RayMabusovo svjedočanstvo
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: RayMabusovo svjedočanstvo
Joj da mi je vidjeti tebe kad shvatiš da si lutkica na koncu...heheheheheheheheheheheheheheheheheIknar je gay wrote:Katolčadska crkva biti će razorena iznutra.RayMabus wrote:Sad ga hebi.
Izgleda da u ovom svemiru nije toliko bitno šta vi želite nego šta žele oni koji imaju palicu.
Emanićipaija je prioritet tj njeno uništenje jer je to najweče zlo.
New age je u bazi to razmišljanje .....zato KC u zawršnoj bitki ima moju naklonost.
Ivan Pavao II upozorava s obzirom na "povratak drevnih gnostičkih ideja pod krinkom tzv New Age: Ne smijemo se varati da će to dovesti prema obnove religije. To je samo novi način prakticiranja Gnosticizam - da je stav duha koji, u ime dubokog znanja o Bogu, rezultira iskrivljeno Njegovu Riječ i zamijeniti ga sa čisto ljudske riječi. Gnosticizam nikada nije u potpunosti napustio područje kršćanstva. Umjesto toga, ona je uvijek postojao rame uz rame s kršćanstvom, ponekad uzimanje oblik filozofskog pokreta, ali češće uz pretpostavku obilježja religije ili para-religije različite, ako ne i proglašen, sukob sa svim što je u biti kršćanin
Ja takođe ne volim New agere,oni su kao pederi koji za sebe kažu da nisu pederi već biseksualci,a zapravo prakticiraju pedersku ljubav.Ista stvar je s newagerima,koriste satanističku doktrinu ali kao navodno ne vjeruju u Satana i ne vole da ih se poredi sa satanistima.
No doduše,newageri su i onako korisne budale i potrošna roba,jer sve što rade,zapravo rade u korist onog u kog ne vjeruju.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
ja bar znam čija sam lutkicared wolf wrote:Joj da mi je vidjeti tebe kad shvatiš da si lutkica na koncu...heheheheheheheheheheheheheheheheheIknar je gay wrote:Katolčadska crkva biti će razorena iznutra.RayMabus wrote:Sad ga hebi.
Izgleda da u ovom svemiru nije toliko bitno šta vi želite nego šta žele oni koji imaju palicu.
New age je u bazi to razmišljanje .....zato KC u zawršnoj bitki ima moju naklonost.
Ivan Pavao II upozorava s obzirom na "povratak drevnih gnostičkih ideja pod krinkom tzv New Age: Ne smijemo se varati da će to dovesti prema obnove religije. To je samo novi način prakticiranja Gnosticizam - da je stav duha koji, u ime dubokog znanja o Bogu, rezultira iskrivljeno Njegovu Riječ i zamijeniti ga sa čisto ljudske riječi. Gnosticizam nikada nije u potpunosti napustio područje kršćanstva. Umjesto toga, ona je uvijek postojao rame uz rame s kršćanstvom, ponekad uzimanje oblik filozofskog pokreta, ali češće uz pretpostavku obilježja religije ili para-religije različite, ako ne i proglašen, sukob sa svim što je u biti kršćanin
Ja takođe ne volim New agere,oni su kao pederi koji za sebe kažu da nisu pederi već biseksualci,a zapravo prakticiraju pedersku ljubav.Ista stvar je s newagerima,koriste satanističku doktrinu ali kao navodno ne vjeruju u Satana i ne vole da ih se poredi sa satanistima.
No doduše,newageri su i onako korisne budale i potrošna roba,jer sve što rade,zapravo rade u korist onog u kog ne vjeruju.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Znaš što je najbolje od svega, ne znaš to....hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaIknar je gay wrote:ja bar znam čija sam lutkicared wolf wrote:Joj da mi je vidjeti tebe kad shvatiš da si lutkica na koncu...heheheheheheheheheheheheheheheheheIknar je gay wrote:Katolčadska crkva biti će razorena iznutra.RayMabus wrote:Sad ga hebi.
red wolf-
2016-02-10
Tebi se widi iz awioma da si Newagere. Tebe će katolibani spalit na lomači. Za mene mogu samo konstatirat ( owi iz KC ) da mi nisu swe na broju pa ono šta će se zahebawat sa luđakom.red wolf wrote:Ne. Ti imaš problema, ali @Kic i ostali ovdje te vole...@Gnječa razapinju, a tebe slave...To je realnost...RayMabus wrote:Ezekel i ti si New ager. Po direktiwama Iwana Pawla 2 i tebe cemo na lomaću.
