RayMabusovo svjedočanstvo
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: RayMabusovo svjedočanstvo
Budući Ezekijel ondje već je(nedavno je priznao kako mu je večera strogo u 18:00,i da tek poslije večere može ovdje pisati),mislim da je Longi glavni kandidat,ali ne i jedini.Iknar je gay wrote:
A ne znam baš jeli on kalibar za ovu rang list s ezekijelom i longijem.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ima neke logike no ipak weliko je pitanje bil se ja u takwom okruženju owako ponašao il nekako drukcije.jastreb wrote:Onda u tom društvu za tebe nema mjesta.RayMabus wrote:Al najradije bih društwo bazirano na zdrawom razumu.RayMabus wrote:A ja sam sčinetolog pa me owaj rat nit ne zanima.RayMabus wrote:A glupe rasprawe. AJmo na ono osnowno : New ageri i KC Ne idu zajedno. Ljuti neprijatelji.
I jedni i drugi su mi ispod al ako moram birat onda radije i katolibaniju nego debile totalne tj new agere
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa kako bi ti rangirao TOP listu ?jastreb wrote:Budući Ezekijel ondje već je(nedavno je priznao kako mu je večera strogo u 18:00,i da tek poslije večere može ovdje pisati),mislim da je Longi glavni kandidat,ali ne i jedini.Iknar je gay wrote:
No s obzirom da najveće face nema,onda se lako Longiju šepurit.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Iknar,Longi,Ezekijel,Lobo,Babor(Tzv.Tito je zločinac)i Hordak.Iknar je gay wrote:Pa kako bi ti rangirao TOP listu ?jastreb wrote:Budući Ezekijel ondje već je(nedavno je priznao kako mu je večera strogo u 18:00,i da tek poslije večere može ovdje pisati),mislim da je Longi glavni kandidat,ali ne i jedini.Iknar je gay wrote:
A ti?
2014-04-22
Pa Iknar,Longi,Ezek,Crvenkasti,Sora,još mi je netko bio na pameti,ali sjetit ću se kasnije,Baborr je samo glup,te ne vidim da on zaslužuje tu čast biti na ovoj listi,a ne misliš valjda da bih ja i Hordaka stavio na tu listu ?jastreb wrote:Iknar,Longi,Ezekijel,Lobo,Babor(Tzv.Tito je zločinac)i Hordak.Iknar je gay wrote:Pa kako bi ti rangirao TOP listu ?jastreb wrote:Budući Ezekijel ondje već je(nedavno je priznao kako mu je večera strogo u 18:00,i da tek poslije večere može ovdje pisati),mislim da je Longi glavni kandidat,ali ne i jedini.Iknar je gay wrote:
A ti?
2015-07-23
Ili bi u takvom okruženju i meni i sugovorniku bilo sve jasno nakon šta smo samo jednom pogledali onaj video pa prica ide ovako :RayMabus wrote:Ima neke logike no ipak weliko je pitanje bil se ja u takwom okruženju owako ponašao il nekako drukcije.jastreb wrote:Onda u tom društvu za tebe nema mjesta.RayMabus wrote:Al najradije bih društwo bazirano na zdrawom razumu.RayMabus wrote:A ja sam sčinetolog pa me owaj rat nit ne zanima.RayMabus wrote:A glupe rasprawe. AJmo na ono osnowno : New ageri i KC Ne idu zajedno. Ljuti neprijatelji.
I jedni i drugi su mi ispod al ako moram birat onda radije i katolibaniju nego debile totalne tj new agere
- bolesna noga se ne lijeci tako
. kristali su placebo efekt
- ako ti se otvara krunska čakra a u sebi imaš shranja ( lik puši drogu ) normalno da ce ti doć swakakwi
- o GF je cuo iz nekakwih new age izwora
- prica o nekakwim iluminatima i to , opet te šeme
- puno trepće okicama šta ukazuje na nekakwi poremećaj
- bez obzira na to ipak izgleda da je mentalno zdraw
2014-04-11
Od svih ovih točaka najbitnija ti je :RayMabus wrote:Ili bi u takvom okruženju i meni i sugovorniku bilo sve jasno nakon šta smo samo jednom pogledali onaj video pa prica ide ovako :RayMabus wrote:Ima neke logike no ipak weliko je pitanje bil se ja u takwom okruženju owako ponašao il nekako drukcije.jastreb wrote:Onda u tom društvu za tebe nema mjesta.RayMabus wrote:Al najradije bih društwo bazirano na zdrawom razumu.RayMabus wrote:
A ja sam sčinetolog pa me owaj rat nit ne zanima.
