Sunce materino (chat)
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
ma ne.. voda ova iz špine mi sagori svo bilje.. bože šta mi pijemo. mora se ovo odnit na analizu..prckov wrote:to su tvoje na toj slici, ti ih uzgajašfrakcija wrote:mislim da ne.. služi samo ko osobni parfem..mislim da ima i neka antiseptička svojstva.prckov wrote:nisam nikad čuo za tu biljkufrakcija wrote:e a nije metvica to.. ovo ima dosta intenzivniji smirujući miris.. daje malo na tamjan.. il je meni asocijacija na tamjan jer kad se time okitiš obično ideš u crikvu.
jel se može čj prait od nje
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
a mala kike si ti,frakcija wrote:a neki još od toga žive.. uglavnom starci.. ostalima je poljoprivreda gratis dodatak..prckov wrote:nisam znao za breskve, budu li dobrefrakcija wrote:ima limuna kod nas, al se ne uzgajaju na veliko ko npr trešnje i breskve, loza, masline.. nego za svoje potrebe.prckov wrote:od grožđa?frakcija wrote:
zimi se peče rakija pa ima tople vode kolko oš.. imaš i saunu i sve..
jel kod vas mogo rast limun
može li se danas živit od poljoprivrede tamou tvom selu
inače u mojoj familiji s obe strane ima puno pivačica.. ja najgore pivan.. da ti vidiš kad je fešta pa dođu svi laureati raznih talent šovova iz sela.. i još kad se nacvrcaju.. ožežž. koze se razbižu dublje u brdo..
deri bluz, deri hard rok.. deri.. onda svi zgranuti ka da su gospu vidili kad mala kike zagrmi
imam kolegu otišo živit u dalmaciju na otok, žena mu tamo dobila poso pa on se uklopio i glavni je na tim feštama
svira piva i druži se. Inače radio u bih u śkoli
2014-04-18
ima puno kika i puno duja. ne manjka ni ana ni karmenkiprckov wrote:a mala kike si ti,frakcija wrote:a neki još od toga žive.. uglavnom starci.. ostalima je poljoprivreda gratis dodatak..prckov wrote:nisam znao za breskve, budu li dobrefrakcija wrote:ima limuna kod nas, al se ne uzgajaju na veliko ko npr trešnje i breskve, loza, masline.. nego za svoje potrebe.prckov wrote:
od grožđa?
jel kod vas mogo rast limun
inače u mojoj familiji s obe strane ima puno pivačica.. ja najgore pivan.. da ti vidiš kad je fešta pa dođu svi laureati raznih talent šovova iz sela.. i još kad se nacvrcaju.. ožežž. koze se razbižu dublje u brdo..
deri bluz, deri hard rok.. deri.. onda svi zgranuti ka da su gospu vidili kad mala kike zagrmi
imam kolegu otišo živit u dalmaciju na otok, žena mu tamo dobila poso pa on se uklopio i glavni je na tim feštama
2016-03-09
jel u splitu voda iz cetinefrakcija wrote:ma ne.. voda ova iz špine mi sagori svo bilje.. bože šta mi pijemo. mora se ovo odnit na analizu..prckov wrote:to su tvoje na toj slici, ti ih uzgajašfrakcija wrote:mislim da ne.. služi samo ko osobni parfem..mislim da ima i neka antiseptička svojstva.prckov wrote:nisam nikad čuo za tu biljkufrakcija wrote:e a nije metvica to.. ovo ima dosta intenzivniji smirujući miris.. daje malo na tamjan.. il je meni asocijacija na tamjan jer kad se time okitiš obično ideš u crikvu.
2014-04-18
šta god ja tebe od sad zovem kikafrakcija wrote:ima puno kika i puno duja. ne manjka ni ana ni karmenkiprckov wrote:a mala kike si ti,frakcija wrote:a neki još od toga žive.. uglavnom starci.. ostalima je poljoprivreda gratis dodatak..prckov wrote:nisam znao za breskve, budu li dobrefrakcija wrote:
ima limuna kod nas, al se ne uzgajaju na veliko ko npr trešnje i breskve, loza, masline.. nego za svoje potrebe.
