Sunce materino (chat)
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
šta spada pod barčica?frakcija wrote:nije ni njegov triba bit opasan.. nego bi se izgladnjiva i pritrpava poštarsku boršu..prckov wrote:haha, ne mogu u mene nije opasan posafrakcija wrote:a mužev stric je oša doli i namjerno se ruvina na poslu i izvuka pemsije i odštete i vrcon doma nazad.. oš i ti tako? ne možemo oboje bit linčineprckov wrote:srićo, ja ću dobit par milijunafrakcija wrote:
o čizs.. man se lota.. uvati se motike.. štriži ovce
ne znan, nego smo se četali na iskon četu i dopisivali malo.. ja bi mu potpirivala nostalgije
nikad nije tija doć u hr.. da ne pukne kaže.. emocije
štaš da ti kupin kad dobijen?
štaš da ti kupin
kupi mi barčicu.
obični čamčić ili i gliser
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
moro bi i tebe vodit na posaprckov wrote:i nisan ja linčina samo bi mi se bilo teško odvojit od tebe prvih 5-10 godinaprckov wrote:haha, ne mogu u mene nije opasan posafrakcija wrote:a mužev stric je oša doli i namjerno se ruvina na poslu i izvuka pemsije i odštete i vrcon doma nazad.. oš i ti tako? ne možemo oboje bit linčineprckov wrote:srićo, ja ću dobit par milijunafrakcija wrote:
o čizs.. man se lota.. uvati se motike.. štriži ovce
ne znan, nego smo se četali na iskon četu i dopisivali malo.. ja bi mu potpirivala nostalgije
nikad nije tija doć u hr.. da ne pukne kaže.. emocije
štaš da ti kupin
ono, sidi tute, budi
2014-04-19
ma more i penta.. ne volim ti ja bijesna vozila ni plovila.. poomalo..merrak..prckov wrote:šta spada pod barčica?frakcija wrote:nije ni njegov triba bit opasan.. nego bi se izgladnjiva i pritrpava poštarsku boršu..prckov wrote:haha, ne mogu u mene nije opasan posafrakcija wrote:a mužev stric je oša doli i namjerno se ruvina na poslu i izvuka pemsije i odštete i vrcon doma nazad.. oš i ti tako? ne možemo oboje bit linčineprckov wrote:
srićo, ja ću dobit par milijuna
štaš da ti kupin
kupi mi barčicu.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ko će vozit i šta je pentafrakcija wrote:ma more i penta.. ne volim ti ja bijesna vozila ni plovila.. poomalo..merrak..prckov wrote:šta spada pod barčica?frakcija wrote:nije ni njegov triba bit opasan.. nego bi se izgladnjiva i pritrpava poštarsku boršu..prckov wrote:haha, ne mogu u mene nije opasan posafrakcija wrote:
a mužev stric je oša doli i namjerno se ruvina na poslu i izvuka pemsije i odštete i vrcon doma nazad.. oš i ti tako? ne možemo oboje bit linčine
štaš da ti kupin
kupi mi barčicu.
2014-04-19
meni muž uvik reče.. nemoj mi doć na posa sa akvarijen na glavi..prckov wrote:
moro bi i tebe vodit na posa
ono, sidi tute, budi
uvik doda i taj akvarij na glavi.. ko da ga on jedini uvik vidi..
straj ga da ga pred manovalima ne obruka moja nadrealna ekstravagancija..
2016-03-09
Penta:prckov wrote:
ko će vozit i šta je penta
a to triba polagat zvizde, čvorove, kompase, nautiku za vozit
2016-03-09
a što akvarij, šta staviš na glavufrakcija wrote:meni muž uvik reče.. nemoj mi doć na posa sa akvarijen na glavi..prckov wrote:
ono, sidi tute, budi
2014-04-19
ok, ko će polagatfrakcija wrote:Penta:prckov wrote:
ko će vozit i šta je penta
a to triba polagat zvizde, čvorove, kompase, nautiku za vozit
2014-04-19
ne stavin ništa.. al ono nisam se baš ustručavala neočekivano iskočit iz zadanih okvira i ljudima razbit kolotečinu.. take stvari vlaški težečki svit teže prihvaća.. hm.. štajaznan.. bila san nosila globus na glavi, al to je bilo samo za po doma.. nikad nisan išla vanka taka.. a znala bi i mudante nosit na glavi.. il počet plesat kad se nitko ne nada.. npr tijekom recitala kojeg izvodim pred školom.. ah neshvaćeni umjetnik sam.. svekru san išla lakirat nokte pa je skoro dobija živčani.. a nisan ga tila jidit.. samo san vidila nu nokat.. nu lak..prckov wrote:a što akvarij, šta staviš na glavufrakcija wrote:meni muž uvik reče.. nemoj mi doć na posa sa akvarijen na glavi..prckov wrote:
ono, sidi tute, budi
2016-03-09
Frakcijo ti si vako mudra zena, pa jedno pitanje, van ovih forumskih sfera. Ispricavam se sto ovako upadam, no sto radis kad ti musko baci na zivce jel u inat mucis ili mu sve kose pocupas?
darla- Admin
2015-10-22
nisan ja sa ovin mojin živčanin nikad prva prispila popizdit.. ja istrenirana smirivat živce i tenzije .. al zato koji put moran stavit globus na glavu i sl.darla wrote:Frakcijo ti si vako mudra zena, pa jedno pitanje, van ovih forumskih sfera. Ispricavam se sto ovako upadam, no sto radis kad ti musko baci na zivce jel u inat mucis ili mu sve kose pocupas?
