Brkić ostaje bez diplome
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Brkić ostaje bez diplome
VISOKA policija škola u petak je donijela odluku o diplomi zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića koja neće biti službeno objavljena prije nego što bude dostavljena Brkiću, a neslužbeno se doznaje da je odluka identična već ranije donesenoj koju je zbog proceduralne pogreške ukinuo Upravni sud.
"Stručno vijeće Visoke policijske škole sazvala je za danas, 8. srpnja sjednicu vezano za postupak oduzimanja stručnog naziva na kojem je predstavljeno izvješće Povjerenstva sa zaključkom o postojanju ili nepostojanju nepravilnosti i prijedlogom odluke. Konačna Odluka Stručnog vijeća dostaviti će se strankama u postupku i sukladno Pravilniku biti će objavljena u Narodnim novinama", odgovorilo je Ravnateljstvo policije.
Neslužbeno se doznaje da je odluka ista kao i prethodna, kojom je poništen Brkićev diplomski rad. Tu je odluku u srpnju prošle godine zbog proceduralne pogreške poništio Upravni sud. Sutkinja Tamara Bogdanović tada je pojasnila da je odluka ukinuta jer ju je u ime Visoke policijske škole donio dekan, a ne stručno vijeće koje je to trebalo učiniti po poslovniku.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stigla-nova-odluka-nesluzbeno-se-doznaje--brkic-ostaje-bez-diplome/905100.aspx
"Stručno vijeće Visoke policijske škole sazvala je za danas, 8. srpnja sjednicu vezano za postupak oduzimanja stručnog naziva na kojem je predstavljeno izvješće Povjerenstva sa zaključkom o postojanju ili nepostojanju nepravilnosti i prijedlogom odluke. Konačna Odluka Stručnog vijeća dostaviti će se strankama u postupku i sukladno Pravilniku biti će objavljena u Narodnim novinama", odgovorilo je Ravnateljstvo policije.
Neslužbeno se doznaje da je odluka ista kao i prethodna, kojom je poništen Brkićev diplomski rad. Tu je odluku u srpnju prošle godine zbog proceduralne pogreške poništio Upravni sud. Sutkinja Tamara Bogdanović tada je pojasnila da je odluka ukinuta jer ju je u ime Visoke policijske škole donio dekan, a ne stručno vijeće koje je to trebalo učiniti po poslovniku.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stigla-nova-odluka-nesluzbeno-se-doznaje--brkic-ostaje-bez-diplome/905100.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Brkić ostaje bez diplome
meni ne
to gadna bahata balkanska cunka
to gadna bahata balkanska cunka
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Brkic je antipatican definitivno, nego hoce li ostati bez posla oni pred kojima je branio taj diplomski, nije si sam ga ocjenio i sam pred sobom ga obranio.
darla- Admin
2015-10-22
Hbme se. I onako nemam fakultet a ovakvi i ovi šta ovima daju diplome najviše štete rade onima koji cetri il pet il više godina stvarno ucili i ulagali u to da diplomiraju tj završe fakultet.
Ne znam jel netko kuži al ono ovo je kriminalno dijelo.......ono malo iz rešetka i tako te price jelte.
Ne znam jel netko kuži al ono ovo je kriminalno dijelo.......ono malo iz rešetka i tako te price jelte.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mislis da oni provjeravaju jel slici na ciji rad i jel c/p ili nije...ma basdarla wrote:Brkic je antipatican definitivno, nego hoce li ostati bez posla oni pred kojima je branio taj diplomski, nije si sam ga ocjenio i sam pred sobom ga obranio.
Guest- Guest
A šta onda rade ?Noor wrote:Mislis da oni provjeravaju jel slici na ciji rad i jel c/p ili nije...ma basdarla wrote:Brkic je antipatican definitivno, nego hoce li ostati bez posla oni pred kojima je branio taj diplomski, nije si sam ga ocjenio i sam pred sobom ga obranio.
Koja je njihova svrha ?
???!!!???!!!
2014-04-11
Sutkinja Tamara Bogdanović tada je pojasnila da je odluka ukinuta jer ju je u ime Visoke policijske škole donio dekan, a ne stručno vijeće koje je to trebalo učiniti po poslovniku.
---
U suštini nema strucno vijeće s time ništa nego dekan koji je to napravio mimo ovlasti dakle i njega u prdekanu.
---
U suštini nema strucno vijeće s time ništa nego dekan koji je to napravio mimo ovlasti dakle i njega u prdekanu.
2014-04-11
to sigurno nije...njihov zadatak je da te slusaju dok prezentiras svoj rad, postavljaju tematska pitanja i sloze se oko ocjene...RayMabus wrote:A šta onda rade ?Noor wrote:Mislis da oni provjeravaju jel slici na ciji rad i jel c/p ili nije...ma basdarla wrote:Brkic je antipatican definitivno, nego hoce li ostati bez posla oni pred kojima je branio taj diplomski, nije si sam ga ocjenio i sam pred sobom ga obranio.
