Otkrivene nove lažne diplome
Page 1 of 1
Otkrivene nove lažne diplome
Filozofski fakultet , u osnovnoj školi
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/586859/otkrivene-prve-lazne-diplome-dekanica-filozofskog-tvrdi-nasli-smo-dva-slucaja-s-mojim-laznim-potpisom-greske-su-vidljive-iz-aviona
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/586859/otkrivene-prve-lazne-diplome-dekanica-filozofskog-tvrdi-nasli-smo-dva-slucaja-s-mojim-laznim-potpisom-greske-su-vidljive-iz-aviona
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Otkrivene nove lažne diplome
A, sto je sa onima koje su formalno ispravne izdane, a nezasluzene i neregularno ostvarene.
Ima tu vise razina problema, na zalost.
Svjestan sam te tematike no bolje išta nego ništa , čisti se šta se možeMaggie19 wrote:A, sto je sa onima koje su formalno ispravne izdane, a nezasluzene i neregularno ostvarene.
Ove dvije ili ovo dvoje pošto neznam spol al nije ni bitno automatski dobija nogu a na njihovo mjesto stiže netko tko ima pravu diplomu
...ili barem pravilno falsificiranu
2014-04-11
Da, podobno falsificiranu :-@
jbte, srecom svi iz plemena s diplomama su otisli iz hrvatske pa ih nitko nece otkrit
ja ne kuzim cemu panika oko toga, ja imam vozacku koju sam kupio, i vozim godinama bez brige
brat mi "inzinjer" gradjevinem ima firmu i odlicno mu ide, i kakva razlika jel diploma kupljena il je netko gubio vrijeme zuljajuci guzicu na stolici za nju
ja ne kuzim cemu panika oko toga, ja imam vozacku koju sam kupio, i vozim godinama bez brige
brat mi "inzinjer" gradjevinem ima firmu i odlicno mu ide, i kakva razlika jel diploma kupljena il je netko gubio vrijeme zuljajuci guzicu na stolici za nju
jedan iz mog plemena je ima toga odavno, predavao fiziku kao profesor u srednjoj skoli a imao 4 razreda osnovne koje u stvari dobio na lijepe ociMaggie19 wrote:A, sto je sa onima koje su formalno ispravne izdane, a nezasluzene i neregularno ostvarene.
Šapnit ću ti tajnu : Ima premalo đaka a previše učeitelja ovo je elegantan način da daš otkaz određenom broju učitelja koji su ionako lažnjaciLeviathan2 wrote:jbte, srecom svi iz plemena s diplomama su otisli iz hrvatske pa ih nitko nece otkrit
Kužiš stari moj
Emanicipacija , malo beba a previše uča
2014-04-11
jbte, konacno se vidi efekt emancipacije :DRayMabus wrote:Šapnit ću ti tajnu : Ima premalo đaka a previše učeitelja ovo je elegantan način da daš otkaz određenom broju učitelja koji su ionako lažnjaciLeviathan2 wrote:jbte, srecom svi iz plemena s diplomama su otisli iz hrvatske pa ih nitko nece otkrit
Kužiš stari moj
Emanicipacija , malo beba a previše uča
hahaha, koji Tesla..dobar je :-DLeviathan2 wrote:jedan iz mog plemena je ima toga odavno, predavao fiziku kao profesor u srednjoj skoli a imao 4 razreda osnovne koje u stvari dobio na lijepe ociMaggie19 wrote:A, sto je sa onima koje su formalno ispravne izdane, a nezasluzene i neregularno ostvarene.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Similar topics
» Otkrivene nove činjenice o Hitleru
» Šef HGK-a ima diplomu iz Banje Luke. Dodik kaže da fakultet dila lažne diplome
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» Brkić ostaje bez diplome
» Šef HGK-a ima diplomu iz Banje Luke. Dodik kaže da fakultet dila lažne diplome
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» Brkić ostaje bez diplome
Page 1 of 1