Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Page 17 of 28
Page 17 of 28 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28
Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Zoran Erceg je javno, pred televizijskim kamerama, lagao hrvatskoj javnosti, pa postoji vjerojatnost da je uporište za svoje laži imao u možebitnoj lažiranoj dokumentaciji o pripadnosti različitim postrojbama.”, zaključuje se u propćenju Udruge branitelja Dubrovnik.
http://narod.hr/hrvatska/tko-je-zoran-erceg-kojega-je-brkic-prozvao-da-je-bio-snimatelj-ratka-mladica
NIje baš neki ......autoritet.
http://narod.hr/hrvatska/tko-je-zoran-erceg-kojega-je-brkic-prozvao-da-je-bio-snimatelj-ratka-mladica
NIje baš neki ......autoritet.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
VETERAN Domovinskog rata Zoran Erceg na svojoj je Facebook stranici "Ja se vas ne bojim" objavio da je uhićen u Srbu gdje je prema svemu sudeći otišao prosvjedovati protiv šatoraša Autohtone stranke prava koji su razapeli šator pored spomenika u Srbu.
Sve je prenosio videom uživo na Facebooku. Na snimci se vidi da su ga priveli pripadnici interventne policije
http://www.index.hr/vijesti/clanak/veteran-i-protivnik-satorasa-uhicen-u-srbu--sve-je-prenosio-na-facebooku-imaju-plinsku-bocu/905944.aspx
Ocito ovo sad vec prelazi u sferu politike izbori HDZ SDP i te šeme.
Najpametnije ignorirati sve a oni neka se prepucavaju sami među sobom.
Sve je prenosio videom uživo na Facebooku. Na snimci se vidi da su ga priveli pripadnici interventne policije
http://www.index.hr/vijesti/clanak/veteran-i-protivnik-satorasa-uhicen-u-srbu--sve-je-prenosio-na-facebooku-imaju-plinsku-bocu/905944.aspx
Ocito ovo sad vec prelazi u sferu politike izbori HDZ SDP i te šeme.
Najpametnije ignorirati sve a oni neka se prepucavaju sami među sobom.
2014-04-11
naj mi je kako odmah pocnu pljuckati ko kamile po nekom i pokusavaju ga diskreditirati da nije bio u nijednoj formaciji..deža vuuu..vidjeno cak i na ovom i bivsem forumu...
Guest- Guest
Najbolje da se pobiju međusobno i spase ostatak Rvatske svojih glupih tema i zagađivanja medijskog prostora a sve ocito u svrhu vrcenja jedne ploče po miljonti put ( ustaše , partizani , četnici ).
2014-04-11
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/319462/kako-se-splicani-nose-s-vrucinama-kad-upece--svi-na-plazu
Ovo je cisto ono da pokažem nešto jako bitno : dok u stvarnosti ljudi kupaju se , jebu , izlaze vanka ovi politicki poltroni i jedni i drugi jednostavno nalaze nacina da zagađuju medijski prostro Hrvatske dakle i umova ljudi i šta je najveca baza ljudi se pale na to.
Eto ja dođem na forum i koja je tema najposjecenija ?
Ustaše , partizani i četnici.
Ovo ostalo nikoga ne zanima.
A jeste brate mili kvocijenti u pm.
2014-04-11
ovdje kod Menea.. je 20jest gradi i sivo oblacno..
Guest- Guest
Inače Keleminec i ekipa krše Zakon o ugostiteljskoj djelatnosti koji u jednom članku jasno kaže da se ne smije kampirati van prostora namijenjenih za to.
I kazne za to su izuzetno paprene.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
Guest- Guest
teško reć ko je veći kreten erceg ili ekipa pravaša al ajde da se ljudi ne bave bitnim temama, uvijek dobro dođu ujkani čede i kmeri
nemoj mi to činiti....zavidna sam tiMaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
Guest- Guest
Ma...Uvijek na tu daljinu od mora može se staviti-šator.MaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
znam...al kad si zamislim tako sto, zazmirim i uzivam i na suhom :)MaximusDecimusMiridije wrote:awww a nije mi to uopce bila namjera
Guest- Guest
Poslat će tebe tamo da je naplatiš.jastreb wrote:Inače Keleminec i ekipa krše Zakon o ugostiteljskoj djelatnosti koji u jednom članku jasno kaže da se ne smije kampirati van prostora namijenjenih za to.
Požuri, sve što naplatiš-tvoje je.
A daj...nije to tojastreb wrote:Ma...Uvijek na tu daljinu od mora može se staviti-šator.MaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
Imam ja doma bazen na 3 m od kuce, pravi ukopani, s masazom...pa nije to kao i more :)
Guest- Guest
Dobro , .....moja je 50.MaximusDecimusMiridije wrote:Kako sam se lijepo okupao sada ovako u smiraj dana. Ozbiljno vam kazem morate probati svi ovaj koncept vlasnistva nad kucom 5-10 metara od mora. Nije to toliko lose kako zvuci na prvu :)
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Kreću Vikinzi, tu će biti krvi!
- Spoiler:
Nesto sitno, tek druga epizoda. Sad ce ti ova dva brata rijesit onoga glavnog jarla i sjebat ga. Onda ce se posvadit i braca...onda ce ovaj glavni krenut guzit neku drugu zensku, pa ce ga zena ostavit. E da i onaj pop sta ga dovede ce stradat. Oni brat Rolo ce na kraju postat vladar Normandije a ovoga glavnog ce na kraju kralj Umbrije bacit u neku jamu sa zmijama.
E da....spoiler alert :D
Guest- Guest
Page 17 of 28 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28
Similar topics
» Šatoraši uzimaju Zrće i reket
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"