Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Page 9 of 28
Page 9 of 28 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 28
Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
megi je's ti to...maggie13 wrote:Keleminec je nebitan...i on, i njegovi..mislim da ih nema deset zajedno, srednja dob 55 godina..skretanje pažnje s važnijih stvari..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jedna slika stara cielo desetljeće ništa ne dokazuje, za razliku od svakogodišnjih balovah vampirah u Kumrovcu i Srbu s totalitarističkom ikonografijom.Noor wrote:tre911 wrote:Nor u RH ustaša nema da jebe rak raka dočim u srbiji četništvo cvijeta i raste ko gljive poslje kiše na stajnjaku. Budući da je RH matična zemlja ustašstva a srbija četništva jasno je u kom pravcu sve ovo ide i ako se dogodi jednog dana da se ustaše pojave to će biti samo indukcija iz susjedne zemlje ali antife će si dati za pravo da kažu, evo vidiute da ima ustaša iako su 20 godina pucali u prazno sa istim spinom. Otprilike kao i čovjek koji govori svaki dan da mu je ovo zadnji dan u životu i to se na kraju dogodi i svi kažu kako je on to znao i naslutio i da je bio vidovnjak i jako pametan čovjekNoor wrote:kaja_333 wrote:Jok, cetnike ce podržavati valjda.jastreb wrote:Ovo je teška sramota. Policija i Županija (Zrilić-HDZ) podržavaju ustašoide.
Tek sad kad ova vlast padne treba sprovesti pravu lustraciju.
ne, naravno, kao ni ustaše
ma tre...hebe se mene za srbiju, nek rješavaju to ...ali kad kažeš da kod nas nema ustaša, reci što onda predstavljaju ovi s ustaškim kapama i ostalim obilježjima? kakva je to i sa kime identifikacija? što evociraju time? što žele poručiti?
što ovo znači?
vratila se izdanku..vuksadinare wrote:megi je's ti to...maggie13 wrote:Keleminec je nebitan...i on, i njegovi..mislim da ih nema deset zajedno, srednja dob 55 godina..skretanje pažnje s važnijih stvari..
2014-04-12
najpostenije...maggie13 wrote:vratila se izdanku..vuksadinare wrote:megi je's ti to...maggie13 wrote:Keleminec je nebitan...i on, i njegovi..mislim da ih nema deset zajedno, srednja dob 55 godina..skretanje pažnje s važnijih stvari..
2015-09-08
Regoč wrote:Jedna slika stara cielo desetljeće ništa ne dokazuje, za razliku od svakogodišnjih balovah vampirah u Kumrovcu i Srbu s totalitarističkom ikonografijom.Noor wrote:tre911 wrote:Nor u RH ustaša nema da jebe rak raka dočim u srbiji četništvo cvijeta i raste ko gljive poslje kiše na stajnjaku. Budući da je RH matična zemlja ustašstva a srbija četništva jasno je u kom pravcu sve ovo ide i ako se dogodi jednog dana da se ustaše pojave to će biti samo indukcija iz susjedne zemlje ali antife će si dati za pravo da kažu, evo vidiute da ima ustaša iako su 20 godina pucali u prazno sa istim spinom. Otprilike kao i čovjek koji govori svaki dan da mu je ovo zadnji dan u životu i to se na kraju dogodi i svi kažu kako je on to znao i naslutio i da je bio vidovnjak i jako pametan čovjekNoor wrote:kaja_333 wrote:
Jok, cetnike ce podržavati valjda.
ma tre...hebe se mene za srbiju, nek rješavaju to ...ali kad kažeš da kod nas nema ustaša, reci što onda predstavljaju ovi s ustaškim kapama i ostalim obilježjima? kakva je to i sa kime identifikacija? što evociraju time? što žele poručiti?
što ovo znači?
dokazuje da ih je bilo i tada...al evo ti jednu prošlogodišnju
evo ti i francetićevaca..ok, oni nisu friški, al slika je
Guest- Guest
Što god žele, slika nije iz RH. Inače ustaše su strašne, kolju, ubijaju metkom i srbosjekom, žalju u logore, provode rasne zakone, trpaju u logore, rehabilitirali bi pavelića i didu kvaternika, osvojili bosnu i izbili na drinu, otvorili dodatne logore, židove protjerali....koji od ovih elemenata postoji u RH? Zar je neko i batina dobio jer je srbin? Jel ijedan židov zatvoren zbog svog porijekla? Jel neko protjeran? Molim vas više da ne nasjedate na budalaštine, evo ja sam po mnogim kriterijima ustaša iako znam da sam spasio u ratu i srpskih obitelji upravo od srpskog granatiranja i ostalog sranja. Da neko tebe recimo fizički napadne ja ustaša bi te branio po svaku cijenu.Noor wrote:tre911 wrote:Nor u RH ustaša nema da jebe rak raka dočim u srbiji četništvo cvijeta i raste ko gljive poslje kiše na stajnjaku. Budući da je RH matična zemlja ustašstva a srbija četništva jasno je u kom pravcu sve ovo ide i ako se dogodi jednog dana da se ustaše pojave to će biti samo indukcija iz susjedne zemlje ali antife će si dati za pravo da kažu, evo vidiute da ima ustaša iako su 20 godina pucali u prazno sa istim spinom. Otprilike kao i čovjek koji govori svaki dan da mu je ovo zadnji dan u životu i to se na kraju dogodi i svi kažu kako je on to znao i naslutio i da je bio vidovnjak i jako pametan čovjekNoor wrote:kaja_333 wrote:Jok, cetnike ce podržavati valjda.jastreb wrote:Ovo je teška sramota. Policija i Županija (Zrilić-HDZ) podržavaju ustašoide.
