RayMabusovo svjedočanstvo
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: RayMabusovo svjedočanstvo
Sugovornik: Ima li neki dobar odnos između duhovima pogreške i demona?RayMabus wrote:
- bijela psina na astralu je bijela psina ....jednako grize bez obzira šta ti sebi umislio
Ruanel: Ne, uopće ne. Što se događa je da su duhovi pogrešaka ponekad igraju ulogu žrtve i demoni nikad ne igraju uloge žrtve, oni se izravno napasti i napad povrijediti ljude.
Sugovornik: Ali ti reći da su nam se pridružili.
Ruanel: Oni se pridružio jer u određenom trenutku demoni i otišao u napad da su ljudi, oni su ih čak uzrokovalo zdravstvene probleme i nekoliko problema.
Sugovornik: Jedan od njih je počeo trzati i puzati po podu i on sam udario u zid i namještaj te je čak povratila. Je li to stvarno?
Ruanel: Da, to je bio pravi, ali koji nije bio uzrokovan duhovima pogreške, već demona. Duhovi greške obično ne rade te stvari.
Sugovornik: Oni to ne čine jer ne žele ili zato što nisu u mogućnosti?
Ruanel: Oni ne to učiniti, jer je fokus duhovima pogreške je manje snažan nego fokusu demona.
Sugovornik: Demoni su uglavnom oni koji uzrokuju pojavu nazvanu spontano ljudsko sagorijevanje?
Ruanel: Da, ali i demoni izazivaju grčeve u publici od protestantskih crkava, pa čak i neki od njih provlačiti grčevito na terenu i viču četiri slova riječi, oni vrijeđaju i sve te stvari.
Sugovornik: Razumijem.
Ruanel: Prije nego što sam i dalje, želim naglasiti, tako da nema sumnje. Demoni ne rade zajedno s duhovima pogreške ili bilo tko drugi. Naprotiv, ako oni mogu mučiti s duhovima pogreške koje su se mučiti s drugima, oni su više nego dobrodošli.
Sugovornik: to je jasno. Mi znamo da demoni ne to učiniti za pakosti.
Ruanel: U tom trenutku, da oni to učiniti za opačine, jer iako im nedostaje od reincarnative sjećanja na trenutak, oni uživaju u patnji zbog njih dolazi.
Sugovornik: savršeno sam razumio. Je li istina da je onaj koji je imao konvulzije zgrabiti za vrat djevojke koja je bila tamo, a on ju je podigao na nekoliko inča od poda?
Ruanel: Da, to je istina. Što se događa je da je ovaj dječak je otvorio njegov um toliko da praktički je "pozvan" demona koji ga posjeduju.
Sugovornik: Može snaga opsjednuta osoba se povećao toliko?
Ruanel: Da, zato što je demon prodire u njegovo tijelo i on "čini fokus" upravo tamo. Postoje mediji koji su opsjednute i oni su napravili katastrofu u sobi i oni nisu mogli napraviti u svoje normalno stanje.
Sugovornik: Mogu li oni još lebdi?
Ruanel: Da, jer oni "čine fokus", ali to nije pravi lebdenje.
Sugovornik: Možemo li reći, na primjer, da su ga podići na deset ili dvadeset centimetara od poda?
Ruanel: Da, tako nešto, ali ništa više. I samo za kratko vrijeme.
Sugovornik: Jesu li svi slučajevi Poltergeists proizvode duhovima pogreške i demona?
Ruanel: Da, postoji nitko drugi; oni su samo one koje proizvode ovaj fenomen.
Sugovornik: Jeli prisutnost duhova pogreške ili demona na određenom mjestu u vezi s groblja, na primjer?
Ruanel: Ne, uopće ne, to je samo mit. Postoje čak i više duhovi pogrešaka i demona u crkvama nego u grobljima.
Sugovornik: Razumijem. Je li moguće da je temperatura se spustila za vrijeme događaja?
