Bivši francuski premijer: "Turskoj nije mjesto u EU, prekinuti pregovore i s balkanskim zemljama"
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Bivši francuski premijer: "Turskoj nije mjesto u EU, prekinuti pregovore i s balkanskim zemljama"
znam da znas kad sve znasmaggie13 wrote:Znam da Nije Samo zaTO,ali..dijagram wrote:zato te i volim,inace ne bihmaggie13 wrote:Znas da ja sve sHvatim.dijagram wrote:naravno da je dobar,armirano betonskimaggie13 wrote:
Dbrz
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Bivši francuski premijer: "Turskoj nije mjesto u EU, prekinuti pregovore i s balkanskim zemljama"
Isplativije prvo. DrUgo imas na forumu.Leviathan2 wrote:meni je pun kufer zidova, ima da se presaltam u vodoinstalatere il intelektualce,
2014-04-12
nego, neceg sam se sjetio, di je miha, nesto ga nema
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Ako nije Klaus pucao iz topa, onda je Zeman: Turskoj nije mjesto u EU, ponaša se kao saveznica Islamske države
» Nije samo odvoz smeća: Bivši premijer nakupio dugovanja za komunalije
» Bivši premijer ostao bez auta,štednje i dva stana
» Bivši premijer Shinzo Abe ustrijeljen na političkom skupu na zapadu zemlje
» Bivši francuski premijer okrenuo leđa kandidatu svoje stranke, glasat će za Macrona
» Nije samo odvoz smeća: Bivši premijer nakupio dugovanja za komunalije
» Bivši premijer ostao bez auta,štednje i dva stana
» Bivši premijer Shinzo Abe ustrijeljen na političkom skupu na zapadu zemlje
» Bivši francuski premijer okrenuo leđa kandidatu svoje stranke, glasat će za Macrona
Page 6 of 6