RayMabusovo svjedočanstvo
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: RayMabusovo svjedočanstvo
Tebe ni Freud ne bi razumio.red wolf wrote:Drago mi je da si razumio...Iknar je gay wrote:Tvoj govor sve o tebi kaže.red wolf wrote:Znaš ti moj kura*...Eto toliko znaš seljačino ljudska...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaIknar je gay wrote:Znam onoliko koliko je potrebno da znam,niti me zanima da znam više od onog što izlazi iz moje nadležnosti,za ostalo imaju veće istance da misle o tome.red wolf wrote:
Naravno da znam...
Ja sam zadovoljan sve dok se odvija onako kako treba da bude.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
O, razumio bi on mene, ali uz dodatna pojašnjenja...heheheheheheheheheheheheheheIknar je gay wrote:Tebe ni Freud ne bi razumio.red wolf wrote:Drago mi je da si razumio...Iknar je gay wrote:Tvoj govor sve o tebi kaže.red wolf wrote:Znaš ti moj kura*...Eto toliko znaš seljačino ljudska...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaIknar je gay wrote:
Znam onoliko koliko je potrebno da znam,niti me zanima da znam više od onog što izlazi iz moje nadležnosti,za ostalo imaju veće istance da misle o tome.
Ja sam zadovoljan sve dok se odvija onako kako treba da bude.
red wolf-
2016-02-10
Pa ukoliko su korisnici ovog foruma,onda da.Imaš li ti još koga za predložit u anketu ?jastreb wrote:Jel u obzir dolaze i osobe iz inozemstva?Iknar je gay wrote:Ne znam,mislim da bi trebalo pitati kica da postavi anketu,što forumaši misle tko je od nas najizgledniji za ludnicu.
2015-07-23
Aj prošetaj.red wolf wrote:Ja to nisam popušio...hahahahahahahahahahahahahahaha...No ti još ne znaš tko je Vrillon...Pa sram te bilo...hahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Jok ti imaš, Netko ti je prodao priču da je GF hitna pomoć.red wolf wrote:Nemaš ti veze s Galaktičkom federacijom...Tebi je potreban odmor od svega ovog...RayMabus wrote:Majke ti isusowe owih debila new agera : doci ce GF i spasiti covjecanstvo.
Pa nije to hitna pomoč jeba te.
Doci ce GF , doci ce GF i sve će nas spasiti.
Nece.
Nije ti to Hitna pomoć.
Swi ste wi new ageri na isti kalup kad je GF u pitanju i swi mislite da je to nekakwa Hitna pomoć.
Spasit će was i to. Osnujte kult GF i radite kipowe od gline pa se tome klanjajte.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Najvažnije od svega je to da ti sam sebe razumiješ,ostali i ne moraju,e tek kad ti sam sebe ne mogneš razumjeti,onda će biti problem.red wolf wrote:O, razumio bi on mene, ali uz dodatna pojašnjenja...heheheheheheheheheheheheheheIknar je gay wrote:Tebe ni Freud ne bi razumio.red wolf wrote:Drago mi je da si razumio...Iknar je gay wrote:Tvoj govor sve o tebi kaže.red wolf wrote:
Znaš ti moj kura*...Eto toliko znaš seljačino ljudska...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
2015-07-23
A glupe rasprawe. AJmo na ono osnowno : New ageri i KC Ne idu zajedno. Ljuti neprijatelji.
2014-04-11
Evo jednog ću u vrtu napraviti...hahahahahahahahahahahhahahahahaRayMabus wrote:Aj prošetaj.red wolf wrote:Ja to nisam popušio...hahahahahahahahahahahahahahaha...No ti još ne znaš tko je Vrillon...Pa sram te bilo...hahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Jok ti imaš, Netko ti je prodao priču da je GF hitna pomoć.red wolf wrote:Nemaš ti veze s Galaktičkom federacijom...Tebi je potreban odmor od svega ovog...RayMabus wrote:Majke ti isusowe owih debila new agera : doci ce GF i spasiti covjecanstvo.
Pa nije to hitna pomoč jeba te.
Doci ce GF , doci ce GF i sve će nas spasiti.
Nece.
Nije ti to Hitna pomoć.
Swi ste wi new ageri na isti kalup kad je GF u pitanju i swi mislite da je to nekakwa Hitna pomoć.
Spasit će was i to. Osnujte kult GF i radite kipowe od gline pa se tome klanjajte.
red wolf-
2016-02-10
Imam da,ali znaš ti naše zdravstvo. Osiguranja,ovo-ono,stranci...Iknar je gay wrote:Pa ukoliko su korisnici ovog foruma,onda da.Imaš li ti još koga za predložit u anketu ?jastreb wrote:Jel u obzir dolaze i osobe iz inozemstva?Iknar je gay wrote:Ne znam,mislim da bi trebalo pitati kica da postavi anketu,što forumaši misle tko je od nas najizgledniji za ludnicu.