nisi više fata
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
nije, voda je iz jadra.. i odlična je.. ko izvorska u starijim gradskim kvartovima.. ovo se zagubavi po ovim trulim cijevima kod mene. ako već naplaćuju dostavu vode, nek je dostave kako treba..prckov wrote:jel u splitu voda iz cetinefrakcija wrote:ma ne.. voda ova iz špine mi sagori svo bilje.. bože šta mi pijemo. mora se ovo odnit na analizu..prckov wrote:to su tvoje na toj slici, ti ih uzgajašfrakcija wrote:mislim da ne.. služi samo ko osobni parfem..mislim da ima i neka antiseptička svojstva.prckov wrote:
nisam nikad čuo za tu biljku
2016-03-09
odnesi na analizu, možda ima viška elemenata u sebi ako su cijevi propalefrakcija wrote:nije, voda je iz jadra.. i odlična je.. ko izvorska u starijim gradskim kvartovima.. ovo se zagubavi po ovim trulim cijevima kod mene. ako već naplaćuju dostavu vode, nek je dostave kako treba..prckov wrote:jel u splitu voda iz cetinefrakcija wrote:ma ne.. voda ova iz špine mi sagori svo bilje.. bože šta mi pijemo. mora se ovo odnit na analizu..prckov wrote:to su tvoje na toj slici, ti ih uzgajašfrakcija wrote:
mislim da ne.. služi samo ko osobni parfem..mislim da ima i neka antiseptička svojstva.
2014-04-18
need your love so badfrakcija wrote:koja ti se pisma trenutno mota po glavi?
2014-04-18
a tebiprckov wrote:need your love so badfrakcija wrote:koja ti se pisma trenutno mota po glavi?
2014-04-18
ko meni virka plejlistu? ko ko?prckov wrote:a tebiprckov wrote:need your love so badfrakcija wrote:koja ti se pisma trenutno mota po glavi?
sad mi je hazy shade of winter, o krizi srednjih gonina.
2016-03-09
špijam malo, tek da sam u tokufrakcija wrote:ko meni virka plejlistu? ko ko?prckov wrote:a tebiprckov wrote:need your love so badfrakcija wrote:koja ti se pisma trenutno mota po glavi?
sad mi je hazy shade of winter, o krizi srednjih gonina.
i ti voliš špijat malo onim dvogledom
2014-04-18
jesi li na starom forumu bila frakcijafrakcija wrote:slow slow quick quick
pazi, ne gazi.
2014-04-18
u čitavom sajberspejsu štoviše.. viš ti egzibicionizma.. ma to mi pomaže da svoje disocijativne ličnosti držim na okupu :D..prckov wrote:jesi li na starom forumu bila frakcijafrakcija wrote:slow slow quick quick
pazi, ne gazi.
2016-03-09
a ništa, vidiš....moram te zgrlit da se ne raspešfrakcija wrote:u čitavom sajberspejsu štoviše.. viš ti egzibicionizma.. ma to mi pomaže da svoje disocijativne ličnosti držim na okupu :D..prckov wrote:jesi li na starom forumu bila frakcijafrakcija wrote:slow slow quick quick
pazi, ne gazi.
velis da se tamo više nemože špijat
2014-04-18
nemeže..prckov wrote:a ništa, vidiš....moram te zgrlit da se ne raspešfrakcija wrote:u čitavom sajberspejsu štoviše.. viš ti egzibicionizma.. ma to mi pomaže da svoje disocijativne ličnosti držim na okupu :D..prckov wrote:jesi li na starom forumu bila frakcijafrakcija wrote:slow slow quick quick
pazi, ne gazi.
nije se dobro rasipat u fragmentirane identitete, moraš ih prisilit da surađuju.. zato sam ja tebi otvorena, a zatvorena.. ovaj egzibicionistički mi je fuga,.. i'm deeply disturbed person. .. nisu ni tebi svi doma,
Zajedno imamo dijagnozu "Folie à deux" i to vidi svak ko čita
2016-03-09
ma śta nas briga, uvjek se mežemo vako i zapivatfrakcija wrote:nemeže..prckov wrote:a ništa, vidiš....moram te zgrlit da se ne raspešfrakcija wrote:u čitavom sajberspejsu štoviše.. viš ti egzibicionizma.. ma to mi pomaže da svoje disocijativne ličnosti držim na okupu :D..prckov wrote:jesi li na starom forumu bila frakcijafrakcija wrote:slow slow quick quick
pazi, ne gazi.
nije se dobro rasipat u fragmentirane identitete, moraš ih prisilit da surađuju.. zato sam ja tebi otvorena, a zatvorena.. ovaj egzibicionistički mi je fuga,.. i'm deeply disturbed person. .. nisu ni tebi svi doma,
oooooj..jooo....ojjj...joooo
2014-04-18
a? čega?frakcija wrote:nemeže..prckov wrote:a ništa, vidiš....moram te zgrlit da se ne raspešfrakcija wrote:u čitavom sajberspejsu štoviše.. viš ti egzibicionizma.. ma to mi pomaže da svoje disocijativne ličnosti držim na okupu :D..prckov wrote:jesi li na starom forumu bila frakcijafrakcija wrote:slow slow quick quick
pazi, ne gazi.
Zajedno imamo dijagnozu "Folie à deux" i to vidi svak ko čita
2014-04-18
A condition in which symptoms of a mental disorder, such as the same delusional beliefs or ideas, occur simultaneously in two individuals who share a close relationship or association.prckov wrote:
a? čega?
2016-03-09
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50