2016-03-09
šta ti je globus, kako globus na glavifrakcija wrote:ne stavin ništa.. al ono nisam se baš ustručavala neočekivano iskočit iz zadanih okvira i ljudima razbit kolotečinu.. take stvari vlaški težečki svit teže prihvaća.. hm.. štajaznan.. bila san nosila globus na glavi, al to je bilo samo za po doma.. nikad nisan išla vanka taka.. a znala bi i mudante nosit na glavi.. il počet plesat kad se nitko ne nada.. npr tijekom recitala kojeg izvodim pred školom.. ah neshvaćeni umjetnik sam.. svekru san išla lakirat nokte pa je skoro dobija živčani.. a nisan ga tila jidit.. samo san vidila nu nokat.. nu lak..prckov wrote:a što akvarij, šta staviš na glavufrakcija wrote:meni muž uvik reče.. nemoj mi doć na posa sa akvarijen na glavi..prckov wrote:
ono, sidi tute, budi
jel bilo nu globus nu glava
2014-04-19
frakcija wrote:
nisan ja sa ovin mojin živčanin nikad prva prispila popizdit.. ja istrenirana smirivat živce i tenzije .. al zato koji put moran stavit globus na glavu i sl.
Ja sam u dilemi, uvik fino smireno, ali trenutno razmisljam jel vrijeme za promijeniti taktiku, nako napravit kaku pizdariju, pobacati pjate po kuhinji i to, dramatike radi.
darla- Admin
2015-10-22
počupaj gadarla wrote:Frakcijo ti si vako mudra zena, pa jedno pitanje, van ovih forumskih sfera. Ispricavam se sto ovako upadam, no sto radis kad ti musko baci na zivce jel u inat mucis ili mu sve kose pocupas?
ja više volim da me počupa nego muči siićki
bolje batine
2014-04-19
pa ono globus s rupon kotrlja po kući, razbacane igračke.. di ću s njin.. na glavu.. i tako bi se okitila rekvizitima usput..prckov wrote:
2016-03-09
uf..nemojdarla wrote:frakcija wrote:
nisan ja sa ovin mojin živčanin nikad prva prispila popizdit.. ja istrenirana smirivat živce i tenzije .. al zato koji put moran stavit globus na glavu i sl.
Ja sam u dilemi, uvik fino smireno, ali trenutno razmisljam jel vrijeme za promijeniti taktiku, nako napravit kaku pizdariju, pobacati pjate po kuhinji i to, dramatike radi.
ako ti nece vratit nalupaj ga
2014-04-19
prckov wrote:
počupaj ga
bolje batine
Necu ja sto on vise voli, nego di vise pati, znaci opet mucat jadna ti sam, eksplodirati cu ka oni Frakcijin globus u Armagedonu.
darla- Admin
2015-10-22
ma đavla.. to kad popizdu je radi hormonalnog dizbalansa i neravnoteže kemije u mozgu.. menoš ni zamirit.. nemere kontrolirat. al zato ja imam razrađene tehnike kontrole tuđe nervoze i agresije..toliko da mi nije čak ni napor, nego rutina.. to ti dođe da razbiješ pjate jedino kad očekuješ nešto.. ja odavno ne očekujem ništa.. staj di jesi, ni za di si nisi.. uprti pa do smrti.. čuvaj bužu daj je mužu.. jadna ti je koja je poštena, kad ostari nema uspomena..darla wrote:frakcija wrote:
2016-03-09
to pola globusa pa dođe ko kaciga?frakcija wrote:pa ono globus s rupon kotrlja po kući, razbacane igračke.. di ću s njin.. na glavu.. i tako bi se okitila rekvizitima usput..prckov wrote:
2014-04-19
prckov wrote:
uf..nemoj
ako ti nece vratit nalupaj ga
Namazat cu ga kaladontom na spavanju, vako ako krenem mlatiti jos ce misliti da smo u 7 i po tjedana.
darla- Admin
2015-10-22
joj nemoj mucat, počupaj gadarla wrote:prckov wrote:
počupaj ga
bolje batine
Necu ja sto on vise voli, nego di vise pati, znaci opet mucat jadna ti sam, eksplodirati cu ka oni Frakcijin globus u Armagedonu.
gađaj ga tavon
2014-04-19
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50