Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Page 6 of 28
Page 6 of 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Re: Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Eva wrote:Chicky4Din wrote:I takvi freakovi imaju svoje freak poklonike. Ponajviše virtualne. I za jednima i za drugima treba pustiti vodu.Antijunak wrote:Divim se tim pravašima. Treba imati muda otići Bogu iza nogu među neprijateljski nastrojene Srbe na području gdje su se dogodili teški zločini nad Hrvatma kako u ww2 tako i u Dom. ratu. Sve što kažu drži vodu.
Prije toga pošpricat dobro s H2SO4.
Aha...A kad je Glavaš koristio te fore proglasili ste ga zločincem...A on samo puštao niz vodu...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
a što sad?Kupili na proštenju plastične puške i dimnjačarevo radno odijelo po 10 kuna pa se postrojavaju.I svi zadovoljni,to ti je kad djetetu tutneš dudu pa malo odmora.vuksadinare wrote:'ne bu mene niko jebal zabadav'vili40 wrote:naravno kad kod nas rat još traje,još ni drugi svjetski kod nas nije gotov.dzango wrote:Kod vas uvek neki cirkus. Nikada dosadno.
vili40-
2015-08-02
Ovisi tko.vuksadinare wrote:'ne bu mene niko jebal zabadav'vili40 wrote:naravno kad kod nas rat još traje,još ni drugi svjetski kod nas nije gotov.dzango wrote:Kod vas uvek neki cirkus. Nikada dosadno.
Neki koljac sigurno ne .
I jos mi kao nudi muda pod bubrege
vili40 wrote:a što sad?Kupili na proštenju plastične puške i dimnjačarevo radno odijelo po 10 kuna pa se postrojavaju.I svi zadovoljni,to ti je kad djetetu tutneš dudu pa malo odmora.vuksadinare wrote:'ne bu mene niko jebal zabadav'vili40 wrote:naravno kad kod nas rat još traje,još ni drugi svjetski kod nas nije gotov.dzango wrote:Kod vas uvek neki cirkus. Nikada dosadno.
demencija je to, vidi ih...umislili da je fašnik
Guest- Guest
Da bas .Noor wrote:jastreb wrote:Ovo je teška sramota. Policija i Županija (Zrilić-HDZ) podržavaju ustašoide.
Tek sad kad ova vlast padne treba sprovesti pravu lustraciju.
i na kraju priče, ispalo je i dobro ovo 6-o mjesečno smeće od vlasti, izvuklo je na svjetlo dana mnoge latentne aveti
Iako aveti su vec odavno prisutne u rh
Upm.
PARTIZANI POBJEDE , IZGRADE SOCIJALIZAM , UVRSTE NAS MEDU KULTURNE I CI ILIZIRANE NARIDE SVIJETA ...DA BI BEZGLAVE MUHE I KOMARCI NEOUSTASKI SJRKLI SAMI SEBI GRANU ..
NE , NECETE UVALITI NIKAKVA SRANJA Svoja pod istine
Mrs bando
. ajme droge....
darth_vader-
2014-04-17
Odmor na nekom od sjevernih jadranskih otoka.vili40 wrote:a što sad?Kupili na proštenju plastične puške i dimnjačarevo radno odijelo po 10 kuna pa se postrojavaju.I svi zadovoljni,to ti je kad djetetu tutneš dudu pa malo odmora.vuksadinare wrote:'ne bu mene niko jebal zabadav'vili40 wrote:naravno kad kod nas rat još traje,još ni drugi svjetski kod nas nije gotov.dzango wrote:Kod vas uvek neki cirkus. Nikada dosadno.
Guest- Guest
Slabo naseljenih...Ero ima apartmane prazne na jednom.
Guest- Guest
Misliš kod "njih"? Neka se ljudi zabavljaju, ne smeta...dzango wrote:Kod vas uvek neki cirkus. Nikada dosadno.
