60 mrtvih...
Page 12 of 20
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: 60 mrtvih...
Pa,koliko god to zvućalo bizarno,zapravo nije daleko od istine.Maloumnici vjeruju da se bore za Allaha,dok su njihovi predvodnici na platnim listama onih protiv kojih se navodno bore.deda hipster wrote:Muslimani su nesposobni sami razmišljati, nemaju svoje ciljeve i ideologiju. Njima na daljinski preko HAARP valova upravlja Amerika i Židovi.
Muslimani zapravo ne žele kalifat i šerijat, nego hoće direktnu demokraciju.
To što se budalama manipulira ni na koji način ne opravdava islam kao opasnu ideologiju,inače bi danas umjesto muslimana,hindusi po Europi vršili terorističke napade.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Eto vidiš da sam bio upravu. Odmah panika i prizivanje WWII rata, jer moje "riješavanje Izraela" ne podrazumjeva istrebljivanje Izraelaca. Činjenica je da Izraela dolje nije bilo do kraja WWII, rata, činjenica je da je tamo stvorena umjetna država koja ljudima koji tamo žive uzima sve. Mogli ste otići na Južni pol. Siguran sam da sa Carskim pingvinima ne bi imali problema.Noor wrote:gargamel0101 wrote:
Točno tako moja je logika za kurac, a vi se ("pod uvjetom da si ti židovka") odmah primite WWII rata i nekog straha. Eno vam Kina koja je izgubila 20 milijuna ljudi od Japana, pa ne paničari svaki put i ne poziva se na WWII rat svaki put kad im netko pošalje kakvu kritiku.
Ta patetika sa WWII više ne prolazi. Ima nekih 70 godina od kraja WWII rata, pa to više ne pali. Morate naći nešto drugo.
moj spomen konc logora je bio u kontekstu tvoje izjave da se izraela (židova, jel) treba riješiti, kao uzroka svih sranja s arapima. ta tvoja konstatacija je netočna, al mene zanima nešto drugo...
kako bi ti to učinio, ajd, kad si tako pametan...objasni mi to?!
Što se riješenja tiče, pa to je jednostavno. Nikad ne bih stvorio Izrael. Svi problemi porizlaze iz toga. Imaš mail koji dokazuje da je problem sa Sirijom stvoren da se rastereti Izrael. Da Izraela nema, ne bi bilo potrebe za rastrerećivanjem Izraela.
Naselio bih vas u Ameriku. Amerika je ogromna zemlja i ima dosta mjesta za sve. Evo Amerikanci hoće primiti izbjeglice sa Bliskog istoka. Ja bih umjesto njih zvao židove, a Izrael kao komad zemlje bi prepustio muslimanima. Da je RH dovoljno velika zvao bih vas ovamo, a ne muslimane sa Bliskog istoka.
Tko si ti da propituješ Božju volju? Bog je tak odlučil za svoj odabrani narod, i moš svisnut od jala, to se mijenjalo ne bu
Guest- Guest
Manipulacija je ista kao i sa proleterima sa boljševicima ili pederima sa liberalnom lijevicom, ovdje 50 godina uzgajanja vehabizma, takfirizma i selafija i mild$ napkon daju očekivane rezultate, najveća je ironija da je Francuska s obzirom da je trećerazredna sila uložila strahovito u širenje kulta po bliskom istoku i EvropiIknar je gay wrote:Da.Mada ne treba mnogo truda da bi se kompromitirao islam,islam je u svoj srži kompromitiran sam po sebi,njihova učenja su upitna,ali nisu li i židovska prema goyima isto tako radikalna,kao islamska prema nevjernicima.Vjerujem da bi se n neki način i kršćanstvo po sličnom modelu kompromitirat,jer i židovi i kršćani su sljedbenici jednog sadističkog boga,čijih gnjusnih zapovjedi je prepun Stari Zavjet.asilovski wrote:To je pravi razlog, jer je nevjerojatno da zapadna elita podržava vehabijski death cult a mrzi Assada ili šije koji su prirodni saveznik zapada, potiče širenje vehabizma i takfirizma, uništava države i pruža plodno tlo za nastanak ISIL-a a saveznik joj je Saudijska Pacovija koja je do sada uložila 150 mild$ u širenje kulta. Jednostavno netko želi iskompromitirati i uništiti Islam, povezati ga sa vehabijama ...Iknar je gay wrote:Možda su svi ovi teroristički napadi pomno razrađen plan,tako da bi se kod Europljana izazvala odbojnost i latentna mržnja prema muslimanima,tako kad dođe vrijeme za njiohovim uništenjem,da nema senzibiliteta i žala za muslimanima.
