SAD i EU stoje iza puča?
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: SAD i EU stoje iza puča?
kic wrote:tre911 wrote:Ljudi love pokemone a ti zmajeve kugle, imaš li ih kolko?kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
imam jednu zmajevu kuglu - my head poklonim si sve što mukotrpno zaradim, danas sam si kupio ruksak, obrambeni spray, male stvarčice još.. a čovjek sretan :)
Na sta ti pare trosis pa to nisu istine....pa dobro koji ce ti to qrac?
Guest- Guest
kic wrote:tre911 wrote:Ovo mi vuče na borbeni komplet za preživljavanjekic wrote:tre911 wrote:Ljudi love pokemone a ti zmajeve kugle, imaš li ih kolko?kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
imam jednu zmajevu kuglu - my head poklonim si sve što mukotrpno zaradim, danas sam si kupio ruksak, obrambeni spray, male stvarčice još.. a čovjek sretan :)
pa uvijek u ruksaku moraš imati antiseptik tj pelin :^^ bocu vode, maramice, nož, čakiju, šibice, to svugdje nosim, u banku ili park krenuo, niš posebno :D
Ja u Ruksaku u zadnjih par dana nosim 12 kilograma granitnih kocki. Naime poslusao sam jednog ludjaka odavde oko necega...kako stvari stoje zabit cu mu te kocke gdje god neki otvor ima po jednu.
Guest- Guest
recimo kao napuštanje nepotrebnog viška i koncentriranje na najbitnijeMaximusDecimusMiridije wrote:Kako bi ti definirala minimalističku fazu. Po vlastitom shvacanju?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:tre911 wrote:Ljudi love pokemone a ti zmajeve kugle, imaš li ih kolko?kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
svako svoje pare troši kako hoće izbjegavam ugovore i vezivanja, volim bit pokretan, sutra bih mogao otići iz ovog grada bez većih problema, osjećam se slobodno, ne i sigurno ali imam prostora..
HQ wrote:recimo kao napuštanje nepotrebnog viška i koncentriranje na najbitnijeMaximusDecimusMiridije wrote:Kako bi ti definirala minimalističku fazu. Po vlastitom shvacanju?
Okej, kako ti otkrijes sto je najbitnije onda? I sto je nepotrebni visak? Kako neznas da ono sto odjebes danas kao visak ti nece zatrebati sutra? I onda kad ti zatreba a vec si to odjebala....onda ce te to uznemiriti i uciniti nesigurnom i emotivnom rusevinom od osobe i neces sebi doci mjesec dana.
Guest- Guest
HQ wrote:recimo kao napuštanje nepotrebnog viška i koncentriranje na najbitnijeMaximusDecimusMiridije wrote:Kako bi ti definirala minimalističku fazu. Po vlastitom shvacanju?
decrease, apstrahiranje, čista logika :)
kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:tre911 wrote:Ljudi love pokemone a ti zmajeve kugle, imaš li ih kolko?kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
svako svoje pare troši kako hoće izbjegavam ugovore i vezivanja, volim bit pokretan, sutra bih mogao otići iz ovog grada bez većih problema, osjećam se slobodno, ne i sigurno ali imam prostora..
Kako mrzim ove tvoje faze kad procitas neku knjigu i pocnes se ponasati kao glavni lik. Da pogodim. Poceso si Lee Childa citati?
Guest- Guest
vidiš kako me lako isprepadati i otjerati?kic wrote:is this goodbye?
a samo smo te tražili jednu sliku badića :^^
ubuduće budite malo suptilniji, a ne sliku pa sliku
2014-04-12
MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:tre911 wrote:Ljudi love pokemone a ti zmajeve kugle, imaš li ih kolko?kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
Kako mrzim ove tvoje faze kad procitas neku knjigu i pocnes se ponasati kao glavni lik. Da pogodim. Poceso si Lee Childa citati?
znam da su ga forumaši na nogometu spominjali kao pisca koji jako pitko piše.. (da, na nogometu se nekad piše o knjigama!)
zapravo čitam arhaične stvari, Schillera trenutno, ali ne znam zašt mi ne vjeruješ, imam prepaid mobilni, sobu iz koje mogu izaći sutra bez većih brana, nemam auto kao teret nit sličnu brigu kud ću s tim..
