SAD i EU stoje iza puča?
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: SAD i EU stoje iza puča?
MaximusDecimusMiridije wrote:HQ wrote:zašto to mrziš, imitacija je igra i učenjeMaximusDecimusMiridije wrote:Kako mrzim ove tvoje faze kad procitas neku knjigu i pocnes se ponasati kao glavni lik. Da pogodim. Poceso si Lee Childa citati?
Sta god da odgovorim na ovo kic ce me banirati. Pa necu nista odgovoriti.
neću te banirati, tako mi nevinog badića!
kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:ni žene ni djece, ćuna ko štanga stoji, samo mi zubara žao ostavit, koga će mučit ako mu ja odem?
Snaci ce se neboj se. To od pocetka nisu normalni ljudi....mislim zaradjivat za zivot cackajuci po tudjim ustima....jebote.
iskreno ja mu se divim, žao mi čovjeka koliko se trudi..
Moj se preziva Busho. Uvijek kaze...nece nista bolit ne treba blokada....
Guest- Guest
Fénix wrote:kic wrote:tre911 wrote:Ljudi love pokemone a ti zmajeve kugle, imaš li ih kolko?kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
imam jednu zmajevu kuglu - my head poklonim si sve što mukotrpno zaradim, danas sam si kupio ruksak, obrambeni spray, male stvarčice još.. a čovjek sretan :)
Legendarna stvar! Ludovao sam za time prije 15-ak godina.
čudni su putevi tvog uma i njegovih zbrzanih zaključakaMaximusDecimusMiridije wrote:Aha okej...jos jedan new-age freak znaci. Zbljuv.
ako trebam biti ziheraš, stalno kalkulirati i bojati se da ne bih slučajno izgubila nešto što mi je danas nebitno, jer bi mi MOŽDA moglo postati bitno sutra, onda sam radije new age freak, ma što to bilo
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ajde barem se neko sjetio bitnog, neva i maxo zatrolali u desetom smjeru :))kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:HQ wrote:zašto to mrziš, imitacija je igra i učenjeMaximusDecimusMiridije wrote:Kako mrzim ove tvoje faze kad procitas neku knjigu i pocnes se ponasati kao glavni lik. Da pogodim. Poceso si Lee Childa citati?
Guest- Guest
tre911 wrote:Ajde barem se neko sjetio bitnog, neva i maxo zatrolali u desetom smjeru :))kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:HQ wrote:zašto to mrziš, imitacija je igra i učenjeMaximusDecimusMiridije wrote:Kako mrzim ove tvoje faze kad procitas neku knjigu i pocnes se ponasati kao glavni lik. Da pogodim. Poceso si Lee Childa citati?
Ali je ejđkju nevjesta?
Guest- Guest
Ha, ovaj video je sa nameka, poznajem ga po plavom drvećukic wrote:Fénix wrote:kic wrote:tre911 wrote:Ljudi love pokemone a ti zmajeve kugle, imaš li ih kolko?kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
imam jednu zmajevu kuglu - my head poklonim si sve što mukotrpno zaradim, danas sam si kupio ruksak, obrambeni spray, male stvarčice još.. a čovjek sretan :)
Guest- Guest
HQ wrote:čudni su putevi tvog uma i njegovih zbrzanih zaključakaMaximusDecimusMiridije wrote:Aha okej...jos jedan new-age freak znaci. Zbljuv.
ako trebam biti ziheraš, stalno kalkulirati i bojati se da ne bih slučajno izgubila nešto što mi je danas nebitno, jer bi mi MOŽDA moglo postati bitno sutra, onda sam radije new age freak, ma što to bilo
New age freak su osobe koje se zele isticati ispred drugih. Nisu nikakve duhovne osobe,nekakvi bogovi-kristovi. Nego ljudi s potrebom da se predstave kao elita medju ostalima. Nesto kao Ero samo na nekakavi istocnjacko-duhovni stil minus pizdarije o genima i ludim naucnicima.
Guest- Guest
tako je, ovo je slobodan forum na kojem svatko može živčaniti kako god hoćekic wrote:neću te banirati, tako mi nevinog badića!