Ako u obzir mogu doći i osobe iz inozemstva,ili ako se osobu može smjestiti u inozemnu (ljubljansku) ludaru,onda i ja imam svog kandidata.
No ipak bih prije isticanja kandidata,volio da osoba obavi liječnički pregled,pa da se utvrdi radi li se doista o ludilu,alkoholizmu,ili staračkoj demenciji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
O razumiješ ti mene dobro, ali te to smeta...Iknar je gay wrote:Najvažnije od svega je to da ti sam sebe razumiješ,ostali i ne moraju,e tek kad ti sam sebe ne mogneš razumjeti,onda će biti problem.red wolf wrote:O, razumio bi on mene, ali uz dodatna pojašnjenja...heheheheheheheheheheheheheheIknar je gay wrote:Tebe ni Freud ne bi razumio.red wolf wrote:Drago mi je da si razumio...Iknar je gay wrote:
Tvoj govor sve o tebi kaže.
red wolf-
2016-02-10
A ja sam sčinetolog pa me owaj rat nit ne zanima.RayMabus wrote:A glupe rasprawe. AJmo na ono osnowno : New ageri i KC Ne idu zajedno. Ljuti neprijatelji.
I jedni i drugi su mi ispod al ako moram birat onda radije i katolibaniju nego debile totalne tj new agere
2014-04-11
I ne samo da te razumijem već i.... e neću ti reć.red wolf wrote:O razumiješ ti mene dobro, ali te to smeta...Iknar je gay wrote:Najvažnije od svega je to da ti sam sebe razumiješ,ostali i ne moraju,e tek kad ti sam sebe ne mogneš razumjeti,onda će biti problem.red wolf wrote:O, razumio bi on mene, ali uz dodatna pojašnjenja...heheheheheheheheheheheheheheIknar je gay wrote:Tebe ni Freud ne bi razumio.red wolf wrote:
Drago mi je da si razumio...
2015-07-23
Mislim ipak kako se kod stanovitog gospodina ipak radi o staračkoj demenciji.Čovjek cijeli život živio u jednim uvjerenjima,pa ne očekuješ valjda da sad po stare dane to može jednostavno promjeniti.No ista stvar je i kod tebe,ne vjerujem da bi se ti sada odrekao tekovina antifašizma.jastreb wrote:Imam da,ali znaš ti naše zdravstvo. Osiguranja,ovo-ono,stranci...Iknar je gay wrote:Pa ukoliko su korisnici ovog foruma,onda da.Imaš li ti još koga za predložit u anketu ?jastreb wrote:Jel u obzir dolaze i osobe iz inozemstva?Iknar je gay wrote:Ne znam,mislim da bi trebalo pitati kica da postavi anketu,što forumaši misle tko je od nas najizgledniji za ludnicu.
Ako u obzir mogu doći i osobe iz inozemstva,ili ako se osobu može smjestiti u inozemnu (ljubljansku) ludaru,onda i ja imam svog kandidata.
No ipak bih prije isticanja kandidata,volio da osoba obavi liječnički pregled,pa da se utvrdi radi li se doista o ludilu,alkoholizmu,ili staračkoj demenciji.
2015-07-23
Stvar je u tome što mijenja uzore i uvjerenja svaki mjesec.Iknar je gay wrote:Mislim ipak kako se kod stanovitog gospodina ipak radi o staračkoj demenciji.Čovjek cijeli život živio u jednim uvjerenjima,pa ne očekuješ valjda da sad po stare dane to može jednostavno promjeniti.No ista stvar je i kod tebe,ne vjerujem da bi se ti sada odrekao tekovina antifašizma.jastreb wrote:Imam da,ali znaš ti naše zdravstvo. Osiguranja,ovo-ono,stranci...Iknar je gay wrote:Pa ukoliko su korisnici ovog foruma,onda da.Imaš li ti još koga za predložit u anketu ?jastreb wrote:Jel u obzir dolaze i osobe iz inozemstva?Iknar je gay wrote:Ne znam,mislim da bi trebalo pitati kica da postavi anketu,što forumaši misle tko je od nas najizgledniji za ludnicu.
Od Dodika,Putina,vladike Grigorija,gdje Kosor,sanadera,pa preko maloruskih geroa,do Obame,Merkelice,Hase,Karamarka i Kolinde.
I što je najgore uvijek brani svoje martološko-rodijačko-rolingstonske eksponente da je to strašno.
Za njega su Mamić ,Kutle,Bandić besprijekorni.
