SAD i EU stoje iza puča?
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: SAD i EU stoje iza puča?
pa tko kaže da je vrijeđanje? imaš mišljenje, ok, imajMaximusDecimusMiridije wrote:Pa nije ovo vrijedanje zaboga, samo iznosenje misljenja. Ja niti tvrdim da bi moje misljenje trebalo biti univerzalno ili univerzalna istina. Samo da je to moje misljenje.
a to tvoje mišljenje nema veze sa mnom pa sam te tu negdje izgubila u prijevodu
postoje neke breskve u mom frižideru, dali ste mi ideju
neva- Posts : 4367
2014-04-12
kic wrote:otkud ideja za breskve? :^^
Pa ono sise...isto ima dlaka neka ako ne pazi na sebe cura. Donekle slatko...ako odrzava higijenu. Ako ne. Onda na mjestima gdje se preklapa koza zna vonjat ko recimo kad imas nesto od prave koze. Recimo torbu. Onda kad se preklopi pa bas di je onaj rez. Na prvi tren mirise kao nova torba ali ako malo dulje mirises.....stvarno vonja ono gadno. Tako i sa breskama. Breskve nacelno vuku na sise kao. Dakle socno i sve to. Debelo donekle ako ne zagrizes predaleko neces nista sjebati. Socno a opet ako stavis u usta osjetis opet te dlake jebene pa ti se zivot zgadi.
Guest- Guest
kic wrote:ja sad pokušao jesti sendvič, ne mogu grist pošteno
Eto ti zubara tvog jebo te on.
Guest- Guest
breskve su voćeizacija žena, liče i na sise, i na guzice, i na pi*ke :^^
MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:ja sad pokušao jesti sendvič, ne mogu grist pošteno
Eto ti zubara tvog jebo te on.
još sutra trebam na ručak jednog rođendana, mislim da ako bude sutra ovako da ću nažalost morati otkazati..
ove nisu dlakave, glatke skroz i slatke, nisu loše kao večeraMaximusDecimusMiridije wrote:Mrzim jebene breskve. Proklete dlakave wannabe nektarine.
ili prerani doručak, 2:21
2014-04-12
HQ wrote:ove nisu dlakave, glatke skroz i slatke, nisu loše kao večeraMaximusDecimusMiridije wrote:Mrzim jebene breskve. Proklete dlakave wannabe nektarine.
ili prerani doručak, 2:21
Jel ovo bibliju citiras? 2:21....ono nesto tipa sta ja znam. Joshua reko zeni...sutra ce izjutra Isus doc i dignut lazara iz pechine...bude li smrdilo ponesi aspiriene i dezedorans? Isto nesto new-age?
Guest- Guest
vas dvojica ste pukli.. ajte sad malo o grašku i krumpirima
2014-04-12
pa normalnoMaximusDecimusMiridije wrote:Jel ovo bibliju citiras? 2:21....ono nesto tipa sta ja znam. Joshua reko zeni...sutra ce izjutra Isus doc i dignut lazara iz pechine...bude li smrdilo ponesi aspiriene i dezedorans? Isto nesto new-age?
2014-04-12
grašak je no-no
e ja skroz budan, pišem sa strane polaske vlakova u bilježnicu i kad trebam presjesti na koji peron, jer mi je mob u fazi rikavanja, ali zaludu sve čini mi se kad neću ić..
nejvi jel soliš ti rižu?
e ja skroz budan, pišem sa strane polaske vlakova u bilježnicu i kad trebam presjesti na koji peron, jer mi je mob u fazi rikavanja, ali zaludu sve čini mi se kad neću ić..
nejvi jel soliš ti rižu?
kako koju, ako kuham običnu onda da, a ako kuham onu newage basmati rižu, onda nekic wrote:grašak je no-no
nejvi jel soliš ti rižu?
2014-04-12
što je erdo prozivo pensilvaniju za puč
jel ko zna
a i ovi št ne znaju mogu reć
jel ko zna
a i ovi št ne znaju mogu reć
2014-04-19
HQ wrote:kako koju, ako kuham običnu onda da, a ako kuham onu newage basmati rižu, onda nekic wrote:grašak je no-no
nejvi jel soliš ti rižu?
basmati riža? za mene je sva riža - just riža :D
Znao sam ja mora bit i new age riza. Da pogodim i caj nije iz vrecice...nego se stavlja u one metalne loptice pa kao posebno lijepo mirise i tako to. I pije se u vrecastim hlacama i blijedo pamucnim majicama...i mirisne svijete,sandalovina i ini cirkusi. Sitar u pozadini svira...cingilidingili.
Guest- Guest
ispričavam se
nisam znao da sam u web kujni
2014-04-19
sve znaš.. jedino što čaj ne pijem, tj. pijem samo kad sam bolesna i to iz filter-vrećice, vrećaste hlače ne nosim nego tajice, majica nije 'blijeda' nego bijela.. ali pamuk si 100% pogodioMaximusDecimusMiridije wrote:Znao sam ja mora bit i new age riza. Da pogodim i caj nije iz vrecice...nego se stavlja u one metalne loptice pa kao posebno lijepo mirise i tako to. I pije se u vrecastim hlacama i blijedo pamucnim majicama...i mirisne svijete,sandalovina i ini cirkusi. Sitar u pozadini svira...cingilidingili.
a da, ne nosim ni dreadlockse, čak ni pletenice
2014-04-12
upao si na kulinarsko-modni saturday night feverprckov wrote:ispričavam se
2014-04-12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Erdogan: SAD stoje iza Isila
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
Page 6 of 12