Bivši francuski premijer: "Turskoj nije mjesto u EU, prekinuti pregovore i s balkanskim zemljama"
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Bivši francuski premijer: "Turskoj nije mjesto u EU, prekinuti pregovore i s balkanskim zemljama"
ovo balkanske zemlje valjda zbog previse turskih gena:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Bivši francuski premijer: "Turskoj nije mjesto u EU, prekinuti pregovore i s balkanskim zemljama"
de dzango prika, reci ti meni jel ovaj pizdun srbin il prikriveni siptardzango wrote:Daj brate reci gde da udarimo prvu ciglu i zalijemo je rakijom kao što Bog zapoveda. Ja ću džaba da zidam.flumen wrote:treba povuc ove granice, opasat ih zidom od 60 metara i streljat svakog tko zeli uc:
B. SUBAŠIĆ | 13. maj 2013. 20:58 | Komentara: 320
Istraživači iz SAD potvrdili zaboravljenu teoriju naših naučnika o poreklu starog kontinenta. Srbi i Irci imaju zajedničke pretke
EVROPLjANI su „od Balkana do Irske“ deo velike porodice koja se blisko povezala u poslednjih 1.000 godina, objavili su pre nekoliko dana američki naučnici sa Univerziteta u Kaliforniji. Posle analize uzoraka genetskog materijala sa celog Starog kontinenta oni su bili zaprepašćeni rezultatima.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:433640-Srbi-po-genima-blizi-Ircima-nego-Rusima
to nije toliko bitno !
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:de dzango prika, reci ti meni jel Ovaj tekst pizdun srbin il prikriveni ssiptarskimdzango wrote:Daj brate reci gde da udarimo prvu ciglu i zalijemo Je rakijom Kao Sto Bog zapoveda. Ja cu džaba da zidam.Flumen wrote: treba povuc Ove Granice, opasat IH zidom OD 60 metara i streljat svakog TKO zeli uc:
srecom nema dovoljno srba koji bi je usmerili po zelji hrvata.
Last edited by chater on 18/7/2016, 22:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
ma niste kurac, aj ne seri, tursckoj ste sluzili 500 godina, tocka, a za hrvate me boli kurac, na svojem su forumu pa mogu srati koliko hoce, ti si dosao ovdje prodavat soroseve ideje, sramota da se zoves srbin, zovi se keljemendi mada su i siptari pojam casti za takove kao sto si ti, takovi kao sto si ti su prodavali vas srbe svakom silniku kojem se kurac digao, ne brini i hrvati imaju takove, al hrvati se bar ne busaju svojom bitnoscu kao neke silechater wrote:Leviathan2 wrote:aupickumaterinu, a hoces li biti jako razocaran ako srbija ne udje u eu,chater wrote:ko vas sta pita, kreteni i bolesnici. vi ste neki q, niko i nista.
sad, danas smo videli koliko ste bitni, glumite neke face.
sebe radi, sebi ste vazni. srbija je bila i ostaje vrlo bitna
na balkanu. uticaj srbije na balkanu ipak je snazni od uticaja
hrvatske, i to prilicno. glumite zapad, obicne ste picke.
vi cete nesto da zidate, poserci.
stvarno ne volim desnicare , al iskreno, ljige poput tebe mi se gade jos vise, jucer vas guzio nato i razguzio ko kauboj konja, razvalili vam srbiju, sjebali sa osiromasenim uranijumom za nekoliko generacija unaprijed, ponizavali vas do jaja, cak vas i sugavi siptari jebu u sred beograda i razviju zastavu velike albanije, a vi ko pickice, ti i slicni tebi se samo naguzite, ljudi bez ponosa,
pizon, poserem se i na tebe i na srbiju, bolje niste ni zasluzili, i ako udjete u usranu eu koja se falabogu raspada opet ce vas guzit sa sto cuda, al prije nego udjete ima da predate kosmet siptarima, ima da date vojvodini nezavisnost, poznam dosta srba koje povremeno srecem po baustelama, ljudi mi govore da je inostrano bre ulaganje cisto rentovanje robova po 150 eura, dojde vam solana u beograd, dojde vam madeline olbrajt, dojdu vam natovci i uvjere vas da je milosrdni andje bio za vase dobro, ajde beskicmenjak odjebi sa ovog foruma nabijem te nakurac, jebote , onaj ludi sheselj je veci coek od tebe, smradu ulizicki, bar na ovom forumu nema hrvata uguzica pa dojde uguzicavi srbin, kurac srbin, pobjeglica iz srbije koji pametuje negdje na zapadu
ma sta tebe boli briga sta mi i zasto mi.
pa nismo se zakleli ni jednoj drzavi, ko vise puta hrvati, da bi na nju prvom priliko zapucali.
tako ce biti i sa srbijom u eu. nemoj samo vi da nam drzite predavanja o moralu.