2014-04-22
Al najradije bih društwo bazirano na zdrawom razumu.RayMabus wrote:A ja sam sčinetolog pa me owaj rat nit ne zanima.RayMabus wrote:A glupe rasprawe. AJmo na ono osnowno : New ageri i KC Ne idu zajedno. Ljuti neprijatelji.
I jedni i drugi su mi ispod al ako moram birat onda radije i katolibaniju nego debile totalne tj new agere
2014-04-11
A Newage je mentalni odron najgore wrste ...katolibanija naspram njemu izgleda odlično bez obzira na swoje mentalne devijacije.RayMabus wrote:Al najradije bih društwo bazirano na zdrawom razumu.RayMabus wrote:A ja sam sčinetolog pa me owaj rat nit ne zanima.RayMabus wrote:A glupe rasprawe. AJmo na ono osnowno : New ageri i KC Ne idu zajedno. Ljuti neprijatelji.
2014-04-11
Onda u tom društvu za tebe nema mjesta.RayMabus wrote:Al najradije bih društwo bazirano na zdrawom razumu.RayMabus wrote:A ja sam sčinetolog pa me owaj rat nit ne zanima.RayMabus wrote:A glupe rasprawe. AJmo na ono osnowno : New ageri i KC Ne idu zajedno. Ljuti neprijatelji.
2014-04-22
I očekuješ da se to može mijenjati pod tare dane,utvrđivanjem neke dijagnoze ?jastreb wrote:Stvar je u tome što mijenja uzore i uvjerenja svaki mjesec.Iknar je gay wrote:Mislim ipak kako se kod stanovitog gospodina ipak radi o staračkoj demenciji.Čovjek cijeli život živio u jednim uvjerenjima,pa ne očekuješ valjda da sad po stare dane to može jednostavno promjeniti.No ista stvar je i kod tebe,ne vjerujem da bi se ti sada odrekao tekovina antifašizma.jastreb wrote:Imam da,ali znaš ti naše zdravstvo. Osiguranja,ovo-ono,stranci...Iknar je gay wrote:Pa ukoliko su korisnici ovog foruma,onda da.Imaš li ti još koga za predložit u anketu ?jastreb wrote:
Jel u obzir dolaze i osobe iz inozemstva?
Od Dodika,Putina,vladike Grigorija,gdje Kosor,sanadera,pa preko maloruskih geroa,do Obame,Merkelice,Hase,Karamarka i Kolinde.
I što je najgore uvijek brani svoje martološko-rodijačko-rolingstonske eksponente da je to strašno.
Za njega su Mamić ,Kutle,Bandić besprijekorni.
A ne znam baš jeli on kalibar za ovu rang list s ezekijelom i longijem.
2015-07-23
jastreb wrote:Onda u tom društvu za tebe nema mjesta.RayMabus wrote:Al najradije bih društwo bazirano na zdrawom razumu.RayMabus wrote:A ja sam sčinetolog pa me owaj rat nit ne zanima.RayMabus wrote:A glupe rasprawe. AJmo na ono osnowno : New ageri i KC Ne idu zajedno. Ljuti neprijatelji.
2015-07-23
A što ćeš mi reći?...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaIknar je gay wrote:I ne samo da te razumijem već i.... e neću ti reć.red wolf wrote:O razumiješ ti mene dobro, ali te to smeta...Iknar je gay wrote:Najvažnije od svega je to da ti sam sebe razumiješ,ostali i ne moraju,e tek kad ti sam sebe ne mogneš razumjeti,onda će biti problem.red wolf wrote:O, razumio bi on mene, ali uz dodatna pojašnjenja...heheheheheheheheheheheheheheIknar je gay wrote:
Tebe ni Freud ne bi razumio.
red wolf-
2016-02-10
Reći ću ti da si ljepuškast.red wolf wrote:A što ćeš mi reći?...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaIknar je gay wrote:I ne samo da te razumijem već i.... e neću ti reć.red wolf wrote:O razumiješ ti mene dobro, ali te to smeta...Iknar je gay wrote:Najvažnije od svega je to da ti sam sebe razumiješ,ostali i ne moraju,e tek kad ti sam sebe ne mogneš razumjeti,onda će biti problem.red wolf wrote:
O, razumio bi on mene, ali uz dodatna pojašnjenja...hehehehehehehehehehehehehehe
2015-07-23
Budući Ezekijel ondje već je(nedavno je priznao kako mu je večera strogo u 18:00,i da tek poslije večere može ovdje pisati),mislim da je Longi glavni kandidat,ali ne i jedini.Iknar je gay wrote:
A ne znam baš jeli on kalibar za ovu rang list s ezekijelom i longijem.
2014-04-22
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 3 of 6