RayMabusovo svjedočanstvo
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: RayMabusovo svjedočanstvo
iz moje perspektive i zvijezde su međusobno jednako udaljene. to tamo gori..Iknar je gay wrote:Misliš na ono grotlo kod Ogulina ili u Istri ?frakcija wrote:dođe li jovanović na vlast , povjerovat ću svemu o čemu si pisao. na proteklim izborima je skupio 10 000 glasova. nejova klika je koncentrirana oko grotla pakla koje si spominjao.Iknar je gay wrote:Nema su tu šta analizirat.Ti imaš svoje viđenje,ja svoje,no suludo je tvrditi kako je jedan od nas upravu,jer možda smo obojica ili niti jedan upravu,jer tko zna,možda je netko od nas obmanut.RayMabus wrote:Izgleda da ti još nisi dobro poranalizirao o cemu ja tocno pišem. Najgori su , najzlocestiji i najaci. No to i nije tako loše.Iknar je gay wrote:.
Vidiš,ti držiš kako su demoni loši
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ti opet govoriš o pozitivnom,negativnom aspektu,no ja to vidim tek kao na razine,ono kao prizemlje,predsoblje,prvi kat,e sad nisam baš siguran da je netko otiša do najvišeg kata,jer taj bi onda morao biti i bog na Zemlji.RayMabus wrote:Znaš šta je ovdje smiješno ? Tvoja logika.Iknar je gay wrote:
Zato ako ideš na astral,najbolje da imaš duhovnog vodića,zaštitnika.
Astral dijelimo na pozitivni ( kao viši i to ) i negativni ( kao niži i to jel ). Dakle na pozitivnom astralu ovo ti ne treba nego samo na negativnom.
Tu je stoka , negativci a najgori među njima su upravo demoni.
Nagradno pitanje : S kim je najbolje šetati po nižem astralu tj da se uvijek vrti tu negdje oko tebe ?
Anđeo cuvar. Najbolji.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Budi dobar,Iknar je gay wrote:Ti opet govoriš o pozitivnom,negativnom aspektu,no ja to vidim tek kao na razine,ono kao prizemlje,predsoblje,prvi kat,e sad nisam baš siguran da je netko otiša do najvišeg kata,jer taj bi onda morao biti i bog na Zemlji.RayMabus wrote:Znaš šta je ovdje smiješno ? Tvoja logika.Iknar je gay wrote:
Astral dijelimo na pozitivni ( kao viši i to ) i negativni ( kao niži i to jel ). Dakle na pozitivnom astralu ovo ti ne treba nego samo na negativnom.
Nagradno pitanje : S kim je najbolje šetati po nižem astralu tj da se uvijek vrti tu negdje oko tebe ?
Anđeo cuvar. Najbolji.
Moglo bi ti se desit da ti se ja pojavim kao Crvenkapica na astralu a ti neki negativac : vidiš lak plijen i kad se približiš Crvenkapica pucne prstima.
GOZBA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imaju te točke susretanja na Zemlji,za jednu od brojnih,pretpostavljam da je blizu Ogulina,no ne bih više o tome drobio,jer i onako svi mislite da drobim gluposti.frakcija wrote:iz moje perspektive i zvijezde su međusobno jednako udaljene. to tamo gori..Iknar je gay wrote:Misliš na ono grotlo kod Ogulina ili u Istri ?frakcija wrote:dođe li jovanović na vlast , povjerovat ću svemu o čemu si pisao. na proteklim izborima je skupio 10 000 glasova. nejova klika je koncentrirana oko grotla pakla koje si spominjao.Iknar je gay wrote:Nema su tu šta analizirat.Ti imaš svoje viđenje,ja svoje,no suludo je tvrditi kako je jedan od nas upravu,jer možda smo obojica ili niti jedan upravu,jer tko zna,možda je netko od nas obmanut.RayMabus wrote:
Izgleda da ti još nisi dobro poranalizirao o cemu ja tocno pišem. Najgori su , najzlocestiji i najaci. No to i nije tako loše.