- ako ti se otvara krunska čakra a u sebi imaš shranja ( lik puši drogu ) normalno da ce ti doć swakakwi
2014-04-11
Ali i većina šamana koristi neku vrstu psihostimulansa.RayMabus wrote:Od svih ovih točaka najbitnija ti je :RayMabus wrote:Ili bi u takvom okruženju i meni i sugovorniku bilo sve jasno nakon šta smo samo jednom pogledali onaj video pa prica ide ovako :RayMabus wrote:Ima neke logike no ipak weliko je pitanje bil se ja u takwom okruženju owako ponašao il nekako drukcije.jastreb wrote:Onda u tom društvu za tebe nema mjesta.RayMabus wrote:
Al najradije bih društwo bazirano na zdrawom razumu.
Tako su vračevi američkih domorodaca u svojim vizijama predvidili dolazak konkviskadora a čak i dan danas u Peru-u postoje šamanski centri gdje nesmetano možeš uživati ayahuascu.
No svi ti stimulansi zapravo su prečica i varanje,pomoćno sredstvo,kao google prevoditelj.Jer ako ti pomoću google prevoditelja pokušavaš dokučiti što piše u nekom tekstu na engleskom,ti možeš dobit nekakav uvijeni,iskrivljeni uvid,ali to ne znači da ti imaš i znanje engleskog.
Korištenje psihostimulansa u šamanizmu,ne znači i posjedovati sposobnosti.
2015-07-23
I doći će ti bijeli koji su ubiti zamaskirani crni i pricat će ti lijepe pricice i ti ćeš to popiti ......zato ne gubi vrijeme i zovi one najcrnje ....barem znaš na cemu si.RayMabus wrote:Od svih ovih točaka najbitnija ti je :RayMabus wrote:Ili bi u takvom okruženju i meni i sugovorniku bilo sve jasno nakon šta smo samo jednom pogledali onaj video pa prica ide ovako :RayMabus wrote:Ima neke logike no ipak weliko je pitanje bil se ja u takwom okruženju owako ponašao il nekako drukcije.jastreb wrote:Onda u tom društvu za tebe nema mjesta.RayMabus wrote:
Al najradije bih društwo bazirano na zdrawom razumu.
2014-04-11
A nije to baš sve tako pojednostavljeno,ali aj,kao što kaže ezekijel,šta ja znam.RayMabus wrote:I doći će ti bijeli koji su ubiti zamaskirani crni i pricat će ti lijepe pricice i ti ćeš to popiti ......zato ne gubi vrijeme i zovi one najcrnje ....barem znaš na cemu si.RayMabus wrote:Od svih ovih točaka najbitnija ti je :RayMabus wrote:Ili bi u takvom okruženju i meni i sugovorniku bilo sve jasno nakon šta smo samo jednom pogledali onaj video pa prica ide ovako :RayMabus wrote:Ima neke logike no ipak weliko je pitanje bil se ja u takwom okruženju owako ponašao il nekako drukcije.jastreb wrote:
Onda u tom društvu za tebe nema mjesta.
2015-07-23
MIsliš ?Iknar je gay wrote:A nije to baš sve tako pojednostavljeno,ali aj,kao što kaže ezekijel,šta ja znam.RayMabus wrote:I doći će ti bijeli koji su ubiti zamaskirani crni i pricat će ti lijepe pricice i ti ćeš to popiti ......zato ne gubi vrijeme i zovi one najcrnje ....barem znaš na cemu si.RayMabus wrote:Od svih ovih točaka najbitnija ti je :RayMabus wrote:Ili bi u takvom okruženju i meni i sugovorniku bilo sve jasno nakon šta smo samo jednom pogledali onaj video pa prica ide ovako :RayMabus wrote:
Ima neke logike no ipak weliko je pitanje bil se ja u takwom okruženju owako ponašao il nekako drukcije.
2014-04-11
Rekao bih,ne mislim,već znam,ali se bojim da bih ezek opet mogao burno reagirat.RayMabus wrote:MIsliš ?Iknar je gay wrote:A nije to baš sve tako pojednostavljeno,ali aj,kao što kaže ezekijel,šta ja znam.RayMabus wrote:I doći će ti bijeli koji su ubiti zamaskirani crni i pricat će ti lijepe pricice i ti ćeš to popiti ......zato ne gubi vrijeme i zovi one najcrnje ....barem znaš na cemu si.RayMabus wrote:Od svih ovih točaka najbitnija ti je :RayMabus wrote:
Ili bi u takvom okruženju i meni i sugovorniku bilo sve jasno nakon šta smo samo jednom pogledali onaj video pa prica ide ovako :
2015-07-23
Ezekiel je inace debil. Njegov bijeli koji je inace umotan u bijelo a inace je crni je slabiji od mog najcrnjeg crnog koji je to šta je i sve ok.
