60 mrtvih...
Page 11 of 20
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: 60 mrtvih...
To je pravi razlog, jer je nevjerojatno da zapadna elita podržava vehabijski death cult a mrzi Assada ili šije koji su prirodni saveznik zapada, potiče širenje vehabizma i takfirizma, uništava države i pruža plodno tlo za nastanak ISIL-a a saveznik joj je Saudijska Pacovija koja je do sada uložila 150 mild$ u širenje kulta. Jednostavno netko želi iskompromitirati i uništiti Islam, povezati ga sa vehabijama ...Iknar je gay wrote:Možda su svi ovi teroristički napadi pomno razrađen plan,tako da bi se kod Europljana izazvala odbojnost i latentna mržnja prema muslimanima,tako kad dođe vrijeme za njiohovim uništenjem,da nema senzibiliteta i žala za muslimanima.
Nešto slično europljani su napravili i Židovima,prvo su ih sotonizirali,da bi kasnije završili u konc.logorima,tako i s muslimanima,kad zapad sprži muslimanske zemlje,svi će reći,,tko ih jebe,kozojebi,teroristi'' a i mržnja je nužna da bi se proizveo neki novi građanski rat u Europi,muslimani bi tu mogli dobro poslužiti.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
gargamel0101 wrote:
Točno tako moja je logika za kurac, a vi se ("pod uvjetom da si ti židovka") odmah primite WWII rata i nekog straha. Eno vam Kina koja je izgubila 20 milijuna ljudi od Japana, pa ne paničari svaki put i ne poziva se na WWII rat svaki put kad im netko pošalje kakvu kritiku.
Ta patetika sa WWII više ne prolazi. Ima nekih 70 godina od kraja WWII rata, pa to više ne pali. Morate naći nešto drugo.
moj spomen konc logora je bio u kontekstu tvoje izjave da se izraela (židova, jel) treba riješiti, kao uzroka svih sranja s arapima. ta tvoja konstatacija je netočna, al mene zanima nešto drugo...
kako bi ti to učinio, ajd, kad si tako pametan...objasni mi to?!
Guest- Guest
deda hipster wrote:Ima vas bez kičme i sa ispranim mozgom i previše.asilovski wrote:
Gluposti, problem je u "zapadu" koji podržava upravo najradikalniju sektu islama a želi uništiti sekulariste i šije, a očekuje pozitivne rezultate
A koja je razlika između reformiranog islama ili radikalnog? I jednima i drugima je džihad protiv kjafira glavna okosnica vjere.
Guest- Guest
Pa ne bašIknar je gay wrote:Nije to najradikalnija,već najdosljednija sekta islama,jedina koja provodi islam u najčišćem obliku.asilovski wrote:Gluposti, problem je u "zapadu" koji podržava upravo najradikalniju sektu islama a želi uništiti sekulariste i šije, a očekuje pozitivne rezultatededa hipster wrote:Problem je u Islamu, u Kuranu, Hadišima i Siri, odnosno Suni (muhamedovu putu), 2/3 tog teksta se bavi kjfirima (nevjernicima) i ubijanjem istih, to nemaš ni u jednoj drugoj religiji. To je kao da se 2/3 Novog zavjeta bavi pitanjem sotonizma i zapovijeda ubijanje sotonista.gargamel0101 wrote:Kina nije demokratska država pa je civilizirana. To što je Izrael "demkratičan" ne znači ništa kada cijelo vrijeme reže i stvaraju probleme muslimanima uokolo. Muslimani onda dolaze ovdje i nama rade probleme. Problem je u Izraelu. Riješimo se Izraela i riješili smo se većine problema sa muslimanima.
Kermit-
2014-04-17
Pa kad malo bolje razmisliš, i uključiš mozak, upravo najviše muslimana gine u međusobnom sukobljavanju. Pa ISIL-ovci kokaju šite sam tak kao i one sunite koji nisu na liniji. Usput kokaju i kršćane koji su ionako manjina, ali koga za njih boli curac.deda hipster wrote:
I, što je loše u tome? Nije li bolje da se Muslimani kolju međusobno zbog svoje vjere?
Sjetimo se marginalnog HAMAS-a koji na scenu stupaju tek onda kada PLO priznaje Izrel kao državu. Sjetimo se marginalnih talibana koji na scenu stupaju tek onda kada su Rusi otjerani iz Afganistana a Amerima na tom tlu ne trebaju lordovi rata nego čvrsta ruka kakva su Talibani koji se na njihovu nesreću okreću kontra njih.
Zapitajmo se gdje je bio islamski terorizam u vrijeme tzv. hladnog rata kada su Amerima nejveći problem bili tzv. komunisti. Gdje je tada bio islamski terorizam?
