SAD i EU stoje iza puča?
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: SAD i EU stoje iza puča?
upao si na kulinarsko-modni saturday night feverprckov wrote:ispričavam se
nisam znao da sam u web kujni
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Naravno da ne nosis, ti brijes glavu na nulu. Kosa je ionako samo ljudska izmisljotina....obrijane glave smo blizi Nirvai,Budhi i tako to. Hare hare....cingilidingili!
Guest- Guest
kic wrote:zašto ne praviš pletenice
hare hare...cingilidingili. Kupi knjigu!
Guest- Guest
a jbt, jesi bukvalan! mi njuejdžeri smo evoluirali pomalo i više nismo na nuli, kosa mi je do ispod lopatica.. i oblačimo se i u crno, ne nosimo samo tamnocrveno i narandžasto ko radžnešovci!MaximusDecimusMiridije wrote:Naravno da ne nosis, ti brijes glavu na nulu. Kosa je ionako samo ljudska izmisljotina....obrijane glave smo blizi Nirvai,Budhi i tako to. Hare hare....cingilidingili!
2014-04-12
Ja nosim sada kratke bermude one za kupanje. I imam majicu od Jethro Tulla....ali sam zapeo kad sam pokusavao macka skinut sa odrine...pa mi se rasparalo pa mi se vidi bradavica na lijevoj strani prsa. Na zenama to izgleda lijepo....na bradatom dugokosom muskarcu s viskom kilograma izgleda pomalo zabrinjavajuce i iskreno pomalo tuzno.
Guest- Guest
ne da mi se, ponekad ispletem samo jednu, ujutro na brzinukic wrote:zašto ne praviš pletenice
2014-04-12
mdaMaximusDecimusMiridije wrote:Ja nosim sada kratke bermude one za kupanje. I imam majicu od Jethro Tulla....ali sam zapeo kad sam pokusavao macka skinut sa odrine...pa mi se rasparalo pa mi se vidi bradavica na lijevoj strani prsa. Na zenama to izgleda lijepo....na bradatom dugokosom muskarcu s viskom kilograma izgleda pomalo zabrinjavajuce i iskreno pomalo tuzno.
evo sam se totalno zabrinula i rastužila
mislim da neću moći ni spavat' od tuge
2014-04-12
Idem i ja dok me drzi nda eto i to. Ajte bok. I tko zna kad i tko zna gdje...cingilidingili bibitutučšššš
Guest- Guest
HQ wrote:mdaMaximusDecimusMiridije wrote:Ja nosim sada kratke bermude one za kupanje. I imam majicu od Jethro Tulla....ali sam zapeo kad sam pokusavao macka skinut sa odrine...pa mi se rasparalo pa mi se vidi bradavica na lijevoj strani prsa. Na zenama to izgleda lijepo....na bradatom dugokosom muskarcu s viskom kilograma izgleda pomalo zabrinjavajuce i iskreno pomalo tuzno.
evo sam se totalno zabrinula i rastužila
mislim da neću moći ni spavat' od tuge
Lakse mi malo sad.
Guest- Guest
ah da, samo za Maxu (budući da je Kiki mudro zapalio na vrijeme)
sincerely yours,
Njuejdžerica
sincerely yours,
Njuejdžerica
2014-04-12
mhm.. ponekad tako djelujem na ljude, laku noćMaximusDecimusMiridije wrote:Lakse mi malo sad.
2014-04-12
je, to kad ti deda kaze...ima na tezinikic wrote:HQ wrote:tako je, ovo je slobodan forum na kojem svatko može živčaniti kako god hoćekic wrote:neću te banirati, tako mi nevinog badića!
pa nek kaže, vjerojatno nešto u dedinom stilu, da sam nesiguran i slabić..
Guest- Guest
pa svako malo sam u njemu...a u moru ide offkic wrote:kad ces ti u badic noor, kolovoz na vratima
Guest- Guest
Brain32 wrote:Da su Ameri htjeli riješiti Erdogana, riješili bi ga. Sve ostalo su pizdarije a ovo je po meni Erdoganovo maslo. Da nije odmah ali ono jebote isti jebeni dan krenuo raditi čistke u potpuno nepovezanom sektoru još bi i razmislio ovako mi je sve jasno.
teorija zavjere, ne možeš organizirati puč protiv sebe jer jednostavno tisuće i tisuće ljudi u vrhu vojske i politike nisu idioti i ne bi nasjeli
ej neko ti dođe s pričom "organizirat ćemo puč", prvo ćeš posumnjat da te neko testira i provocira
a u puč ideš ako znaš ko je iza
2014-12-30
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Erdogan: SAD stoje iza Isila
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» 70 godina braka Stoje i jovana
» CNN: Rusi stoje iza katarske krize
» SAD: Rusija i Putin stoje iz Panama pampersa???
Page 7 of 12