Ruanel: Ne, jer se temperatura ne pada, ali ako demoni "Making fokus" sisati energiju tijela utjelovljenih bića koja postoje u tom trenutku, onda oni mogu osjećati kao neka vrsta zamrznuti.
Sugovornik: Što smanjuje, dakle, nije temperatura okoliša, ali je tjelesno temperatura od ljudi?
Ruanel: Točno.
Sugovornik: I smrdljive miris kažu da je mirisala?
Ruanel: To je realna i demoni izazivaju to što fokus u hipofizi. Postoje mnogi ljudi koji osjećaju takav miris u svojim kućama, a to je činjenica da su demoni ostao na tom mjestu, a povremeno su ih sisati energije i oni igraju mijenjajući im njuh. To je zloća za isti zloće.
Sugovornik: Je li to kao da su demoni napravili gozbu s nedjela im je činiti?
Ruanel: Upravo tako.
Sugovornik: U slučaju da je riječ o bilo nekih smrtnih slučajeva. Pitanje je ako su izazvana duhovima pogreške ili demona ili su jednostavno prirodna smrt. Konkretno, u slučaju Carlos Trejo supruge Sofije ...
Ruanel: Nitko od smrti su izazvali duhovima pogreške ili demonima, jednostavno ti ljudi umrli jer je došao njihov čas, kako kažeš.
Sugovornik: Može li duhovi pogrešaka izazvati smrt ostvarenim bića?
Ruanel: Duhovi pogreške ne mogu, ali demoni mogu, na primjer, ako osoba koja je opsjednuta ima epileptički napadaj koji izaziva iznenadne srčane uhićenje.
Sugovornik: govorimo o nečemu iznimne?
Ruanel: Tako je.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
But with the demons who have lost their memory, something even worse happens. They began to taste like that carnivorous terrestrial animals that taste the blood of the herbivorous animals, and it is like they began to feed. Demons even being angels by nature, as you would say in the physical plane, they have lost that civilization layer. It is like those incarnated beings that are lost in an island or in a higher mountain and they lost their civilization layer because they want to survive.
In this case the demons don't want to survive, directly they took pleasure in torturing, in tempting, they are happy, they enjoy when they see a human being falling into temptations, when they see their projects fail. They are not only fed with humans, they are also fed with the disembodied spirits. Their victims are obviously those who are in the plane -2, the eighth sphere. Those spirits that suffer the pain of millions and millions of other spirits that inhabit in that so dense plane. Demons seek to multiply that pain somehow. They skip the plane -1, the plane of solitude because they practically are not able to communicate with that plane. Obviously they attack to the plane 1, which is the physical plane, the plane two, the plan three.
The plane 2 is easier for the demons, because the spirits that dwell in this plane are immersed in an extreme cruelty and it is easy to manipulate them. The plane 3 is so joyful for them because in the plane 3 most of the spirits dwell. The spirits of the plane 3 are spirits who don't know what direction to take. Some of them are holding grudges, others have desires of overcoming, others want to reach the plane 4 because they want to be useful, others have something kept inside and they don't drop it and they blame others... It is a beautiful plane for demons; it is a fertile field for demons. Demons also seek to touch the plane 4, a Mastery plane, the plane 5 and the plane 6, the angelic plane, but it is very difficult that they find a place there. You can continue with the questions.http://unveiledsecretsandmessagesoflight.blogspot.hr/2010/03/session-lucifer.html
2014-04-11
Lucifer: Well. I will begin with the message of the demons because they have requested it to me. Do not take this word as mine, but as their message, and don’t be afraid because you have Free Will, but I must speak:
You are under our power; you cannot do anything to defend yourselves because your ego is our opened door toward your souls. Your souls are ours, your ego is giving them to us, and it is little what you can do. Surrender now because you don't have another choice. It is futile to fight against us because you are weak.
The Masters of Light, ja! -they say-, if some of them have defeated us, all of them would have to defeat us, but Who said that this has to be this way? There will always be special spirits, but the rest will fall, the rest will fall.