Kako to da islamski teroristi nisu mogli igrati bilo kakvu značajniju ulogu u Iraku za vrijeme vladavine Sadama? Ili u Libiji za vrijeme vladavine Gadafija? Tko je svrgnuo te "diktatore" i zašto? Tko je krenuo u svrgavanje Asada pa omogućio kaos i more izbjeglica iz Sirije?
Tko to financira vehabijske centre širom svijeta? Čiji saveznik i prijatelj?
Sjetimo se politike SAD-a na Bliskom istoku koja je od 1990. nadalje bila obilježena gotovo konstantnim izravnim vojnim uplitanjem u regiju.
Jeste li čuli za Wolfowitzovu doktrinu?
Proučite malo materiju i sagledajte činjenice... Američka okupacija Iraka rezultirala je ogromnim porastom svjetskog terorizma i stopostotnim porastom terorizma u Iraku jer istoga u Iraku prije nije bilo ni u pokušaju, a kamoli u izvedbi, što god danas Ameri tvrdili.
Ne možeš raspravljati o temama o kojima ne znaš ama baš ništa, to bi bilo kao da je s tobom raspravljam o dance muzici ili mtv hitovima, jednostavno nisam kompetentan...deda hipster wrote:Ima vas bez kičme i sa ispranim mozgom i previše.asilovski wrote:
Gluposti, problem je u "zapadu" koji podržava upravo najradikalniju sektu islama a želi uništiti sekulariste i šije, a očekuje pozitivne rezultate
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:To je pravi razlog, jer je nevjerojatno da zapadna elita podržava vehabijski death cult a mrzi Assada ili šije koji su prirodni saveznik zapada, potiče širenje vehabizma i takfirizma, uništava države i pruža plodno tlo za nastanak ISIL-a a saveznik joj je Saudijska Pacovija koja je do sada uložila 150 mild$ u širenje kulta. Jednostavno netko želi iskompromitirati i uništiti Islam, povezati ga sa vehabijama ...Iknar je gay wrote:Možda su svi ovi teroristički napadi pomno razrađen plan,tako da bi se kod Europljana izazvala odbojnost i latentna mržnja prema muslimanima,tako kad dođe vrijeme za njiohovim uništenjem,da nema senzibiliteta i žala za muslimanima.
Nešto slično europljani su napravili i Židovima,prvo su ih sotonizirali,da bi kasnije završili u konc.logorima,tako i s muslimanima,kad zapad sprži muslimanske zemlje,svi će reći,,tko ih jebe,kozojebi,teroristi'' a i mržnja je nužna da bi se proizveo neki novi građanski rat u Europi,muslimani bi tu mogli dobro poslužiti.
Muslimansko bratstvo, pretača današnjih terorističkih organizacija, postoji od pada Otomanskog kalifata
Njima je zadnjih 100 godina cilj ponovno uspostaviti kalifat bilo kojom metodom.
to što ti pričaš nema veze s mozgom, svaku jebenu temu pretvoriš u teoriju zavjere, jer si neuk i nemaš pojma o ničemu
Guest- Guest
marcellus wrote:a uostalom nama su srbi bili kolonijalni gospodari pa ne vidim da se vojvođanski hrvati raznesu tu i tamo po beogradu
Ovo nije infantilno, nego pokazuje do koje je mjere čovjek u stanju srati.
crvenkasti-
2014-04-17
Eto vidiš da sam bio upravu. Odmah panika i prizivanje WWII rata, jer moje "riješavanje Izraela" ne podrazumjeva istrebljivanje Izraelaca. Činjenica je da Izraela dolje nije bilo do kraja WWII, rata, činjenica je da je tamo stvorena umjetna država koja ljudima koji tamo žive uzima sve. Mogli ste otići na Južni pol. Siguran sam da sa Carskim pingvinima ne bi imali problema.Noor wrote:gargamel0101 wrote:
Točno tako moja je logika za kurac, a vi se ("pod uvjetom da si ti židovka") odmah primite WWII rata i nekog straha. Eno vam Kina koja je izgubila 20 milijuna ljudi od Japana, pa ne paničari svaki put i ne poziva se na WWII rat svaki put kad im netko pošalje kakvu kritiku.
Ta patetika sa WWII više ne prolazi. Ima nekih 70 godina od kraja WWII rata, pa to više ne pali. Morate naći nešto drugo.
moj spomen konc logora je bio u kontekstu tvoje izjave da se izraela (židova, jel) treba riješiti, kao uzroka svih sranja s arapima. ta tvoja konstatacija je netočna, al mene zanima nešto drugo...