2014-04-17
racunaj malo bolje, nema sanse da je 5oo. srbija je osvajana decenijama nakon kosmeta.Leviathan2 wrote:ma niste kurac, aj ne seri, tursckoj ste sluzili 500 godina, tocka, a za hrvate me boli kurac, na svojem su forumu pa mogu srati koliko hoce, ti si dosao ovdje prodavat soroseve ideje, sramota da se zoves srbin, zovi se keljemendi mada su i siptari pojam casti za takove kao sto si ti, takovi kao sto si ti su prodavali vas srbe svakom silniku kojem se kurac digao, ne brini i hrvati imaju takove, al hrvati se bar ne busaju svojom bitnoscu kao neke silechater wrote:Leviathan2 wrote:aupickumaterinu, a hoces li biti jako razocaran ako srbija ne udje u eu,chater wrote:ko vas sta pita, kreteni i bolesnici. vi ste neki q, niko i nista.
stvarno ne volim desnicare , al iskreno, ljige poput tebe mi se gade jos vise, jucer vas guzio nato i razguzio ko kauboj konja, razvalili vam srbiju, sjebali sa osiromasenim uranijumom za nekoliko generacija unaprijed, ponizavali vas do jaja, cak vas i sugavi siptari jebu u sred beograda i razviju zastavu velike albanije, a vi ko pickice, ti i slicni tebi se samo naguzite, ljudi bez ponosa,
pizon, poserem se i na tebe i na srbiju, bolje niste ni zasluzili, i ako udjete u usranu eu koja se falabogu raspada opet ce vas guzit sa sto cuda, al prije nego udjete ima da predate kosmet siptarima, ima da date vojvodini nezavisnost, poznam dosta srba koje povremeno srecem po baustelama, ljudi mi govore da je inostrano bre ulaganje cisto rentovanje robova po 150 eura, dojde vam solana u beograd, dojde vam madeline olbrajt, dojdu vam natovci i uvjere vas da je milosrdni andje bio za vase dobro, ajde beskicmenjak odjebi sa ovog foruma nabijem te nakurac, jebote , onaj ludi sheselj je veci coek od tebe, smradu ulizicki, bar na ovom forumu nema hrvata uguzica pa dojde uguzicavi srbin, kurac srbin, pobjeglica iz srbije koji pametuje negdje na zapadu
pa nismo se zakleli ni jednoj drzavi, ko vise puta hrvati, da bi na nju prvom priliko zapucali.
tako ce biti i sa srbijom u eu. nemoj samo vi da nam drzite predavanja o moralu.
i to nije bitno, jer ko te yebe jedino ti pripada. na tvom si forumu, pa šta, i ko gte yebe.
Last edited by chater on 18/7/2016, 22:50; edited 1 time in total
Guest- Guest
ne setaj vise promenadom, nikad ne znas kad ce kakav jurist popizdjeti skroz naskroz;)asilovski wrote:ili premalo arapa, a nitko ne gazi po rividijagram wrote:ovo balkanske zemlje valjda zbog previse turskih gena:)
dijagram-
2015-08-09
Han: Jurisdikcija not deo pregovaračkog procesa sa Srbijom
Evropski komesar ZA proširenje Johanes Han izjavio Je danas da Zakon o jurisdikciji, na čijoj izmeni Hrvatska insistira u procesu pregovora Srbije SA EU, not deo pregovaračkog procesa.
"OVO Pitanje not deo sporazuma o pristupu Srbije EU", poručio Je Han, odgovarajući na Pitanje novinara hrvatskog Večernjeg lista na zajedničkoj pres konferenciji sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem i Miroslavom Lajčakom, predsedavajućim međuvladine konferencije Srbija - EU, na kojoj su-danas otvorena poglavlja 23 ja 24.
u prevodu, izvolite pušite !
