Brkić ostaje bez diplome
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Brkić ostaje bez diplome
Ako ih imaju u bazi. No..nisam sigurna da su im takva istrazivanja u opisu radnog mjesta. Osim toga...ima puno radova koji nisu u elektronickom obliku...sto s njima!?darla wrote:Noor wrote:
Sta je njihov posao!?! Da vade slicne radove iz arhive i listaju list po list nije li plagiran ili kopiran!?
Pa kad bi to stigli...sta ti je
Onda kad daju temu, ukucaju u bazu i vide slicne radove, nes ti duzine posla.
Guest- Guest
postoji program za to..to se vec odavno radi..darla wrote:Noor wrote:
Sta je njihov posao!?! Da vade slicne radove iz arhive i listaju list po list nije li plagiran ili kopiran!?
2014-04-12
Sta..provode antiplagijatorske istrage!?IvyTeasdale wrote:postoji program za to..to se vec odavno radi..darla wrote:Noor wrote:
Onda su krivi ko i Vaso.
Guest- Guest
Da se nije dogodilo što se dogodilo barem 5 godina nitko ne bi zucnuo o diplomidarla wrote:asilovski wrote:Nema u Centralno balkanskoj prćiji Hrvatskoj nakon političkog neuspjeha slijedi velika optužnica, pritvori i 10 godišnji postupak
Ae, a inace, bi bilo niko-nikome.
Kermit-
2014-04-17
Plenković upravo govori, sluz se preljeva preko katodnih cijevi
Kermit-
2014-04-17
Noor wrote:Ako ih imaju u bazi. No..nisam sigurna da su im takva istrazivanja u opisu radnog mjesta. Osim toga...ima puno radova koji nisu u elektronickom obliku...sto s njima!?darla wrote:Noor wrote:
Sto ako ih imaju u bazi? Pa sad sam ti rekla da ih imaju u bazi
Mislim kako ti mislis da ide davanje tema? Pa mentor ti da temu za diplomski.
darla- Admin
2015-10-22
asilovski wrote:Plenković upravo govori, sluz se preljeva preko katodnih cijevi
Bas gledam.
darla- Admin
2015-10-22
Tko mu bira frizuru? Buzin ili Junckerdarla wrote:asilovski wrote:Plenković upravo govori, sluz se preljeva preko katodnih cijevi
Bas gledam.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:
Tko mu bira frizuru? Buzin ili Juncker
Pa koliko sam gledala na N1 i on ce zakrenuti u desno do kraja utrke.
darla- Admin
2015-10-22
Darling..nisi me shvatila...mislila sam na starije diplomske radove koji nisi u kompjuterskoj bazi...nego u arhivi na prasnjavim policama. Usporedba s njima nije moguca...pa tako ni utvrdivanje originalnosti necijeg novog rada.darla wrote:Noor wrote:Ako ih imaju u bazi. No..nisam sigurna da su im takva istrazivanja u opisu radnog mjesta. Osim toga...ima puno radova koji nisu u elektronickom obliku...sto s njima!?darla wrote:Noor wrote:
Sto ako ih imaju u bazi? Pa sad sam ti rekla da ih imaju u bazi
Mislim kako ti mislis da ide davanje tema? Pa mentor ti da temu za diplomski.
I da..sjecam se jos...temu mi je dao profesor
Guest- Guest
"Hadeze je demokratska stranka imamo zajedništvo, dijalog..." hehehee prije bi birao bosin burek od ovog gnoja
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Da se nije dogodilo što se dogodilo barem 5 godina nitko ne bi zucnuo o diplomidarla wrote:asilovski wrote:Nema u Centralno balkanskoj prćiji Hrvatskoj nakon političkog neuspjeha slijedi velika optužnica, pritvori i 10 godišnji postupak
Ae, a inace, bi bilo niko-nikome.
ma, ne bi nikad...
Guest- Guest
desnica - lijevica kod nas nema nikakvog smisla, samo uzimanje životne niše, bitno je samo uzeti glasove goveda koji zauzimaju istu, a njegovu stranku većinom podupiru tkz. desničar, Plenković bi postao i četnik samo da mu kažu iz Buzinadarla wrote:asilovski wrote:
Tko mu bira frizuru? Buzin ili Juncker
Pa koliko sam gledala na N1 i on ce zakrenuti u desno do kraja utrke.
Kermit-
2014-04-17
Noor wrote:
Darling..nisi me shvatila...mislila sam na starije diplomske radove koji nisi u kompjuterskoj bazi...nego u arhivi na prasnjavim policama. Usporedba s njima nije moguca...pa tako ni utvrdivanje originalnosti necijeg novog rada.
