Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete
Page 2 of 15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete
kaja_333 wrote:Kako da ne. Nek im se mama i tata pobrinu za to.epikur37 wrote:Fino, država treba potegnuti da se klincima osigura egzistencijalna, zdravstvena i obrazovna osnova.
Ne, bome će se odbiti i od tebe i od mene. Moš kmečat al tako ti ide. Ti ne moraš imati djecu, imaj psa.....al ćeš plaćati za one koji hoće. A tebi psa nitko neće-
punkt :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ništa im ja neću plaćati. U novinama za tjedan dana možemo očekivati - pomozimo mladoj obitelji , uplate na račun..! . I šta te boli k. za mog psa, bar ne zicam sniclu po novinama za njega. Uostalom ovakve dječje trudnoće mogu jedino bolesnici podržavati . I cigani. I u Indiji i afričkim plemenima.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Kako da ne. Nek im se mama i tata pobrinu za to.epikur37 wrote:Fino, država treba potegnuti da se klincima osigura egzistencijalna, zdravstvena i obrazovna osnova.
Ne, bome će se odbiti i od tebe i od mene. Moš kmečat al tako ti ide. Ti ne moraš imati djecu, imaj psa.....al ćeš plaćati za one koji hoće. A tebi psa nitko neće-
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Porezom,Kayo,porezom..ali bar placate svojima..ne tudjima..kaja_333 wrote:Ništa im ja neću plaćati. U novinama za tjedan dana možemo očekivati - pomozimo mladoj obitelji , uplate na račun..! . I šta te boli k. za mog psa, bar ne zicam sniclu po novinama za njega. Uostalom ovakve dječje trudnoće mogu jedino bolesnici podržavati . I cigani. I u Indiji i afričkim plemenima.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Kako da ne. Nek im se mama i tata pobrinu za to.epikur37 wrote:Fino, država treba potegnuti da se klincima osigura egzistencijalna, zdravstvena i obrazovna osnova.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Ništa im ja neću plaćati. U novinama za tjedan dana možemo očekivati - pomozimo mladoj obitelji , uplate na račun..! . I šta te boli k. za mog psa, bar ne zicam sniclu po novinama za njega. Uostalom ovakve dječje trudnoće mogu jedino bolesnici podržavati . I cigani. I u Indiji i afričkim plemenima.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Kako da ne. Nek im se mama i tata pobrinu za to.epikur37 wrote:Fino, država treba potegnuti da se klincima osigura egzistencijalna, zdravstvena i obrazovna osnova.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
kaja_333 wrote:Ništa im ja neću plaćati. U novinama za tjedan dana možemo očekivati - pomozimo mladoj obitelji , uplate na račun..! . I šta te boli k. za mog psa, bar ne zicam sniclu po novinama za njega. Uostalom ovakve dječje trudnoće mogu jedino bolesnici podržavati . I cigani. I u Indiji i afričkim plemenima.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Kako da ne. Nek im se mama i tata pobrinu za to.epikur37 wrote:Fino, država treba potegnuti da se klincima osigura egzistencijalna, zdravstvena i obrazovna osnova.
Ne očeku je se dobrovoljno davanje, d je na tome zajednica bi propala-
Država će ti uzeti.
2015-08-06
Predložio bih uvođenje poreza na pse i kućne ljubimce, imaš psa, moraš platiti dodatno za natalitet :)
2015-08-06
svabi na sve platjaju porez uredno i pokorno...
Guest- Guest
bogomdani wrote:svabi na sve platjaju porez uredno i pokorno...
tak i treba, nego je problem što ih je liberalizam i multikulti rastočio---
2015-08-06
Pa je. Liječnici bez granica imaju kamp za ovakve u Africi , jer im se od dječjih trudnoća dogodi nešto s mjehurom i jadnice nekontrolirano mokre pa ih bace van iz kolibe da ne smrde. Strašno. To je epikuru i reyu super izgleda. I ovima sto su se skupile oko ove budale i slikale. Pobjeglo dijete iz osnovne škole, netko ju buba ko budalu od 14 e i ona rada. O sunce ti jebem i to stave u novine ko super..gargamel0101 wrote:kaja_333 wrote:Ništa im ja neću plaćati. U novinama za tjedan dana možemo očekivati - pomozimo mladoj obitelji , uplate na račun..! . I šta te boli k. za mog psa, bar ne zicam sniclu po novinama za njega. Uostalom ovakve dječje trudnoće mogu jedino bolesnici podržavati . I cigani. I u Indiji i afričkim plemenima.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Kako da ne. Nek im se mama i tata pobrinu za to.epikur37 wrote:Fino, država treba potegnuti da se klincima osigura egzistencijalna, zdravstvena i obrazovna osnova.