Što se riješenja tiče, pa to je jednostavno. Nikad ne bih stvorio Izrael. Svi problemi porizlaze iz toga. Imaš mail koji dokazuje da je problem sa Sirijom stvoren da se rastereti Izrael. Da Izraela nema, ne bi bilo potrebe za rastrerećivanjem Izraela.
Naselio bih vas u Ameriku. Amerika je ogromna zemlja i ima dosta mjesta za sve. Evo Amerikanci hoće primiti izbjeglice sa Bliskog istoka. Ja bih umjesto njih zvao židove, a Izrael kao komad zemlje bi prepustio muslimanima. Da je RH dovoljno velika zvao bih vas ovamo, a ne muslimane sa Bliskog istoka.
Last edited by gargamel0101 on 15/7/2016, 10:31; edited 1 time in total
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Teorije zavjere pa ti pišeš kako izrael postoji samo da čuva sueski kanal britancima i SAD-u, alo bre hehehe toliko banaliziraš komplicirane stvari da to čak nije teorija zavjere nego čistza budalaština, kako god drž se dance hitova i mamine spize ili za početak nešto pročitaj u papirnatoj formi, npr. Kuran ili čitanku iz povijestideda hipster wrote:asilovski wrote:To je pravi razlog, jer je nevjerojatno da zapadna elita podržava vehabijski death cult a mrzi Assada ili šije koji su prirodni saveznik zapada, potiče širenje vehabizma i takfirizma, uništava države i pruža plodno tlo za nastanak ISIL-a a saveznik joj je Saudijska Pacovija koja je do sada uložila 150 mild$ u širenje kulta. Jednostavno netko želi iskompromitirati i uništiti Islam, povezati ga sa vehabijama ...Iknar je gay wrote:Možda su svi ovi teroristički napadi pomno razrađen plan,tako da bi se kod Europljana izazvala odbojnost i latentna mržnja prema muslimanima,tako kad dođe vrijeme za njiohovim uništenjem,da nema senzibiliteta i žala za muslimanima.
Muslimansko bratstvo, pretača današnjih terorističkih organizacija, postoji od pada Otomanskog kalifata
Njima je zadnjih 100 godina cilj ponovno uspostaviti kalifat bilo kojom metodom.
to što ti pričaš nema veze s mozgom, svaku jebenu temu pretvoriš u teoriju zavjere, jer si neuk i nemaš pojma o ničemu
Kermit-
2014-04-17
Muslimani su nesposobni sami razmišljati, nemaju svoje ciljeve i ideologiju. Njima na daljinski preko HAARP valova upravlja Amerika i Židovi.
Muslimani zapravo ne žele kalifat i šerijat, nego hoće direktnu demokraciju.
Guest- Guest
ne talasaj puno, samo odgovori kako bi se riješio IL?gargamel0101 wrote:Eto vidiš da sam bio upravu. Odmah panika i prizivanje WWII rata, jer moje "riješavanje Izraela" ne podrazumjeva istrebljivanje Izraelaca. Činjenica je da Izraela dolje nije bilo do kraja WWII, rata, činjenica je da je tamo stvorena umjetna država koja ljudima koji tamo žive uzima sve. Mogli ste otići na Južni pol. Siguran sam da sa Carskim pingvinima ne bi imali problema.Noor wrote:gargamel0101 wrote:
Što se riješenja tiče, pa to je jednostavno. Nikad ne bih stvorio Izrael. Svi problemi porizlaze iz toga. Imaš mail koji dokazuje da je problem sa Sirijom stvoren da se rastereti Izrael. Da Izraela nema, ne bi bilo potrebe za rastrerećivanjem Izraela.
Naselio bih vas u Ameriku. Amerika je ogromna zemlja i ima dosta mjesta za sve. Evo Amerikanci hoće primiti izbjeglice sa Bliskog istoka. Ja bih umjesto njih zvao židove, a Izrael kao komad zemlje bi prepustio muslimanima.
Guest- Guest
Zanimljivo barem jedan dan hrvatska štampa ne piše o velikoj ruskoj prijetnji i zlom Putinu, svako zlo za neko dobro...