Nešto slično europljani su napravili i Židovima,prvo su ih sotonizirali,da bi kasnije završili u konc.logorima,tako i s muslimanima,kad zapad sprži muslimanske zemlje,svi će reći,,tko ih jebe,kozojebi,teroristi'' a i mržnja je nužna da bi se proizveo neki novi građanski rat u Europi,muslimani bi tu mogli dobro poslužiti.
No bez obzira na vjersku doktrinu,te ma koliko islam mogao biti opasan kao ideja,politika,oni nikada neće moći artikulirtati svoju ideju bez pomoći ljudi iz sjene kojima odgovara kaos.Oni će biti korisne budale tim špekulantima,koji će na kraju iskoristiti te možda čak i uništiti islam.
Vjerujem da je ISIL prepun fanatika koji sljepo vjeruju u kuran,te im je islam glavna i najvažnija stvar u životu,te vjeruju da se bore na Allahovom putu,ali mislim kako većina njih ne znaju da se zapravo bore za račun onih protiv kojih se navodno bore.
Špekulanti su im prodali ideje,te ih ubjedili da misle kako su to zapravo njihove ideje.
Kermit-
2014-04-17
Dobila si odgovor ili se sad igraš Simona Wiesenthala? To ti ne pali kod mene, jer ima Kina sa 60 milja mrtvih.Noor wrote:
ne, napisao si "treba se riješiti izraela"...a ne "izrael nije nikad ni trebao biti stvoren"...uočavaš li razliku?
čekam...
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Jaka vam božija volja kad vam treba sotona Hillary da razvali Siriju.Eva wrote:gargamel0101 wrote:Eto vidiš da sam bio upravu. Odmah panika i prizivanje WWII rata, jer moje "riješavanje Izraela" ne podrazumjeva istrebljivanje Izraelaca. Činjenica je da Izraela dolje nije bilo do kraja WWII, rata, činjenica je da je tamo stvorena umjetna država koja ljudima koji tamo žive uzima sve. Mogli ste otići na Južni pol. Siguran sam da sa Carskim pingvinima ne bi imali problema.Noor wrote:gargamel0101 wrote:
Točno tako moja je logika za kurac, a vi se ("pod uvjetom da si ti židovka") odmah primite WWII rata i nekog straha. Eno vam Kina koja je izgubila 20 milijuna ljudi od Japana, pa ne paničari svaki put i ne poziva se na WWII rat svaki put kad im netko pošalje kakvu kritiku.
Ta patetika sa WWII više ne prolazi. Ima nekih 70 godina od kraja WWII rata, pa to više ne pali. Morate naći nešto drugo.
moj spomen konc logora je bio u kontekstu tvoje izjave da se izraela (židova, jel) treba riješiti, kao uzroka svih sranja s arapima. ta tvoja konstatacija je netočna, al mene zanima nešto drugo...
Što se riješenja tiče, pa to je jednostavno. Nikad ne bih stvorio Izrael. Svi problemi porizlaze iz toga. Imaš mail koji dokazuje da je problem sa Sirijom stvoren da se rastereti Izrael. Da Izraela nema, ne bi bilo potrebe za rastrerećivanjem Izraela.
Naselio bih vas u Ameriku. Amerika je ogromna zemlja i ima dosta mjesta za sve. Evo Amerikanci hoće primiti izbjeglice sa Bliskog istoka. Ja bih umjesto njih zvao židove, a Izrael kao komad zemlje bi prepustio muslimanima. Da je RH dovoljno velika zvao bih vas ovamo, a ne muslimane sa Bliskog istoka.