Eva wrote:Slabo naseljenih...Ero ima apartmane prazne na jednom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Chicky4Din wrote:Odmor na nekom od sjevernih jadranskih otoka.vili40 wrote:a što sad?Kupili na proštenju plastične puške i dimnjačarevo radno odijelo po 10 kuna pa se postrojavaju.I svi zadovoljni,to ti je kad djetetu tutneš dudu pa malo odmora.vuksadinare wrote:'ne bu mene niko jebal zabadav'vili40 wrote:naravno kad kod nas rat još traje,još ni drugi svjetski kod nas nije gotov.dzango wrote:Kod vas uvek neki cirkus. Nikada dosadno.
mda...sad će i on zatražiti državljanstvo...iznajmljivanje golog je ipak od strateškog značaja
Guest- Guest
jedino mi žao Keleminčeve žene,ona valjda svaki put kad tele ode na teren raditi sranja, dobije pojačanu dozu batina unaprijed.Tek toliko da se zna(pitaj boga što)i da se održi kontinuitet.
vili40-
2015-08-02
Meni nije jasno do kada cete istu mantru ponavljati o ustastvu a koja skijedece pogresne tvrdnje sadrz ( inace onaj tko ne moze nesto nauciti se smatra debiilm ili retardom)
1. Hrvatstvo nije jednako ustastvo
Ustase su poubijale brojne hrvate
Ustase su bile nistarije koje su oportunisticki usle u rat s nacistima jer im je NDH dobila bosnu a izgubila dalmaciju
Ustase su greska koju ne smojemo ponavljati jer upravo njima je stalo do svada i nereda
Nisu nikad antife digke satore a budaletine iz rvackog korpusa teroriziraju nas tim cirkusom
2. Pa nije HRVATSKA POSTALA S NDH
Koji vam je bog ?
Hrvatska ima svoju povijest i u sklopu Jugoslavije i Austrougarske itd
Nismo mi americka drzava niti africka , nego stari narod s tradicijom.
Pa di bas izabraste NDH kao pocetak . Cega ?
Bratoubilackog rata medu hrvatima eto cega .
I vi to neki podrzavate ,,
Mozak 2 DM .
1. Hrvatstvo nije jednako ustastvo
Ustase su poubijale brojne hrvate
Ustase su bile nistarije koje su oportunisticki usle u rat s nacistima jer im je NDH dobila bosnu a izgubila dalmaciju
Ustase su greska koju ne smojemo ponavljati jer upravo njima je stalo do svada i nereda
Nisu nikad antife digke satore a budaletine iz rvackog korpusa teroriziraju nas tim cirkusom
2. Pa nije HRVATSKA POSTALA S NDH
Koji vam je bog ?
Hrvatska ima svoju povijest i u sklopu Jugoslavije i Austrougarske itd
Nismo mi americka drzava niti africka , nego stari narod s tradicijom.
Pa di bas izabraste NDH kao pocetak . Cega ?
Bratoubilackog rata medu hrvatima eto cega .
I vi to neki podrzavate ,,
Mozak 2 DM .
A eru ..u usta .. Da
Njegovi su najveci neprijatelji hrvata
Grubo dinarsko pleme siljatih glava i agresivno
Donjrlo je hrvatima suza i suza
Njegovi su najveci neprijatelji hrvata
Grubo dinarsko pleme siljatih glava i agresivno
Donjrlo je hrvatima suza i suza
Jeftina ofucana retorika i prepoznatljivi folklor. Možda piše ovdje na forumu kao i ostali selebritiji.vili40 wrote:jedino mi žao Keleminčeve žene,ona valjda svaki put kad tele ode na teren raditi sranja, dobije pojačanu dozu batina unaprijed.Tek toliko da se zna(pitaj boga što)i da se održi kontinuitet.
"To je čak i Savka Dapčević Kučan u svojoj memoraj, memoraj u svojoj knjigi, znači napisala..."
Guest- Guest
Chicky4Din wrote:Kilo mozga dvije marke.
moj tata je jači od tvojeg
Guest- Guest
Freak show si sami mogu narediti.Eva wrote:Slabo naseljenih...Ero ima apartmane prazne na jednom.
Guest- Guest
Soro, što ga nasra, danima ćeš imati što jesti. Nitko ne poistovjećuje ustaštvo i hrvatstvo, nitko ne smatra NDH početkom hrvatske poviesti. Ali je očito da ti Titino rođenje izjednačuješ s početkom poviesti.
Ma naravno, djebi. To samo 'nako koincidalno. Potrevi se nekad.Regoč wrote:Nitko ne poistovjećuje ustaštvo i hrvatstvo, nitko ne smatra NDH početkom hrvatske poviesti.
Guest- Guest
Page 6 of 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Similar topics
» Šatoraši uzimaju Zrće i reket
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
» Ustaški šatoraši A-HSP-a,protjerani iz Srba
» Hercegovanci nas opet sramote...
» "Ni kraćeg rata, ni veće sramote"
» Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor