Novi čovjek Vlado Šeks
Page 11 of 16
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: Novi čovjek Vlado Šeks
da, bio je zao prema HDZ-u, vratio je vladu šeksa na vlast i kamen je pao sa srca jedno 90% HDZ-ovaca koji su se usrali od karamarka da ne bi slučajno išao nešto mijenjat
da, hdz je bio za karamarka ali eto srušio ga božo, hadezeovci ni luk jeli ni luk mirisali skupa s kolindom i šeksom njenim savjetnikom
pa ona mu je s lonančićem nasapunala dasku
da, hdz je bio za karamarka ali eto srušio ga božo, hadezeovci ni luk jeli ni luk mirisali skupa s kolindom i šeksom njenim savjetnikom
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:a most bi mogao ladno propast na izborima ne vidim da ih više mediji guraju ko prije, očito više nisu potrebni. Cilj je postignut, mafija zacementirana za sve vijeke vjekova, i više niko nema da talasa.
Pa imati ce manje glasova. Najvise radi toga jer su uopce ulazili u bilo kakve sheme s HDZ-gamadi. S druge strane lijepo su poslali sve u picku materinu kad je postalo jasno da gamad ima namjeru ostati gamad do kraja. Pa su se opet malo digli. Koliko bude da bude na kraju balade ja se bas lijepo osjecam jer sam za Most glasao :)
ajde, nek si ti sretan. Evo most je proveo divne reforme :D i vratio milanovića na vlast, a šeksa na vlast u HDZ-u
uskoro i jamba u metković :D
marcellus wrote:da, bio je zao prema HDZ-u, vratio je vladu šeksa na vlast i kamen je pao sa srca jedno 90% HDZ-ovaca koji su se usrali od karamarka da ne bi slučajno išao nešto mijenjat
Ok :)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:a most bi mogao ladno propast na izborima ne vidim da ih više mediji guraju ko prije, očito više nisu potrebni. Cilj je postignut, mafija zacementirana za sve vijeke vjekova, i više niko nema da talasa.
Pa imati ce manje glasova. Najvise radi toga jer su uopce ulazili u bilo kakve sheme s HDZ-gamadi. S druge strane lijepo su poslali sve u picku materinu kad je postalo jasno da gamad ima namjeru ostati gamad do kraja. Pa su se opet malo digli. Koliko bude da bude na kraju balade ja se bas lijepo osjecam jer sam za Most glasao :)
meni isto tako, i vjerojatno opet za njih.. jedino mi se nesviđa onaj Orepić što puni zagreb islamistima, ali opet to je ZG pa neka trpa
Guest- Guest
u svakom slučaju HDZ i Most moj glas dobit neće, kurac kad smo već kolonija onda najbolje Milanović, njega u briselu baš ne vole, nepouzdan je i nesposoban, brisel preferira plenkovića, pa u inat okupacijskim vlastima.
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:a most bi mogao ladno propast na izborima ne vidim da ih više mediji guraju ko prije, očito više nisu potrebni. Cilj je postignut, mafija zacementirana za sve vijeke vjekova, i više niko nema da talasa.
ajde, nek si ti sretan. Evo most je proveo divne reforme :D i vratio milanovića na vlast, a šeksa na vlast u HDZ-u
Sitne zlobe u razmjenama misljenja su oduvijek bile karakteristika rasprava u forumima, steta sto si sada krenuo pribjegavati istima :) . Jambo nece nikada vise biti na vlasti u Metkovicu. Svojim radom barem. Sto se tice vracanja Milanovica na vlast pa prije uru vremena si rekao da ces sam glasati za njega. :)
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:a most bi mogao ladno propast na izborima ne vidim da ih više mediji guraju ko prije, očito više nisu potrebni. Cilj je postignut, mafija zacementirana za sve vijeke vjekova, i više niko nema da talasa.
meni isto tako, i vjerojatno opet za njih.. jedino mi se nesviđa onaj Orepić što puni zagreb islamistima, ali opet to je ZG pa neka trpa
Vlaho je vrhunski covjek bez ikakvih mutnih radnji na rovasu :) pravednik medju zlikovcima :)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:preko_vode_do_slobode wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:a most bi mogao ladno propast na izborima ne vidim da ih više mediji guraju ko prije, očito više nisu potrebni. Cilj je postignut, mafija zacementirana za sve vijeke vjekova, i više niko nema da talasa.
