Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete
Treba nac papka koji ce svijesno uc u : omca oko vrata i njeno držanje za muda preko djece.epikur37 wrote:dijagram wrote:sad ce kaja za inat roditi barem troje:)
lako je roditi al valja to i netko naporaviti:D
Svi se razbježali. NIje nitko lud.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
GGRayMabus wrote:Kaja se najapurila jer ova dobiva sve a ona ništa plus drnici cijelo vrijeme za neku osrednju plačicu a ništa od toga .....a jbga moje karijeristice : pušiona.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Zašto mu fali za dijete? Gdje je zapelo? Da nije možda škola? Ako je to, tko ga/ nju hebe. Eno i papa reče množite se ali ne pretjerujte (2 - 3 djeteta u vrh glave). Da nije možda viša sila (rat, bolest itd..)? Onda ok, ali takvih je malo.epikur37 wrote:
Pa dobro, inače je previše te paščadi na svakoj strani tu i tamo rade probleme ali ok, konkretnu štetu nemam.
S druge strane, netko će hraniti pašče tjedno 100 eur te mu plaćati veterinara za čir na želucu a ovamo fali za dijete---e pa neće ići.
2015-07-23
A za ovo bi se vec zamislio :
Fatima Almomen, lijepa inžinjerka arhitekture iz Kuvajta
http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/fatima-almomen-lijepa-inzinjerka-arhitekture-iz-kuvajta/160710014#20
Fato , Fato , Fato ....ti si moje zlato.
Fatima Almomen, lijepa inžinjerka arhitekture iz Kuvajta
http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/fatima-almomen-lijepa-inzinjerka-arhitekture-iz-kuvajta/160710014#20
Fato , Fato , Fato ....ti si moje zlato.
2014-04-11
Noor wrote:sa svojom netto placom moze ih hraniti i placati veterinare za koliko god ljubimaca to zeli.epikur37 wrote:Noor wrote:de me uputi...koju ti stetu imas od kajinih ili bilo cijih ljubimaca!?epikur37 wrote:kaja_333 wrote:
Ti ne plaćaš hranu ni veterinara za moje ljubimce prema tome šuti .
Da ali od tvojih ljubimaca mi kao zajednica nemamo nikakvu korist u stvari samo štetu jer to nije stoka ili druga korisna životinja......
Prema tome, moš ti ostariti kao udsidjelica s 5 mačaka ali bome ćeš keširati tako nerazuman žđivot.
Pa dobro, inače je previše te paščadi na svakoj strani tu i tamo rade probleme ali ok, konkretnu štetu nemam.
S druge strane, netko će hraniti pašče tjedno 100 eur te mu plaćati veterinara za čir na želucu a ovamo fali za dijete---e pa neće ići.
Iz brutta je vec za sirotinju dala.
To se slažem, svoj neto ima pravo koristiti kakao hoće a od bruto se izdvaja za socijalu i ostale zajednici bitne stvari. sve 5
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nismo mi Njemacka pa da ce ti djecji doplaci i to baš bit ono stimulans za natalitet. Kako god okreneš demografski cemo krahirat a para nigdje.epikur37 wrote: svoj neto ima pravo koristiti kakao hoće a od bruto se izdvaja za socijalu i ostale zajednici bitne stvari. sve 5
2014-04-11
epikur37 wrote:Predložio bih uvođenje poreza na pse i kućne ljubimce, imaš psa, moraš platiti dodatno za natalitet :)
a sav porez u fond za emancipaciju republike Srpske + Treći
2014-04-15
Uglavnom ova jedna Petra vam je = šest emanicpiranih a to je bitan podatak tj gdje u suštini leži tj gdje ne leži demografski potencijal i šta treba stimulirat tj št ne treba.
