SAD i EU stoje iza puča?
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: SAD i EU stoje iza puča?
Zašto bi nas se rješavala , ima da predemo ko mačićiHQ wrote:tre911 wrote:Samo ti satvi sliju, neće niko ni zucnuti
To me podsjetilo na situaciju u autobusu negdje između Knina i Splita kad dvije splićanke pričaju i ova jedna kaže; našla sam novog dečka, ma ludilo skroz, samo da znaš što mi je radio jezikon, skroz sam popizdila, a tek rukama kada me je za sise primija, pa me po guzi dira ajme.................i tek pred splitom neko otraga vikne; De reci više jel te jeba ili nije, triba san izaći prije dvi stanice!!
(ma, ako stavim sliju u badiću, tko će vas se više riješiti )
Guest- Guest
Evo i maxe ljutitog, krenio u frižider pa nije našao što je mislio da ima i sad grize po forumu :DDMaximusDecimusMiridije wrote:I Chemtrails,Amerika,Njemacka,Vlaho Orepic i Marija Serifovic.
Guest- Guest
ne ne, to vam otupljuje oštricu (uma, mislim reći), a onda me manje zabavljatetre911 wrote:Zašto bi nas se rješavala , ima da predemo ko mačići
neva- Posts : 4367
2014-04-12
tre911 wrote:Evo i maxe ljutitog, krenio u frižider pa nije našao što je mislio da ima i sad grize po forumu :DDMaximusDecimusMiridije wrote:I Chemtrails,Amerika,Njemacka,Vlaho Orepic i Marija Serifovic.
Eto na ne smijem vise ni iznositi misljenja :(
Guest- Guest
HQ wrote:ne ne, to vam otupljuje oštricu (uma, mislim reći), a onda me manje zabavljatetre911 wrote:Zašto bi nas se rješavala , ima da predemo ko mačići
Otupljuje čega?
Guest- Guest
tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
Naravno da smiješ, samo konstatiram da si mislio neki odrezak mrknuti ali nisi ga našao pa malo svratio ovdje izbaciti ljutinu iz sebeMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Evo i maxe ljutitog, krenio u frižider pa nije našao što je mislio da ima i sad grize po forumu :DDMaximusDecimusMiridije wrote:I Chemtrails,Amerika,Njemacka,Vlaho Orepic i Marija Serifovic.
Guest- Guest
Ljudi love pokemone a ti zmajeve kugle, imaš li ih kolko?kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
Guest- Guest
tre911 wrote:Naravno da smiješ, samo konstatiram da si mislio neki odrezak mrknuti ali nisi ga našao pa malo svratio ovdje izbaciti ljutinu iz sebeMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Evo i maxe ljutitog, krenio u frižider pa nije našao što je mislio da ima i sad grize po forumu :DDMaximusDecimusMiridije wrote:I Chemtrails,Amerika,Njemacka,Vlaho Orepic i Marija Serifovic.
Nisam, ne jedem vise iza 19 sati. Nemogu spavati onda normalno. Doduse evo danas nisam nista jeo pa opet neznam koji mi je kurac.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
neloše pitanje, retoričkoMaximusDecimusMiridije wrote:Otupljuje čega?
2014-04-12
genijalac na motoru. na kraju pogine zbog budale.
naravno svi mi koji vozimo dvakotača suočeni smo s tim
naravno svi mi koji vozimo dvakotača suočeni smo s tim
2014-12-30
tre911 wrote:Ljudi love pokemone a ti zmajeve kugle, imaš li ih kolko?kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
imam jednu zmajevu kuglu - my head poklonim si sve što mukotrpno zaradim, danas sam si kupio ruksak, obrambeni spray, male stvarčice još.. a čovjek sretan :)
Tja, izgleda da nas ima dosta sa nekom insomnijom, meni nekad legne čaša piva u sitni sat a nekad zaružim jače, od dana do dana kako kad.MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Naravno da smiješ, samo konstatiram da si mislio neki odrezak mrknuti ali nisi ga našao pa malo svratio ovdje izbaciti ljutinu iz sebeMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Evo i maxe ljutitog, krenio u frižider pa nije našao što je mislio da ima i sad grize po forumu :DDMaximusDecimusMiridije wrote:I Chemtrails,Amerika,Njemacka,Vlaho Orepic i Marija Serifovic.
Nisam, ne jedem vise iza 19 sati. Nemogu spavati onda normalno. Doduse evo danas nisam nista jeo pa opet neznam koji mi je kurac.
Guest- Guest
ušla sam u minimalističku fazu, sve je moguće :wow:kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
2014-04-12
tre911 wrote:Tja, izgleda da nas ima dosta sa nekom insomnijom, meni nekad legne čaša piva u sitni sat a nekad zaružim jače, od dana do dana kako kad.MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Naravno da smiješ, samo konstatiram da si mislio neki odrezak mrknuti ali nisi ga našao pa malo svratio ovdje izbaciti ljutinu iz sebeMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:
Evo i maxe ljutitog, krenio u frižider pa nije našao što je mislio da ima i sad grize po forumu :DD
Meni legne nesto drugo u zadnjih par dana, pa me malo uplasilo pa sad nebi vise to da mi legne.
Guest- Guest
HQ wrote:ušla sam u minimalističku fazu, sve je moguće :wow:kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
Kako bi ti definirala minimalističku fazu. Po vlastitom shvacanju?
Guest- Guest
Ovo mi vuče na borbeni komplet za preživljavanjekic wrote:tre911 wrote:Ljudi love pokemone a ti zmajeve kugle, imaš li ih kolko?kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
imam jednu zmajevu kuglu - my head poklonim si sve što mukotrpno zaradim, danas sam si kupio ruksak, obrambeni spray, male stvarčice još.. a čovjek sretan :)
Guest- Guest
HQ wrote:ušla sam u minimalističku fazu, sve je moguće :wow:kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
is this goodbye?
a samo smo te tražili jednu sliku badića :^^
tre911 wrote:Ovo mi vuče na borbeni komplet za preživljavanjekic wrote:tre911 wrote:Ljudi love pokemone a ti zmajeve kugle, imaš li ih kolko?kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
pa uvijek u ruksaku moraš imati antiseptik tj pelin :^^ bocu vode, maramice, nož, čakiju, šibice, to svugdje nosim, u banku ili park krenuo, niš posebno :D
kic wrote:tre911 wrote:Ljudi love pokemone a ti zmajeve kugle, imaš li ih kolko?kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
Na sta ti pare trosis pa to nisu istine....pa dobro koji ce ti to qrac?
Guest- Guest
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Erdogan: SAD stoje iza Isila
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
Page 3 of 12