Jbga šteta utrošenih drwa jer ne wrijediš niti toliko.
Ti si dokazani newagere i tu nema greške.
Last edited by RayMabus on 7/7/2016, 19:57; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znaš što je najbolje od svega, ne znaš to....hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaja bar znam čija sam lutkicaJoj da mi je vidjeti tebe kad shvatiš da si lutkica na koncu...heheheheheheheheheheheheheheheheheKatolčadska crkva biti će razorena iznutra.Sad ga hebi.
A ti kao znaš...mogao sam pretpostavit da se nitko normalan neće pojaviti na ovoj temi.
Last edited by Iknar je gay on 7/7/2016, 19:58; edited 1 time in total
2015-07-23
Znači,ezek na lomaču,ti u sanatorijum,a šta bi meni napravili katolibani.RayMabus wrote:Tebi se widi iz awioma da si Newagere. Tebe će katolibani spalit na lomači. Za mene mogu sao konstatirat da i nisu swe na broju pa ono šta će se zahebawat sa luđakom.red wolf wrote:Ne. Ti imaš problema, ali @Kic i ostali ovdje te vole...@Gnječa razapinju, a tebe slave...To je realnost...RayMabus wrote:Ezekel i ti si New ager. Po direktiwama Iwana Pawla 2 i tebe cemo na lomaću.
2015-07-23
rbiti Zemlje i spašavaju ljudski rod...
Evo, brodovi Galaktičke federacije, koji to obećavaju još od 2010. godine, upravo se nalaze u orbiti Zemlje i spremno kreću u spašavanje ljudskog roda...hahahahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Tebi se widi iz awioma da si Newagere. Tebe će katolibani spalit na lomači. Za mene mogu sao konstatirat da i nisu swe na broju pa ono šta će se zahebawat sa luđakom.red wolf wrote:Ne. Ti imaš problema, ali @Kic i ostali ovdje te vole...@Gnječa razapinju, a tebe slave...To je realnost...RayMabus wrote:Ezekel i ti si New ager. Po direktiwama Iwana Pawla 2 i tebe cemo na lomaću.
red wolf-
2016-02-10
Naravno da znam...Iknar je gay wrote:A ti kao znaš...mogao sam pretpostavit da se nitko normalan neće pojaviti na ovoj temi.
red wolf-
2016-02-10
u to vjeruju samo debili poput tebe tzv new ageri.red wolf wrote:rbiti Zemlje i spašavaju ljudski rod...Evo, brodovi Galaktičke federacije, koji to obećavaju još od 2010. godine, upravo se nalaze u orbiti Zemlje i spremno kreću u spašavanje ljudskog roda...hahahahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Tebi se widi iz awioma da si Newagere. Tebe će katolibani spalit na lomači. Za mene mogu sao konstatirat da i nisu swe na broju pa ono šta će se zahebawat sa luđakom.red wolf wrote:Ne. Ti imaš problema, ali @Kic i ostali ovdje te vole...@Gnječa razapinju, a tebe slave...To je realnost...RayMabus wrote:Ezekel i ti si New ager. Po direktiwama Iwana Pawla 2 i tebe cemo na lomaću.
2014-04-11
Znam onoliko koliko je potrebno da znam,niti me zanima da znam više od onog što izlazi iz moje nadležnosti,za ostalo imaju veće istance da misle o tome.red wolf wrote:Naravno da znam...Iknar je gay wrote:A ti kao znaš...mogao sam pretpostavit da se nitko normalan neće pojaviti na ovoj temi.
Ja sam zadovoljan sve dok se odvija onako kako treba da bude.
2015-07-23
hahahahahahahahahahahahahahahaha...kaže lik koji nezna tko je Vrillon...hahahahahahahahahahahahahahahabhahaRayMabus wrote:u to vjeruju samo debili poput tebe tzv new ageri.red wolf wrote:rbiti Zemlje i spašavaju ljudski rod...Evo, brodovi Galaktičke federacije, koji to obećavaju još od 2010. godine, upravo se nalaze u orbiti Zemlje i spremno kreću u spašavanje ljudskog roda...hahahahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Tebi se widi iz awioma da si Newagere. Tebe će katolibani spalit na lomači. Za mene mogu sao konstatirat da i nisu swe na broju pa ono šta će se zahebawat sa luđakom.red wolf wrote:Ne. Ti imaš problema, ali @Kic i ostali ovdje te vole...@Gnječa razapinju, a tebe slave...To je realnost...RayMabus wrote:Ezekel i ti si New ager. Po direktiwama Iwana Pawla 2 i tebe cemo na lomaću.
