Novi čovjek Vlado Šeks
Page 7 of 16
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: Novi čovjek Vlado Šeks
Arthas wrote:Piši memoare ;)MaximusDecimusMiridije wrote:Sonikkin wrote:Arthas wrote:Ali Joža Manolić... Suze mi krenule :DSonikkin wrote:
Jednom admin uvijek admin
A ono baca malo
Gle gle...comedy hour :)
Da krenem s time, vjerojatno bih se udeprimirao nakon pola sata i prosuo si mozak :)
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ništa, propala priča..fali tebi taštine za jedno i drugo..MaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:Piši memoare ;)MaximusDecimusMiridije wrote:Sonikkin wrote:Arthas wrote:
Ali Joža Manolić... Suze mi krenule :D
A ono baca malo
Da krenem s time, vjerojatno bih se udeprimirao nakon pola sata i prosuo si mozak :)
2014-04-12
Vedenemo wrote:Ništa, propala priča..fali tebi taštine za jedno i drugo..MaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:Piši memoare ;)MaximusDecimusMiridije wrote:Sonikkin wrote:
A ono baca malo
Ovo je valjda prvi puta da mi netko kaze da mi toga fali :)
Guest- Guest
marcellus wrote:
ja se nadam da hoće, i to puno bolje. HDZ ne zaslužuje nego nestati kao politička snaga, jer ne zastupa ništa osim klijentelističkih interesa svog članstva. SDP zastupa to isto, ali i socijaldemokraciju. Bar imaju neku ideološku podlogu: HDZ je sam sebi svrha.
Pa HDZ je od smrti FT sam sebi bio svrha, kao da je to odjednom novitet.
Nece, jer ima na sebe vezanu strukturu do cistacice u lokalnom poduzecu.
darla- Admin
2015-10-22
Sve ima pr(a)vi put..MaximusDecimusMiridije wrote:Vedenemo wrote:Ništa, propala priča..fali tebi taštine za jedno i drugo..MaximusDecimusMiridije wrote:Arthas wrote:Piši memoare ;)MaximusDecimusMiridije wrote:
Ovo je valjda prvi puta da mi netko kaze da mi toga fali :)
2014-04-12
Sonikkin wrote:marcellus wrote:
ja se nadam da hoće, i to puno bolje. HDZ ne zaslužuje nego nestati kao politička snaga, jer ne zastupa ništa osim klijentelističkih interesa svog članstva. SDP zastupa to isto, ali i socijaldemokraciju. Bar imaju neku ideološku podlogu: HDZ je sam sebi svrha.
kosorica je nešto pokušala i uspjela, pa se našla na udaru medija i ulice kad je uvela rh u eu mimo regiona kako je bio plan i program SAD i Njemačke i Brisela. Čisti pokušaj državnog udara dirigiran s pantovčaka. Sad na pantovčaku nemamo udbu nego transmisiju američke politike, što je manje više isti kurac kad se gledaju interesi jednih i drugih. Karamarko je htio razjebati ideološku dominaciju i kutlurnu hegemoniju antifašista, pa je stradao. Sad je tu Plenković kao dokaz kapitulacije HDZ-a.
marcellus wrote:travka za admina, rastura fejs
Travaka i Esca za admine. Srebrenica bi bila pičkin dim naspram njihova administriranja.
Last edited by Eva on 11/7/2016, 15:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
marcellus wrote:Sonikkin wrote:marcellus wrote:
kosorica je nešto pokušala i uspjela, pa se našla na udaru medija i ulice kad je uvela rh u eu mimo regiona kako je bio plan i program SAD i Njemačke i Brisela. Čisti pokušaj državnog udara dirigiran s pantovčaka. Sad na pantovčaku nemamo udbu nego transmisiju američke politike, što je manje više isti kurac kad se gledaju interesi jednih i drugih. Karamarko je htio razjebati ideološku dominaciju i kutlurnu hegemoniju antifašista, pa je stradao. Sad je tu Plenković kao dokaz kapitulacije HDZ-a.
Karamarko je glup kao kurac, to je prvo. A drugo njegova fufa je štela živjet na visokoj nozi pa ga je puntala da se proda Mađarima po uzoru na Sanadera. A i ona je štela biti prva dama, no na krivu ragu se kladila.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Eva wrote:Dobit će kurac, a ne milijarde.
naravno da će dobit, jer su u pravu.
ugovor ni RH nije poništila, jer nema pravne osnove. Dakle ga treba poštivati. Sa čime naši odvjetnici mašu na sudu? Nepravomoćnom presudom Sanaderu, koja ni u RH, ni da je pravomoćna, ne može biti izlika za kršenje ugovora koji je potpisao sabor?
Uostalom da Mađarima odgovara nagodba sami bi se javili da je hoće. Oni su pokrenuli arbitražu, i jasno da je nagodba samo u interesu RH. Svi pravni argumenti su na strani mađara, a mi vičemo da je sanader lopov. Što se to sud tiče?
"So far, ICSID tribunals have not dismissed any ECT claim due to the allegations of investor’s bribery"
Eva wrote:Ti si pročitao ugovor?
ugovor je OK, mađari su imali više dionica, RH se zakonom iz 2002 obvezala izaći iz vlasništva nad inom (spustiti udio dionica ispod 25%) do ulaska u EU a trenutno ima 42% iako smo davno u EU
ugovorom mađari imaju pet članova nadzornog odbora, mi tri, s tim da oni imaju više dionica u tom trenutku, mi imenujemo predsjednika NO.
jebiga prodali smo im inu i sad bi mi da je mi kontroliramo
a uostalom ni u RH taj ugovor nije proglašen ništetnim jer nema pravne osnove za to, tako da nije za očekivati da će biti proglašen ništetnim na sudu u New Yorku.
a i čak kad bi apelacijski sud poništavao takve ugovore zbog korupcije, što inače nikad ne radi, trebalo bi dokazati da je Sanader uzeo mito, a to nije dokazano ni u Hrvatskoj, sprdačina od suđenja
lova je kod ježića. Jedini "dokaz" je snimka kad hernady predaje kovertu sanaderu. Striktno pravno gledano to ne dokazuje ništa, jer je u koverti mogao biti i recept za mađarice ili za gulaš.
lova je kod ježića. Jedini "dokaz" je snimka kad hernady predaje kovertu sanaderu. Striktno pravno gledano to ne dokazuje ništa, jer je u koverti mogao biti i recept za mađarice ili za gulaš.
marcellus wrote:udbaško smeće od stranke, zato su tomicu i maknuli
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Similar topics
» Vlado Šeks objasnio: ja sam iznutra rastočio UDB-u
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
Page 7 of 16