2015-07-23
Mislim kako je besmisleno daljnje laprdanje.Ti drviš svoje,ja svoje a i onako nas obojicu smatraju za budale,s tim da je ezekijel sam veći luda nego nas dva zajedno.RayMabus wrote:Budi dobar,Iknar je gay wrote:Ti opet govoriš o pozitivnom,negativnom aspektu,no ja to vidim tek kao na razine,ono kao prizemlje,predsoblje,prvi kat,e sad nisam baš siguran da je netko otiša do najvišeg kata,jer taj bi onda morao biti i bog na Zemlji.RayMabus wrote:Znaš šta je ovdje smiješno ? Tvoja logika.Iknar je gay wrote:
Anđeo cuvar. Najbolji.
Moglo bi ti se desit da ti se ja pojavim kao Crvenkapica na astralu a ti neki negativac : vidiš lak plijen i kad se približiš Crvenkapica pucne prstima.
GOZBA.
2015-07-23
Drvim ti ono šta je dokazano tocno. I inace nije istina da za demona pozvat treba neka filozofija i incijacija. Samo ga zovneš. Trik je u tome da on ide na ego pa ako ga nema sam odlazi jer nema šta radit.
Niži astral.
Prvo je pitanje tko si ti jer ako imaš ego ....dobro .....ajdmo dalje znaci nemaš ego il je vrlo mali al ok i izleti neko shranje od entieta ( druga duša ) jako negativna i to i nešto glumata i slićno.
Zvizneš i demon dolazi i on vidi dva entiteta i jedan ima ogroman ego a drugi nema tj ima puno manji od prvog.
ZNaš šta se dešava onda ?
Reci : Laku noć
Niži astral.
Prvo je pitanje tko si ti jer ako imaš ego ....dobro .....ajdmo dalje znaci nemaš ego il je vrlo mali al ok i izleti neko shranje od entieta ( druga duša ) jako negativna i to i nešto glumata i slićno.
Zvizneš i demon dolazi i on vidi dva entiteta i jedan ima ogroman ego a drugi nema tj ima puno manji od prvog.
2014-04-11
Reci još samo znanstveno dokazano pa da stavimo točku na i.RayMabus wrote:Drvim ti ono šta je dokazano tocno. I inace nije istina da za demona pozvat treba neka filozofija i incijacija. Samo ga zovneš. Trik je u tome da on ide na ego pa ako ga nema sam odlazi jer nema šta radit.
Niži astral.
2015-07-23
Nije da me niži astral zanima a nit me zanima makljaža debila al notorna cinjenica je da se fizicka ravan ne nalazi između nižeg i višeg astrala nego u sredini nižeg astrala.
Svemir je čitav svijet što nas okružuje.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Svemir
Vrlo je fino kad boraviš na pet razina iznad fizicke ravni a dvije iznad nižeg astrala .....nema ovih shranja al jbga ......negdje nekad nešto treba i obavit pa se treba i inkarnirat šta ti nije ništa drugo nego spuštanje u trecu razinu nižeg astrala.
Ja sam tu da pomognem , usmjerim bolje receno i vecina ljudi ( duša ) su ok. Malo komunikacije , psihologije i dižu se gore no nisu svi takvi ....ima i sociopata i slicnih stvari .....nisu baš materijal za popravljanje tj teški su a znaju biti dosta lukavi cak i lukaviji od mene no jbga ja pucnem prstima pa se ti raspravi s demonom.
Svemir je čitav svijet što nas okružuje.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Svemir
Vrlo je fino kad boraviš na pet razina iznad fizicke ravni a dvije iznad nižeg astrala .....nema ovih shranja al jbga ......negdje nekad nešto treba i obavit pa se treba i inkarnirat šta ti nije ništa drugo nego spuštanje u trecu razinu nižeg astrala.
Ja sam tu da pomognem , usmjerim bolje receno i vecina ljudi ( duša ) su ok. Malo komunikacije , psihologije i dižu se gore no nisu svi takvi ....ima i sociopata i slicnih stvari .....nisu baš materijal za popravljanje tj teški su a znaju biti dosta lukavi cak i lukaviji od mene no jbga ja pucnem prstima pa se ti raspravi s demonom.
Last edited by RayMabus on 8/7/2016, 20:37; edited 1 time in total
2014-04-11
«...mudrost ovoga svijeta ludost je pred Bogom. ... On hvata mudre u njihovu lukavstvu. ...Gospodin poznaje namisli mudrih, one su isprazne» (1Kor 3,19.20).
