Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete
Page 3 of 15
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete
Pčele radilice kada se na kraj sezone smanji paša trutove izbacuju vani iz košnice. Lud prizor, neki se pokušavaju boriti da se vrate u košnicu, a onda dođe još jedna pčela pa kolegici pomogne izbaciti uhljeba. Tako i kod nas treba, izbaciti trutove na ulicu i davati ovakvim majkama plaću koju su primali trutivi. 5 dice 5 tisuća kuna, to bi po ruralnim krajevima dovelo do buma. Ovoj s 8 dati menađersku plaću..
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
A kakve koristi ja imam npr. Ili zajednica od tvoje djece?epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Ti ne plaćaš hranu ni veterinara za moje ljubimce prema tome šuti .epikur37 wrote:Predložio bih uvođenje poreza na pse i kućne ljubimce, imaš psa, moraš platiti dodatno za natalitet :)
Da ali od tvojih ljubimaca mi kao zajednica nemamo nikakvu korist u stvari samo štetu jer to nije stoka ili druga korisna životinja......
Prema tome, moš ti ostariti kao udsidjelica s 5 mačaka ali bome ćeš keširati tako nerazuman žđivot.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nis Kayo..moras placati i tocka...ja ne moram..ja placam nigga zenturace od 120 kila,sa 5ero djece i ove Khozoepe koji se coporaju sve vise i vise po Svabiji...blago nama..
Guest- Guest
Pa daj joj, pošalji joj svoju placu, sto laprdas tu samomutava baštarda wrote:Pčele radilice kada se na kraj sezone smanji paša trutove izbacuju vani iz košnice. Lud prizor, neki se pokušavaju boriti da se vrate u košnicu, a onda dođe još jedna pčela pa kolegici pomogne izbaciti uhljeba. Tako i kod nas treba, izbaciti trutove na ulicu i davati ovakvim majkama plaću koju su primali trutivi. 5 dice 5 tisuća kuna, to bi po ruralnim krajevima dovelo do buma. Ovoj s 8 dati menađersku plaću..
2015-08-15
ludilo brale 20+mutava baštarda wrote:Pčele radilice kada se na kraj sezone smanji paša trutove izbacuju vani iz košnice. Lud prizor, neki se pokušavaju boriti da se vrate u košnicu, a onda dođe još jedna pčela pa kolegici pomogne izbaciti uhljeba. Tako i kod nas treba, izbaciti trutove na ulicu i davati ovakvim majkama plaću koju su primali trutivi. 5 dice 5 tisuća kuna, to bi po ruralnim krajevima dovelo do buma. Ovoj s 8 dati menađersku plaću..
Guest- Guest
de me uputi...koju ti stetu imas od kajinih ili bilo cijih ljubimaca!?epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Ti ne plaćaš hranu ni veterinara za moje ljubimce prema tome šuti .epikur37 wrote:Predložio bih uvođenje poreza na pse i kućne ljubimce, imaš psa, moraš platiti dodatno za natalitet :)
Da ali od tvojih ljubimaca mi kao zajednica nemamo nikakvu korist u stvari samo štetu jer to nije stoka ili druga korisna životinja......
Prema tome, moš ti ostariti kao udsidjelica s 5 mačaka ali bome ćeš keširati tako nerazuman žđivot.
Guest- Guest
Opet tebi nes treba pojasniti?Noor wrote:de me uputi...koju ti stetu imas od kajinih ili bilo cijih ljubimaca!?epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Ti ne plaćaš hranu ni veterinara za moje ljubimce prema tome šuti .epikur37 wrote:Predložio bih uvođenje poreza na pse i kućne ljubimce, imaš psa, moraš platiti dodatno za natalitet :)
Guest- Guest
hocu odgovor..ne pojasnjenjebogomdani wrote:Opet tebi nes treba pojasniti?Noor wrote:de me uputi...koju ti stetu imas od kajinih ili bilo cijih ljubimaca!?epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Ti ne plaćaš hranu ni veterinara za moje ljubimce prema tome šuti .epikur37 wrote:Predložio bih uvođenje poreza na pse i kućne ljubimce, imaš psa, moraš platiti dodatno za natalitet :)
Guest- Guest
trava HOĆU ne raste niti u kraljevskom vrtu,noor-ka
Guest- Guest
Ne moze ti sad odgovoriti, sad razmišlja sto reci kakve mi koristi imamo od njegove djece. Ako dođe rat poslati ce ih vani, ako dobiju poslovnu priliku opet ce ih vani poslati. A mi bi trebali to sponzorirati valjda.
