60 mrtvih...
Page 15 of 20
Page 15 of 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Re: 60 mrtvih...
Noor wrote:na tebe mi anlaser niti ne radideda hipster wrote:ona ti je ko dizel motor, kasno paligargamel0101 wrote:
To što je deda napisao je sarkazam. Baš se vidi da sam bio upravu. Odmah se primite žđidovske ugroženosti. Prošlo je 70 godina.
nisi svjesna kako grješiš ti
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Ipak mislim da više voli Ameriku, a Amerikancima se više ne ratuje za Izrael. Mala se uvijek može razvesti.Eva wrote:
Obožava svog zeta Židova. Logično je da ne želi zeta rastužit.
VIdi se da nisi roditelj. Zeta se uvijek tetoši a po snahi udara.
Osim toga Židova se ne ostavlja.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Rat je trebao ostati izoliran u sjevernoj Africi, Iraku i Siriji.
Sad se vidi da su Arapi primitivni i nekulturni i rade sranja i tamo gdje ih nikako ne trebamo.
deda hipster wrote:kršćanstvo nema veze s islamom, to su dvije potpuno drugačije ideološke struje potpuno nespojiveIknar je gay wrote:Judaizam,kršćanstvo i islam,čine jednu tako kompaktnu cjelinu,da je nezamislivo kako bi tvorci kaosa mogli proizvesti i sprovesti svoje planove,bez da bi izostavili bilo koju od te tri komponente.
Nemaš pojma, a pišeš. Zašto?
crvenkasti-
2014-04-17
Istina je da nisam roditelj i možda griješim, ali u ovom slučaju mislim da sam upravu. Trump je izjavio da Ivanka komad i pol, i da nije otac moglo je biti svašta. Tako da sumnjam da će ostaviti zeta.Eva wrote:gargamel0101 wrote:Ipak mislim da više voli Ameriku, a Amerikancima se više ne ratuje za Izrael. Mala se uvijek može razvesti.Eva wrote:
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Istina je da nisam roditelj i možda griješim, ali u ovom slučaju mislim da sam upravu. Trump je izjavio da Ivanka komad i pol, i da nije otac moglo je biti svašta. Tako da sumnjam da će ostaviti zeta.Eva wrote:gargamel0101 wrote:Ipak mislim da više voli Ameriku, a Amerikancima se više ne ratuje za Izrael. Mala se uvijek može razvesti.Eva wrote:
Griješiš uvijek pa ne zamaraj se ovom pogreškom. Jedna više manje, nevažno.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Nemaš pojma, a pišeš. Zašto?deda hipster wrote:kršćanstvo nema veze s islamom, to su dvije potpuno drugačije ideološke struje potpuno nespojiveIknar je gay wrote:Judaizam,kršćanstvo i islam,čine jednu tako kompaktnu cjelinu,da je nezamislivo kako bi tvorci kaosa mogli proizvesti i sprovesti svoje planove,bez da bi izostavili bilo koju od te tri komponente.
Guest- Guest
deda hipster wrote:crvenkasti wrote:Nemaš pojma, a pišeš. Zašto?deda hipster wrote:kršćanstvo nema veze s islamom, to su dvije potpuno drugačije ideološke struje potpuno nespojiveIknar je gay wrote:Judaizam,kršćanstvo i islam,čine jednu tako kompaktnu cjelinu,da je nezamislivo kako bi tvorci kaosa mogli proizvesti i sprovesti svoje planove,bez da bi izostavili bilo koju od te tri komponente.
2015-07-23
Pa ne zamaram se. Samo to ne mjenja činjenicu da vam je Jahve slabe kad mu treba pomoć sotone Hillary. Mora po proteine i u teretanu.Eva wrote:
2015-07-23
[quote="dedahipste"/]pa lijepo, ako vratiš muslimanima njihovu zemlju koju su Židovi oteli, a okupatore protjeraš, onda muslimani više neće htjeti osvojiti cijeli svijet niti će pokušavati sve ljude silom preobratiti na islam[/quote]
Teža glupost. Muslimani nikada neće prestati osvajati sviet jer im je to konačan cilj. Da nema Izraela svejedno bi dolazili u Europu.
Teža glupost. Muslimani nikada neće prestati osvajati sviet jer im je to konačan cilj. Da nema Izraela svejedno bi dolazili u Europu.
deda hipster wrote:Noor wrote:na tebe mi anlaser niti ne radideda hipster wrote:ona ti je ko dizel motor, kasno paligargamel0101 wrote:
To što je deda napisao je sarkazam. Baš se vidi da sam bio upravu. Odmah se primite žđidovske ugroženosti. Prošlo je 70 godina.
nisi svjesna kako grješiš ti
a i ti si na cajkama?
