Grbin ne moze bez afera!Ovaj put oko suprugine diplome i opet mu drugi krivi
Page 1 of 1
Grbin ne moze bez afera!Ovaj put oko suprugine diplome i opet mu drugi krivi
https://m.vecernji.hr/vijesti/grbin-o-aferi-s-diplomama-moju-suprugu-su-uvjeravali-da-studira-po-propisima-ona-i-kolegice-su-zrtve-1609413
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Grbin ne moze bez afera!Ovaj put oko suprugine diplome i opet mu drugi krivi
to hdz imperija uzvraća udarac nakon što su ubili matijanića.
treba iz fokusa javnosti maknuti ministra smrti beroša i njegovog anemičnog šefa.
treba iz fokusa javnosti maknuti ministra smrti beroša i njegovog anemičnog šefa.
sitting_bull-
2015-09-28
Re: Grbin ne moze bez afera!Ovaj put oko suprugine diplome i opet mu drugi krivi
Čuj, 'ubili matijanića'...
Jbt. ne bi da je dobitnik 'pulitzera'...
Niko i ništa...
Zagovornik i apologet ukidanja ljudskih prava i sloboda...
Da bar svi takvi krepaju...
Niko i ništa...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
AssadNaPodmornici likes this post
matijanića je ubio besćutni sustav koji su instalurali hdz i anemičar sa svojim puzavcima.T. wrote:Čuj, 'ubili matijanića'...
Niko i ništa...
koliko je još takvih anonimnih matijanića taj sustav ubio nikada nećemo saznati kao što ni za matijanića ne bi saznali da nije novinar pa se ceh oglasio.
ako je matijanić apologet ukidanja ljudskih prava i sloboda, kaj su onda zna se ekipa?
sitting_bull-
2015-09-28
matijanica ni isus ni tito ne bi spasili..lik je imao vise dijagnoza nego jeremija...to sto naricu njegove ideoloske kolege govori samo to da su izgubili jednu od glavnih perjanica jer ostali su novinarska piskarala i losisitting_bull wrote:matijanića je ubio besćutni sustav koji su instalurali hdz i anemičar sa svojim puzavcima.T. wrote:Čuj, 'ubili matijanića'...
Niko i ništa...
koliko je još takvih anonimnih matijanića taj sustav ubio nikada nećemo saznati kao što ni za matijanića ne bi saznali da nije novinar pa se ceh oglasio.
ako je matijanić apologet ukidanja ljudskih prava i sloboda, kaj su onda zna se ekipa?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
spasilo bi ga da ga je cura umjesto zivkanja okolo i snimanja razgovora, jednostavno dovukla na hitnu. dakle dovukli ga tamo, i rekli mu evo sjeban je teško diše.vuksadinare wrote:matijanica ni isus ni tito ne bi spasili..lik je imao vise dijagnoza nego jeremija...to sto naricu njegove ideoloske kolege govori samo to da su izgubili jednu od glavnih perjanica jer ostali su novinarska piskarala i losisitting_bull wrote:matijanića je ubio besćutni sustav koji su instalurali hdz i anemičar sa svojim puzavcima.T. wrote:Čuj, 'ubili matijanića'...
Niko i ništa...
došli su prvi dan, kada nije imao nikakve simptome, jer velika većina ljudi omicron preboli kao prehladu, i normalno kažu ti doma, popij čaj i lekadol , uzimaj vitamine i minerale i ćao.
a ne zovi ovo zovi oni, a onda on još na telefonu priča kako bolje diše i pada mu temepratura :D pa dovuci ga na hitnu bog te.
e da , Matijević je sam zagovarao sustav koji je njega na kraju likvidira,
Ne treba sad osudjivati gospodju Grbin.
Nije ona kriva, mislila je da se tako svrsavaju skole.
Bila je tek zavedena kao i mnogi drugi.
Nije ona kriva, mislila je da se tako svrsavaju skole.
Bila je tek zavedena kao i mnogi drugi.
dijagram-
2015-08-09
inače nije mi jasno zašto u RH svi pate oko imanja diplome. ja prvi imam diplomu, e da nisam je kupio kao većina HDZovaca a vidimo i pokoji SDPovac, kao da mi to šta kurca vrijedi. radije bih da sam bio pametniji da sam tih godina išao vanka u njemačku na bauštelu i zarađivao pare, nego gubio vrijeme na studiranje , kada svaka budala može kupiti u bosni, srbiji, osijeku, ili neku privatnom učilištu "baltazar"
sitting_bull wrote:matijanića je ubio besćutni sustav koji su instalurali hdz i anemičar sa svojim puzavcima.T. wrote:Čuj, 'ubili matijanića'...
Niko i ništa...
sustav je kompletno naslijeđen iz juge i postavio ga je tito. Zove se mito i korupcija, veze i poznanstva, ne mogu oni mene tak slabo platit kak ja mogu slabo radit...
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Grbin opet u akciji
» Pedja Grbin opet ispao idiot!Miroslava Skoru usporedio sa Aleksandrom Karadjorcevicem
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Grbin opet u akciji
» Pedja Grbin opet ispao idiot!Miroslava Skoru usporedio sa Aleksandrom Karadjorcevicem
Page 1 of 1