Vlaho je vrhunski covjek bez ikakvih mutnih radnji na rovasu :) pravednik medju zlikovcima :)
pravednik među narodima, ako je već nesposoban strpati mamića iza rešetaka onda pozove narod da kamenuje reprezentaciju i rakitića
hej, jel mogu ja bacit kamen u prozor policije jer mi se ne sviđa kriminal u vrhu murije? Prebit prometnika?
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:a most bi mogao ladno propast na izborima ne vidim da ih više mediji guraju ko prije, očito više nisu potrebni. Cilj je postignut, mafija zacementirana za sve vijeke vjekova, i više niko nema da talasa.
Sitne zlobe u razmjenama misljenja su oduvijek bile karakteristika rasprava u forumima, steta sto si sada krenuo pribjegavati istima :) . Jambo nece nikada vise biti na vlasti u Metkovicu. Svojim radom barem. Sto se tice vracanja Milanovica na vlast pa prije uru vremena si rekao da ces sam glasati za njega. :)
i iza toga stojim. Nesposoban je i glup, ali bar nije ljigav ko šeks i petrov.
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:a most bi mogao ladno propast na izborima ne vidim da ih više mediji guraju ko prije, očito više nisu potrebni. Cilj je postignut, mafija zacementirana za sve vijeke vjekova, i više niko nema da talasa.
i iza toga stojim. Nesposoban je i glup, ali bar nije ljigav ko šeks i petrov.
Oki.
Guest- Guest
uglavnom imamo novi i nekorumpirani HDZ, sa Šeksom na čelu. Pomirba možda vrati u HDZ (vratite dite materi) i neke osnivače, Jožu Manolića recimo, jer Plenković je za pomirenje a ne za lustraciju. Možda se i Mesić vrati.
Samo nek se Ćaća vrati, pa možemo pričat o pomirbi
2014-04-15
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam za to da se vrate Jaca i Prgomet :)
jaca je bila ok, i nju su pokušali maknuti na isti način ko i karamarka samo nije upalilo jebiga, propao region
a plenković je najavio da bi vratio intelektualce u HDZ, dakle hase je out a prgomet se vraća kao vrhunski intelektualac iz bosanske posavine
marcellus wrote:a plenković je najavio da bi vratio intelektualce u HDZ, dakle hase je out a prgomet se vraća kao vrhunski intelektualac iz bosanske posavine
Eto :) i onda ja opet mogu u miru mrziti HDZ. Jaca mi se smilila kad ju je eliminirao onaj idiot Karamarko.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Samo nek se Ćaća vrati, pa možemo pričat o pomirbi
to kad završi arbitraža
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:a plenković je najavio da bi vratio intelektualce u HDZ, dakle hase je out a prgomet se vraća kao vrhunski intelektualac iz bosanske posavine
Eto :) i onda ja opet mogu u miru mrziti HDZ. Jaca mi se smilila kad ju je eliminirao onaj idiot Karamarko.
nije ju on eliminirao, više nije bila ništa u HDZ-u, samo je davala intervjue s većom dozom zavisti i srala po stranci koje je član pa izletjela, šteta da nije ostala dama u svemu, karamarko ne pizdi okolo ko ona
ali i dalje mislim da je bila najbolji premijer kog smo imali, iako nije bog zna kaj bistra.
Hercegbosanskoj opciji je dobro što je pala pravaška struja karamrleta i hasančeta jer od nje je potonja imala najviše štete. A i općenito valjanje po nekim povijesnim i ideološkim temama, trazenje bilo kakvog razloga za nabrijavanje o srbima, udbi i jugoslaviji radi štetu ne samo za hb nego i za hrvatsku.
to su ideje za političku marginu, neku od pravaških stranaka a nikako za političku maticu i reprezentaciju većine birača.
to su ideje za političku marginu, neku od pravaških stranaka a nikako za političku maticu i reprezentaciju većine birača.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dobro, vama će sad milanović vratit herceg bosnu i pomoć RS da se otcijepi, ako ne on onda sigurno plenković
marcellus wrote:dobro, vama će sad milanović vratit herceg bosnu i pomoć RS da se otcijepi, ako ne on onda sigurno plenković
Barem neće nabrijavati protiv i stavrati negativno ozračje za secesiju hercegbosne i srpske....
a mopž normaliziraju odose i e banja lukom pa sve skupa prođe lakše
karahasanče ne bi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» Vlado Šeks objasnio: ja sam iznutra rastočio UDB-u
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
Page 11 of 16