red wolf-
2016-02-10
Znaš ti moj kura*...Eto toliko znaš seljačino ljudska...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaIknar je gay wrote:Znam onoliko koliko je potrebno da znam,niti me zanima da znam više od onog što izlazi iz moje nadležnosti,za ostalo imaju veće istance da misle o tome.red wolf wrote:Naravno da znam...Iknar je gay wrote:A ti kao znaš...mogao sam pretpostavit da se nitko normalan neće pojaviti na ovoj temi.
red wolf-
2016-02-10
Majke ti isusowe owih debila new agera : doci ce GF i spasiti covjecanstvo.
Pa nije to hitna pomoč jeba te.
2014-04-11
Nemaš ti veze s Galaktičkom federacijom...Tebi je potreban odmor od svega ovog...RayMabus wrote:Majke ti isusowe owih debila new agera : doci ce GF i spasiti covjecanstvo.
red wolf-
2016-02-10
Tvoj govor sve o tebi kaže.red wolf wrote:Znaš ti moj kura*...Eto toliko znaš seljačino ljudska...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaIknar je gay wrote:Znam onoliko koliko je potrebno da znam,niti me zanima da znam više od onog što izlazi iz moje nadležnosti,za ostalo imaju veće istance da misle o tome.red wolf wrote:Naravno da znam...Iknar je gay wrote:A ti kao znaš...mogao sam pretpostavit da se nitko normalan neće pojaviti na ovoj temi.
2015-07-23
Jok ti imaš, Netko ti je prodao priču da je GF hitna pomoć.red wolf wrote:Nemaš ti veze s Galaktičkom federacijom...Tebi je potreban odmor od svega ovog...RayMabus wrote:Majke ti isusowe owih debila new agera : doci ce GF i spasiti covjecanstvo.
Doci ce GF , doci ce GF i sve će nas spasiti.
Nece.
Nije ti to Hitna pomoć.
2014-04-11
Drago mi je da si razumio...Iknar je gay wrote:Tvoj govor sve o tebi kaže.red wolf wrote:Znaš ti moj kura*...Eto toliko znaš seljačino ljudska...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaIknar je gay wrote:Znam onoliko koliko je potrebno da znam,niti me zanima da znam više od onog što izlazi iz moje nadležnosti,za ostalo imaju veće istance da misle o tome.red wolf wrote:Naravno da znam...Iknar je gay wrote:A ti kao znaš...mogao sam pretpostavit da se nitko normalan neće pojaviti na ovoj temi.
red wolf-
2016-02-10
Ne znam,mislim da bi trebalo pitati kica da postavi anketu,što forumaši misle tko je od nas najizgledniji za ludnicu.
2015-07-23
Jel u obzir dolaze i osobe iz inozemstva?Iknar je gay wrote:Ne znam,mislim da bi trebalo pitati kica da postavi anketu,što forumaši misle tko je od nas najizgledniji za ludnicu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja to nisam popušio...hahahahahahahahahahahahahahaha...No ti još ne znaš tko je Vrillon...Pa sram te bilo...hahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Jok ti imaš, Netko ti je prodao priču da je GF hitna pomoć.red wolf wrote:Nemaš ti veze s Galaktičkom federacijom...Tebi je potreban odmor od svega ovog...RayMabus wrote:Majke ti isusowe owih debila new agera : doci ce GF i spasiti covjecanstvo.
Doci ce GF , doci ce GF i sve će nas spasiti.
Nece.
Nije ti to Hitna pomoć.
red wolf-
2016-02-10
Tebe ni Freud ne bi razumio.red wolf wrote:Drago mi je da si razumio...Iknar je gay wrote:Tvoj govor sve o tebi kaže.red wolf wrote:Znaš ti moj kura*...Eto toliko znaš seljačino ljudska...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaIknar je gay wrote:Znam onoliko koliko je potrebno da znam,niti me zanima da znam više od onog što izlazi iz moje nadležnosti,za ostalo imaju veće istance da misle o tome.red wolf wrote:
Naravno da znam...
2015-07-23
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 2 of 6