Sunce materino (chat)
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
haha lako se na to navikne......samo me nasmijavašfrakcija wrote:da mazo.. nisam ja navikla na maženje.. mene to zbunjuje. ni dicu nisam puno gladila.. pasa najviše..on otvoreno to traži.. inače sve ukućane uspavam češkanjem leđa..a u familiji se svi trijebimo ko čimpanze.. ono nis vidija rođaka 5 god.. i prvo što vidiš mu je miteser koji itno triba štrukat..prckov wrote:di si mazo
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
Jel tebe familija navali trijebit kad se pojaviš? ono tražit prhut, mitesere, gnjide..e kad je nestalo ušenki.. moj dida koji je ima samo malo kose iza ušiju je tražio da mu to zaspemo šećerom, onda noktima drobimo kristaliće šećera..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ja sam djecu umazio pogotovo mladu
i sad da je vidim mogo bi je mazit cijeli dan
a da vidis samo kako sam ih ujutru budio haha
2014-04-18
a kod mene zavlada patološka ljubomora na svaku pizdariju (od starije pogotovo), pa sve moram radit serijski da ne bude zapostavljenih..prckov wrote:ja sam djecu umazio pogotovo mladu
2016-03-09
ojebemti...prestani vi niste normalnifrakcija wrote:Jel tebe familija navali trijebit kad se pojaviš? ono tražit prhut, mitesere, gnjide..e kad je nestalo ušenki.. moj dida koji je ima samo malo kose iza ušiju je tražio da mu to zaspemo šećerom, onda noktima drobimo kristaliće šećera..
šo mu niste klempu opalili
2014-04-18
a bidan dida težak i trudbenik.. to mu bila jedina radost..prckov wrote:ojebemti...prestani vi niste normalnifrakcija wrote:Jel tebe familija navali trijebit kad se pojaviš? ono tražit prhut, mitesere, gnjide..e kad je nestalo ušenki.. moj dida koji je ima samo malo kose iza ušiju je tražio da mu to zaspemo šećerom, onda noktima drobimo kristaliće šećera..
2016-03-09
moje začudo nisu bile ljubomorne, valjdaim dosadilo da ihmazimfrakcija wrote:a kod mene zavlada patološka ljubomora na svaku pizdariju (od starije pogotovo), pa sve moram radit serijski da ne bude zapostavljenih..prckov wrote:ja sam djecu umazio pogotovo mladu
2014-04-18
da, radio o zemlji?frakcija wrote:a bidan dida težak i trudbenik.. to mu bila jedina radost..prckov wrote:ojebemti...prestani vi niste normalnifrakcija wrote:Jel tebe familija navali trijebit kad se pojaviš? ono tražit prhut, mitesere, gnjide..e kad je nestalo ušenki.. moj dida koji je ima samo malo kose iza ušiju je tražio da mu to zaspemo šećerom, onda noktima drobimo kristaliće šećera..
Jesi li ti radila teško
2014-04-18
ma nisam nikad puno teško.. ko klinka sam bila brigadirka - radne akcije.. poslije sam radila ko čista u vrtiću.. al recimo nisam kopala kumpire jer imam neviđeni talent za pogodit mašklinom baš svaki kumpir..prckov wrote:da, radio o zemlji?frakcija wrote:a bidan dida težak i trudbenik.. to mu bila jedina radost..prckov wrote:ojebemti...prestani vi niste normalnifrakcija wrote:Jel tebe familija navali trijebit kad se pojaviš? ono tražit prhut, mitesere, gnjide..e kad je nestalo ušenki.. moj dida koji je ima samo malo kose iza ušiju je tražio da mu to zaspemo šećerom, onda noktima drobimo kristaliće šećera..
Jesi li ti radila teško
Dok su moje tetke nasipale loru kamenjem.. gradile puteve u kamenjaru.. ruke im krvave .. ( u srinjinama nije običaj da se muško umara).
2016-03-09
pa eto, nisi lina ko što kažešfrakcija wrote:ma nisam nikad puno teško.. ko klinka sam bila brigadirka - radne akcije.. poslije sam radila ko čista u vrtiću.. al recimo nisam kopala kumpire jer imam neviđeni talent za pogodit mašklinom baš svaki kumpir..prckov wrote:da, radio o zemlji?frakcija wrote:a bidan dida težak i trudbenik.. to mu bila jedina radost..prckov wrote:ojebemti...prestani vi niste normalnifrakcija wrote:Jel tebe familija navali trijebit kad se pojaviš? ono tražit prhut, mitesere, gnjide..e kad je nestalo ušenki.. moj dida koji je ima samo malo kose iza ušiju je tražio da mu to zaspemo šećerom, onda noktima drobimo kristaliće šećera..
Jesi li ti radila teško
ko te školova
2014-04-18
pa mukte je škola.. ono umisto po kavama ideš malo u školicu..plus imaš pravo na jeftiniju spizu za dicu i svakakva prava..prckov wrote:pa eto, nisi lina ko što kažešfrakcija wrote:ma nisam nikad puno teško.. ko klinka sam bila brigadirka - radne akcije.. poslije sam radila ko čista u vrtiću.. al recimo nisam kopala kumpire jer imam neviđeni talent za pogodit mašklinom baš svaki kumpir..prckov wrote:da, radio o zemlji?frakcija wrote:a bidan dida težak i trudbenik.. to mu bila jedina radost..prckov wrote:
ojebemti...prestani vi niste normalni
Jesi li ti radila teško
ko te školova
2016-03-09
e jebiga, ja se i rodio na pogresnom mistufrakcija wrote:ma nisam nikad puno teško.. ko klinka sam bila brigadirka - radne akcije.. poslije sam radila ko čista u vrtiću.. al recimo nisam kopala kumpire jer imam neviđeni talent za pogodit mašklinom baš svaki kumpir..prckov wrote:da, radio o zemlji?frakcija wrote:a bidan dida težak i trudbenik.. to mu bila jedina radost..prckov wrote:ojebemti...prestani vi niste normalnifrakcija wrote:Jel tebe familija navali trijebit kad se pojaviš? ono tražit prhut, mitesere, gnjide..e kad je nestalo ušenki.. moj dida koji je ima samo malo kose iza ušiju je tražio da mu to zaspemo šećerom, onda noktima drobimo kristaliće šećera..