Kako je Petra = šest emanicpiranih ? Pa jednostavno , zbog ovakvih imaš prosjek 1,5 djece po ženi u Hr šta znaci da kad njih makneš to je negdje 1,1 po ženi dakle emanicpirane u prosjeku rađaju 1 dijete ...dakle prvo dvoje djece Petra je rodila za sebe tj dva na dva ( dva roditelja dva dijeteta ) .....sad imamo još šest djece a toliko rađa šest emanicpiranih zajedno.
Kako je Petra = šest emanicpiranih ? Pa jednostavno , zbog ovakvih imaš prosjek 1,5 djece po ženi u Hr šta znaci da kad njih makneš to je negdje 1,1 po ženi dakle emanicpirane u prosjeku rađaju 1 dijete ...dakle prvo dvoje djece Petra je rodila za sebe tj dva na dva ( dva roditelja dva dijeteta ) .....sad imamo još šest djece a toliko rađa šest emanicpiranih zajedno.
2014-04-11
To ste me vec pitali nekoliko puta i vec sam vam rekao : kad se ukine emanicpacija.Noor wrote:Kaces ti poradit na demografiji?!
Nema tog Boga da cu ti ja u emancipaciji imat djecu. To bi znacilo hranjenje tog sistema. To šta ja recimo sam dao 2000 kuna onoj ženi u Županji s troje male djece da naprave kucu odnosno dograde sobu i to za djecu treba ipak imati u vidu da su ta djeca već rođena i to je ok tj pomažem njima al novu ne stvaram.
Last edited by RayMabus on 10/7/2016, 12:44; edited 2 times in total
2014-04-11
ggn_razbojnik wrote:epikur37 wrote:Predložio bih uvođenje poreza na pse i kućne ljubimce, imaš psa, moraš platiti dodatno za natalitet :)
a sav porez u fond za emancipaciju republike Srpske + Treći
2015-07-23
Kad krahira evropska demografija a s njome i cijeli taj sistem i to je krah emancipacije onda se otvara mogucnost da i ja imam djecu. Prije toga : NEMA TOG BOGA DA JA U EMANICPACIJI PRAVIM DJECU TJ PODRŽAVAM I HRANIM TAJ SISTEM. NEMA GA.
Djeca su vam gledano s duhovne razine ovo : tko ima djecu taj ima želju da se ponovo inkarnira ovdje.
NEMA TOG BOGA DA SE JA OVDJE INKARNIRAM PONOVO AKO EMANICPACIJA VLADA.
RADIJE BIRAM ODLAZAK S OVE PLANETE I CAO BAO.
Djeca su vam gledano s duhovne razine ovo : tko ima djecu taj ima želju da se ponovo inkarnira ovdje.
NEMA TOG BOGA DA SE JA OVDJE INKARNIRAM PONOVO AKO EMANICPACIJA VLADA.
RADIJE BIRAM ODLAZAK S OVE PLANETE I CAO BAO.
2014-04-11
longi jes' gled'o Wayward Pines?
2014-04-15
Nego ne razumijem kakve veze sad imaju macke i psi, sa time da je i Bogu previse 8 djece u 8 godina, a kamoli mladom zenskom celjadetu?
darla- Admin
2015-10-22
Ne al ti mogu reci ovo. Ja sam se inkarnirao krajem 70-ih ovamo i vec prije toga pola stoljeca pripadnici Asthar komande su ovamo doalzili i pripremali teren. Ta emancipacija nije bila u planu al se razvila i to taman kad sam ja morao poceti dijelovati. Nije nama nikakvi problem inkarnaciju dvije pregrmit tj 50 il 100 godina. Vama sad slijedi : lomljenje kostiju.n_razbojnik wrote:longi jes' gled'o Wayward Pines?
Emanicpacija je gore nego da jedete leševe svojih umrlih jer u tom slucaju mogli bi to smatrati racionalnim korištenjem resursa dok jedenje svoje djece smatramo ludilom I S TAKVIMA MI NE PRICAMO .....NEGO LOMIMO KOSTI.
