Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Page 26 of 28
Page 26 of 28 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28
Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
vuksadinare wrote:....mozete kod mene nemam bazen ali imam bolje od bazena....
Kopat vinograd?
Guest- Guest
..a moze i to..sto fali?...razgibavanja i skidanja celulita...blizu sutina..pa kod mene u konobu...tulumEva wrote:vuksadinare wrote:....mozete kod mene nemam bazen ali imam bolje od bazena....
Kopat vinograd?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
prirodni bazeni jos gratis slapovi i jaccuzi
2015-09-08
..poslije butelje moga vina...prsut...gradele..kakav veber
2015-09-08
Zvuči primamljivo. Bilježim se za prvi slobodni termin.
Guest- Guest
slobodno....moja vrata su uvijek otvorena...Eva wrote:Zvuči primamljivo. Bilježim se za prvi slobodni termin.
2015-09-08
Fala, fala. Ma napravila bih i ja party u Zagorju, ali moji su uvijek tam.
Guest- Guest
..pa i kod mene dolje...ali stalno neka cirkulacija gostiju pa ne bi ni zamjetili..ko sve dođe ko sve prođe...a ionak stara mi vise vremena provodi u svom privatnom botanickom vrtu..niskozemci frendovi od stare vise pijani nego trijezni...zena ima svog posla...jedan put nisu ni znali da imam goste...Eva wrote:Fala, fala. Ma napravila bih i ja party u Zagorju, ali moji su uvijek tam.
2015-09-08
Kakav olimpijski bazen, de, molim te! Uostalom, odemo na Poloj i ožeži.
...ono dosli mi prijatelji i bivse kolege iz vojske...okrenuo gradele...gosti i ja se zajebavamo u konobi dvije cuke...ono dolazi stara i zena mi..'o pa imamo goste'...tko god prođe pokraj nas posto se svi dolje vise manje znaju svrate kod nas...uvijek se nesto desava....a klope i cuge uvijek...tako da ej to kod mene uobicajno...
2015-09-08
evo evva moze li veber ovom konkurirati ili bilo tko..
https://www.youtube.com/watch?v=K3ahHxmYHl8
https://www.youtube.com/watch?v=K3ahHxmYHl8
2015-09-08
Opet jugoslovenska propaganda na HRT-u, nadao sam se da ćemo bar ovo ljeto biti toga pošteđeni.
https://www.youtube.com/watch?v=q-VxBcdjCFk
2015-09-08
Regoč wrote:Opet jugoslovenska propaganda na HRT-u, nadao sam se da ćemo bar ovo ljeto biti toga pošteđeni.
Do jeseni se nadaj.
Onda razlaz .
Ustase pod kamen , pravi Hrvati naorijed .
A sjecanja na jugoslsviju ?
Pa kpju se pizdu materinu bojis tih sjecanja?
Koji problrm imas s time !
U jugoslaviji sebar znalo gdje tko zivi
Hrvati u hrvatskoj a bosanci i eronje u BIH
Nis nam nije fslilo
Nego se sad bosanci i eronje napopastlili po nasoj lijepoj ko da ih treba ko
Kladim se u petokraku da je sad u Srbu vise bosanaca nego domscih
Hrvati u hrvatskoj a bosanci i eronje u BIH
Nis nam nije fslilo
Nego se sad bosanci i eronje napopastlili po nasoj lijepoj ko da ih treba ko
Kladim se u petokraku da je sad u Srbu vise bosanaca nego domscih
Ne bojim se sjećanjah, nego mi se gadi propaganda. A pravi Hrvat odbacuje jugoslovenstvo (!) kao najveću nacionalnu zabludu.
Soro, opet sereš, u Jugoslaviji se gomila Bosheracah doselila u Hrvatsku. Dobro, tvoji su došli još za ustaške vlasti, očito su bili režimski podobnici.
Poštovani,
Molim Vas za savjet u vezi kazne koju smo dobili za ilegalno
kampiranje. Nesretni događaj se dogodio prošli vikend na našem
uobičajenom mjestu za kampiranje na Mrežnici.
Da detaljnije pojasnim, u subotu oko 12 sati smo stigli na neoznačeno,
ali u krugu Duga Rese poznatim mjestom za kampiranje, roštiljanje i
kupanje. Podigli smo šatore i nedugo nakon toga se pojavili gospođa iz
Državnog inspektorata u pratnji policije, pitala čiji su šatori i
zatražila osobne iskaznice, te započela pisati zapisnike za 4 šatora
koje je zatekla podignute. Objasnila nam je da kampiramo ilegalno, te
da je kazna za svaki šator 1.000,00 kn po čl. 48 zakona o
ugostiteljstvu.