2015-08-15
Kaja se najapurila jer ova dobiva sve a ona ništa plus drnici cijelo vrijeme za neku osrednju plačicu a ništa od toga .....a jbga moje karijeristice : pušiona.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sad ce kaja za inat roditi barem troje:)
dijagram-
2015-08-09
Mogu ja napravit.....samo muškiće štancam.....doniram spermu,ugradnja gratis...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Nece al eto i onaj mutavi Karamarku je obecao 1000 eura po svakom rođenom dijetetu pa je ispalo da nema para za sve al ono ipak ima para za stimuliranje ovih 3 plus više djece pa onda njima ipak može. To šta ce to izazvat osjecaj da su pušionicarke ove šta su gonjale karijeru , a cuj šta ću im ja.dijagram wrote:sad ce kaja za inat roditi barem troje:)
2014-04-11
Noor wrote:de me uputi...koju ti stetu imas od kajinih ili bilo cijih ljubimaca!?epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Ti ne plaćaš hranu ni veterinara za moje ljubimce prema tome šuti .epikur37 wrote:Predložio bih uvođenje poreza na pse i kućne ljubimce, imaš psa, moraš platiti dodatno za natalitet :)
Pa dobro, inače je previše te paščadi na svakoj strani tu i tamo rade probleme ali ok, konkretnu štetu nemam.
S druge strane, netko će hraniti pašče tjedno 100 eur te mu plaćati veterinara za čir na želucu a ovamo fali za dijete---e pa neće ići.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dijagram wrote:sad ce kaja za inat roditi barem troje:)
lako je roditi al valja to i netko naporaviti:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Preključer na Korčuli moj trogodišnjak u šetnjici gradom ugledao mačku i zaletio se za njom da je šutne nogom, vidila neka amerikanerosica, babetina, dotrčala meni nešto prosvjedovati, a ja umjesto da je bacim u more objašnjavam joj da mali zapravo voli beštije.kaja_333 wrote:Pa daj joj, pošalji joj svoju placu, sto laprdas tu samomutava baštarda wrote:Pčele radilice kada se na kraj sezone smanji paša trutove izbacuju vani iz košnice. Lud prizor, neki se pokušavaju boriti da se vrate u košnicu, a onda dođe još jedna pčela pa kolegici pomogne izbaciti uhljeba. Tako i kod nas treba, izbaciti trutove na ulicu i davati ovakvim majkama plaću koju su primali trutivi. 5 dice 5 tisuća kuna, to bi po ruralnim krajevima dovelo do buma. Ovoj s 8 dati menađersku plaću..
Inače, primjetio sam putujući ima dosta bijelaca i nekoliko situacija roditelji bijeli ili žuti, a beba crna. Ima još nade za nas...
sa svojom netto placom moze ih hraniti i placati veterinare za koliko god ljubimaca to zeli.epikur37 wrote:Noor wrote:de me uputi...koju ti stetu imas od kajinih ili bilo cijih ljubimaca!?epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Ti ne plaćaš hranu ni veterinara za moje ljubimce prema tome šuti .epikur37 wrote:Predložio bih uvođenje poreza na pse i kućne ljubimce, imaš psa, moraš platiti dodatno za natalitet :)
Pa dobro, inače je previše te paščadi na svakoj strani tu i tamo rade probleme ali ok, konkretnu štetu nemam.
S druge strane, netko će hraniti pašče tjedno 100 eur te mu plaćati veterinara za čir na želucu a ovamo fali za dijete---e pa neće ići.
Iz brutta je vec za sirotinju dala.
Guest- Guest
epikur37 wrote:dijagram wrote:sad ce kaja za inat roditi barem troje:)
dijagram-
2015-08-09
Treba nac papka koji ce svijesno uc u : omca oko vrata i njeno držanje za muda preko djece.epikur37 wrote:dijagram wrote:sad ce kaja za inat roditi barem troje:)
Svi se razbježali. NIje nitko lud.
2014-04-11
Page 3 of 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Similar topics
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» Petra i isilovac
» Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
» Susret kralji. Elizabete II i kralja Petra II
» Vehabija Petra Stošić protiv Trumpa
» Petra i isilovac
» Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
» Susret kralji. Elizabete II i kralja Petra II
» Vehabija Petra Stošić protiv Trumpa
Page 3 of 15