Evropski komesar ZA proširenje Johanes Han izjavio Je danas da Zakon o jurisdikciji, na čijoj izmeni Hrvatska insistira u procesu pregovora Srbije SA EU, not deo pregovaračkog procesa.
"OVO Pitanje not deo sporazuma o pristupu Srbije EU", poručio Je Han, odgovarajući na Pitanje novinara hrvatskog Večernjeg lista na zajedničkoj pres konferenciji sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem i Miroslavom Lajčakom, predsedavajućim međuvladine konferencije Srbija - EU, na kojoj su-danas otvorena poglavlja 23 ja 24.
u prevodu, izvolite pušite !
Guest- Guest
Moraćemo da pitamo onog Musliua. Taj izgleda baš zaređao po Srbiji.Leviathan2 wrote:de dzango prika, reci ti meni jel ovaj pizdun srbin il prikriveni siptardzango wrote:Daj brate reci gde da udarimo prvu ciglu i zalijemo je rakijom kao što Bog zapoveda. Ja ću džaba da zidam.flumen wrote:treba povuc ove granice, opasat ih zidom od 60 metara i streljat svakog tko zeli uc:
ajde shabane, odtalasaj, nisi ti srbin, tis neki od onijeh balija iz novog pazara koji po forumu glumi srbachater wrote:racunaj malo bolje, nema sanse da je 5oo. srbija je osvajana decenijama nakon kosmeta.Leviathan2 wrote:ma niste kurac, aj ne seri, tursckoj ste sluzili 500 godina, tocka, a za hrvate me boli kurac, na svojem su forumu pa mogu srati koliko hoce, ti si dosao ovdje prodavat soroseve ideje, sramota da se zoves srbin, zovi se keljemendi mada su i siptari pojam casti za takove kao sto si ti, takovi kao sto si ti su prodavali vas srbe svakom silniku kojem se kurac digao, ne brini i hrvati imaju takove, al hrvati se bar ne busaju svojom bitnoscu kao neke silechater wrote:Leviathan2 wrote:aupickumaterinu, a hoces li biti jako razocaran ako srbija ne udje u eu,chater wrote:ko vas sta pita, kreteni i bolesnici. vi ste neki q, niko i nista.
i to nije bitno, jer ko te yebe jedino ti pripada. na tvom si forumu, pa šta, i ko gte yebe.
??? pojasnidzango wrote:Moraćemo da pitamo onog Musliua. Taj izgleda baš zaređao po Srbiji.Leviathan2 wrote:de dzango prika, reci ti meni jel ovaj pizdun srbin il prikriveni siptardzango wrote:Daj brate reci gde da udarimo prvu ciglu i zalijemo je rakijom kao što Bog zapoveda. Ja ću džaba da zidam.flumen wrote:treba povuc ove granice, opasat ih zidom od 60 metara i streljat svakog tko zeli uc:
Leviathan2 wrote:ajde shabane, odtalasaj, nisi ti srbin, tis neki od onijeh balija iz novog pazara koji po forumu glumi srbachater wrote:racunaj malo bolje, nema sanse da je 5oo. srbija je osvajana decenijama nakon kosmeta.Leviathan2 wrote:ma niste kurac, aj ne seri, tursckoj ste sluzili 500 godina, tocka, a za hrvate me boli kurac, na svojem su forumu pa mogu srati koliko hoce, ti si dosao ovdje prodavat soroseve ideje, sramota da se zoves srbin, zovi se keljemendi mada su i siptari pojam casti za takove kao sto si ti, takovi kao sto si ti su prodavali vas srbe svakom silniku kojem se kurac digao, ne brini i hrvati imaju takove, al hrvati se bar ne busaju svojom bitnoscu kao neke silechater wrote:Leviathan2 wrote:
aupickumaterinu, a hoces li biti jako razocaran ako srbija ne udje u eu,
hahahaha, majmune nedojebani, pa takvih srba ko sto ti zelis nema vise od 10% u srbiji.
ne mozemo mi da glasamo svakog meseca da bi vama dokazali istinu, yebi se manodve.
