60 mrtvih...
Page 13 of 20
Page 13 of 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: 60 mrtvih...
kakao tamo a tako i u Rijadu, ali i u Washigtonu i Parizu, ne možeš dozvoliti da belgijski kralj sklopi polutajni sporazum sa kućom saud i dozvoliti da isti nesmetano šire otrov a onda se čuditi kada otrov počne djelovati, treba otkloniti poslijedicu ali i uzrok a taj je u samom zapadumarcellus wrote:asilovski wrote:U biti ne, zlo treba uništiti na samom izvoru,marcellus wrote:deda hipster wrote:pa lijepo, ako vratiš muslimanima njihovu zemlju koju su Židovi oteli, a okupatore protjeraš, onda muslimani više neće htjeti osvojiti cijeli svijet niti će pokušavati sve ljude silom preobratiti na islamNoor wrote:
ne talasaj puno, samo odgovori kako bi se riješio IL?
ja imam bolje rješenje, potrpaš ih na brodove i vratiš ih odakle su došli
brodove onda potopiš negdje sred sredozemlja
oće li se klat u siriji i libanonu boli me kurac
da u moelenbecku i londonistanu
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Glupi forum
Last edited by gargamel0101 on Fri 15 Jul - 10:50; edited 1 time in total
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ali zato islam ima veze s kršćanstvom.Judaizam je takođe nespojiv s krščanstvom.No sve njihove bajke se vrte oko istog lika.deda hipster wrote:kršćanstvo nema veze s islamom, to su dvije potpuno drugačije ideološke struje potpuno nespojiveIknar je gay wrote:Judaizam,kršćanstvo i islam,čine jednu tako kompaktnu cjelinu,da je nezamislivo kako bi tvorci kaosa mogli proizvesti i sprovesti svoje planove,bez da bi izostavili bilo koju od te tri komponente.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Točno tako, nije nikakva prijetnja.Eva wrote:
Sirija nije nikakva prijetnja IL, nego se našla na putu katarskog plina prema Merkelici.
Samo je 2007 Izrael uništio nuklearni reaktor, a tu su i mailovi Hillary. No Jahve treba pomoć sotone Hillary da spasi svoj narod.
Naravno, nikakva prijetnja nisu nepismeni čobani. To se poroka čim takne žicu, skupa sa svim ostalim divljacima.
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:gargamel0101 wrote:Dobila si odgovor ili se sad igraš Simona Wiesenthala? To ti ne pali kod mene, jer ima Kina sa 20 milja mrtvih.Noor wrote:
ne, napisao si "treba se riješiti izraela"...a ne "izrael nije nikad ni trebao biti stvoren"...uočavaš li razliku?
čekam...
ne, napisao si "treba se riješiti izraela"...a ne "izrael nije nikad ni trebao biti stvoren"...uočavaš li razliku?
čekam...
Guest- Guest
Nepismeni čobani sa kemijskim i mogućim nuklearnim oružjem. Slab vam je Jahve kad mu treba pomoć sotone Hillary.Eva wrote:gargamel0101 wrote:Točno tako, nije nikakva prijetnja.Eva wrote:
Sirija nije nikakva prijetnja IL, nego se našla na putu katarskog plina prema Merkelici.
Samo je 2007 Izrael uništio nuklearni reaktor, a tu su i mailovi Hillary. No Jahve treba pomoć sotone Hillary da spasi svoj narod.
Naravno, nikakva prijetnja nisu nepismeni čobani. To se poroka čim takne žicu, skupa sa svim ostalim divljacima.
2015-07-23
Ne neuočavam razliku. Sad se odi igrati Simmona negdje drugdje. Eno deda kaže da vas treba protjerati i naseliti muslimane i bit će mir u cijelom svijetu.Noor wrote:
čekam...
Ima 70 godina od kraja WWII, a tu su i Kinezi sa 20 milja mrtvih, tako da vaših 6 nije ništa.