2014-04-11
Netko ima azil za živine, netko ima azil za djecu...boSonikkin wrote:Nego ne razumijem kakve veze sad imaju macke i psi, sa time da je i Bogu previse 8 djece u 8 godina, a kamoli mladom zenskom celjadetu?
2014-04-15
Pa nije joj ništa. Vidiš da se smije na slici. Nekim ženama to nije problem i imaju volje a karijera i drnicenje za neku osrednju placicu negdje ih ne zanima nego oce djecji vrtić i to je to.Sonikkin wrote:Nego ne razumijem kakve veze sad imaju macke i psi, sa time da je i Bogu previse 8 djece u 8 godina, a kamoli mladom zenskom celjadetu?
2014-04-11
Tesla o ženama: Civilizacija će propasti jer žene žele biti ravnopravne s muškarcima
Danas je, navodi znanstvenik, takva žena nestala, a na njeno mjesto "došla je žena koja misli da je njen glavni uspjeh u životu u tome da se što više izjednači sa muškarcem, odijevanjem, glasom i postupcima, u sportovima i dostignućima svake vrste". - Žene postaju jače od muškaraca, i fizički i mentalno. Svijet je iskusio mnoge tragedije, ali po mom mišljenju najveća od svih tragedija je sadašnje ekonomsko stanje, u kom se žene nadmeću s muškarcima, i u mnogim slučajevima zaista i uspijevaju da zauzmu njihovo mjesto u profesijama i industriji. Ova rastuća tendencija žena da bace muškost u sjenu predstavlja znak propadanja civilizacije – rekao je Tesla, prenosi “Blic”. Kako je istakao Tesla u jednom intervjuu, žene kakve je obožavao su nestale, a zamijenile su ih one koje smatraju da u svemu treba da se izjednače s muškarcima. On je tada dodao da su sva dostignuća muškaraca bila inspirirana i nadahnuta ljubavlju ženi, ali da su žene umjesto pobjednica postale žrtve. - U njenom životu nema zadovoljstva. Ambiciozna je, često preko svojih prirodnih sposobnosti, da postigne sve što želi. Žene suviše često zaboravljaju da ne mogu sve biti primadone i filmske zvijezde – kaže Tesla. Znanstvenik iz Smiljana istaknuo je i da će zbog toga naša civilizacija potonuti u stanje koje nalazimo kod pčela, mrava i drugih insekata – u kom se mužjaci bezobzirno ubijaju. “U toj matrijarhalnoj imperiji bit će zavedena ženska pravila”, naveo je Tesla. „Praktično sva velika dostignuća muškarca dosad bila su nadahnuta njegovom ljubavlju i posvećenošću ženi. Muškarac je bio nadahnut za velike stvari jer je neka žena vjerovala u njega, jer je želio zaslužiti njeno divljenje i poštovanje. Zato se borio za nju i stalno iznova riskirao svoj život”, kaže Tesla.Nikola Tesla objasnio je u kolovozu 1924. u ekskluzivnoj izjavi 'Galvestone Daily News' zašto se nije nikada ženio. Kako se navodi, Tesla je najprije istaknuo da je žena superiornija u odnosu na muškarca, ali da je to bilo nekad.
