ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete

Page 15 of 15 Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Go down

Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete - Page 15 Empty Re: Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete

Post by jastreb 10/7/2016, 21:19

RayMabus wrote:MIslim da ovo ima više s nestankom elektricne energije veze nego s hrabrošcu al nema veze.

Uglavnom slažem se za ovo drugo tj da treba pomoci posebno s obzirom da nam je natalitet u kurzu i to teškom.
Ajd da se i ja složim sa tebom.

Inače ja mislim,Mabušane,da kad se ti dohvatiš svoje izabranice da će ti se potomstvo umnožiti silno.

Ti miruješ i čekaš,kao u zasjedi,na čuki,ali kad kreneš,biti će to silovito i gromovski.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete - Page 15 Empty Re: Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete

Post by RayMabus 10/7/2016, 21:24

jastreb wrote:
Inače ja mislim,Mabušane,da kad se ti dohvatiš svoje izabranice da će ti se potomstvo umnožiti silno.

Ti miruješ i čekaš,kao u zasjedi,na čuki,ali kad kreneš,biti će to silovito i gromovski.
Iz tvojih usta , ......u prasece uši. lol!

Šalim se. Nebih znao. Znam samo da dok je emancipacija na snazi da to podrucje kreiranja obitelji i to je za mene sajentfikcion.

Nema ništa od toga dok je vako. Nisam zainteresiran za to , ne zanima me a niti mi se isplati.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 10/7/2016, 21:47

Longi...aj ti vatat komade, pusti se foruma.
Nema kruha od toga drunken
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/7/2016, 21:50

Nema kruha ni od komada. lol!

Štaviše još te i oderu a onda ako nije po njenome visi ti rastava i alimentacija nad glavom a to ti je ono nit kuceta nit maceta a placaš.

Neka hvala. Budemo mi cekali kraj emancipacije pa ako je i nebude uskoro bar sam svoj gazda.

Nebu mene niko pravi budalom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 10/7/2016, 21:55

Nisu sve takve...naci ces, samo kreni u potragu ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/7/2016, 21:58

Noor wrote:Nisu sve takve...naci ces, samo kreni u potragu ;)
Nema veze šta nisu sve takve al je zakon uvijek isti. Ne riskira mi se.

Radite sami više djece ako vam je do veceg nataliteta. Ne trebam vam ja za to. Ja cu samo podržati onaj zakon da se svima koji imaju tridecet i više a rade a nemaju djecu ( nijedno ) uzme 10% od place i da u fond za stimuliranje obitelji s troje i više djece.

Demografski smo krahirali pa cu se s svoje strane solidirat s društvom al još uvijek niste emancipaciju ukinili a mene nitko nece radit budalom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 10/7/2016, 21:58

RayMabus wrote:Nema kruha ni od komada. lol!

Štaviše još te i oderu a onda ako nije po njenome visi ti rastava i alimentacija nad glavom a to ti je ono nit kuceta nit maceta a placaš.

Neka hvala. Budemo mi cekali kraj emancipacije pa ako je i nebude uskoro bar sam svoj gazda.

Nebu mene niko pravi budalom
a zašto u igri nisu emancipirane koje bi tebi plaćale alimentaciju.... jebe te se, daš otkaz i nek ti plaća. Oće emancipaciju, eto joj je...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/7/2016, 21:59

mutava baštarda wrote:

a zašto u igri nisu emancipirane koje bi tebi plaćale alimentaciju.... jebe te se, daš otkaz i nek ti plaća. Oće emancipaciju, eto joj je...
A gdje si to vido jado jadni jadan nebio. Sjest ce ti na auto ,nekretninu , bilo šta šta imaš i ovršit. Ajd nelupetaj gluposti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 10/7/2016, 22:02

RayMabus wrote:
mutava baštarda wrote:

A gdje si to vido jado jadni jadan nebio. Sjest ce ti na auto ,nekretninu , bilo šta šta imaš i ovršit. Ajd nelupetaj gluposti.
Ne nego sjedi ti njoj ja jahtu i auto... ovrši je, tko je hebe emancipiranu...
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/7/2016, 22:04

Ne zanima me njena jahta. Možda bi me zanimalo pravit djecu kad bi u zakonu pisalo da ako par ima dvoje djece da jedno ide meni a jedno njoj i nitko nikome ne placa alimentaciju .....AL NE PIŠE.