Look at your faces, look at your faces, look at yourselves in the mirror, look at yourselves. Look!
Now I will say as Lucifer, as the angel that I believe I still am, the final words. I continue believing in you. I continue believing that you can overcome temptations. I continue believing that the word soul apart from spirit means strength. I continue believing in your inner-selves. I continue believing that as you have that Father's particle, you have inside of you that tool called Love. And that tool called Love is stronger than the other called ego.
2014-04-11
duhovi pogrešaka ponekad igraju ulogu žrtve i demoni nikad ne igraju uloge žrtve, oni se izravno napasti i napad povrijediti ljude.
....
....
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne razumiješ.Iknar je gay wrote:To što je nešto crno a nešto bijelo,ne znači ništa.Noć je crna a dan bijel,pa jeli to znači da je noć loša i zla samo što je tamna a dan dobar samo zato što je svijetao.
Vidiš,ljetne noći,ugodnije i podnošljivije nego dani,koji su vrući i neizdržljivi.
Ne postoji dobro i zlo,sve je to apstraktno,nema nikakvog zločestog crvenog rogonje kojeg je izmislila crkva da bi strašli zločestu,malu katolčad.
Nitko ti se ne približava ako je najgori već tu.
Nešto poput onoga da nitko ne ulazi u more gdje je morski pas.
2014-04-11
New age .....ekipa umisli tko zna šta onda duhovi koji vole zavaravt ljude glume anđele , Galakticku Federaciju il njihove izaslanike i tako to .....zahebavaju i tako to ......no demoni to NIKAD ne rade a demoni vole grickati ove loše.
Zakljucak ?
I nema New aga.
Zakljucak ?
I nema New aga.
2014-04-11
No eto sad bar znate zašto bih ja new agere s guštom spalio na lomači al eto hbga ima netko iznad u hijerarhiji i dobro je da ima jer služi kao kočnica da ne ispadne teško shranje.
Demoni nikad ne glume nešto ; oni izravno napadaju .....i to one šta imaju ego , šta veći ego to veća poslastica ......i sad zamislite situaciju gdje neki duh nekom liku koji se inkarnirao ( a to je isto duh samo nema memoriju o tome jer se inkarnirao ) prodaje maglu a ovaj ( demon ) lijepo dopilota na astralu .....i šta mislite da se dešava ?
Svi pobjegnu jer inace ce nastat makljaža.
Baš fino.
Gdje smo stali ?
Demoni nikad ne glume nešto ; oni izravno napadaju .....i to one šta imaju ego , šta veći ego to veća poslastica ......i sad zamislite situaciju gdje neki duh nekom liku koji se inkarnirao ( a to je isto duh samo nema memoriju o tome jer se inkarnirao ) prodaje maglu a ovaj ( demon ) lijepo dopilota na astralu .....i šta mislite da se dešava ?
Baš fino.
Gdje smo stali ?
2014-04-11
ja longija totalno razumin u svemu ko da mi je član familije..a vidim u njemu masu prepoznatljivih crta iz moje muške loze..možda i jesmo rod..jedan ogranak je začeo život u kaštelima.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Nadrobio si gomilu gluposti,a sve to što si postavio je najobičnija bezumna propaganda kršćanskih fanatika.Svi ti egzorcizmi su najobičnije sranje.RayMabus wrote:No eto sad bar znate zašto bih ja new agere s guštom spalio na lomači al eto hbga ima netko iznad u hijerarhiji i dobro je da ima jer služi kao kočnica da ne ispadne teško shranje.
Baš fino.
Gdje smo stali ?
Demoni se ne mogu manifestirati tek tako na ovoj ravni,čak i pri dobrovoljnim invokacijama demona,potrebna je ogromna količina energije i kompaktibilnost invokatora i entiteta(demona kako ih vi zovete)te to nije moguće izvesti kad se kome prohtije.