On potom analizira posljedice želje suvremene žene da se izjednači sa muškarcem: Žene koje su neprestano uzbuđene zbog svoje ogromne ambicije da nadmaše muškarca u ovoj igri u isto vrijeme gube nešto što na kraju, čini mi se, vrijedi mnogo više nego što prazne počasti poslovnog ili profesionalnog uspjeha ikada mogu donijeti.” Na kraju, Tesla podsjeća da je povijest puna primjera predivnog utjecaja neobičnih žena. „Među njima su i majke velikih muškaraca. Ali njihov utjecaj ne leži u riješenosti da nadmaše muškarca, ni da se natječe s njim. Možda zato što predstavlja finiji i osjetljiviji instrument, žena instinktivno zna svoju moć i razumije da njen stupanj leži u visokom položaju koji zauzima. Ali ono što je uzvišeno nikada se ne spušta na razinu običnog”, zaključuje Tesla. Što je Tesla govorio o ženama "Moć prave žene je tako velika, da vjerujem da bi lijepa žena - a to će reći lijepa duhom, ponašanjem i mislima, lijepa u svakom pogledu, neka vrsta boginje - ako bi se iznenada pojavila na zemlji, mogla zapovijedati cijelim svijetom". Uredništvo 'Galvestona' o Teslinim stavovima "Ova gledišta gospodina Nikole Tesle bit će primljena s velikim interesovanjem, slagali se mi ili ne s idejom da žena u svojoj novoj ulozi predstavlja mračnu silu koja će srušiti i upropastiti čitavu našu društvenu strukturu. U pitanju je čovjek koji je, u principu, priznat kao jedan od najvećih umova našeg doba”, stoji u završnoj napomeni uredništva lista.
2014-04-11
Kome fali za dijete i čiji je to problem? To moraš razmišljati kad ga radiš. Drugo, nisi mi odgovorio na pitanje. Sto ima zajednica od tvoje djece npr. , čisto kao primjer, da vidimo?epikur37 wrote:Noor wrote:de me uputi...koju ti stetu imas od kajinih ili bilo cijih ljubimaca!?epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Ti ne plaćaš hranu ni veterinara za moje ljubimce prema tome šuti .epikur37 wrote:Predložio bih uvođenje poreza na pse i kućne ljubimce, imaš psa, moraš platiti dodatno za natalitet :)
Da ali od tvojih ljubimaca mi kao zajednica nemamo nikakvu korist u stvari samo štetu jer to nije stoka ili druga korisna životinja......
Prema tome, moš ti ostariti kao udsidjelica s 5 mačaka ali bome ćeš keširati tako nerazuman žđivot.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Na kraju krajeva muškarci su ti koji kreiraju strukturu društva pa cemo Epikur i ja na kraju nadglasati te tzv emancipirane kenje kako ih ja zovem da ih oznacim da se zna tocno na šta se misli pa ce kaja i slicne ostat u manjini .....jer žena je ljubomorna i zavidna na drugu ženu dok muškarci nisu i gledaju društvo u kompletu.
Ja i Epikur nemamo nikavih problema da izglasamo zakon gdje se oni koji nemajudjecu oporezuju dodatno nakon tridesetegodine da bi se stimulirao natalitet onima koji to oće.
Kaja će imat jer je zavidna i ljubomrna.
E moj mali egoiću : NAGUZILI SMO TE.
Ja i Epikur nemamo nikavih problema da izglasamo zakon gdje se oni koji nemajudjecu oporezuju dodatno nakon tridesetegodine da bi se stimulirao natalitet onima koji to oće.
Kaja će imat jer je zavidna i ljubomrna.
E moj mali egoiću : NAGUZILI SMO TE.
Last edited by RayMabus on 10/7/2016, 13:16; edited 1 time in total
2014-04-11
A s čim ce ih hranit ako nema placicu?RayMabus wrote:Pa nije joj ništa. Vidiš da se smije na slici. Nekim ženama to nije problem i imaju volje a karijera i drnicenje za neku osrednju placicu negdje ih ne zanima nego oce djecji vrtić i to je to.Sonikkin wrote:Nego ne razumijem kakve veze sad imaju macke i psi, sa time da je i Bogu previse 8 djece u 8 godina, a kamoli mladom zenskom celjadetu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» Petra i isilovac
» Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
» Susret kralji. Elizabete II i kralja Petra II
» Vehabija Petra Stošić protiv Trumpa
» Petra i isilovac
» Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
» Susret kralji. Elizabete II i kralja Petra II
» Vehabija Petra Stošić protiv Trumpa
Page 4 of 15