ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote

Page 22 of 28 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28  Next

Go down

Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote - Page 22 Empty Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote

Post by RayMabus 13/7/2016, 00:25

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Znam isto tako da kad mi netko kaže : nemoj nikome ovo pricat da ja sebi unutra kažem : to se nije desilo i onda stvarno nikome ne pricam......jer se nije desilo.

Tako prevarim i detektor laži na istu šemu a ovo je isto nekao povezano s tom mogucnošcu da brišeš i izmišljaš nešto šta nije.
ZNam ljudima lagat u facu savršeno ....gledajuci ih u oći ni da netrepnem.

Nevjerovatna sposobnost.

Na tu bazu to i radi.
Ja mogu recimo doc i sebi izmislit npr da sma bio u Parizu i to ubaciti u um i ono ja sam bio u Parizu.

Staviš me na detektor laži i pitaš me jesam li bio u Parizu i ja kažem jesam i detektor to potvrdi .....a nisma uopce bio nikad.

Al ja vjeruje mu to i to je trik.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote - Page 22 Empty Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote

Post by RayMabus 13/7/2016, 00:28

Meni je masu puta masu ljudi nešto ispricalo i reklo nemoj to nikome govorit.

Ja onda kažem to se nije desilo.

MIslite li da sma ikad to prenio ikome ?

Pa sad ne mogu sto posto tvrditi da nisam al u suštini odgovor je : ne nikad.

To se nije desilo ...pošto se nije desilo to ne postoji.

Ovaj razgovor se nije desio ?

Koji ?

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 13/7/2016, 00:31

Kad meni netko ide nešto reć u povjerenju, ja kažem sjaši mi s povjerljivosti.. ono sad ja moram kombinirat..ma zdrravoo
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by L'âme 13/7/2016, 00:41

ja sam k'o longi po tom pitanju :-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/7/2016, 00:43

frakcija wrote:Kad meni netko ide nešto reć u povjerenju, ja kažem sjaši mi s povjerljivosti.. ono sad ja moram kombinirat..ma zdrravoo
A e. I meni isto al sad kad su skužili da to šta mi kažu nitko drugi ne zna onda nepuštaju pa uvik imaju nešto za rec.

Ja ih tjeram. Kažem im da mi ne pricaju jer cim je nešto takvo ne želim znati al štaš . moraš moraš moraš i ajd dobro.

To ajd dobro znaci da ce ici ta naredba : to se nije desilo kad mi taj i taj to isprica.

Malo su naproni kad skuže da sve šta ti kažu nitko drugi ne sazna.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 13/7/2016, 00:45

RayMabus wrote:
frakcija wrote:Kad meni netko ide nešto reć u povjerenju, ja kažem sjaši mi s povjerljivosti.. ono sad ja moram kombinirat..ma zdrravoo
A e. I meni isto al sad kad su skužili da to šta mi kažu nitko drugi ne zna onda nepuštaju pa uvik imaju nešto za rec.

Ja ih tjeram. Kažem im da mi ne pricaju jer cim je nešto takvo ne želim znati al štaš . moraš moraš moraš i ajd dobro.

To ajd dobro znaci da ce ici ta naredba : to se nije desilo kad mi taj i taj to isprica.

ma ja ne kontroliram svoj tok svijesti, ni šta ću u kojemu momentu izvalit, niti jel to podobno.. free
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/7/2016, 00:47

frakcija wrote:
RayMabus wrote:

ma ja ne kontroliram svoj tok svijesti, ni šta ću u kojemu momentu izvalit, niti jel to podobno.. free
Pa uopće ni nekontroliram. Nemam šta kontorlirat. Koje uopce da kontroliram ?

( NIje se desilo ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/7/2016, 00:52

Ista stvar i sa onim : nešto se desilo a nije.

Jesi bio u Parizu ( blic pitanje ) ?

Jesam.

A nisam ....al jesam ...desilo se.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/7/2016, 00:54

Ne kontroliram ništa jer nemam šta.

Istina je šta je istina za tebe.

Zato me detektor laži ne može prokljuvit ako to ocu napravit.

To je moja istina.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/7/2016, 01:06

Jedini problem je šta ja ovo ne znam teoretski objasnit no s obzirom da je ovdje ocito ukljucen i tzv mehanizam zaboravljanja onda doneke i nije cudno.

Ljudi budu negjde , prođe neko vrijeme i to zaborave i ne mogu se sjetit i da ih staviš na detektor laži reci ce ti da nisu bili ( a jesu ) al oni ne lažu jer jednostavno se ne sjecaju ( ti podaci im nisu u analitickom umu ) i detektor laži će pokazat da nisu bili jer nema svijesti o tome u njihovom umu.

----

Međutim ovo je samo neka osnova a za recimo ako oceš prestat nešto šta ti je navika onda kad izbrišeš ovu bazu onda moraš ubacit neko gađenje prema tome ( reaktivni um ) i onda ti se dešawa kombinacija : mehanizam zaboravljanaj i onda na to opališ bol i bolnu emociju koja te odbija od toga šta želiš.

Tako nekako sam ja prestao piti al samo vo napravio brzo podsvijesno u nanosekundi da u suštini ja znam šta sam napravio ....al sam zaboravio.

Al eto sad sam se sjetio jer su svi pdoaci ipak dostupni analitickom umu samo ih trebaš prevritit.

Eto ono gore ti radim.

Tako to uspijevam.

Prvo brisanje a onda stavljanje gađenja na to.

Tako se mogu ( a to sam i radio ) i zaljubit.

Brisanje i onda stavljanje osjecaja zadovoljstva na to.

Samooprogramiranje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/7/2016, 01:09

RayMabus wrote:Jedini problem je šta ja ovo ne znam teoretski objasnit no s obzirom da je ovdje ocito ukljucen i tzv mehanizam zaboravljanja onda doneke i nije cudno.