«A mudrost odozgor ponajprije čista je, zatim mirotvorna, milostiva, poučljiva, puna milosrđa i dobrih plodova, postojana, nehinjena» (Jak 3,17)
«A mudrost odozgor ponajprije čista je, zatim mirotvorna, milostiva, poučljiva, puna milosrđa i dobrih plodova, postojana, nehinjena» (Jak 3,17)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Mnogo bica se sa pozitivnih ravni inkarnira tj dakle spušta u niži astral i želi pomoci inkarniranim ljudima i tako. Mnogo od njih jest pozitivno i to al biti pozitivan znaci upravo to a ne da netko ima ogromno znanje ili nije navina , dapaće ovi s viših razina astrala baš zato jer su dobri misle da su svi takvi pa ne vide neke stvari.
Tako se neki pozitivni inkarniraju dole i onda naleću na razno razne duhovne misoonare i slicno ....recimo new agere i to al oni imaju vođe a ovo su slijedbenici i zabrazde tu.
Konkretno te vođe su niži astral i ocito na ovaj il onaj nacin karakteristika im je manipulacija drugima i tu su usavršeni.
Najgora stvar je nekoga podcijenjivati jer moglo bi ispasti da ovi sa nižeg astrala imaju jako puno znanja nego ovi šta se sa višeg astrala koji je pozitivan idu inkarnirat dole a to je niži astral.
Opčenito ja i netko drugi možemo doći ovdje sa više razine astrala no dali to baš znaci i da nam je razina znanja ista i zašto ja necu nikad biti new ager a taj netko iako je pozitwan upasti će u taj mentalni odron i još misliti da je super.
To je jako dobro pitanje i daje odgovr na to zašto je Asthar komanda posebna grupa bica svijetlosti na višem astralu tj zbog čega su tako drukciji od drugih koji također borave na višem astralu.
Tako se neki pozitivni inkarniraju dole i onda naleću na razno razne duhovne misoonare i slicno ....recimo new agere i to al oni imaju vođe a ovo su slijedbenici i zabrazde tu.
Konkretno te vođe su niži astral i ocito na ovaj il onaj nacin karakteristika im je manipulacija drugima i tu su usavršeni.
Najgora stvar je nekoga podcijenjivati jer moglo bi ispasti da ovi sa nižeg astrala imaju jako puno znanja nego ovi šta se sa višeg astrala koji je pozitivan idu inkarnirat dole a to je niži astral.
Opčenito ja i netko drugi možemo doći ovdje sa više razine astrala no dali to baš znaci i da nam je razina znanja ista i zašto ja necu nikad biti new ager a taj netko iako je pozitwan upasti će u taj mentalni odron i još misliti da je super.
To je jako dobro pitanje i daje odgovr na to zašto je Asthar komanda posebna grupa bica svijetlosti na višem astralu tj zbog čega su tako drukciji od drugih koji također borave na višem astralu.
2014-04-11
I svi ocito imaju neku lekciju , put , karmu kao baš hocete pa se podignu na viši astral i misle da je to to pa inakrniraju pa opet tamo padnu i opet ispocetka i tako .....dok ne nauce.
Ne pravi se pametan.
Uvijek postoji netko pametniji od tebe jer to šta si pozitivan ne znaci i da si najinteligentniji tj da ovaj loši nije veća zvijerka od tebe......posebno na razini nižeg astrala.
IDIOTI.
Ne pravi se pametan.
Uvijek postoji netko pametniji od tebe jer to šta si pozitivan ne znaci i da si najinteligentniji tj da ovaj loši nije veća zvijerka od tebe......posebno na razini nižeg astrala.
IDIOTI.
2014-04-11
Aha,sad mi je jasno zašto ezek misli da si ti dobar prijatelj s Vrilonom..RayMabus wrote:zašto je Asthar komanda......
2015-07-23
Demoni su super. Njabolji cuvari na razinama nižeg astrala. Imaš neki problem ? Inteligentniji zli entitet i ti . Super ajmo zvati demona. Pricajmo malo.
Vidi ga koliki ego ima.
ZUM.
POJEDEN.
NEXT PLEASE.
Vidi ga koliki ego ima.
ZUM.
POJEDEN.
NEXT PLEASE.