Kermit-
2014-04-17
PA napisao sam ti. Nikad ne bih stvarao Izrael, a ako je već stvoren prebacio bih vas negdje drugdje (Amerika itd...).Noor wrote:
ne talasaj puno, samo odgovori kako bi se riješio IL?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Da.Mada ne treba mnogo truda da bi se kompromitirao islam,islam je u svoj srži kompromitiran sam po sebi,njihova učenja su upitna,ali nisu li i židovska prema goyima isto tako radikalna,kao islamska prema nevjernicima.Vjerujem da bi se n neki način i kršćanstvo po sličnom modelu kompromitirat,jer i židovi i kršćani su sljedbenici jednog sadističkog boga,čijih gnjusnih zapovjedi je prepun Stari Zavjet.asilovski wrote:To je pravi razlog, jer je nevjerojatno da zapadna elita podržava vehabijski death cult a mrzi Assada ili šije koji su prirodni saveznik zapada, potiče širenje vehabizma i takfirizma, uništava države i pruža plodno tlo za nastanak ISIL-a a saveznik joj je Saudijska Pacovija koja je do sada uložila 150 mild$ u širenje kulta. Jednostavno netko želi iskompromitirati i uništiti Islam, povezati ga sa vehabijama ...Iknar je gay wrote:Možda su svi ovi teroristički napadi pomno razrađen plan,tako da bi se kod Europljana izazvala odbojnost i latentna mržnja prema muslimanima,tako kad dođe vrijeme za njiohovim uništenjem,da nema senzibiliteta i žala za muslimanima.
No bez obzira na vjersku doktrinu,te ma koliko islam mogao biti opasan kao ideja,politika,oni nikada neće moći artikulirtati svoju ideju bez pomoći ljudi iz sjene kojima odgovara kaos.Oni će biti korisne budale tim špekulantima,koji će na kraju iskoristiti te možda čak i uništiti islam.
Vjerujem da je ISIL prepun fanatika koji sljepo vjeruju u kuran,te im je islam glavna i najvažnija stvar u životu,te vjeruju da se bore na Allahovom putu,ali mislim kako većina njih ne znaju da se zapravo bore za račun onih protiv kojih se navodno bore.
Špekulanti su im prodali ideje,te ih ubjedili da misle kako su to zapravo njihove ideje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
France funding Syrian rebels in new push to oust Assad
Money delivered by French government proxies across Turkish border has been used to buy weapons and ammunition
Money delivered by French government proxies across Turkish border has been used to buy weapons and ammunition
Kermit-
2014-04-17
gargamel0101 wrote:PA napisao sam ti. Nikad ne bih stvarao Izrael, a ako je već stvoren prebacio bih vas negdje drugdje (Amerika itd...).Noor wrote:
ne, napisao si "treba se riješiti izraela"...a ne "izrael nije nikad ni trebao biti stvoren"...uočavaš li razliku?
čekam...
Guest- Guest
pa lijepo, ako vratiš muslimanima njihovu zemlju koju su Židovi oteli, a okupatore protjeraš, onda muslimani više neće htjeti osvojiti cijeli svijet niti će pokušavati sve ljude silom preobratiti na islamNoor wrote:
Guest- Guest
deda hipster wrote:pa lijepo, ako vratiš muslimanima njihovu zemlju koju su Židovi oteli, a okupatore protjeraš, onda muslimani više neće htjeti osvojiti cijeli svijet niti će pokušavati sve ljude silom preobratiti na islamNoor wrote:
ja imam bolje rješenje, potrpaš ih na brodove i vratiš ih odakle su došli
brodove onda potopiš negdje sred sredozemlja
oće li se klat u siriji i libanonu boli me kurac
deda hipster wrote:pa lijepo, ako vratiš muslimanima njihovu zemlju koju su Židovi oteli, a okupatore protjeraš, onda muslimani više neće htjeti osvojiti cijeli svijet niti će pokušavati sve ljude silom preobratiti na islamNoor wrote:
slušaj sveznajući...ako bi ikome IL trebao vratiti zemlju, a ni to nije 100% sigurno...to su filistejci i kanaanci.
tak da zavežite labrnje.
Guest- Guest
Pa,koliko god to zvućalo bizarno,zapravo nije daleko od istine.Maloumnici vjeruju da se bore za Allaha,dok su njihovi predvodnici na platnim listama onih protiv kojih se navodno bore.deda hipster wrote:Muslimani su nesposobni sami razmišljati, nemaju svoje ciljeve i ideologiju. Njima na daljinski preko HAARP valova upravlja Amerika i Židovi.
To što se budalama manipulira ni na koji način ne opravdava islam kao opasnu ideologiju,inače bi danas umjesto muslimana,hindusi po Europi vršili terorističke napade.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Similar topics
» U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» Uragan u Moskvi, 13 mrtvih i 70 ranjenih
» Izgorijo Portugal , najmanje 62 mrtvih
» Sukobi u Džibutiju: najmanje 19 mrtvih
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» Uragan u Moskvi, 13 mrtvih i 70 ranjenih
» Izgorijo Portugal , najmanje 62 mrtvih