Koja je njihova svrha ?
???!!!???!!!
Guest- Guest
To jest njihov rad i posao no ovdje toga nije bilo nego ocitpo hdz dekan i hdz Brkić aj ti meni to potpiši i ono .....ide i dekan u prdekanu jer je prekršio zakon.
2014-04-11
Nema u Centralno balkanskoj prćiji Hrvatskoj nakon političkog neuspjeha slijedi velika optužnica, pritvori i 10 godišnji postupak
Kermit-
2014-04-17
Sta je njihov posao!?! Da vade slicne radove iz arhive i listaju list po list nije li plagiran ili kopiran!?RayMabus wrote:To jest njihov rad i posao no ovdje toga nije bilo nego ocitpo hdz dekan i hdz Brkić aj ti meni to potpiši i ono .....ide i dekan u prdekanu jer je prekršio zakon.
Pa kad bi to stigli...sta ti je
Guest- Guest
Kakve diplome??? pa 70% diploma u ovoj državi ne vrijedi papira na kojem su štampane, eo i nakon svih afera u osječkim tkz. fakultetima prodaju se ispiti i sve se vratilo kao i prije, znači Brkić nekom smeta i to je toNoor wrote:Sta je njihov posao!?! Da vade slicne radove iz arhive i listaju list po list nije li plagiran ili kopiran!?RayMabus wrote:To jest njihov rad i posao no ovdje toga nije bilo nego ocitpo hdz dekan i hdz Brkić aj ti meni to potpiši i ono .....ide i dekan u prdekanu jer je prekršio zakon.
Kermit-
2014-04-17
Prema ranijem nalazu revizije veći dio Brkićeva diplomskog rada pod naslovom "Organizacijske razine MUP-a RH" iz 2011. prepisan je iz rada policijskog načelnika Stanka Tomića iz 2009. Odluka Visoke policijske škole o poništenju diplomskog rada objavljena je u Narodnim novinama 27.
Vezano za nalaz povjerenstva Visoke policijske škole Brkić je naglasio kako je diplomirao na osnovu materijala koje je dobio od mentora, a na temelju kojih je i pripremio diplomski rad i obranio ga.
Osim Brkićeve diplome prošlog je ožujka poništeno još deset diploma Visoke policijske škole.
Vezano za nalaz povjerenstva Visoke policijske škole Brkić je naglasio kako je diplomirao na osnovu materijala koje je dobio od mentora, a na temelju kojih je i pripremio diplomski rad i obranio ga.
Osim Brkićeve diplome prošlog je ožujka poništeno još deset diploma Visoke policijske škole.
2014-04-11
kupit će vaso u bosni novu diplomu...
sitting_bull-
2015-09-28
Noor wrote:
Mislis da oni provjeravaju jel slici na ciji rad i jel c/p ili nije...ma bas
Cuj ako ne provjeravaju njihov problem, jel, ali u akademskoj zajednici bi to trebalo biti nes sasvim normalno.
darla- Admin
2015-10-22
Noor wrote:
Sta je njihov posao!?! Da vade slicne radove iz arhive i listaju list po list nije li plagiran ili kopiran!?
Onda kad daju temu, ukucaju u bazu i vide slicne radove, nes ti duzine posla.
darla- Admin
2015-10-22
asilovski wrote:Nema u Centralno balkanskoj prćiji Hrvatskoj nakon političkog neuspjeha slijedi velika optužnica, pritvori i 10 godišnji postupak
Ae, a inace, bi bilo niko-nikome.
darla- Admin
2015-10-22
Ako ih imaju u bazi. No..nisam sigurna da su im takva istrazivanja u opisu radnog mjesta. Osim toga...ima puno radova koji nisu u elektronickom obliku...sto s njima!?darla wrote:Noor wrote:
Sta je njihov posao!?! Da vade slicne radove iz arhive i listaju list po list nije li plagiran ili kopiran!?
Onda kad daju temu, ukucaju u bazu i vide slicne radove, nes ti duzine posla.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SUKOB BRKIĆA I ERCEGA: Kakvu poruku šaljemo ako ministri prepisuju diplome? Brkić: Ti si snimao Mladića u ratu!
» Otkrivene nove lažne diplome
» Hrvatska više neće priznavati diplome iz BiH i Srbije
» Diplome iz BiH i Srbije više se neće priznavati automatizmom
» Grbin ne moze bez afera!Ovaj put oko suprugine diplome i opet mu drugi krivi
» Otkrivene nove lažne diplome
» Hrvatska više neće priznavati diplome iz BiH i Srbije
» Diplome iz BiH i Srbije više se neće priznavati automatizmom
» Grbin ne moze bez afera!Ovaj put oko suprugine diplome i opet mu drugi krivi
Page 1 of 3