AJ ĆAO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/7/2016, 22:20

Ja u emanicipaciji mogu imat samo jedno dijete ili ....

Po zakonu asthar komande djeca idu na pola tj ako ih je dvoje , cetvero i bilo koji parni broj pola ide ocu a pola materi i nitko nikome ništa neplaca. Na ovaj nacin se sprecava ženska manipulacija nad muškarcem jer svakoj normalnoj majci je stalo da su joj djeca na okupu a ako baš brak neide onda popola i ok nitko nikoga nece manipulirat nit davit nit ce se itko osjecat oštecenim s time da se oni mogu i drukcije dogovorit međusobom al je zakon ovaj.

U slucaju da ima jedno , troje ili neparni broj , jedno plus ide majci dakle ako je jedno ide jedno majci otac placa alimentaciju za to jedno , ako je troje , dvoje idu majci , ocu jedno , otac opet samo za jedno placa alimentaciju ....i to muški može izgurat financijski a tko kaže da nemože taj je nesposoban pa nisi ni trebao imat djecu tj oduzet ceti se al ceš opet sve placat jer nacin uvijek postoji ako država oce a oce.

Jedini nacin da ja imam više djece u emancipaciji je da cekam tamo ono drugu polovinu cetrdesetih il pedesete pa me nije više ni brige za to al brale to je onda za nekih 12 godina a vi cete za 12 godina demografski krahirat jedno pet puta do tada skupa sa ostatkom zapadne civilizacije tako da vam to neigra.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/7/2016, 22:26

RayMabus wrote:Ja u emanicipaciji mogu imat samo jedno dijete ili ....

Po zakonu asthar komande djeca idu na pola tj ako ih je dvoje , cetvero i bilo koji parni broj pola ide ocu a pola materi i nitko nikome ništa neplaca. Na ovaj nacin se sprecava ženska manipulacija nad muškarcem jer svakoj normalnoj majci je stalo da su joj djeca na okupu a ako baš brak neide onda popola i ok nitko nikoga nece manipulirat nit davit nit ce se itko osjecat oštecenim s time da se oni mogu i drukcije dogovorit međusobom al je zakon ovaj.

U slucaju da ima jedno , troje ili neparni broj , jedno plus ide majci dakle ako je jedno ide jedno majci otac placa alimentaciju za to jedno , ako je troje , dvoje idu majci , ocu jedno , otac opet samo za jedno placa alimentaciju ....i to muški može izgurat financijski a tko kaže da nemože taj je nesposoban pa nisi ni trebao imat djecu tj oduzet ceti se al ceš opet sve placat jer nacin uvijek postoji ako država oce a oce.

Jedini nacin da ja imam više djece u emancipaciji je da cekam tamo ono drugu polovinu cetrdesetih il pedesete pa me nije više ni brige za to al brale to je onda za nekih 12 godina a vi cete za 12 godina demografski krahirat jedno pet puta do tada skupa sa ostatkom zapadne civilizacije tako da vam to neigra.

Rekao je da će vrlo vjerojatno do kraja ove godine rodnost biti negdje na 31 do 32 tisuće rođene djece, te upozorio da je u odnosu na prethodnu godinu taj pad čak 20 posto.
"To je nevjerojatni pad rodnosti u Hrvatskoj. To mora zabrinuti apsolutno svakog tko iole razmišlja o budućnosti Hrvatske, i uz odlazak mladih koji je po službenoj statistici negdje oko 15.000, a po neslužbenoj vrlo vjerojatno prelazi nekoliko desetaka tisuća mladih godišnje, ukupna depopulacija Hrvatske može biti godišnje preko 50.000 ljudi. To je prestrašno", procijenio je demograf Šterc. Ističe kako je "nedopustivo da se uopće o tome razmišlja, da li to postaviti na najveću institucijsku razinu u državi, da li to postaviti na ključni problem države i uopće dakle kalkulirati o tome što će se napraviti s tom problematikom".

http://www.vecernji.hr/hrvatska/demograf-stjepan-sterc-pad-nataliteta-je-problem-broj-jedan-u-hrvatskoj-1048993

Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete - Page 15 Croatia-population-pyramid-2014

LIjep pozdrav. ;)
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 15 Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Back to top

- Similar topics