Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Lijepo, eto želim i tebi nekog Bosiljka za šefa. Pa onda primijeni na sebi ovaj savjet.kaja_333 wrote:Moze tužiti, moze se braniti, moze otići drugdje a moze i otvoriti svoj dućan. Digne kredit, stavi kuću pod hipoteku i riskira. Ili to ne bi ipak..Starhemberg wrote:Još je lakše šutati majku dvoje djece na minimalcu. Ne može se tužiti ni braniti, odmah otkaz. Ovi bar imaju ljbitelje životinja i qurce palce da ih štite.kaja_333 wrote:Najlakše je pse pribijati uz zid. Ne mogu tužiti, ne mogu se braniti. Nitko ne treba biti sutan, neka svoj dućan otvore, u čemu je problem?Starhemberg wrote:Lako je šutati ljude koji nemaju izbora. Kao ona džukela koju sam jutros pribio uza zid jer mi se posrala po travnjaku, kad će više ti šinteri obavljati svoj posao...valjda jer nemaju svoju firmu.kaja_333 wrote:Pa ne moraš, možes svoju firmu otvoriti. Al jebiga onda tebe naganja leasing, porezna, banka. Lakše stat ko drvo kod bosiljka i boli te uvce, samo- daj placu 15 -og!Starhemberg wrote:
Nije, da bi prehranio obitelj moras gutati uvrede i ponižavanja svakog šljama i probisvijeta i zaboraviti na dostojanstvo.
Guest- Guest
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
kaja_333 wrote:
Moze tužiti, moze se braniti, moze otići drugdje a moze i otvoriti svoj dućan. Digne kredit, stavi kuću pod hipoteku i riskira. Ili to ne bi ipak..
Naravno da nebi, zas bi dovodila svoju egzistenciju do ruba minimuma da dokaze da je netko izrabljivac. Mislim ok, mozemo se razgovarati kao da zivimo u uredjenoj drzavi, sto ne zivimo, no onda se ne treba cuditi sto ce uskoro cijela drzava izgledati kao velika pustinja.
Last edited by darla on 7/7/2016, 16:24; edited 1 time in total
darla- Admin
2015-10-22
Žena svoju plaću zaradi, pa nije joj poklonio. Kakva briga, kakve dužnosti? Izopačenog li i jadnog sustava vrijednosti.Ero wrote:Jel samohrana? Ima ona i brata, pa neka se on pobrine za njih. Zašto misli da je to samo Stanićeva dužnost?Starhemberg wrote:Još je lakše šutati majku dvoje djece na minimalcu. Ne može se tužiti ni braniti, odmah otkaz. Ovi bar imaju ljbitelje životinja i qurce palce da ih štite.kaja_333 wrote:Najlakše je pse pribijati uz zid. Ne mogu tužiti, ne mogu se braniti. Nitko ne treba biti sutan, neka svoj dućan otvore, u čemu je problem?Starhemberg wrote:Lako je šutati ljude koji nemaju izbora. Kao ona džukela koju sam jutros pribio uza zid jer mi se posrala po travnjaku, kad će više ti šinteri obavljati svoj posao...valjda jer nemaju svoju firmu.kaja_333 wrote:Pa ne moraš, možes svoju firmu otvoriti. Al jebiga onda tebe naganja leasing, porezna, banka. Lakše stat ko drvo kod bosiljka i boli te uvce, samo- daj placu 15 -og!Starhemberg wrote:
Nije, da bi prehranio obitelj moras gutati uvrede i ponižavanja svakog šljama i probisvijeta i zaboraviti na dostojanstvo.
Guest- Guest
Rušilo se tutta forza. Posvuda. Eto,kod mene u susjednom mjestu prije 5 g. srušeno je oko 5-6 objekata u jednom danu. Bilo je i na TV.Ero wrote:
Opet ja tema...
Sve ovo me podsjeća na ono kad ste od 5000 bespravno sagrđenih objekata u HR srušili samo kuću generalu Rojsu.
Jeste li s time išta riješili osim što ste ste na jedan dan "nahranili" krvožednu rulju?