2014-04-12
De popusti malo, ko će ovo razumit u ovaj sitni sat, teška je to besjeda za toHQ wrote:čudni su putevi tvog uma i njegovih zbrzanih zaključakaMaximusDecimusMiridije wrote:Aha okej...jos jedan new-age freak znaci. Zbljuv.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ha, ovaj video je sa nameka, poznajem ga po plavom drvećukic wrote:Fénix wrote:kic wrote:tre911 wrote:Ljudi love pokemone a ti zmajeve kugle, imaš li ih kolko?kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
da haha, dobro primjećuješ
HQ wrote:tako je, ovo je slobodan forum na kojem svatko može živčaniti kako god hoćekic wrote:neću te banirati, tako mi nevinog badića!
pa nek kaže, vjerojatno nešto u dedinom stilu, da sam nesiguran i slabić..
yep, mislio sam da znašMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Ajde barem se neko sjetio bitnog, neva i maxo zatrolali u desetom smjeru :))kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:HQ wrote:
zašto to mrziš, imitacija je igra i učenje
Ali je ejđkju nevjesta?
Guest- Guest
aha, okej.. očito imaš neki svoj film koji nema nikakve veze sa mnomMaximusDecimusMiridije wrote:New age freak su osobe koje se zele isticati ispred drugih. Nisu nikakve duhovne osobe,nekakvi bogovi-kristovi. Nego ljudi s potrebom da se predstave kao elita medju ostalima. Nesto kao Ero samo na nekakavi istocnjacko-duhovni stil minus pizdarije o genima i ludim naucnicima.
dijelimo samo nesanicu :/
2014-04-12
U svakom slučaju odo, ako neva stavi sliju dok me nema nikada si neću oprostiti
Guest- Guest
tre911 wrote:yep, mislio sam da znašMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Ajde barem se neko sjetio bitnog, neva i maxo zatrolali u desetom smjeru :))kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Ali je ejđkju nevjesta?
Neznam ja vise nista ovdje. Cesce mjenjaju nickove nego ja bichve. Svaki dan novi nick ovo-ono. Jebote ljudi od 30-40-50 godina. Popizdilo sve. Ja sam uvijek isti. Dakle odabrao sam nickname lika kog sam vidio u filmu prije 15 godina. I postavio to kao sustu suprotnost samoga sebe a opet izgleda dovoljno dugo i egzoticno da bi netko krenuo pricati s menom oko toga. Prvi nick mi je bio PagoDrinker...ali taj sam koristio samo na chatu.
Guest- Guest
tre911 wrote:U svakom slučaju odo, ako neva stavi sliju dok me nema nikada si neću oprostiti
pričat ćemo ti, nox coup de neve
HQ wrote:aha, okej.. očito imaš neki svoj film koji nema nikakve veze sa mnomMaximusDecimusMiridije wrote:New age freak su osobe koje se zele isticati ispred drugih. Nisu nikakve duhovne osobe,nekakvi bogovi-kristovi. Nego ljudi s potrebom da se predstave kao elita medju ostalima. Nesto kao Ero samo na nekakavi istocnjacko-duhovni stil minus pizdarije o genima i ludim naucnicima.
Guest- Guest
HQ wrote:aha, okej.. očito imaš neki svoj film koji nema nikakve veze sa mnomMaximusDecimusMiridije wrote:New age freak su osobe koje se zele isticati ispred drugih. Nisu nikakve duhovne osobe,nekakvi bogovi-kristovi. Nego ljudi s potrebom da se predstave kao elita medju ostalima. Nesto kao Ero samo na nekakavi istocnjacko-duhovni stil minus pizdarije o genima i ludim naucnicima.
Pa nije ovo vrijedanje zaboga, samo iznosenje misljenja. Ja niti tvrdim da bi moje misljenje trebalo biti univerzalno ili univerzalna istina. Samo da je to moje misljenje.
Guest- Guest
ma to se Maxo primio filozofije u sitne satetre911 wrote:De popusti malo, ko će ovo razumit u ovaj sitni sat, teška je to besjeda za to
nego da se radije skinem u badić, ha.. što kažeš na to?
(šala mala)
2014-04-12
pa tko kaže da je vrijeđanje? imaš mišljenje, ok, imajMaximusDecimusMiridije wrote:Pa nije ovo vrijedanje zaboga, samo iznosenje misljenja. Ja niti tvrdim da bi moje misljenje trebalo biti univerzalno ili univerzalna istina. Samo da je to moje misljenje.
a to tvoje mišljenje nema veze sa mnom pa sam te tu negdje izgubila u prijevodu
postoje neke breskve u mom frižideru, dali ste mi ideju
2014-04-12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Erdogan: SAD stoje iza Isila
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
Page 5 of 12