Taj ga moj crni crni nokautira dok rečeš keks i to najnormalnije i još mu se nasmije u facu i kaže : BJEŽI.
Taj ga moj crni crni nokautira dok rečeš keks i to najnormalnije i još mu se nasmije u facu i kaže : BJEŽI.
2014-04-11
To što je nešto crno a nešto bijelo,ne znači ništa.Noć je crna a dan bijel,pa jeli to znači da je noć loša i zla samo što je tamna a dan dobar samo zato što je svijetao.
Vidiš,ljetne noći,ugodnije i podnošljivije nego dani,koji su vrući i neizdržljivi.
Ne postoji dobro i zlo,sve je to apstraktno,nema nikakvog zločestog crvenog rogonje kojeg je izmislila crkva da bi strašli zločestu,malu katolčad.
Vidiš,ljetne noći,ugodnije i podnošljivije nego dani,koji su vrući i neizdržljivi.
Ne postoji dobro i zlo,sve je to apstraktno,nema nikakvog zločestog crvenog rogonje kojeg je izmislila crkva da bi strašli zločestu,malu katolčad.
2015-07-23
hhahahahahahahahahaha...
red wolf-
2016-02-10
Ne razumiješ.Iknar je gay wrote:To što je nešto crno a nešto bijelo,ne znači ništa.Noć je crna a dan bijel,pa jeli to znači da je noć loša i zla samo što je tamna a dan dobar samo zato što je svijetao.
Nitko ti se ne približava ako je najgori već tu.
Nešto poput onoga da nitko ne ulazi u more gdje je morski pas.
2014-04-11
Pa ne baš.RayMabus wrote:
Imao si nedavno slučaj gdje je jedan vjerski fanatik (čini mi se u Čileu ili Brazilu)ušao u kavez sa lavovima i ondje im propovjedao evanđelje.
2014-04-22
Sve je to stvar perspektive,ono što je najgore za tebe,ne mora biti i za mene,te obratno.Netko neće u more radi velike bijele psine,a netko radi kita ubojice.Sve ovisi o perspektivi promatrača.RayMabus wrote:Ne razumiješ.Iknar je gay wrote:To što je nešto crno a nešto bijelo,ne znači ništa.Noć je crna a dan bijel,pa jeli to znači da je noć loša i zla samo što je tamna a dan dobar samo zato što je svijetao.
2015-07-23
Odgovor obojici da ne odgovaram svakom posebno :
- rijec je o astralu
- bijela psina na astralu je bijela psina ....jednako grize bez obzira šta ti sebi umislio
- rijec je o astralu
- bijela psina na astralu je bijela psina ....jednako grize bez obzira šta ti sebi umislio
2014-04-11
SPIRITS OF ERROR
PARANORMAL PHENOMENA
[size=30]EVP and POLTERGEIST[/size]
WHO ARE, IN FACT THESE SPIRITS OF ERROR?
ANSWERWe are those spirits! But without a body. I will clarify this so that there is no doubt. Before embodying, we, as spiritual beings that we are, inhabit some of the spiritual planes from the 2º to the 5º plane, according to our spiritual evolution. If our spiritual evolution is not high, we will be inhabiting the 2º plane. Since in the spiritual planes we don't have a body to feed, we have a lot of time to do wicked acts. These wicked acts are made against incarnated beings. Spirits of Error take advantage from us because we don’t have reincarnative memory and we don't remember where we came from.
Demons (when joining in legion), can produce more serious phenomena in the physical plane than those produced by the spirits of error, like the so-called 'spontaneous human combustion.' They also set fire to objects, make explode candles and/or incenses (this last I confirmed personally).
I want to clarify undoubtedly that they DO NOT have power over us, unless the person relinquish his will to his pastor or priest and 'opens the door' to them, in which case those 'demons' take possession of the individual...
Finally, It is necessary to clarify also, that those 'demons' are not deterring the free will of an incarnated being, because, when the individual is “opening the door” to them, he is giving permission and space to evil, believing that he is 'receiving' the Holy Spirit' that is also a fantasy because such entity doesn't exist, in the same way that the 'Antichrist' doesn’t exist.
The physical plane is the nº 1, and then there are higher supraphysical or spiritual planes, each one of a different vibratory level. The closest in vibration to the physical plan is the nº 2, where the "spirits of Error" inhabit, called in this way because of their ignorance and wickedness.
Naturally that is their nature because these spirits are in evolution. These spirits later on will pass to the plane 3º which is also a plane of Error, but it has a little more Light. Then, as they evolve, they will pass to the plane 4º which is a plane of Mastery, and finally to the 5º Plane Which is a plane of maximum Light, where the Planetary Hierarchy inhabit
2014-04-11
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 4 of 6