Tko si ti da propituješ Božju volju? Bog je tak odlučil za svoj odabrani narod, i moš svisnut od jala, to se mijenjalo ne bu
2015-07-23
Judaizam,kršćanstvo i islam,čine jednu tako kompaktnu cjelinu,da je nezamislivo kako bi tvorci kaosa mogli proizvesti i sprovesti svoje planove,bez da bi izostavili bilo koju od te tri komponente.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Dobila si odgovor ili se sad igraš Simona Wiesenthala? To ti ne pali kod mene, jer ima Kina sa 60 milja mrtvih.Noor wrote:
ne, napisao si "treba se riješiti izraela"...a ne "izrael nije nikad ni trebao biti stvoren"...uočavaš li razliku?
čekam...
dakle, nemaš odgovora. to znam, al sam htjela da to ovako i potvrdiš.
NSK i Simonu i ostatku
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Jaka vam božija volja kad vam treba sotona Hillary da razvali Siriju.Eva wrote:gargamel0101 wrote:Eto vidiš da sam bio upravu. Odmah panika i prizivanje WWII rata, jer moje "riješavanje Izraela" ne podrazumjeva istrebljivanje Izraelaca. Činjenica je da Izraela dolje nije bilo do kraja WWII, rata, činjenica je da je tamo stvorena umjetna država koja ljudima koji tamo žive uzima sve. Mogli ste otići na Južni pol. Siguran sam da sa Carskim pingvinima ne bi imali problema.Noor wrote:gargamel0101 wrote:
Sirija nije nikakva prijetnja IL, nego se našla na putu katarskog plina prema Merkelici.
Guest- Guest
To što je deda napisao je sarkazam. Baš se vidi da sam bio upravu. Odmah se primite žđidovske ugroženosti. Prošlo je 70 godina.Noor wrote:deda hipster wrote:pa lijepo, ako vratiš muslimanima njihovu zemlju koju su Židovi oteli, a okupatore protjeraš, onda muslimani više neće htjeti osvojiti cijeli svijet niti će pokušavati sve ljude silom preobratiti na islamNoor wrote:
ne talasaj puno, samo odgovori kako bi se riješio IL?
slušaj sveznajući...ako bi ikome IL trebao vratiti zemlju, a ni to nije 100% sigurno...to su filistejci i kanaanci.
tak da zavežite labrnje.
2015-07-23
gargamel0101 wrote:To što je deda napisao je sarkazam. Baš se vidi da sam bio upravu. Odmah se primite žđidovske ugroženosti. Prošlo je 70 godina.Noor wrote:deda hipster wrote:pa lijepo, ako vratiš muslimanima njihovu zemlju koju su Židovi oteli, a okupatore protjeraš, onda muslimani više neće htjeti osvojiti cijeli svijet niti će pokušavati sve ljude silom preobratiti na islamNoor wrote:
slušaj sveznajući...ako bi ikome IL trebao vratiti zemlju, a ni to nije 100% sigurno...to su filistejci i kanaanci.
tak da zavežite labrnje.
to što deda piše, često je bullshit.
njega odavno ne uzimam ozbiljno.
baš se vidi..je je ..baš se vidi...
ne zaboravi to i u sljedećem postu
Guest- Guest
kršćanstvo nema veze s islamom, to su dvije potpuno drugačije ideološke struje potpuno nespojiveIknar je gay wrote:Judaizam,kršćanstvo i islam,čine jednu tako kompaktnu cjelinu,da je nezamislivo kako bi tvorci kaosa mogli proizvesti i sprovesti svoje planove,bez da bi izostavili bilo koju od te tri komponente.
Guest- Guest
U biti ne, zlo treba uništiti na samom izvoru, jer ako zanemariš karcinom metastaze same nađu put do središta, pa tako ovdje treba uništiti Saudijsku Arabiju, Kalifat i sve te kanibalske skupine, međutim zapad radi nešto sasvim suprotno uvozi pripadnike kulta, podržava glavni štab kulta, a sve one koji se bore proitv kulta proglašava tiranima i zločincima, a te logično druka za rat protiv Rusijemarcellus wrote:deda hipster wrote:pa lijepo, ako vratiš muslimanima njihovu zemlju koju su Židovi oteli, a okupatore protjeraš, onda muslimani više neće htjeti osvojiti cijeli svijet niti će pokušavati sve ljude silom preobratiti na islamNoor wrote:
ja imam bolje rješenje, potrpaš ih na brodove i vratiš ih odakle su došli
brodove onda potopiš negdje sred sredozemlja
oće li se klat u siriji i libanonu boli me kurac
Kermit-
2014-04-17
deda hipster wrote:pa lijepo, ako vratiš muslimanima njihovu zemlju koju su ŽidoviNoor wrote:
ne talasaj puno, samo odgovori kako bi se riješio IL?oteli, a okupatore protjeraš, onda muslimani više neće htjeti osvojiti cijeli svijet niti će pokušavati sve ljude silom preobratiti na islam
Kupili. A kad kupiš, onda ak ideš prodavat nemre više bit po istoj cijeni. Moraš bar malo zaradit.