HQ wrote:vidiš kako me lako isprepadati i otjerati?kic wrote:is this goodbye?
a samo smo te tražili jednu sliku badića :^^
ubuduće budite malo suptilniji, a ne sliku pa sliku
čekat ćemo da dobiješ na boji, ta, tek je mjesec Pregodišnjak
mislim, osjećam i znam što je najbitnije u nekom mom trenutkuMaximusDecimusMiridije wrote:Okej, kako ti otkrijes sto je najbitnije onda? I sto je nepotrebni visak? Kako neznas da ono sto odjebes danas kao visak ti nece zatrebati sutra? I onda kad ti zatreba a vec si to odjebala....onda ce te to uznemiriti i uciniti nesigurnom i emotivnom rusevinom od osobe i neces sebi doci mjesec dana.
a mogući gubici.. pa jbg, tko ne riskira ne profitira, u to se ide spreman na sve ishode
osim toga, ako sam nešto uspjela dobiti jednom, onda znam da to mogu opet i uvijek
2014-04-12
kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:
znam da su ga forumaši na nogometu spominjali kao pisca koji jako pitko piše.. (da, na nogometu se nekad piše o knjigama!)
zapravo čitam arhaične stvari, Schillera trenutno, ali ne znam zašt mi ne vjeruješ, imam prepaid mobilni, sobu iz koje mogu izaći sutra bez većih brana, nemam auto kao teret nit sličnu brigu kud ću s tim..
Ok.
Guest- Guest
HQ wrote:mislim, osjećam i znam što je najbitnije u nekom mom trenutkuMaximusDecimusMiridije wrote:Okej, kako ti otkrijes sto je najbitnije onda? I sto je nepotrebni visak? Kako neznas da ono sto odjebes danas kao visak ti nece zatrebati sutra? I onda kad ti zatreba a vec si to odjebala....onda ce te to uznemiriti i uciniti nesigurnom i emotivnom rusevinom od osobe i neces sebi doci mjesec dana.
a mogući gubici.. pa jbg, tko ne riskira ne profitira, u to se ide spreman na sve ishode
osim toga, ako sam nešto uspjela dobiti jednom, onda znam da to mogu opet i uvijek
Aha okej...jos jedan new-age freak znaci. Zbljuv.
Guest- Guest
ni žene ni djece, ćuna ko štanga stoji, samo mi zubara žao ostavit, koga će mučit ako mu ja odem?
kic wrote:ni žene ni djece, ćuna ko štanga stoji, samo mi zubara žao ostavit, koga će mučit ako mu ja odem?
Snaci ce se neboj se. To od pocetka nisu normalni ljudi....mislim zaradjivat za zivot cackajuci po tudjim ustima....jebote.
Guest- Guest
zašto to mrziš, imitacija je igra i učenjeMaximusDecimusMiridije wrote:Kako mrzim ove tvoje faze kad procitas neku knjigu i pocnes se ponasati kao glavni lik. Da pogodim. Poceso si Lee Childa citati?
2014-04-12
HQ wrote:zašto to mrziš, imitacija je igra i učenjeMaximusDecimusMiridije wrote:Kako mrzim ove tvoje faze kad procitas neku knjigu i pocnes se ponasati kao glavni lik. Da pogodim. Poceso si Lee Childa citati?
Sta god da odgovorim na ovo kic ce me banirati. Pa necu nista odgovoriti.
Guest- Guest
kic wrote:tre911 wrote:Ljudi love pokemone a ti zmajeve kugle, imaš li ih kolko?kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
Legendarna stvar! Ludovao sam za time prije 15-ak godina.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:ni žene ni djece, ćuna ko štanga stoji, samo mi zubara žao ostavit, koga će mučit ako mu ja odem?
Snaci ce se neboj se. To od pocetka nisu normalni ljudi....mislim zaradjivat za zivot cackajuci po tudjim ustima....jebote.
iskreno ja mu se divim, žao mi čovjeka koliko se trudi..
Fénix wrote:kic wrote:tre911 wrote:Ljudi love pokemone a ti zmajeve kugle, imaš li ih kolko?kic wrote:tko stoji, a tko čuči iza puča, tko se maća lača, a tko sad povraća, zašto netko traži slike marcelusa, i zašto se nevin nick stalno skraćiva kroz godine, hoće li nestati?
Legendarna stvar! Ludovao sam za time prije 15-ak godina.
E, aj se polij benzinom i zapali pa vidji hoces li se regenerirati iz pepela.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:HQ wrote:zašto to mrziš, imitacija je igra i učenjeMaximusDecimusMiridije wrote:Kako mrzim ove tvoje faze kad procitas neku knjigu i pocnes se ponasati kao glavni lik. Da pogodim. Poceso si Lee Childa citati?
Sta god da odgovorim na ovo kic ce me banirati. Pa necu nista odgovoriti.
neću te banirati, tako mi nevinog badića!
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Erdogan: SAD stoje iza Isila
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
Page 4 of 12