Demoni nisu tamo neki bezveznjaci koje zovneš na face ili skype kako ti se prohtije,jer da bi kontaktirao određenog demona,mora se poklopiti i astrološka konstelacija,a za to treba velika energija i vještina onog tko priziva,kao i jako dobar razlog za to.
Sva ta baljezganja o posjednućima,samoizgorjevanjima,napadima,obično su kršćansko drobljenje.
Demon te može napasti na astralu ali i ne mora,jer to je jednako kako kada ti na ovoj ravni vidiš psa ili mačku,možeš ih podragati,prokinuti nogom ili niti jedno,jednostavno proći pored njih.
Demoni nisu neprijatelji ljudi a Lucifer je donositelj istine,znanja i svjetla,te je jedini iskreni prijatelj čovječanstva.Zahvaljujući Luciferu i Azazelu,Europa je isplivala iz gliba mračnog srednjeg vijeka u kojem su nas držali Jahve i njegovi dupelisci.
Lucifer i demoni pomažu ljudima a sad druga je stvar što ti na astralu možeš naletiti na ,,bijelu psinu'' jer ne treba imati limitirajući pogled,te sve što je zlo pripisivati demonima.Stvari nisu crno bijele,te samo nekakvi demoni,anđeli,puno je različitih oblika,stvorova,koji nisu niti anđeli niti demoni,no zapravo to nisu bića,već energije,mnogi od njih su kao strvinari,te se hrane energijom ljudi,a glupi ljudi koji su bar malo zakoračili na astral to su od straha odmah pripisali demonima.
Zato ako ideš na astral,najbolje da imaš duhovnog vodića,zaštitnika,no za takvo nešto moraš proći neke druge predispozicije,što znači ako si neko glupo katolče ograničenih pogleda i svjetonazora,najbolje ne petljati u takvo nešto.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Mislim da je ovo suprotno od egzorcizma.
2014-04-11
Iknar je gay wrote:
Zato ako ideš na astral,najbolje da imaš duhovnog vodića,zaštitnika
Nema bolji od :
2014-04-11
.
Ustaša,četnik,partizan,svako od tih pojmova za pojedince predstavlja sasvim drugo značenje,ovisno s koje pozicije gledaš na to,jer što je za nekog netko od navedenih pozitivan,za nekog je negativan i tu će se uvijek lomiti koplja.
Vidiš,ti držiš kako su demoni loši,no iz moje perspektive zapravo su anđeli oni koji su zli.
Egzorcizam sam spomenuo u kontekstu tek na tvoja izlaganja o demonima,jer sve ono što si ranije pisao i postao je prikazivanje demona kao neko ultimativno zlo,što je svakako tek tvoje,odnosno kršćansko stajališe.RayMabus wrote:Mislim da je ovo suprotno od egzorcizma.
Ustaša,četnik,partizan,svako od tih pojmova za pojedince predstavlja sasvim drugo značenje,ovisno s koje pozicije gledaš na to,jer što je za nekog netko od navedenih pozitivan,za nekog je negativan i tu će se uvijek lomiti koplja.
Vidiš,ti držiš kako su demoni loši,no iz moje perspektive zapravo su anđeli oni koji su zli.
2015-07-23
Izgleda da ti još nisi dobro poranalizirao o cemu ja tocno pišem. Najgori su , najzlocestiji i najaci. No to i nije tako loše.Iknar je gay wrote:.
Vidiš,ti držiš kako su demoni loši
2014-04-11
Vidš,i to je opet stvar perspektive,jer nekome se Lucifer manifestira kao nešto strašno,dok nekome kao ćista ljepota,sve ovisi s kakvom predodžbom o njemu dođeš na astral,jer onako kako ga vidiš na astralu je tek samo tvoja refleksija uma,koja uzme oblik kakav mu odrediš a Lucifer je energija u milijardu oblika.RayMabus wrote:Iknar je gay wrote:
Zato ako ideš na astral,najbolje da imaš duhovnog vodića,zaštitnika
Nema bolji od :
2015-07-23
Nema su tu šta analizirat.Ti imaš svoje viđenje,ja svoje,no suludo je tvrditi kako je jedan od nas upravu,jer možda smo obojica ili niti jedan upravu,jer tko zna,možda je netko od nas obmanut.RayMabus wrote:Izgleda da ti još nisi dobro poranalizirao o cemu ja tocno pišem. Najgori su , najzlocestiji i najaci. No to i nije tako loše.Iknar je gay wrote:.