Guest- Guest
Ali laješ samo tako. Kako ide ona stara narodna. Ah da, ne laje pas zbog dede, nego zbog sebe.Noor wrote:
to što deda piše, često je bullshit.
njega odavno ne uzimam ozbiljno.
baš se vidi..je je ..baš se vidi...
ne zaboravi to i u sljedećem postu
2015-07-23
asilovski wrote:U biti ne, zlo treba uništiti na samom izvoru,marcellus wrote:deda hipster wrote:pa lijepo, ako vratiš muslimanima njihovu zemlju koju su Židovi oteli, a okupatore protjeraš, onda muslimani više neće htjeti osvojiti cijeli svijet niti će pokušavati sve ljude silom preobratiti na islamNoor wrote:
da u moelenbecku i londonistanu
ona ti je ko dizel motor, kasno paligargamel0101 wrote:
To što je deda napisao je sarkazam. Baš se vidi da sam bio upravu. Odmah se primite žđidovske ugroženosti. Prošlo je 70 godina.
Guest- Guest
kako znaš da je nešto nespojivo ako ništa ne znaš bilo o kršćanstvu ili islamu? hehehe nevjerojatan sideda hipster wrote:kršćanstvo nema veze s islamom, to su dvije potpuno drugačije ideološke struje potpuno nespojiveIknar je gay wrote:Judaizam,kršćanstvo i islam,čine jednu tako kompaktnu cjelinu,da je nezamislivo kako bi tvorci kaosa mogli proizvesti i sprovesti svoje planove,bez da bi izostavili bilo koju od te tri komponente.
Kermit-
2014-04-17
Uz SAD i Izrael, Francuska bi bila treća zemlja po razini pizdarija koje je činila i koje čini po islamskom svijetu. To je rat Francuska vs ljuti Muslimani. Zdrao
Kad su se primitivni Balkanci tukli 91' - 95', oni su sam rekli - njihova stvar, zdrao.
Kad su se primitivni Balkanci tukli 91' - 95', oni su sam rekli - njihova stvar, zdrao.
Last edited by AlfaOmega on Fri 15 Jul - 10:46; edited 1 time in total
na tebe mi anlaser niti ne radideda hipster wrote:ona ti je ko dizel motor, kasno paligargamel0101 wrote:
To što je deda napisao je sarkazam. Baš se vidi da sam bio upravu. Odmah se primite žđidovske ugroženosti. Prošlo je 70 godina.
Guest- Guest
Točno tako, nije nikakva prijetnja.Eva wrote:
Sirija nije nikakva prijetnja IL, nego se našla na putu katarskog plina prema Merkelici.
Samo je 2007 Izrael uništio nuklearni reaktor, a tu su i mailovi Hillary. No Jahve treba pomoć sotone Hillary da spasi svoj narod.
2015-07-23
kakao tamo a tako i u Rijadu, ali i u Washigtonu i Parizu, ne možeš dozvoliti da belgijski kralj sklopi polutajni sporazum sa kućom saud i dozvoliti da isti nesmetano šire otrov a onda se čuditi kada otrov počne djelovati, treba otkloniti poslijedicu ali i uzrok a taj je u samom zapadumarcellus wrote:asilovski wrote:U biti ne, zlo treba uništiti na samom izvoru,marcellus wrote:deda hipster wrote:pa lijepo, ako vratiš muslimanima njihovu zemlju koju su Židovi oteli, a okupatore protjeraš, onda muslimani više neće htjeti osvojiti cijeli svijet niti će pokušavati sve ljude silom preobratiti na islamNoor wrote:
da u moelenbecku i londonistanu
Kermit-
2014-04-17
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Similar topics
» U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» umjereni teroristički čin u turskoj 28 mrtvih
» Cetrnaest mrtvih na ruskoj podmornici