Brkić ostaje bez diplome
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Brkić ostaje bez diplome
upravo to...HarleyQ wrote:hoće, jedno su briselski hodnici, a drugo zahtjevi koalicijskih partnera, kratka predizborna kampanja, glasovi dijaspore i IQ90 ciljanog biračkog tijela, zna se što njih mobilizira i privlačidarla wrote:Pa koliko sam gledala na N1 i on ce zakrenuti u desno do kraja utrke.
morat će zaoštriti retoriku.. ako ništa, a ono zato da desnom biračkom tijelu pokaže kako nije zalizana preeuropeizirana pussy koja neće moći parirati Zokiju
a kad prođu izbori, opet će se lijepo urediti, ispeglati i počešljati .. :D
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
HarleyQ wrote:hoće, jedno su briselski hodnici, a drugo zahtjevi koalicijskih partnera, kratka predizborna kampanja, glasovi dijaspore i IQ90 ciljanog biračkog tijela, zna se što njih mobilizira i privlačidarla wrote:Pa koliko sam gledala na N1 i on ce zakrenuti u desno do kraja utrke.
morat će zaoštriti retoriku.. ako ništa, a ono zato da desnom biračkom tijelu pokaže kako nije zalizana preeuropeizirana pussy koja neće moći parirati Zokiju
a kad prođu izbori, opet će se lijepo urediti, ispeglati i počešljati .. :D
Je, evo vec se o Handzarbegu pozitivno izjasnio
darla- Admin
2015-10-22
jadnik ...sad bu moro živjet od mirovine koju je DOBIO sa 33 godine starosti........nesretnik.......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
i ja se o njemu pozitivno izjašnjavam :)darla wrote:Je, evo vec se o Handzarbegu pozitivno izjasnio
bez obzira na optužbe za radikalizam i 'pravaštvo', Hasanbegović mi je od svih iz ove propale Vlade ostavljao najbolji dojam
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SUKOB BRKIĆA I ERCEGA: Kakvu poruku šaljemo ako ministri prepisuju diplome? Brkić: Ti si snimao Mladića u ratu!
» Otkrivene nove lažne diplome
» Hrvatska više neće priznavati diplome iz BiH i Srbije
» Diplome iz BiH i Srbije više se neće priznavati automatizmom
» Grbin ne moze bez afera!Ovaj put oko suprugine diplome i opet mu drugi krivi
» Otkrivene nove lažne diplome
» Hrvatska više neće priznavati diplome iz BiH i Srbije
» Diplome iz BiH i Srbije više se neće priznavati automatizmom
» Grbin ne moze bez afera!Ovaj put oko suprugine diplome i opet mu drugi krivi
Page 3 of 3