Tek sad kad ova vlast padne treba sprovesti pravu lustraciju.
što ovo znači?
Ustaše u RH su izmišljena kategorija i služe za dnevno političke svrhe, širenje sranja i paranoje a u pozadini je jedino lova u pitanju. Kad to budete razumjeli i počeli se po tim kritetijima voditi vidjeti će te da ustaše ne postoje i da su vam godinama bacali prašinu u oči.
Guest- Guest
U pravilu dijasporci..na žalsot, ljudi zapeli u '45., što su im djedovi pričali. No, nemaju apsolutno nikakvog utjecaja na politiku i opće stanje u RH..
Neki drugi, pak, imaju..i tako to, mržnja ide u krug..
2014-04-12
Dao je pare povjesničaru koji ima drugačije izvore. No reci mi kome je sve pusićka dala pare, kome je hribar dao pare o snimanju masakra u dvora na uni, kome je pupovac dao pare... no ni zucniti vi o tome nećete jer su to vaši a ne "naši". Dakle licemjerstvo par exellance a puna usta poštenja i pravednosti.Ships&Chips wrote:Haso je četniku dao pare. To su činjenice. Manje je bitno koji portal o tome izvještava.
Guest- Guest
folklor u promilima i debelom izumiranju, nigdje veze ni pameti sa ičim bitnim u RH ni u primislima.maggie13 wrote:Keleminec je nebitan...i on, i njegovi..mislim da ih nema deset zajedno, srednja dob 55 godina..skretanje pažnje s važnijih stvari..
Guest- Guest
Elaboriraj koliko ti srcu drago o Pusićki i kome god hoćeš. Ako će to pomoći da se osjećaš bolje, jače i hrvatskije.
Guest- Guest
Dobar ti avatar. Još bolje dupe.maggie13 wrote:U pravilu dijasporci..na žalsot, ljudi zapeli u '45., što su im djedovi pričali. No, nemaju apsolutno nikakvog utjecaja na politiku i opće stanje u RH..
av!!!dzango wrote:Dobar ti avatar. Još bolje dupe.maggie13 wrote:U pravilu dijasporci..na žalsot, ljudi zapeli u '45., što su im djedovi pričali. No, nemaju apsolutno nikakvog utjecaja na politiku i opće stanje u RH..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
tre911 wrote:
Što god žele, slika nije iz RH. Inače ustaše su strašne, kolju, ubijaju metkom i srbosjekom, žalju u logore, provode rasne zakone, trpaju u logore, rehabilitirali bi pavelića i didu kvaternika, osvojili bosnu i izbili na drinu, otvorili dodatne logore, židove protjerali....koji od ovih elemenata postoji u RH? Zar je neko i batina dobio jer je srbin? Jel ijedan židov zatvoren zbog svog porijekla? Jel neko protjeran?
Dobro, onda je iz dijaspore.
To što si nabrojao, da…to i takva su bila njihova nedjela tijekom rata.
Ovi danas su im ideološki sljedbenici, a u ovoj prepoznatljivoj nacionalističkofašističkoj kostimografiji, evociraju sve „vrijednosti“ gore spomenutih…i to rade provokativno i s intencijom.
Jedino ako su se zabunili, pa umjesto u Samobor na fašnik, zalutali na Bleiburg.
tre911 wrote:
evo ja sam po mnogim kriterijima ustaša iako znam da sam spasio u ratu i srpskih obitelji upravo od srpskog granatiranja i ostalog sranja. Da neko tebe recimo fizički napadne ja ustaša bi te branio po svaku cijenu.
Ustaše u RH su izmišljena kategorija i služe za dnevno političke svrhe, širenje sranja i paranoje a u pozadini je jedino lova u pitanju. Kad to budete razumjeli i počeli se po tim kritetijima voditi vidjeti će te da ustaše ne postoje i da su vam godinama bacali prašinu u oči.
ne vjerujem da si ti "ustaša", kao ni nitko odvje na forumu (osim lobotomiranog) ma što tko kaže....i znam da bi me branio, da treba. hvala
pa, dobro, tko im onda nabavlja te uniforme? kako ih natjeraju uvuć se u to smeće? pa da mene netko ide tjerat da to obučem i hodam ulicom ili bleiburgom...dobio bi koljenom među noge i palicom po čelu.
Guest- Guest
.......koja parodija...pih nema ustase do mene
2015-09-08
....vi u globalu gledate na dijasporu kao nekakve zadrte..i zaostale u '45maggie13 wrote:U pravilu dijasporci..na žalsot, ljudi zapeli u '45., što su im djedovi pričali. No, nemaju apsolutno nikakvog utjecaja na politiku i opće stanje u RH..