2015-07-23
dođe li jovanović na vlast , povjerovat ću svemu o čemu si pisao. na proteklim izborima je skupio 10 000 glasova. nejova klika je koncentrirana oko grotla pakla koje si spominjao.Iknar je gay wrote:Nema su tu šta analizirat.Ti imaš svoje viđenje,ja svoje,no suludo je tvrditi kako je jedan od nas upravu,jer možda smo obojica ili niti jedan upravu,jer tko zna,možda je netko od nas obmanut.RayMabus wrote:Izgleda da ti još nisi dobro poranalizirao o cemu ja tocno pišem. Najgori su , najzlocestiji i najaci. No to i nije tako loše.Iknar je gay wrote:.
2016-03-09
Možda ti onaj oblik vidiš onako,rogatog i strašnog,dok ja tu istu energiju,entitet,vidim ovako.Prikazat će ti se onako kako si ga ti zamišljao prije nego si otišao na astral,ili ako je to neki potpuno nepoznat entitet,može ti se prikazati i u onom rogatom ili u ovom obliku.
Astral je puno složeniji od ove ravni da bi se moglo tek tako definirat.
2015-07-23
Znaš šta je ovdje smiješno ? Tvoja logika.Iknar je gay wrote:
Zato ako ideš na astral,najbolje da imaš duhovnog vodića,zaštitnika.
Astral dijelimo na pozitivni ( kao viši i to ) i negativni ( kao niži i to jel ). Dakle na pozitivnom astralu ovo ti ne treba nego samo na negativnom.
Tu je stoka , negativci a najgori među njima su upravo demoni.
Nagradno pitanje : S kim je najbolje šetati po nižem astralu tj da se uvijek vrti tu negdje oko tebe ?
Anđeo cuvar. Najbolji.
2014-04-11
Misliš na ono grotlo kod Ogulina ili u Istri ?frakcija wrote:dođe li jovanović na vlast , povjerovat ću svemu o čemu si pisao. na proteklim izborima je skupio 10 000 glasova. nejova klika je koncentrirana oko grotla pakla koje si spominjao.Iknar je gay wrote:Nema su tu šta analizirat.Ti imaš svoje viđenje,ja svoje,no suludo je tvrditi kako je jedan od nas upravu,jer možda smo obojica ili niti jedan upravu,jer tko zna,možda je netko od nas obmanut.RayMabus wrote:Izgleda da ti još nisi dobro poranalizirao o cemu ja tocno pišem. Najgori su , najzlocestiji i najaci. No to i nije tako loše.Iknar je gay wrote:.
2015-07-23
iz moje perspektive i zvijezde su međusobno jednako udaljene. to tamo gori..Iknar je gay wrote:Misliš na ono grotlo kod Ogulina ili u Istri ?frakcija wrote:dođe li jovanović na vlast , povjerovat ću svemu o čemu si pisao. na proteklim izborima je skupio 10 000 glasova. nejova klika je koncentrirana oko grotla pakla koje si spominjao.Iknar je gay wrote:Nema su tu šta analizirat.Ti imaš svoje viđenje,ja svoje,no suludo je tvrditi kako je jedan od nas upravu,jer možda smo obojica ili niti jedan upravu,jer tko zna,možda je netko od nas obmanut.RayMabus wrote:Izgleda da ti još nisi dobro poranalizirao o cemu ja tocno pišem. Najgori su , najzlocestiji i najaci. No to i nije tako loše.Iknar je gay wrote:.
2016-03-09
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 5 of 6