A i taj Rojs. Kakav je to general? Kakvo vojno znanje ima? dajte meni i njemu po 100 vojnika. I uzmimo jedno selo. Stavite me u napad ili u obranu mjesta,svejedno.
Ako taj đeneral bude osvajao selo,bit će odbijen uz teške gubitke.
A ako bude branio selo,ako se preda jamčim mu život i osobnu sigurnost. I njemu i vojnicima. Moći će si zadržati i pištolj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Lako je bilo postati general uz takvu pozadinu i usluge koje je vršio gazdama. Tu bi i Crna Guja dogurao do generala,a Baldrick bi bio najmanje potpukovnik.
2014-04-22
Vlaj je, pa morlok brani svog zemljaka to je...Starhemberg wrote:Veze s vezom nema, o čemu ti pričaš? Tu se uopće ne radi o državi, nego privatniku koji je ološ i koristi tešku ekonomsku situaciju da bi izrabljivao svoje zaposlenike.Ero wrote:Neka institucije sistema rade svoj posao, reeč Mesić.MaximusDecimusMiridije wrote:Ero wrote:Za razliku od tebe, koji djeci tvrdiš da su svi bureci pokvareni.....Jer je tako reklo na TV.MaximusDecimusMiridije wrote:
Sad ce ti Ero rec kako on oduvijek uci djecu ako su bureci pokvareni da idu jesti negdje drugo.
Da, a to sto ima ljudi koji direktno svjedoce o sranjima koja je isti radio. To sve nije bitno....jer ste iz iste avlije. Daj me najme jebote. Kamo srece da svakodnevno ovakva stoka ljudska budu u medijima i da im se zivoti u zivi pakao pretvore na svakodnevnoj bazi. Bas svaki dan im zelim ovakva sranja. Sto vise to bolje.
Nego, evo da i tebe pitam, koliko ste od 5000 bespravno sagrađenih objekata u HR srušili, nakon što ste srušili kuću generalu Rojsu?
Ovo oko BOSO-a ti je potpuno isti primjer...a ti sad misli i pričaj što god hoćeš, na volju ti.
Kermit-
2014-04-17
Ne ide se na TV sjeckati vlastitu firmu, koja ti kru' daje...
Eveventualno nakon što daš otkaz...pa čak ni tada nije uputno laprdati na TV o odnosima
u nekadašnjoj firmi, koju si napustio. Teško onda dobiješ posao u drugoj, jer te unaprijed (s pravom!) imaju za konfliktnu osobu.
Eveventualno nakon što daš otkaz...pa čak ni tada nije uputno laprdati na TV o odnosima
u nekadašnjoj firmi, koju si napustio. Teško onda dobiješ posao u drugoj, jer te unaprijed (s pravom!) imaju za konfliktnu osobu.
Kakva dužnost, pa nije joj skrbnik...poslodavac je koji ima poštovati ugovorene obveze prema radniku, to mu je hebena dužnost...mislim ne mora, ne mora ni inspektorat ni odbjetništvo svoju zadaću vršiti...tu će uvijek biti kolacEro wrote:Jel samohrana? Ima ona i brata, pa neka se on pobrine za njih. Zašto misli da je to samo Stanićeva dužnost?Starhemberg wrote:Još je lakše šutati majku dvoje djece na minimalcu. Ne može se tužiti ni braniti, odmah otkaz. Ovi bar imaju ljbitelje životinja i qurce palce da ih štite.kaja_333 wrote:Najlakše je pse pribijati uz zid. Ne mogu tužiti, ne mogu se braniti. Nitko ne treba biti sutan, neka svoj dućan otvore, u čemu je problem?Starhemberg wrote:Lako je šutati ljude koji nemaju izbora. Kao ona džukela koju sam jutros pribio uza zid jer mi se posrala po travnjaku, kad će više ti šinteri obavljati svoj posao...valjda jer nemaju svoju firmu.kaja_333 wrote:
Pa ne moraš, možes svoju firmu otvoriti. Al jebiga onda tebe naganja leasing, porezna, banka. Lakše stat ko drvo kod bosiljka i boli te uvce, samo- daj placu 15 -og!
