60 mrtvih...
Page 7 of 20
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: 60 mrtvih...
Sad treba paliti svijeće i stavljati plišane igračke i nositi narukvice s natpisom "nemoj me ubijati"
Last edited by dawson on 15/7/2016, 09:08; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
marcellus wrote:vuksadinare wrote:.....tko kaze da nije dobra i korisna ona..'oko za oko zub za zub'---pa kad ti moje ja cu tvoje pa ajd ponovno pokusajte....tako rade izraelci...ubis dva izraelaca..oni zrokaju pola gaze
ali mi smo kržćani. Posrali smo se na kršćanstvo i prezreli ga, istjerali iz zakona, morala, svakodnevnog života, ali prema kozojebima i dalje glumimo kršćane i kršćanski moral umjesto da jednostavno kao izraelci kažemo, imamo pravo braniti sebe, postavit ćemo zid oko naše države i donijet ćemo zakone
eto, shvatio si i ti da problem leži u kršćanstvu
Guest- Guest
kršćanstvo je religija za debile,okretanje drugog obraza odvest će ih u propast.deda hipster wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:.....tko kaze da nije dobra i korisna ona..'oko za oko zub za zub'---pa kad ti moje ja cu tvoje pa ajd ponovno pokusajte....tako rade izraelci...ubis dva izraelaca..oni zrokaju pola gaze
ali mi smo kržćani. Posrali smo se na kršćanstvo i prezreli ga, istjerali iz zakona, morala, svakodnevnog života, ali prema kozojebima i dalje glumimo kršćane i kršćanski moral umjesto da jednostavno kao izraelci kažemo, imamo pravo braniti sebe, postavit ćemo zid oko naše države i donijet ćemo zakone
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
puno smo griješili i sad nas bog kažnjava. kod tumačenja grijeha da se raspravljati, grijeh može biti i puštati koloniste druge kulture u evropu...deda hipster wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:.....tko kaze da nije dobra i korisna ona..'oko za oko zub za zub'---pa kad ti moje ja cu tvoje pa ajd ponovno pokusajte....tako rade izraelci...ubis dva izraelaca..oni zrokaju pola gaze
nastao je na britanskom teritoriju u britanskoj Palestini, pomoću Izraela Zapad ima kontrolu nad Suezom i osigurava mirnu plovidbu za sve te projecira silu u regijihyperion wrote:prouci malo kako je i zasto nastao izrael i na cijem teritriju...Regoč wrote:Židovi su dobar primjer kako se gradi i brani država te kako se čuva nacionalni identitet. Čemu ljutnja?hyperion wrote:jebali vas cifuti, da vas jebali. pasva sranja krecu od njih, a to seze od kraja drugog rata.Regoč wrote:I ja neprekidno divanim: ugledajmo se na Žide! Kako u jedinstvu, tako i u odlučnosti.
Guest- Guest
sve te kolonijalističke i imperijalističke zemlje danas "ubiru plodove", na račun nevinih žrtava, kakve su i sami imali...
Guest- Guest
deda hipster wrote:nastao je na britanskom teritoriju u britanskoj Palestini, pomoću Izraela Zapad ima kontrolu nad Suezom i osigurava mirnu plovidbu za sve te projecira silu u regijihyperion wrote:prouci malo kako je i zasto nastao izrael i na cijem teritriju...Regoč wrote:Židovi su dobar primjer kako se gradi i brani država te kako se čuva nacionalni identitet. Čemu ljutnja?hyperion wrote:jebali vas cifuti, da vas jebali. pasva sranja krecu od njih, a to seze od kraja drugog rata.Regoč wrote:I ja neprekidno divanim: ugledajmo se na Žide! Kako u jedinstvu, tako i u odlučnosti.
IL je jedina demokratska država na Bliskom istoku. Tko je civiliziran dobro mu je s IL, a tko je barbar dobi ono kaj traži s kamatama. Simple as fuck.
Guest- Guest
ovo je izolirani incident, ne treba odmah početi osuđivati i mrziti napadače zbog njihove ideologije
Guest- Guest
Noor wrote:sve te kolonijalističke i imperijalističke zemlje danas "ubiru plodove", na račun nevinih žrtava, kakve su i sami imali...
tako je, Francuzi trebaju krivnju tražiti u sebi, u tome što nisu dovoljno dobri, a ne u Muslimanima, Islam i Muslimani su jedine žrtve tog pokolja
tko smo mi da sudimo
Guest- Guest
Izrael je Američka vojna baza dolje, topovsko meso za Američke i Britanske geopolitičke interese.Eva wrote:IL je jedina demokratska država na Bliskom istoku. Tko je civiliziran dobro mu je s IL, a tko je barbar dobi ono kaj traži s kamatama. Simple as fuck.deda hipster wrote:nastao je na britanskom teritoriju u britanskoj Palestini, pomoću Izraela Zapad ima kontrolu nad Suezom i osigurava mirnu plovidbu za sve te projecira silu u regijihyperion wrote:prouci malo kako je i zasto nastao izrael i na cijem teritriju...Regoč wrote:Židovi su dobar primjer kako se gradi i brani država te kako se čuva nacionalni identitet. Čemu ljutnja?hyperion wrote:
jebali vas cifuti, da vas jebali. pasva sranja krecu od njih, a to seze od kraja drugog rata.