2015-07-23
gargamelu se stvari malo kompliciraju, islamofili, amerofili na tapetu.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
gargamel0101 wrote:
Ne neuočavam razliku.
moja greška, zadala sam ti pretežak zadatak, za ovakav zahtjevni zadatak ipak treba imati minimum mozga....razmem te
Guest- Guest
Rekao am ja davno da ste vi židovi pametni i još sam malo prije napisao da bih rađe vas u RH umjesto muslimana sa Bliskog istoka.Noor wrote:gargamel0101 wrote:
Ne neuočavam razliku.
moja greška, zadala sam ti pretežak zadatak, za ovakav zahtjevni zadatak ipak treba imati minimum mozga....razmem te
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Nepismeni čobani sa kemijskim i mogućim nuklearnim oružjem. Slab vam je Jahve kad mu treba pomoć sotone Hillary.Eva wrote:gargamel0101 wrote:Točno tako, nije nikakva prijetnja.Eva wrote:
Da, nepismeni čobani. Iako im je školovanje besplatno, žene se većinom ne školuju.
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Rekao am ja davno da ste vi židovi pametni i još sam malo prije napisao da bih rađe vas u RH umjesto muslimana sa Bliskog istoka.Noor wrote:gargamel0101 wrote:
Ne neuočavam razliku.
znamo.
Guest- Guest
Eno Trump hoće spržiti rusiji.epikur37 wrote:gargamelu se stvari malo kompliciraju, islamofili, amerofili na tapetu.
2015-07-23
Pa onda što laješ?Noor wrote:gargamel0101 wrote:
Rekao am ja davno da ste vi židovi pametni i još sam malo prije napisao da bih rađe vas u RH umjesto muslimana sa Bliskog istoka.
znamo.
2015-07-23
evo plenković osudio napad a orešković izrazio sućut francuskim građevinama
marcellus wrote:evo plenković osudio napad a orešković izrazio sućut francuskim građevinama
A debela se bavi Maminjom pa joj promakla akcija u FR.
Guest- Guest
I u čemu je problem. Emancipacija je zlo rekao bi mabus. Ima ih ko pljeve, imaju kemijsko, mogli su imati nuklearno oružje. Pametno igraju.Eva wrote:
Da, nepismeni čobani. Iako im je školovanje besplatno, žene se većinom ne školuju.
Btw, krati citate.
2015-07-23
jebat ga, mislila sam da ćeš lavež razumjeti....skvičat i mukat ipak ne znam.gargamel0101 wrote:Pa onda što laješ?Noor wrote:gargamel0101 wrote:
Rekao am ja davno da ste vi židovi pametni i još sam malo prije napisao da bih rađe vas u RH umjesto muslimana sa Bliskog istoka.
znamo.
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Eno Trump hoće spržiti rusiji.epikur37 wrote:gargamelu se stvari malo kompliciraju, islamofili, amerofili na tapetu.
nema sikirancije za ruje......ovi tvoji freedom fighteri kolju po europi a ti o židovima, rusima, srbima....ts...ts :)
Svi su već napustil taj brod samo još ti :D
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
gargamel0101 wrote:I u čemu je problem. Emancipacija je zlo rekao bi mabus. Ima ih ko pljeve, imaju kemijsko, mogli su imati nuklearno oružje. Pametno igraju.Eva wrote:
Btw, krati citate.
Ima, oni ionak svoju djecu i žene stavljaju iza deva i koza po važnosti.
Guest- Guest
IDENTIFIKOVAN TERORISTA IZ NICE! Tunižanin (31) vikao ALAHU AKBAR dok je 2 kilometra gazio ljude!
U kamionu je pronađena i lična karta teroriste, i zasad je potvrđeno da je reč o državljaninu Francuske tunižanskog porekla. Kamion je, kako javljaju mediji, bio napunjen oružjem i granatama
Njegovi tačni motivi još nisu poznati, ali spekuliše se da je povezan sa ISIS, i da iza napada stoji muslimanski radikalizam.
U kamionu je pronađena i lična karta teroriste, i zasad je potvrđeno da je reč o državljaninu Francuske tunižanskog porekla. Kamion je, kako javljaju mediji, bio napunjen oružjem i granatama
Njegovi tačni motivi još nisu poznati, ali spekuliše se da je povezan sa ISIS, i da iza napada stoji muslimanski radikalizam.
Last edited by chater on Fri 15 Jul - 11:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 13 of 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Similar topics
» U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» umjereni teroristički čin u turskoj 28 mrtvih
» Cetrnaest mrtvih na ruskoj podmornici
» Američki CDC - imat ćemo oko 100.000-200.000 mrtvih
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» umjereni teroristički čin u turskoj 28 mrtvih
» Cetrnaest mrtvih na ruskoj podmornici