60 mrtvih...
Page 1 of 20
Page 1 of 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
60 mrtvih...
Kamionom pokosio pješake u Nici: Ima najmanje 60 mrtvih
Čini se da vozač kamiona nije bio sam jer drugi napadači otvorili su vatru po restoranima i kafićima u gradu. Vjeruje se i da u dva hotela i jednom restoranu drže taoce...
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/kamionom-se-zaletio-u-ljude-na-ulici-u-gradu-nastao-opci-kaos-483163 - 24sata.hr
Nepoznati vozač kamionom se zaletio se u ljude koji su u četvrtak navečer u francuskoj Nici bili na proslavi nacionalnog praznika - Dana pada Bastille. Dogodilo se to za vrijeme svečanog vatrometa. Nastala je panika i ljudi su počeli bježati po ulicama. Prema prvim informacijama, poginulo je najmanje 60 ljudi, a ozlijeđeno je više od 100.
Kako javlja Daily Mail, nakon što se zaletio u ljude, vozač je izašao iz kamiona i počeo pucati. Policija ga je ubrzo nakon toga ubila.
Čini se da vozač kamiona nije bio sam jer drugi napadači otvorili su vatru po restoranima i kafićima u gradu. Vjeruje se i da u dva hotela i jednom restoranu drže taoce.
Na mjesto događaja, šetalište Promenade des Anglais, stigla je i Hitna pomoć. Policija je blokirala pristup.
Francuska televizija BFM tvrdi i da je došlo do razmjene vatre između policije i napadača. Dokazuju to i rupe od metaka na vjetrobranskom staklu kamiona.
Novinar lokalnog lista rekao je kako na cesti ima "puno krvi i nesumnjivo jako puno ozlijeđenih", javlja BBC.
Vlasti su pozvale građane da ostanu u svojim kućama.
Francuska je u posljednje vrijeme česta meta, ali zasad nije poznato je li riječ o terorističkom napadu. U zemlji je i dalje na snazi izvanredno stanje koje je proglašeno nakon ISIL-ovih napada na Pariz u studenom prošle godine. Ono bi, prema najavama predsjednika Hollandea, trebalo biti ukinuto 26. srpnja.
Guest- Guest
Re: 60 mrtvih...
što je ovo, pa prošao je sveti mjesec Ramadan kad je muslimanima zapovijedano ubijati krivovjernike
Guest- Guest
uzas i strava...:'(
2014-04-12
O križari, rekosmo vam isčekujte sa strahom sljedećin napad, mi smo posvuda
Alah je najveći
napadači su se oglasili na internetu
Guest- Guest
daj link,pls
2014-04-12
puno djece traze..ne zvuci dobro..
2014-04-12
maggie13 wrote:puno djece traze..ne zvuci dobro..
pazi, što god se dogodilo nemoj da mrziš, tko si ti da osuđuješ, nemaš pravo suditi, to smje samo Bog
ljubav pobjeđuje
Guest- Guest
Katastrofa ziva...mladi ljudi,djeca...tuzno i realisticno..mogu to sutra kod nas...:'(
2014-04-12
Petnaestak djece traze roditelje..:'(
2014-04-12
nemogu još kod nas jer ih nema, mi ćemo tek uvesti 1600 takvih ove i sljedeće godine ako bog damaggie13 wrote:Katastrofa ziva...mladi ljudi,djeca...tuzno i realisticno..mogu to sutra kod nas...:'(
moramo pokazati svijetu kako smo humanitarni
Guest- Guest
bez rijeci sam,ovo me sve ozbiljno potreslo..deda hipster wrote:nemogu još kod nas jer ih nema, mi ćemo tek uvesti 1600 takvih ove i sljedeće godine ako bog damaggie13 wrote:Katastrofa ziva...mladi ljudi,djeca...tuzno i realisticno..mogu to sutra kod nas...:'(
moramo pokazati svijetu kako smo humanitarni
2014-04-12
onda ovaj video ne želiš vidjeti, neka djeca skviče i takomaggie13 wrote:
bez rijeci sam,ovo me sve ozbiljno potreslo..
https://twitter.com/NewsThisSecond/status/753708818119397377/video/1
Guest- Guest
ovo se u iraku desava svaki dn p se niko ne zgrazava,Turci npr tamane kurde vec 15 godina i nikog ne boli kurac,a nad ovim se zgrazate,pljuc
2014-04-14
necu to gledat..ne bih cijelu noc zaspala..laka ti noc..
2014-04-12
Page 1 of 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Similar topics
» U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» Uragan u Moskvi, 13 mrtvih i 70 ranjenih
» Izgorijo Portugal , najmanje 62 mrtvih
» Sukobi u Džibutiju: najmanje 19 mrtvih
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» Uragan u Moskvi, 13 mrtvih i 70 ranjenih
» Izgorijo Portugal , najmanje 62 mrtvih
» Sukobi u Džibutiju: najmanje 19 mrtvih