Guest- Guest
Čak jedanaest igrača (od 21) iz aktuelne reprezentacije koja učestvuje na Svetskom prvenstvu U17 u Meksiku vuče korene izvan Nemačke. Velika većina „malog Elfa“ njih potiče iz Turske – tačnije čak osam fudbalera!dijagram wrote:ovo balkanske zemlje valjda zbog previse turskih gena:)
pa znam ja da su ljige i supcine vecina u srbiji, ne trebas mi crtat,chater wrote:Leviathan2 wrote:ajde shabane, odtalasaj, nisi ti srbin, tis neki od onijeh balija iz novog pazara koji po forumu glumi srbachater wrote:racunaj malo bolje, nema sanse da je 5oo. srbija je osvajana decenijama nakon kosmeta.Leviathan2 wrote:ma niste kurac, aj ne seri, tursckoj ste sluzili 500 godina, tocka, a za hrvate me boli kurac, na svojem su forumu pa mogu srati koliko hoce, ti si dosao ovdje prodavat soroseve ideje, sramota da se zoves srbin, zovi se keljemendi mada su i siptari pojam casti za takove kao sto si ti, takovi kao sto si ti su prodavali vas srbe svakom silniku kojem se kurac digao, ne brini i hrvati imaju takove, al hrvati se bar ne busaju svojom bitnoscu kao neke silechater wrote:
hahahaha, majmune nedojebani, pa takvih srba ko sto ti zelis nema vise od 10% u srbiji.
ne mozemo mi da glasamo svakog meseca da bi vama dokazali istinu, yebi se manodve.
Albanski novinar iz Prištine, inače prijatelj Vučićeve majke sa kojom je radio, neodoljivo podseća na Vučića:Leviathan2 wrote:??? pojasnidzango wrote:Moraćemo da pitamo onog Musliua. Taj izgleda baš zaređao po Srbiji.Leviathan2 wrote:de dzango prika, reci ti meni jel ovaj pizdun srbin il prikriveni siptardzango wrote:Daj brate reci gde da udarimo prvu ciglu i zalijemo je rakijom kao što Bog zapoveda. Ja ću džaba da zidam.flumen wrote:treba povuc ove granice, opasat ih zidom od 60 metara i streljat svakog tko zeli uc:
Ne videsmo Pižonovu sliku.
a vjerojatno lici cim toliko ne da na vucka, krv je krv , jebajga :Ddzango wrote:Albanski novinar iz Prištine, inače prijatelj Vučićeve majke sa kojom je radio, neodoljivo podseća na Vučića:Leviathan2 wrote:??? pojasnidzango wrote:Moraćemo da pitamo onog Musliua. Taj izgleda baš zaređao po Srbiji.Leviathan2 wrote:de dzango prika, reci ti meni jel ovaj pizdun srbin il prikriveni siptardzango wrote:
Daj brate reci gde da udarimo prvu ciglu i zalijemo je rakijom kao što Bog zapoveda. Ja ću džaba da zidam.
Ne videsmo Pižonovu sliku.
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Neka su Unučići Vučić-Musliu srećni. Dobiju poklone za Bajram i na Vaskrs.
Guest- Guest
ABmaggie13 wrote:Od cega ce bit zid?
dijagram-
2015-08-09
Za dva Božića. Iako je tvrdio da su mu najbliže rođake pobile Ustaše, to u stvari nije tačno. Jedan od bliskih rođaka mu se pokatoličio i tako spasao dupe.kofein wrote:Neka su Unučići Vučić-Musliu srećni. Dobiju poklone za Bajram i na Vaskrs.
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ako nije Klaus pucao iz topa, onda je Zeman: Turskoj nije mjesto u EU, ponaša se kao saveznica Islamske države
» Nije samo odvoz smeća: Bivši premijer nakupio dugovanja za komunalije
» Bivši premijer ostao bez auta,štednje i dva stana
» Bivši premijer Shinzo Abe ustrijeljen na političkom skupu na zapadu zemlje
» Bivši francuski premijer okrenuo leđa kandidatu svoje stranke, glasat će za Macrona
» Nije samo odvoz smeća: Bivši premijer nakupio dugovanja za komunalije
» Bivši premijer ostao bez auta,štednje i dva stana
» Bivši premijer Shinzo Abe ustrijeljen na političkom skupu na zapadu zemlje
» Bivši francuski premijer okrenuo leđa kandidatu svoje stranke, glasat će za Macrona
Page 4 of 6