Guest- Guest
Kina nije demokratska država pa je civilizirana. To što je Izrael "demkratičan" ne znači ništa kada cijelo vrijeme reže i stvaraju probleme muslimanima uokolo. Muslimani onda dolaze ovdje i nama rade probleme. Problem je u Izraelu. Riješimo se Izraela i riješili smo se većine problema sa muslimanima.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Problem je u Islamu, u Kuranu, Hadišima i Siri, odnosno Suni (muhamedovu putu), 2/3 tog teksta se bavi kjfirima (nevjernicima) i ubijanjem istih, to nemaš ni u jednoj drugoj religiji. To je kao da se 2/3 Novog zavjeta bavi pitanjem sotonizma i zapovijeda ubijanje sotonista.gargamel0101 wrote:Kina nije demokratska država pa je civilizirana. To što je Izrael "demkratičan" ne znači ništa kada cijelo vrijeme reže i stvaraju probleme muslimanima uokolo. Muslimani onda dolaze ovdje i nama rade probleme. Problem je u Izraelu. Riješimo se Izraela i riješili smo se većine problema sa muslimanima.
Guest- Guest
Prosto ko pasulj.
http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/
http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/
2015-07-23
Kako ste svi kratkovidni.Ovo je tek igrokaz,uvod u totalno beznađe i kaos,nakon kojeg će se pojaviti spasitelji koji će donijeti mir i red,tako što će se izbrisati umjetne razlike među ljudima kao što su nacija i religija.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Hollande je ranije u četvrtak najavio da izvanredno stanje uvedeno nakon terorističkih napada na Pariz u studenome prošle godine neće biti produljeno nakon 26. srpnja.
"Smatrao sam da izvanredno stanje treba produljiti sve do trenutka kada ćemo biti sigurni da nam zakon jamči sredstva da učinkovito spriječimo terorističku prijetnju", rekao je u intervjuu emitiranom povodom nacionalnog praznika Dana pada Bastille.
"Smatrao sam da izvanredno stanje treba produljiti sve do trenutka kada ćemo biti sigurni da nam zakon jamči sredstva da učinkovito spriječimo terorističku prijetnju", rekao je u intervjuu emitiranom povodom nacionalnog praznika Dana pada Bastille.
Guest- Guest
Eva wrote:Regoč wrote:I ja neprekidno divanim: ugledajmo se na Žide! Kako u jedinstvu, tako i u odlučnosti.
Ma hajde, došel i ti pameti, konačno:)))
i protjerajmo sve semite iz europe...
Problem je u Izraelu. Da ga nema, nebi sada bilo niti kozojeba u EU, pa onda ne bi bilo problema sa islamom. Izrael njih gura ovamo, a ne islam. Razjebava im države, uzima im plodna tla itd.... Doduše tu treba dodati i blentave ljevičare, ali to je naš problem (bijelački).deda hipster wrote:Problem je u Islamu, u Kuranu, Hadišima i Siri, odnosno Suni (muhamedovu putu), 2/3 tog teksta se bavi kjfirima (nevjernicima) i ubijanjem istih, to nemaš ni u jednoj drugoj religiji. To je kao da se 2/3 Novog zavjeta bavi pitanjem sotonizma i zapovijeda ubijanje sotonista.gargamel0101 wrote:Kina nije demokratska država pa je civilizirana. To što je Izrael "demkratičan" ne znači ništa kada cijelo vrijeme reže i stvaraju probleme muslimanima uokolo. Muslimani onda dolaze ovdje i nama rade probleme. Problem je u Izraelu. Riješimo se Izraela i riješili smo se većine problema sa muslimanima.
Last edited by gargamel0101 on 15/7/2016, 09:38; edited 1 time in total
2015-07-23
Noor wrote:sve te kolonijalističke i imperijalističke zemlje danas "ubiru plodove", na račun nevinih žrtava, kakve su i sami imali...
hahada njemačka je bila kolonijalistička i imperijalistička
od kolonija su imali tvornicu kobasica u tanganjiki
napose je švedska bila kolonijalistička i imperijalistička
Pa je... Ovaj s kamionom je baš pazil na to da nezgazi nekog crnca... Ciljal je baš bijelce, proklet bio.mutava baštarda wrote:publika je bijela, gladiatori crnci....provocator wrote:Ipak su bili toliko uviđajni da takvo zlo nisu počinili za vrijeme EP u nogometu.
Osim toga što ne bi ciljali "bijelu publiku"? Crncima je valjda ulaz na stadione bio zabranjen ili... De nas prosvijetli.
Naravno da bi ga bilo, što radi Islam u Indoneziji, Aziji, Rusiji...? Jel i tamo zbog Židova?gargamel0101 wrote:Problem je u Izraelu. Da ga nema, nebi sada bilo niti kozojeba u EU, pa onda ne bi bilo problema sa islamom. Izrael njih gura ovamo, a ne islam. Razjebava im države, uzima im plodna tla itd....deda hipster wrote:Problem je u Islamu, u Kuranu, Hadišima i Siri, odnosno Suni (muhamedovu putu), 2/3 tog teksta se bavi kjfirima (nevjernicima) i ubijanjem istih, to nemaš ni u jednoj drugoj religiji. To je kao da se 2/3 Novog zavjeta bavi pitanjem sotonizma i zapovijeda ubijanje sotonista.gargamel0101 wrote:Kina nije demokratska država pa je civilizirana. To što je Izrael "demkratičan" ne znači ništa kada cijelo vrijeme reže i stvaraju probleme muslimanima uokolo. Muslimani onda dolaze ovdje i nama rade probleme. Problem je u Izraelu. Riješimo se Izraela i riješili smo se većine problema sa muslimanima.
Najjednostavnije objašnjenje je najčešće krivi odgovor.
Guest- Guest
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Similar topics
» U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» umjereni teroristički čin u turskoj 28 mrtvih
» Cetrnaest mrtvih na ruskoj podmornici
» Američki CDC - imat ćemo oko 100.000-200.000 mrtvih
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» umjereni teroristički čin u turskoj 28 mrtvih
» Cetrnaest mrtvih na ruskoj podmornici
» Američki CDC - imat ćemo oko 100.000-200.000 mrtvih