Ljudi budu negjde , prođe neko vrijeme i to zaborave i ne mogu se sjetit i da ih staviš na detektor laži reci ce ti da nisu bili ( a jesu ) al oni ne lažu jer jednostavno se ne sjecaju ( ti podaci im nisu u analitickom umu ) i detektor laži će pokazat da nisu bili jer nema svijesti o tome u njihovom umu.

----

Međutim ovo je samo neka osnova a za recimo ako oceš prestat nešto šta ti je navika onda kad izbrišeš ovu bazu onda moraš ubacit neko gađenje prema tome ( reaktivni um ) i onda ti se dešawa kombinacija : mehanizam zaboravljanaj i onda na to opališ bol i bolnu emociju koja te odbija od toga šta želiš.

Tako nekako sam ja prestao piti al samo vo napravio brzo podsvijesno u nanosekundi da u suštini ja znam šta sam napravio ....al sam zaboravio.

Al eto sad sam se sjetio jer su svi pdoaci ipak dostupni analitickom umu samo ih trebaš prevritit.

Eto ono gore ti radim.

Tako to uspijevam.

Prvo brisanje a onda stavljanje gađenja na to.

Tako se mogu ( a to sam i radio ) i zaljubit.

Brisanje i onda stavljanje osjecaja zadovoljstva na to.

Samooprogramiranje.
Ovako mogu napravit i sa ovim šemama na koje kukam : BRAK , VEZE I TO.

Uđem unutra di je to , izbrišem stare podatke i onda stavim osjecaj zadovoljstva na to.

I sve super.

Brak ?

Neš ti.

Laganica.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 13/7/2016, 01:10

aj ne budi naivnjara..brak je kašeta brokava, al formira karakter.. nijedna metamorfoza nije bezbolna
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/7/2016, 01:14

frakcija wrote:aj ne budi naivnjara..brak je kašeta brokava, al formira karakter.. nijedna metamorfoza nije bezbolna
Ne bih znao. Mislim da sam se tokom ovog razgovora samooprogramirao kad je veza i brak u pitanju.

PS : Nemoj se cudit šta je prošlo malo vremena tj nema rituala , ja to radim u nanosekundi.

Brak , bio nebio , ona bez nje .....sve super.

Nemam neko mišljenje. Hebe me se.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/7/2016, 01:16

RayMabus wrote:
frakcija wrote:aj ne budi naivnjara..brak je kašeta brokava, al formira karakter.. nijedna metamorfoza nije bezbolna
Ne bih znao. Mislim da sam se tokom ovog razgovora samooprogramirao kad je veza i brak u pitanju.

PS : Nemoj se cudit šta je prošlo malo vremena tj nema rituala , ja to radim u nanosekundi.

Brak , bio nebio , ona bez nje .....sve super.

Nemam neko mišljenje. Hebe me se.
Jesam samoprograirao sam se. Znam i sekundu u kojoj se to desilo.

Brak il ne brak , veza il ne veza sve je to super.

Nemam neko posebo mišljenje o tome bio nebio.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/7/2016, 01:18

Brak je ocito nešto buduce ( buduce vrijeme , buduci događaji ) i ono sad raspravljat o tome a to se nije desilo nema smsila a i kad bude opet to je to al ono opet i u brku pojam brak je buduce vrijeme , buduci događaji a tko ce to ono kad je buducnost. Šta bude bit će. Hebeme se u svakom slucjau bio ne bio ona bila nebila , isti k.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 13/7/2016, 01:20

a tribat se ić pravit glup i zaljubit se.. jedino tako moš uletit u film.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/7/2016, 01:23

frakcija wrote:a tribat se ić pravit glup i zaljubit se.. jedino tako moš uletit u film.
Samo sam se samoprogramirao po pitanju braka i veze.

Inace i u toj tvojoj recenicije buduce vrijeme a šta ja znam šta cu ja sutra a kamo li ocu li se glupirat radi nje il zaljubljivat il bilo šta. Nema pojma šta će bit a i svejedno mi je.

Kupit cu joj sladoled. Toliko para imam. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 13/7/2016, 01:27

zajebi sladoled.. šalji značajne poglede i čudno se ponašaj.. to će ti ić glatko imam filing..
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/7/2016, 01:44

frakcija wrote:zajebi sladoled.. šalji značajne poglede i čudno se ponašaj.. to će ti ić glatko imam filing..
To je podrucje kuvanja a ne braka i veze. To je nešto drugo. Prvo moraš imat želju i odlucit da želiš nekoga. Ne pada mi na pamet. Dobro mi je i ovako. Samo sam se samooprgoramirao na mentalnom konceptu brak i veze i to je sve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 13/7/2016, 02:01

RayMabus wrote:
frakcija wrote:zajebi sladoled.. šalji značajne poglede i čudno se ponašaj.. to će ti ić glatko imam filing..
To je podrucje kuvanja a ne braka i veze. To je nešto drugo. Prvo moraš imat želju i odlucit da želiš nekoga. Ne pada mi na pamet. Dobro mi je i ovako. Samo sam se samooprgoramirao na mentalnom konceptu brak i veze i to je sve.
pa kuvanje, uspaljenje, ozakonjenje uspaljenja.. i tako
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by sitting_bull 13/7/2016, 08:36

frakcija wrote:
RayMabus wrote:pa kuvanje, uspaljenje, ozakonjenje uspaljenja.. i tako

je l' se u intermezzu između kuvanja, uspaljenja, maleraja i sl. čuo glas s Pantovčaka glede šatora u srbu?

imaju li u protokolu zatefteren posjet i ovom šatoru?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 22 of 28 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28  Next

Back to top

- Similar topics