Pa kazem ti, ako ti temu daje mentor onda on mora znati sve o toj temi, a to je i sva literatura, ta prica u kojoj ti podvalis mentoru diplooski star 30 godina je onak nategnuta
darla- Admin
2015-10-22
imaju program koji prepoznaje recenice ili dijelove iz drugih radova..krivi su,svakako..;-)Noor wrote:Sta..provode antiplagijatorske istrage!?IvyTeasdale wrote:postoji program za to..to se vec odavno radi..darla wrote:Noor wrote:
Onda su krivi ko i Vaso.
2014-04-12
asilovski wrote:
desnica - lijevica kod nas nema nikakvog smisla, samo uzimanje životne niše, bitno je samo uzeti glasove goveda koji zauzimaju istu, a njegovu stranku većinom podupiru tkz. desničar, Plenković bi postao i četnik samo da mu kažu iz Buzina
Mislim da zbog ipak malo veceg IQ-a ce on tu bolje pregovarati svoju dobrobit i domicilno pozicioniranje, o tome pricam. Jebe se Buzinu hoce li mu biti Handzarbeg i Tepes biti pobocnici, ako isporuci ono sto mu je glavni zadatak.
darla- Admin
2015-10-22
Da ...no ovisi struci i temi....kopirati bi se puno toga moglo...ne izmislja se danas topla voda bas u svemu.darla wrote:Noor wrote:
Darling..nisi me shvatila...mislila sam na starije diplomske radove koji nisi u kompjuterskoj bazi...nego u arhivi na prasnjavim policama. Usporedba s njima nije moguca...pa tako ni utvrdivanje originalnosti necijeg novog rada.
Pa kazem ti, ako ti temu daje mentor onda on mora znati sve o toj temi, a to je i sva literatura, ta prica u kojoj ti podvalis mentoru diplooski star 30 godina je onak nategnuta
Guest- Guest
Bome nije lako danas biti diplomantIvyTeasdale wrote:imaju program koji prepoznaje recenice ili dijelove iz drugih radova..krivi su,svakako..;-)Noor wrote:Sta..provode antiplagijatorske istrage!?IvyTeasdale wrote:postoji program za to..to se vec odavno radi..darla wrote:Noor wrote:
Onda su krivi ko i Vaso.
Guest- Guest
hoće, jedno su briselski hodnici, a drugo zahtjevi koalicijskih partnera, kratka predizborna kampanja, glasovi dijaspore i IQ90 ciljanog biračkog tijela, zna se što njih mobilizira i privlačidarla wrote:Pa koliko sam gledala na N1 i on ce zakrenuti u desno do kraja utrke.
morat će zaoštriti retoriku.. ako ništa, a ono zato da desnom biračkom tijelu pokaže kako nije zalizana preeuropeizirana pussy koja neće moći parirati Zokiju
a kad prođu izbori, opet će se lijepo urediti, ispeglati i počešljati .. :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
upravo to...HarleyQ wrote:hoće, jedno su briselski hodnici, a drugo zahtjevi koalicijskih partnera, kratka predizborna kampanja, glasovi dijaspore i IQ90 ciljanog biračkog tijela, zna se što njih mobilizira i privlačidarla wrote:Pa koliko sam gledala na N1 i on ce zakrenuti u desno do kraja utrke.
morat će zaoštriti retoriku.. ako ništa, a ono zato da desnom biračkom tijelu pokaže kako nije zalizana preeuropeizirana pussy koja neće moći parirati Zokiju
a kad prođu izbori, opet će se lijepo urediti, ispeglati i počešljati .. :D
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SUKOB BRKIĆA I ERCEGA: Kakvu poruku šaljemo ako ministri prepisuju diplome? Brkić: Ti si snimao Mladića u ratu!
» Otkrivene nove lažne diplome
» Hrvatska više neće priznavati diplome iz BiH i Srbije
» Diplome iz BiH i Srbije više se neće priznavati automatizmom
» Grbin ne moze bez afera!Ovaj put oko suprugine diplome i opet mu drugi krivi
» Otkrivene nove lažne diplome
» Hrvatska više neće priznavati diplome iz BiH i Srbije
» Diplome iz BiH i Srbije više se neće priznavati automatizmom
» Grbin ne moze bez afera!Ovaj put oko suprugine diplome i opet mu drugi krivi
Page 2 of 3