014-04-19
nemam pojma tko su.. ima samo u mom ulazu 100 stanova, uglavnom unajmljenih..prckov wrote:pa zar ne znaš ko su ti susjedi, nije valjda da se tukufrakcija wrote:ništa konkretno..špijuniraš..pa na što naletiš.. inače brinu me susjedi.. već danima iz ne znam kojeg stana dolaze različiti glasovi zapomaganja.. muški i ženski.. nakon toga uslijedi kao opušteni žamor.. sve me navodi na finalnu scenu iz paklenog šunda..
to zapomaganje je onako .. nemooj.. upomooć.. nee.. aaa..nije vriska..nego recimo ko ulično jačanje, izvrtanje ruke na leđa .. mogla bi u sitne sate obać vrata stanova sa stetoskopom a?
2016-03-09
nemoj, možda neki balavcifrakcija wrote:nemam pojma tko su.. ima samo u mom ulazu 100 stanova, uglavnom unajmljenih..prckov wrote:pa zar ne znaš ko su ti susjedi, nije valjda da se tukufrakcija wrote:ništa konkretno..špijuniraš..pa na što naletiš.. inače brinu me susjedi.. već danima iz ne znam kojeg stana dolaze različiti glasovi zapomaganja.. muški i ženski.. nakon toga uslijedi kao opušteni žamor.. sve me navodi na finalnu scenu iz paklenog šunda..
to zapomaganje je onako .. nemooj.. upomooć.. nee.. aaa..nije vriska..nego recimo ko ulično jačanje, izvrtanje ruke na leđa .. mogla bi u sitne sate obać vrata stanova sa stetoskopom a?
kakve su to zgrade sa toliko puno stanova
jel bi više volila u kući stanovat....negdi u kaštelima
2014-04-19
kaka kaštela? iman ja svoje na drugu bandu.. doduše nemam tamo vlastitu nastambu, al imam neki vid služnosti.. i planiram tamo gradit kad se obogatim.. moj dida je virova da si protratija život ako nisi ziđa.. drugi je govorija ..di god dođeš, kuću gradi.. odnosno učini da budeš poželjan gost.. Kaštela mi se ne sviđaju.. multikulti favele su to.prckov wrote:nemoj, možda neki balavcifrakcija wrote:nemam pojma tko su.. ima samo u mom ulazu 100 stanova, uglavnom unajmljenih..prckov wrote:pa zar ne znaš ko su ti susjedi, nije valjda da se tukufrakcija wrote:ništa konkretno..špijuniraš..pa na što naletiš.. inače brinu me susjedi.. već danima iz ne znam kojeg stana dolaze različiti glasovi zapomaganja.. muški i ženski.. nakon toga uslijedi kao opušteni žamor.. sve me navodi na finalnu scenu iz paklenog šunda..
2016-03-09
slazem se sa tvojim didom , a ako se nisi obogatila do sad teško ćeš i posli,frakcija wrote:kaka kaštela? iman ja svoje na drugu bandu.. doduše nemam tamo vlastitu nastambu, al imam neki vid služnosti.. i planiram tamo gradit kad se obogatim.. moj dida je virova da si protratija život ako nisi ziđa.. drugi je govorija ..di god dođeš, kuću gradi.. odnosno učini da budeš poželjan gost.. Kaštela mi se ne sviđaju.. multikulti favele su to.prckov wrote:nemoj, možda neki balavcifrakcija wrote:nemam pojma tko su.. ima samo u mom ulazu 100 stanova, uglavnom unajmljenih..prckov wrote:pa zar ne znaš ko su ti susjedi, nije valjda da se tukufrakcija wrote:ništa konkretno..špijuniraš..pa na što naletiš.. inače brinu me susjedi.. već danima iz ne znam kojeg stana dolaze različiti glasovi zapomaganja.. muški i ženski.. nakon toga uslijedi kao opušteni žamor.. sve me navodi na finalnu scenu iz paklenog šunda..
a ja ću ti ako dobijem loto a dobiću, umjesto za barku poslat za kuću
jel taj stan rentate
2014-04-19
Pagania je danas po mentalitetu najpitomiji kraj na kontinentu.