S obzirom na to da na tom mjestu kampiramo već 12 godina i nikada nas
nitko nije došao upozoriti da je kampiranje izvan kampova zabranjeno
imamo li ikakve koristi od žalbe na takvu kaznu, nigdje ne stoji
oznaka o zabrani kampiranja.
Kako se uopće regulira pojam kampiranje, ako nismo zatečeni da spavamo
u tim šatorima?
Unaprijed hvala.
S poštovanjem,
Marina Bedran
-------------
U Hrvatskoj postoji Zakon o ugostiteljskoj djelatnosti N.N. 138/06 od 20 prosinca 2006 godine,a stupio je na snagu 28. prosinca 2006 godine,a izmjene i dopune su bile 2009-N.N. 43/09
Tim Zakonom su dani određeniji i čvršći standardi u smislu načina i uvjeta pod kojima pravne i fizičke osobe mogu obavljati ugostiteljsku djelatnost
Ne ulazeći u dublju analizu-u tom zakonu nalazi se dio zakona pod_____ V.KAMPIRANJE
Izvod iz zakona o ugostiteljskoj djelatnosti
V. KAMPIRANJE
Članak 27.
(1) Kampiranje u smislu ovoga Zakona je boravak pod šatorom, u kamp-kućici, kamp-prikolici, pokretnoj kućici (mobile home), autodomu (kamper) i drugoj odgovarajućoj opremi za smještaj na otvorenom prostoru u kampovima iz skupine »Kampovi i ostali ugostiteljski objekti za smještaj«.
(2) Iznimno od stavka 1. ovoga članka za vrijeme održavanja sportskih, skautskih, kulturno-umjetničkih i sličnih manifestacija dozvoljeno je organizirano kampiranje izvan kampova iz stavka 1. ovoga članka na za to određenim prostorima.
(3) Jedinice lokalne samouprave i javne ustanove koje uprav¬ljaju određenim područjem ovisno o svrsi kampiranja iz stavka 2. ovoga članka, svojim aktima određuju prostor za kampiranje izvan kampova, uvjete koje taj prostor mora ispunjavati te vrijeme trajanja takvog kampiranja.
(4) Zabranjeno je kampiranje izvan kampova iz skupine »Kampovi i druge vrste za smještaj« i prostora određenih za kampiranje izvan kampova u skladu sa stavkom 2. i 3. ovoga članka.
Članak 48.
(1) Novčanom kaznom od 2.000,00 do 15.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj osoba koja kampira izvan kampova iz skupine »Kampovi i druge vrste ugostiteljskih objekata za smještaj« i prostora određenih za kampiranje izvan kampova u skladu sa člankom 27. stavkom 2. i 3. ovoga Zakona (članak 27. stavak 4.).
(2) Za prekršaj iz stavka 1. ovoga članka, gospodarski inspek¬tor može naplatiti novčanu kaznu na mjestu izvršenja prekršaja, u iznosu od 1.000,00 kuna.
Slijedom Vašeg upita i izvoda iz navedenog propisa -sve je po zakonu.To što Vi tu kampirate toliko godina i što vas nitko nikada nije upozorio- nije u uzročno-posljedičnoj vezi u smislu postojanja ili nepostojanja počinjenoig prekršaja
U pravu postoji sentenca(po milion puta rečena) ignorantia iuris nocet-u prijevodu-nepoznavanje prava škodi.Vi zaista jeste napravili prekršaj budući ste prekršili propis koji postoji i to unazad skoro 4 godine.
Možete podnijeti prigovor/žalbu.
Da li će kazna za prekršaj gore navedeni opstati ili će biti ukinuta-dosta će ovisiti o okolnostima s vaše strane i okolnostima u praksi smislu kada se zakon u praksi počeo primjenjivati,koliko često se primjenjuje,kada se počeo faktično primjenjivati i dr. odnosno je li "zaživio“u stvarnosti
http://ius.bloger.index.hr/post/prekrsajnovcana-kazna-za-nedozvoljeno-kampiranje/3455774.aspx
Molim Vas za savjet u vezi kazne koju smo dobili za ilegalno
kampiranje. Nesretni događaj se dogodio prošli vikend na našem
uobičajenom mjestu za kampiranje na Mrežnici.