2015-08-15
Ti ne plaćaš hranu ni veterinara za moje ljubimce prema tome šuti .epikur37 wrote:Predložio bih uvođenje poreza na pse i kućne ljubimce, imaš psa, moraš platiti dodatno za natalitet :)
2015-08-15
mda..pokorni su i bezvoljni..utjehu nalaze u freneticnom radu,i bjegom sto dalje tijekom Urlauba..svabo ce dici kredu 3000-4000 Ojra da bi dva tri tjedna otisao na drugi kraj planeta,ili se ljuljuskao na nekom plutajucem hotelu,ubijao se cugom i resetirao mozak i zivce..to im je svrha postojanja..epikur37 wrote:bogomdani wrote:svabi na sve platjaju porez uredno i pokorno...
tak i treba, nego je problem što ih je liberalizam i multikulti rastočio---
Guest- Guest
ovdje će se zagužvat
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A sto ne stavljaju za primjer onu s jednim koja radi 10 sati da ga moze školovati nego ovog debila koji samo jede i sevi se od 14e . I traži pomoć po novinama?!
2015-08-15
Kayo,.zato jer je progurati kroz Vadjajnu 10 komada djece,ipak,priznali ili ne,veliki poduhvat,gdje potroseno puno vremena,napora fizickog,odreceno osobnog uzitka i tako dalje..ona sa jednim i 10 sati dnevno mos na lopate naci posvuda.svi napose moraju raditi..big dil..
Guest- Guest
A sto ima izbora? Da ih ostavi u trbuhu možda?bogomdani wrote:Kayo,.zato jer je progurati kroz Vadjajnu 10 komada djece,ipak,priznali ili ne,veliki poduhvat
2015-08-15
Kayo... ..jesil probala Ijedno progurati "doli"..zene kazu da je ebeno,narocito prvi puta..kaja_333 wrote:A sto ima izbora? Da ih ostavi u trbuhu možda?bogomdani wrote:Kayo,.zato jer je progurati kroz Vadjajnu 10 komada djece,ipak,priznali ili ne,veliki poduhvat
sžvebice eto,skoro da vise niti nece da radjaju na Pičku,jerbo,prvo boli,i uz epiduralnu,drugorazvali im macicu,koja gubi na vrijednosti burzovnoj..uvijek promasis smisao Kayo..bem te..
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Ti ne plaćaš hranu ni veterinara za moje ljubimce prema tome šuti .epikur37 wrote:Predložio bih uvođenje poreza na pse i kućne ljubimce, imaš psa, moraš platiti dodatno za natalitet :)
Da ali od tvojih ljubimaca mi kao zajednica nemamo nikakvu korist u stvari samo štetu jer to nije stoka ili druga korisna životinja......
Prema tome, moš ti ostariti kao udsidjelica s 5 mačaka ali bome ćeš keširati tako nerazuman žđivot.
2015-08-06
ako Kaya voli macke,u sustini je dobra cura..dobre duše..
Guest- Guest
Pčele radilice kada se na kraj sezone smanji paša trutove izbacuju vani iz košnice. Lud prizor, neki se pokušavaju boriti da se vrate u košnicu, a onda dođe još jedna pčela pa kolegici pomogne izbaciti uhljeba. Tako i kod nas treba, izbaciti trutove na ulicu i davati ovakvim majkama plaću koju su primali trutivi. 5 dice 5 tisuća kuna, to bi po ruralnim krajevima dovelo do buma. Ovoj s 8 dati menađersku plaću..
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» Petra i isilovac
» Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
» Susret kralji. Elizabete II i kralja Petra II
» Vehabija Petra Stošić protiv Trumpa
» Petra i isilovac
» Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
» Susret kralji. Elizabete II i kralja Petra II
» Vehabija Petra Stošić protiv Trumpa
Page 2 of 15