2014-04-15
ahahah koji si ti talog, baš da obrišeš cipelu o tebeEro wrote:Ne ide se na TV sjeckati vlastitu firmu, koja ti kru' daje...
Kermit-
2014-04-17
Kažeš daje? Pa ti kao da si glasnogovornik Bosin, eto mi dajemo njima, milosrdno i velikodušno, a oni tako... jest da su na papiru oni zaposlenici, koji RADE za plaću, no u biti, mi njima DAJEMO i imaju biti ropski pokorni....Ero wrote:Ne ide se na TV sjeckati vlastitu firmu, koja ti kru' daje...
Guest- Guest
Ero wrote:Ne ide se na TV sjeckati vlastitu firmu, koja ti kru' daje...
Mozes misliti, to u nekoj imaginarnoj Hrvatskoj. U ovoj Hrvatskoj, tek kad iskezis zube i povedes odvjetnika sa sobom, te se dozivi kao covjeka.
darla- Admin
2015-10-22
E, to, kolac...Kolac je oduvijek bio autohtono oržje za pravo i pravdu.n_razbojnik wrote:Kakva dužnost, pa nije joj skrbnik...poslodavac je koji ima poštovati ugovorene obveze prema radniku, to mu je hebena dužnost...mislim ne mora, ne mora ni inspektorat ni odbjetništvo svoju zadaću vršiti...tu će uvijek biti kolacEro wrote:Jel samohrana? Ima ona i brata, pa neka se on pobrine za njih. Zašto misli da je to samo Stanićeva dužnost?Starhemberg wrote:Još je lakše šutati majku dvoje djece na minimalcu. Ne može se tužiti ni braniti, odmah otkaz. Ovi bar imaju ljbitelje životinja i qurce palce da ih štite.kaja_333 wrote:Najlakše je pse pribijati uz zid. Ne mogu tužiti, ne mogu se braniti. Nitko ne treba biti sutan, neka svoj dućan otvore, u čemu je problem?Starhemberg wrote:
Lako je šutati ljude koji nemaju izbora. Kao ona džukela koju sam jutros pribio uza zid jer mi se posrala po travnjaku, kad će više ti šinteri obavljati svoj posao...valjda jer nemaju svoju firmu.
Kad bi neki Morlak tvrdio da more nije slano,Ero bi podržavao tu ideju.asilovski wrote:
Vlaj je, pa morlok brani svog zemljaka to je...
2014-04-22
Ero wrote:
E, to, kolac...Kolac je oduvijek bio autohtono oržje za pravo i pravdu.
A cuj sa autohtonima mozes jedino pricati na autohtonom jeziku, onda tek razumiju.
darla- Admin
2015-10-22
Pravda je slijepa, a kolac ne možeš podmititi,ucjeniti, ne možeš ga natjerati, ne možeš mu ništa raditi suprotno volji, i uvijek će ispunjavati svrhuEro wrote:
E, to, kolac...Kolac je oduvijek bio autohtono oržje za pravo i pravdu.
Last edited by n_razbojnik on 7/7/2016, 16:37; edited 1 time in total
2014-04-15
Na taj način možeš razgovarati sa svojim ćaćon i materon po zakarpatskim brdima i tajgama.asilovski wrote:Vlaj je, pa morlok brani svog zemljaka to je...Starhemberg wrote:Veze s vezom nema, o čemu ti pričaš? Tu se uopće ne radi o državi, nego privatniku koji je ološ i koristi tešku ekonomsku situaciju da bi izrabljivao svoje zaposlenike.Ero wrote:Neka institucije sistema rade svoj posao, reeč Mesić.MaximusDecimusMiridije wrote:Ero wrote:
Za razliku od tebe, koji djeci tvrdiš da su svi bureci pokvareni.....Jer je tako reklo na TV.
Da, a to sto ima ljudi koji direktno svjedoce o sranjima koja je isti radio. To sve nije bitno....jer ste iz iste avlije. Daj me najme jebote. Kamo srece da svakodnevno ovakva stoka ljudska budu u medijima i da im se zivoti u zivi pakao pretvore na svakodnevnoj bazi. Bas svaki dan im zelim ovakva sranja. Sto vise to bolje.