Da detaljnije pojasnim, u subotu oko 12 sati smo stigli na neoznačeno,
ali u krugu Duga Rese poznatim mjestom za kampiranje, roštiljanje i
kupanje. Podigli smo šatore i nedugo nakon toga se pojavili gospođa iz
Državnog inspektorata u pratnji policije, pitala čiji su šatori i
zatražila osobne iskaznice, te započela pisati zapisnike za 4 šatora
koje je zatekla podignute. Objasnila nam je da kampiramo ilegalno, te
da je kazna za svaki šator 1.000,00 kn po čl. 48 zakona o
ugostiteljstvu.
S obzirom na to da na tom mjestu kampiramo već 12 godina i nikada nas
nitko nije došao upozoriti da je kampiranje izvan kampova zabranjeno
imamo li ikakve koristi od žalbe na takvu kaznu, nigdje ne stoji
oznaka o zabrani kampiranja.
Kako se uopće regulira pojam kampiranje, ako nismo zatečeni da spavamo
u tim šatorima?
Unaprijed hvala.
S poštovanjem,
Marina Bedran
-------------
U Hrvatskoj postoji Zakon o ugostiteljskoj djelatnosti N.N. 138/06 od 20 prosinca 2006 godine,a stupio je na snagu 28. prosinca 2006 godine,a izmjene i dopune su bile 2009-N.N. 43/09
Tim Zakonom su dani određeniji i čvršći standardi u smislu načina i uvjeta pod kojima pravne i fizičke osobe mogu obavljati ugostiteljsku djelatnost
Ne ulazeći u dublju analizu-u tom zakonu nalazi se dio zakona pod_____ V.KAMPIRANJE
Izvod iz zakona o ugostiteljskoj djelatnosti
V. KAMPIRANJE
Članak 27.
(1) Kampiranje u smislu ovoga Zakona je boravak pod šatorom, u kamp-kućici, kamp-prikolici, pokretnoj kućici (mobile home), autodomu (kamper) i drugoj odgovarajućoj opremi za smještaj na otvorenom prostoru u kampovima iz skupine »Kampovi i ostali ugostiteljski objekti za smještaj«.
(2) Iznimno od stavka 1. ovoga članka za vrijeme održavanja sportskih, skautskih, kulturno-umjetničkih i sličnih manifestacija dozvoljeno je organizirano kampiranje izvan kampova iz stavka 1. ovoga članka na za to određenim prostorima.
(3) Jedinice lokalne samouprave i javne ustanove koje uprav¬ljaju određenim područjem ovisno o svrsi kampiranja iz stavka 2. ovoga članka, svojim aktima određuju prostor za kampiranje izvan kampova, uvjete koje taj prostor mora ispunjavati te vrijeme trajanja takvog kampiranja.
(4) Zabranjeno je kampiranje izvan kampova iz skupine »Kampovi i druge vrste za smještaj« i prostora određenih za kampiranje izvan kampova u skladu sa stavkom 2. i 3. ovoga članka.
Članak 48.
(1) Novčanom kaznom od 2.000,00 do 15.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj osoba koja kampira izvan kampova iz skupine »Kampovi i druge vrste ugostiteljskih objekata za smještaj« i prostora određenih za kampiranje izvan kampova u skladu sa člankom 27. stavkom 2. i 3. ovoga Zakona (članak 27. stavak 4.).
(2) Za prekršaj iz stavka 1. ovoga članka, gospodarski inspek¬tor može naplatiti novčanu kaznu na mjestu izvršenja prekršaja, u iznosu od 1.000,00 kuna.
Slijedom Vašeg upita i izvoda iz navedenog propisa -sve je po zakonu.To što Vi tu kampirate toliko godina i što vas nitko nikada nije upozorio- nije u uzročno-posljedičnoj vezi u smislu postojanja ili nepostojanja počinjenoig prekršaja
U pravu postoji sentenca(po milion puta rečena) ignorantia iuris nocet-u prijevodu-nepoznavanje prava škodi.Vi zaista jeste napravili prekršaj budući ste prekršili propis koji postoji i to unazad skoro 4 godine.
Možete podnijeti prigovor/žalbu.
Da li će kazna za prekršaj gore navedeni opstati ili će biti ukinuta-dosta će ovisiti o okolnostima s vaše strane i okolnostima u praksi smislu kada se zakon u praksi počeo primjenjivati,koliko često se primjenjuje,kada se počeo faktično primjenjivati i dr. odnosno je li "zaživio“u stvarnosti
http://ius.bloger.index.hr/post/prekrsajnovcana-kazna-za-nedozvoljeno-kampiranje/3455774.aspx
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Page 26 of 28 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28
Similar topics
» Šatoraši uzimaju Zrće i reket
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...