Jesi li ti radila teško
Dok su moje tetke nasipale loru kamenjem.. gradile puteve u kamenjaru.. ruke im krvave .. ( u srinjinama nije običaj da se muško umara).
kako su vas tako sridili, koji je recept
2014-04-18
kad si prešla u split...kad si se udala ili prijefrakcija wrote:pa mukte je škola.. ono umisto po kavama ideš malo u školicu..plus imaš pravo na jeftiniju spizu za dicu i svakakva prava..prckov wrote:pa eto, nisi lina ko što kažešfrakcija wrote:ma nisam nikad puno teško.. ko klinka sam bila brigadirka - radne akcije.. poslije sam radila ko čista u vrtiću.. al recimo nisam kopala kumpire jer imam neviđeni talent za pogodit mašklinom baš svaki kumpir..prckov wrote:da, radio o zemlji?frakcija wrote:
a bidan dida težak i trudbenik.. to mu bila jedina radost..
Jesi li ti radila teško
ko te školova
2014-04-18
oni su tobože potomci rvacki kraljeva i kneževa .. gospodari sudbina.prckov wrote:e jebiga, ja se i rodio na pogresnom mistufrakcija wrote:ma nisam nikad puno teško.. ko klinka sam bila brigadirka - radne akcije.. poslije sam radila ko čista u vrtiću.. al recimo nisam kopala kumpire jer imam neviđeni talent za pogodit mašklinom baš svaki kumpir..prckov wrote:da, radio o zemlji?frakcija wrote:a bidan dida težak i trudbenik.. to mu bila jedina radost..prckov wrote:
ojebemti...prestani vi niste normalni
Jesi li ti radila teško
2016-03-09
sa 8 godina..zadnji dan škole prvašića.. i cili razred je plaka.. vikendom bi me dočekivali na prugi sa cvićem ko titu. ođe sam bila zadnja rupa na svirali i čudakinja. :(prckov wrote:
kad si prešla u split...kad si se udala ili prije
2016-03-09
pa i one sufrakcija wrote:oni su tobože potomci rvacki kraljeva i kneževa .. gospodari sudbina.prckov wrote:e jebiga, ja se i rodio na pogresnom mistufrakcija wrote:ma nisam nikad puno teško.. ko klinka sam bila brigadirka - radne akcije.. poslije sam radila ko čista u vrtiću.. al recimo nisam kopala kumpire jer imam neviđeni talent za pogodit mašklinom baš svaki kumpir..prckov wrote:da, radio o zemlji?frakcija wrote:
a bidan dida težak i trudbenik.. to mu bila jedina radost..
Jesi li ti radila teško
trebale su one otic u drugo selo pa da oni vide tu sudbinu haha
2014-04-18
eto, da sam i ja bijaiz to sela i ja bi oplakafrakcija wrote:sa 8 godina..zadnji dan škole prvašića.. i cili razred je plaka.. vikendom bi me dočekivali na prugi sa cvićem ko titu. ođe sam bila zadnja rupa na svirali i čudakinja. :(prckov wrote:
i dočekivo te ko titu
bolje da nisan..ko bi me utjeśija
2014-04-18
a ima puno dotranih žena izvan granice republike.. a sve su odgojene da pokorno služe gospodaru.. dok u materinu selu par km dalje vlada ravnopravnost.. tj muški rade još teže.. al žene imaju više poslova.. i svi stignu predvečer zapjevat na gumnu.. dok vamo piva samo onaj tko uglazbi kletve..tancajuć po čijemu grebu..prckov wrote:
pa i one su
2016-03-09
morali bi mi stavljat obloge od kadulje na glavuprckov wrote:eto, da sam i ja bijaiz to sela i ja bi oplakafrakcija wrote:sa 8 godina..zadnji dan škole prvašića.. i cili razred je plaka.. vikendom bi me dočekivali na prugi sa cvićem ko titu. ođe sam bila zadnja rupa na svirali i čudakinja. :(prckov wrote:
i dočekivo te ko titu
2014-04-18
a odakle su uglavnom dovodili ženefrakcija wrote:a ima puno dotranih žena izvan granice republike.. a sve su odgojene da pokorno služe gospodaru.. dok u materinu selu par km dalje vlada ravnopravnost.. tj muški rade još teže.. al žene imaju više poslova.. i svi stignu predvečer zapjevat na gumnu.. dok vamo piva samo onaj tko uglazbi kletve..tancajuć po čijemu grebu..prckov wrote:
pa i one su
2014-04-18
u to vrime je i tito umra.. pa je vjerojatno to bilo trendyprckov wrote:morali bi mi stavljat obloge od kadulje na glavuprckov wrote:eto, da sam i ja bijaiz to sela i ja bi oplakafrakcija wrote:sa 8 godina..zadnji dan škole prvašića.. i cili razred je plaka.. vikendom bi me dočekivali na prugi sa cvićem ko titu. ođe sam bila zadnja rupa na svirali i čudakinja. :(prckov wrote:
i dočekivo te ko titu
2016-03-09
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50