2014-04-11
Malo koji čovjek da može se izdići iznad niže razine astrala,teško,vrlo teško,tek neki tibetanski isposnici,no upravo zbog toga i dosta vješti astralni šetači bauljaju po prvim razinama a zna se tko prvim razinama dominira.
2015-07-23
TO NIJE TEMA.Iknar je gay wrote:Malo koji čovjek da može se izdići iznad niže razine astrala,teško,vrlo teško,tek neki tibetanski isposnici,no upravo zbog toga i dosta vješti astralni šetači bauljaju po prvim razinama a zna se tko prvim razinama dominira.
Tema je da ti zli dosta puta sklapaju paktove s demonima no problem je šta demona ima više pa kad ti zvizneš dođe ih više ....a gladni su .....nema veze šta je taj koji ti se nashrao na putu vec u dogovoru s jednim ....jer ovi drugi su gladni.
Reci : Laku noć.
2014-04-11
Zapravo,uopće nije dobro ljudima,praktikantima nekih sistema koji tragaju za duhovnosti,često odlaziti na astral.Mislim,teško da možeš biti pojeden kao što ti kažeš,ali možeš nakačiti na sebe nešto poput larve,te to povući za sobom u ovu ravan,te onda nastaju problemi,bolesti,malaksalost,a onda to neki pametni muškarci u haljinama nazivaju demonskom opsjednutosti.RayMabus wrote:Demoni su super. Njabolji cuvari na razinama nižeg astrala. Imaš neki problem ? Inteligentniji zli entitet i ti . Super ajmo zvati demona. Pricajmo malo.
Vidi ga koliki ego ima.
ZUM.
POJEDEN.
NEXT PLEASE.
2015-07-23
Pa naravno.Zato sam ranije i rekao kako ne treba se upuštati u takvo nešto ako nisi obavio predradnje.Takvi žderači uglavnom vremaju lutalice,nadarene ljude,sposobne svjesno po volji odlaziti na astral,to su oni za koje ti kažeš da imaju veliki ego.Oni misle da su sami dovoljno sposobni lutati tim svijetom,bez da su inicirani u neki sistem,te bez svog duhovnog vodića(ili kako ja to zovem duhovne dadilje)RayMabus wrote:TO NIJE TEMA.Iknar je gay wrote:Malo koji čovjek da može se izdići iznad niže razine astrala,teško,vrlo teško,tek neki tibetanski isposnici,no upravo zbog toga i dosta vješti astralni šetači bauljaju po prvim razinama a zna se tko prvim razinama dominira.
Tema je da ti zli dosta puta sklapaju paktove s demonima no problem je šta demona ima više pa kad ti zvizneš dođe ih više ....a gladni su .....nema veze šta je taj koji ti se nashrao na putu vec u dogovoru s jednim ....jer ovi drugi su gladni.
Reci : Laku noć.
Ali opet ti kažem,nisu demoni ti koji će te požderat,već neke sasvim druge stvari koje opet svi smatraju demonima a oni zapravo nemaju veze s demonima.
I da,demoni hoće napast,ali ne svakoga.Islamski praktikanti sufizma i kršćanski gnostici,koji misle kako im je Allah ili Krist,dovoljna duhovna zaštita,e takvi su najdraža hrana demonima.
2015-07-23
Sve ok samo ako se vratimo na pocetak price onda nisam ja rekao da se netko mora s ovim bavit nego kako se otjeraju ovi lažni koji obmanjuju i ostali prevaranti tj koji je najbrži nacin da ih raskrinkaš.
Neki duh ti se pokušava prestaviti kao djevica Marija. Normalno pozitivni entiteti se nikad nepojavljuju u takvim oblicima i te šeme.....znaci neki negativac radi zavrzlame i ono ok brige me al ako ga želiš zahebavati ( obrnuta situacija jer do ove tocke on misli da zahebava tebe ) napraviš zvanje pravog demona da dođe i izvidi.
Da vidiš bežanije.
Neki duh ti se pokušava prestaviti kao djevica Marija. Normalno pozitivni entiteti se nikad nepojavljuju u takvim oblicima i te šeme.....znaci neki negativac radi zavrzlame i ono ok brige me al ako ga želiš zahebavati ( obrnuta situacija jer do ove tocke on misli da zahebava tebe ) napraviš zvanje pravog demona da dođe i izvidi.
Da vidiš bežanije.
2014-04-11
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6