2015-09-08
maggie13 wrote:U pravilu dijasporci..na žalsot, ljudi zapeli u '45., što su im djedovi pričali. No, nemaju apsolutno nikakvog utjecaja na politiku i opće stanje u RH..
nemaju, osim što svojim glasovima i složenim procesima kroje i tvoju i moju budućnost. i naše djece.
Guest- Guest
Ni ja nebi nosio crno po ovoj vrućini.....Noor wrote:tre911 wrote:
Što god žele, slika nije iz RH. Inače ustaše su strašne, kolju, ubijaju metkom i srbosjekom, žalju u logore, provode rasne zakone, trpaju u logore, rehabilitirali bi pavelića i didu kvaternika, osvojili bosnu i izbili na drinu, otvorili dodatne logore, židove protjerali....koji od ovih elemenata postoji u RH? Zar je neko i batina dobio jer je srbin? Jel ijedan židov zatvoren zbog svog porijekla? Jel neko protjeran?
Dobro, onda je iz dijaspore.
To što si nabrojao, da…to i takva su bila njihova nedjela tijekom rata.
Ovi danas su im ideološki sljedbenici, a u ovoj prepoznatljivoj nacionalističkofašističkoj kostimografiji, evociraju sve „vrijednosti“ gore spomenutih…i to rade provokativno i s intencijom.
Jedino ako su se zabunili, pa umjesto u Samobor na fašnik, zalutali na Bleiburg.tre911 wrote:
evo ja sam po mnogim kriterijima ustaša iako znam da sam spasio u ratu i srpskih obitelji upravo od srpskog granatiranja i ostalog sranja. Da neko tebe recimo fizički napadne ja ustaša bi te branio po svaku cijenu.
ne vjerujem da si ti "ustaša", kao ni nitko odvje na forumu (osim lobotomiranog) ma što tko kaže....i znam da bi me branio, da treba. hvala
pa, dobro, tko im onda nabavlja te uniforme? kako ih natjeraju uvuć se u to smeće? pa da mene netko ide tjerat da to obučem i hodam ulicom ili bleiburgom...dobio bi koljenom među noge i palicom po čelu.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
.....ja znam da en bi nikog vise branio...dosta je bilo....
2015-09-08
..ma je'l.....skrojili smo mi sami sebi...Noor wrote:maggie13 wrote:U pravilu dijasporci..na žalsot, ljudi zapeli u '45., što su im djedovi pričali. No, nemaju apsolutno nikakvog utjecaja na politiku i opće stanje u RH..
nemaju, osim što svojim glasovima i složenim procesima kroje i tvoju i moju budućnost. i naše djece.
2015-09-08
A sta ? Presli u ilegalu ?tre911 wrote:Što god žele, slika nije iz RH. Inače ustaše su strašne, kolju, ubijaju metkom i srbosjekom, žalju u logore, provode rasne zakone, trpaju u logore, rehabilitirali bi pavelića i didu kvaternika, osvojili bosnu i izbili na drinu, otvorili dodatne logore, židove protjerali....koji od ovih elemenata postoji u RH? Zar je neko i batina dobio jer je srbin? Jel ijedan židov zatvoren zbog svog porijekla? Jel neko protjeran? Molim vas više da ne nasjedate na budalaštine, evo ja sam po mnogim kriterijima ustaša iako znam da sam spasio u ratu i srpskih obitelji upravo od srpskog granatiranja i ostalog sranja. Da neko tebe recimo fizički napadne ja ustaša bi te branio po svaku cijenu.Noor wrote:tre911 wrote:Nor u RH ustaša nema da jebe rak raka dočim u srbiji četništvo cvijeta i raste ko gljive poslje kiše na stajnjaku. Budući da je RH matična zemlja ustašstva a srbija četništva jasno je u kom pravcu sve ovo ide i ako se dogodi jednog dana da se ustaše pojave to će biti samo indukcija iz susjedne zemlje ali antife će si dati za pravo da kažu, evo vidiute da ima ustaša iako su 20 godina pucali u prazno sa istim spinom. Otprilike kao i čovjek koji govori svaki dan da mu je ovo zadnji dan u životu i to se na kraju dogodi i svi kažu kako je on to znao i naslutio i da je bio vidovnjak i jako pametan čovjekNoor wrote:kaja_333 wrote:
Jok, cetnike ce podržavati valjda.
što ovo znači?
I kak se zovu onda ?
Domoljubi i njihovi kmetovi .
Adz i prirepci
Ljubitelj jure i bobana na derneku povodom ..
Satirasi ?
Ono, dostojno kulture za kpju se zalazu . Kao goebels hvataju se za pistolj kad cuju rijec kultura
Fuj
Danjih nema ovabi drzavabar bila odlobodena od dnevne doze prijetnji i sramocenja .
Page 9 of 28 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 28
Similar topics
» Šatoraši uzimaju Zrće i reket
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
Page 9 of 28