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Pa ne zamaram se. Samo to ne mjenja činjenicu da vam je Jahve slabe kad mu treba pomoć sotone Hillary. Mora po proteine i u teretanu.Eva wrote:
Guest- Guest
Ali mi nemamo Jahvu. Mi imamo lika koji kaže da treba okretati obraz. Oh ups, pa vi imate Jahvu, a treba vam sotona.Eva wrote:gargamel0101 wrote:Pa ne zamaram se. Samo to ne mjenja činjenicu da vam je Jahve slabe kad mu treba pomoć sotone Hillary. Mora po proteine i u teretanu.Eva wrote:
Last edited by gargamel0101 on 15/7/2016, 11:43; edited 1 time in total
2015-07-23
Regoč wrote:Teža glupost. Muslimani nikada neće prestati osvajati sviet jer im je to konačan cilj. Da nema Izraela svejedno bi dolazili u Europu.\"dedahipste"/ wrote:pa lijepo, ako vratiš muslimanima njihovu zemlju koju su Židovi oteli, a okupatore protjeraš, onda muslimani više neće htjeti osvojiti cijeli svijet niti će pokušavati sve ljude silom preobratiti na islam
Mali Haso se pogubio u koracima.
Guest- Guest
mislim da je Izrael od svog nastanka bio i ostao epigon američko-britanskih interesa na Bliskom Istoku, sredstvo 'ucjene' i jake vojnopolitičke kontrole naftonosnih država
između ostalog, zato se (srećom) ne dopušta ni pomisao na razvoj nuklearnog programa i nuklearnog oružja bilo kome drugom u tom dijelu svijeta, pa i pod prijetnom momentalne vojne reakcije protiv 'neposlušnih'
USA igra stratešku dvostruku igru i djeluje kao faktor prividne ravnoteže, s jedne strane predstavlja se kao 'zaštita' arapskim zemljama, naravno, ukoliko su dovoljno poslušne i kooperativne s američkim interesima, a s druge strane čvrsto štiti Izrael i podržava latentnu prijetnju koju on predstavlja okolnim zemljama
između ostalog, zato se (srećom) ne dopušta ni pomisao na razvoj nuklearnog programa i nuklearnog oružja bilo kome drugom u tom dijelu svijeta, pa i pod prijetnom momentalne vojne reakcije protiv 'neposlušnih'
USA igra stratešku dvostruku igru i djeluje kao faktor prividne ravnoteže, s jedne strane predstavlja se kao 'zaštita' arapskim zemljama, naravno, ukoliko su dovoljno poslušne i kooperativne s američkim interesima, a s druge strane čvrsto štiti Izrael i podržava latentnu prijetnju koju on predstavlja okolnim zemljama
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Regoč wrote:
Qur'an 3:54—And they (the unbelievers) planned to deceive, and Allah planned to deceive (the unbelievers), and Allah is the best of deceivers.
Qur'an 7:99—Are they then safe from Allah's deception? No one feels safe from Allah's deception except those that shall perish.
Qur'an 8:30—And (remember) when the unbelievers plotted deception against you (O Muhammad), to imprison you, or kill you, or expel you. They plotted deception, but Allah also plotted deception; and Allah is the best of deceivers.
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Ali mi nemamo Jahvu. Mi imamo lika koji kaže da treba okretati obraz. Oh ups, pa vi imate Jahvu, a treba vam sotona.Eva wrote:gargamel0101 wrote:Pa ne zamaram se. Samo to ne mjenja činjenicu da vam je Jahve slabe kad mu treba pomoć sotone Hillary. Mora po proteine i u teretanu.Eva wrote:
A i taj vam je židovski faćuk.
Guest- Guest
Čudni su putovi Gospodnji.gargamel0101 wrote:Jahve treba pomoć sotone Hillary da spasi svoj narod.
Sad kad ti dođe forumska Simona Wiesenthal gotova si.HQ wrote:mislim da je Izrael od svog nastanka bio i ostao epigon američko-britanskih interesa na Bliskom Istoku, sredstvo 'ucjene' i jake vojnopolitičke kontrole naftonosnih država
2015-07-23
po muslimanima kršćani vjeruju da je Isus razapet na križu i uskrznuo zato što ih je Allah zaveo i prevrio sa lažima
Guest- Guest
I kršćanstvo i islam su abrahamske religije. Obje religije imaju isto porijeklo od stare semitske tradicije. Začetnik Abraham se spominje i u Bibliji i u Kuranu.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 15 of 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Similar topics
» U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» umjereni teroristički čin u turskoj 28 mrtvih
» Cetrnaest mrtvih na ruskoj podmornici
» Američki CDC - imat ćemo oko 100.000-200.000 mrtvih
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» umjereni teroristički čin u turskoj 28 mrtvih
» Cetrnaest mrtvih na ruskoj podmornici