2016-03-09
di je tofrakcija wrote:Pagania je danas po mentalitetu najpitomiji kraj na kontinentu.
2014-04-19
Ovo je didova partizanska garsonjera. :pprckov wrote:
slazem se sa tvojim didom , a ako se nisi obogatila do sad teško ćeš i posli,
jel taj stan rentate
2016-03-09
okolo omišaprckov wrote:di je tofrakcija wrote:Pagania je danas po mentalitetu najpitomiji kraj na kontinentu.
2016-03-09
garsonjera, kolko..30m2frakcija wrote:Ovo je didova partizanska garsonjera. :pprckov wrote:
jel taj stan rentate
2014-04-19
37.. s balkonom koji je sobaprckov wrote:garsonjera, kolko..30m2frakcija wrote:Ovo je didova partizanska garsonjera. :pprckov wrote:
jel taj stan rentate
2016-03-09
aha, i ja sam u paganijifrakcija wrote:okolo omišaprckov wrote:di je tofrakcija wrote:Pagania je danas po mentalitetu najpitomiji kraj na kontinentu.
bi li u srinjaima bilo teško nać građevinsko zemljište
2014-04-19
i kolko vas bude unutra 6?frakcija wrote:37.. s balkonom koji je sobaprckov wrote:garsonjera, kolko..30m2frakcija wrote:Ovo je didova partizanska garsonjera. :pprckov wrote:
jel taj stan rentate
2014-04-19
ma to ti je gradsko predgrađe i masovno se naseljava.. sve će to doskora bit građevno.. malo i grehota bez urbanističkog plana.. najbolja pozicija "kravar".. valjda će kravar ostat kakav park..prckov wrote:aha, i ja sam u paganijifrakcija wrote:okolo omišaprckov wrote:di je tofrakcija wrote:Pagania je danas po mentalitetu najpitomiji kraj na kontinentu.
2016-03-09
bija je ćaća s nama..5 .. ih u rodice 25 kvadrata, a bilo ih 7..senilni baba i dida.. i još 3 papige..prckov wrote:i kolko vas bude unutra 6?frakcija wrote:37.. s balkonom koji je sobaprckov wrote:garsonjera, kolko..30m2frakcija wrote:Ovo je didova partizanska garsonjera. :pprckov wrote:
jel taj stan rentate
2016-03-09
kakvo gradsko predgrađe, kojeg grada...omiša? Kolko je daleko od omišafrakcija wrote:ma to ti je gradsko predgrađe i masovno se naseljava.. sve će to doskora bit građevno.. malo i grehota bez urbanističkog plana.. najbolja pozicija "kravar".. valjda će kravar ostat kakav park..prckov wrote:aha, i ja sam u paganijifrakcija wrote:okolo omišaprckov wrote:di je tofrakcija wrote:Pagania je danas po mentalitetu najpitomiji kraj na kontinentu.
2014-04-19
nije.. srinjine spada pod split.. svi se vraćaju.. iznajmili stanove po splitu i žive gore..vraćaju se i iseljenici masovno..kerumova seke nan je seoska nevista..pa je dotrala i kanalizaciju.prckov wrote:kakvo gradsko predgrađe, kojeg grada...omiša? Kolko je daleko od omišafrakcija wrote:ma to ti je gradsko predgrađe i masovno se naseljava.. sve će to doskora bit građevno.. malo i grehota bez urbanističkog plana.. najbolja pozicija "kravar".. valjda će kravar ostat kakav park..prckov wrote:aha, i ja sam u paganijifrakcija wrote:okolo omišaprckov wrote:
di je to
2016-03-09
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Page 20 of 50