Nego, evo da i tebe pitam, koliko ste od 5000 bespravno sagrađenih objekata u HR srušili, nakon što ste srušili kuću generalu Rojsu?
Ovo oko BOSO-a ti je potpuno isti primjer...a ti sad misli i pričaj što god hoćeš, na volju ti.
Pa istinu je napisao.Ero wrote:Na taj način možeš razgovarati sa svojim ćaćon i materon po zakarpatskim brdima i tajgama.asilovski wrote:Vlaj je, pa morlok brani svog zemljaka to je...Starhemberg wrote:Veze s vezom nema, o čemu ti pričaš? Tu se uopće ne radi o državi, nego privatniku koji je ološ i koristi tešku ekonomsku situaciju da bi izrabljivao svoje zaposlenike.Ero wrote:Neka institucije sistema rade svoj posao, reeč Mesić.MaximusDecimusMiridije wrote:
Uvijek braniš svoje kamenjaše. Uvijek i u svakoj prigodi.
Oni su uvijek u pravu i jedino su oni u pravu.
Nikada još nisi napisao niti blagu riječ prijekora nekome od njih.
Oni su savršeni,pošteni,bezgrješni,besprijekorni,uzorni i idealni.
2014-04-22
ne razgovoram ja s tobom nego ti pljujem u lice, debela je to razlikaEro wrote:Na taj način možeš razgovarati sa svojim ćaćon i materon po zakarpatskim brdima i tajgama.asilovski wrote:Vlaj je, pa morlok brani svog zemljaka to je...Starhemberg wrote:Veze s vezom nema, o čemu ti pričaš? Tu se uopće ne radi o državi, nego privatniku koji je ološ i koristi tešku ekonomsku situaciju da bi izrabljivao svoje zaposlenike.Ero wrote:Neka institucije sistema rade svoj posao, reeč Mesić.MaximusDecimusMiridije wrote:
Kermit-
2014-04-17
Odkud vama Tatarima cipele?asilovski wrote:ahahah koji si ti talog, baš da obrišeš cipelu o tebeEro wrote:Ne ide se na TV sjeckati vlastitu firmu, koja ti kru' daje...
Dok god je šljam poput Bose društveno i zakonski prihvatljiv, kolac, nego što. Ima i suca iznad "suca".Ero wrote:E, to, kolac...Kolac je oduvijek bio autohtono oržje za pravo i pravdu.n_razbojnik wrote:Kakva dužnost, pa nije joj skrbnik...poslodavac je koji ima poštovati ugovorene obveze prema radniku, to mu je hebena dužnost...mislim ne mora, ne mora ni inspektorat ni odbjetništvo svoju zadaću vršiti...tu će uvijek biti kolacEro wrote:Jel samohrana? Ima ona i brata, pa neka se on pobrine za njih. Zašto misli da je to samo Stanićeva dužnost?Starhemberg wrote:Još je lakše šutati majku dvoje djece na minimalcu. Ne može se tužiti ni braniti, odmah otkaz. Ovi bar imaju ljbitelje životinja i qurce palce da ih štite.kaja_333 wrote:Najlakše je pse pribijati uz zid. Ne mogu tužiti, ne mogu se braniti. Nitko ne treba biti sutan, neka svoj dućan otvore, u čemu je problem?Starhemberg wrote:
Lako je šutati ljude koji nemaju izbora. Kao ona džukela koju sam jutros pribio uza zid jer mi se posrala po travnjaku, kad će više ti šinteri obavljati svoj posao...valjda jer nemaju svoju firmu.
Guest- Guest
asilovski wrote:
ne razgovoram ja s tobom nego ti pljujem u lice, debela je to razlika
Alo, smiri strasti.
darla- Admin
2015-10-22
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» ''Kenwood Kenon već treći dan šuti o aferi koja je razotkrila i njegovu vladu i HDZ''
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
Page 5 of 15