Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Page 2 of 15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Ero wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Riplex wrote:Aha, ako zaposiš ljude, sve je oprošteno?! Kakav god gad bio, prolazi, jerbo si poduzetnik...o gospe sinjska...Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
Otvorio bi gostilnicu i imao bi sasvim dovoljno za pristojan život.
U slucaju Ere sve je oprošteno u trenutku kad se utvrdi prezime potencijalnog zlikovca :)
Po vaše ne radi se više o potencijalnom zlikovcu. Ako su mediji rekli da je, onda se ga može komotno s kolcem zatuć.
pa dopizdi živim ljudima gledat kako zaobilazi zakon...i tjera zaposlene u roblje
Guest- Guest
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Samo kolac???!!!!....dobro je i prošao ,lešinar.......ovo je amater,za takav sport je noć zakon .....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ne. Znaš kako to ide kod nas - poso ima cijenu, ide dogovor, poso napravljen kvalitetno i na vrijeme, sve prema prema ugovoru, a onda slijedi plaćanje, također prema ugovoru.Kako god, posao moraš napraviti (kvalitetno i na vrijeme) čak i onda ako si fulao cijenu.Noor wrote:Ero wrote:Nitko nikome ne brani imati svoju firmu. Tako učim i svoju djecu.Riplex wrote:Ne do ti Bog da vas hrani 300€ iz trgovački lanacaEro wrote:Nije danas lako nahranit 1000 obitelji u Hrvatskoj. Ni vlastitu jednu , a kamo li 1000.Starhemberg wrote:
Pohlepa, sadizam, nečovječnost... Moguće i sve skupa.
Ako ti se ne sviđa u nečijoj firmi, neka ti to bude motor za razmisliti o vlastitom biznisu.
neki dan smo baš tu problematiku pretresli do dna...ona s blagajnicama i 2500 kn plaće
znači, ako si vlasnik firme, imaš automatsko pravo prljavo izrabljivati svoje zaposlene?
Ero wrote:Ne. Znaš kako to ide kod nas - poso ima cijenu, ide dogovor, poso napravljen kvalitetno i na vrijeme, sve prema prema ugovoru, a onda slijedi plaćanje, također prema ugovoru.Kako god, posao moraš napraviti (kvalitetno i na vrijeme) čak i onda ako si fulao cijenu.Noor wrote:Ero wrote:Nitko nikome ne brani imati svoju firmu. Tako učim i svoju djecu.Riplex wrote:Ne do ti Bog da vas hrani 300€ iz trgovački lanacaEro wrote:
Nije danas lako nahranit 1000 obitelji u Hrvatskoj. Ni vlastitu jednu , a kamo li 1000.
Ako ti se ne sviđa u nečijoj firmi, neka ti to bude motor za razmisliti o vlastitom biznisu.
neki dan smo baš tu problematiku pretresli do dna...ona s blagajnicama i 2500 kn plaće
znači, ako si vlasnik firme, imaš automatsko pravo prljavo izrabljivati svoje zaposlene?
aha, a vraćanje soma kuna od plaće Bosi na ruke..jel i to po ugovoru?
Guest- Guest
I ISIL ima svoje razloge, samo što ih mi ne razumijemo, niti ih ne želimo čuti.v_vlado wrote:Samo kolac???!!!!....dobro je i prošao ,lešinar.......ovo je amater,za takav sport je noć zakon .....
Ero wrote:I ISIL ima svoje razloge, samo što ih mi ne razumijemo, niti ih ne želimo čuti.v_vlado wrote:Samo kolac???!!!!....dobro je i prošao ,lešinar.......ovo je amater,za takav sport je noć zakon .....
istina...tko nam je kriv što ih ne razumijemo, jadni su i neshvaćeni
http://www.cure.ba/zabava/30404-djevica-prelijepa-stara-12-godina-uskoro-ce-biti-prodata-zene-u-jezivom-ropstvu-islamske-drzave.html
Guest- Guest
Ne znam koliko je istine u tome...more bit da je istina, a morebit i da nije.Noor wrote:Ero wrote:Ne. Znaš kako to ide kod nas - poso ima cijenu, ide dogovor, poso napravljen kvalitetno i na vrijeme, sve prema prema ugovoru, a onda slijedi plaćanje, također prema ugovoru.Kako god, posao moraš napraviti (kvalitetno i na vrijeme) čak i onda ako si fulao cijenu.Noor wrote:Ero wrote:Nitko nikome ne brani imati svoju firmu. Tako učim i svoju djecu.Riplex wrote:
Ne do ti Bog da vas hrani 300€ iz trgovački lanaca
Inače, kako rekoh, ne moraš baš svaki poso prihvatit. Svatko ima izbor da ili ne.
E da ti žena ili kćer dolazi sa posla uplakana i još kad dobije plaću da mora dio vratit,pitao bi ja tebe????
Batina,samo ovo je bezazleno,tek sad će se peder iživljavat.....
Batina,samo ovo je bezazleno,tek sad će se peder iživljavat.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Istina je, izjavio je to u Provjerenom. Uz opasku da raja sluša, a ne određuje pravila i gdje mogu kvalitetnije kupovati nego na radnom mjestu. Ja se iskreno nadam da je kolac puknuo pri uporabi.Ero wrote:Ne znam koliko je istine u tome...more bit da je istina, a morebit i da nije.Noor wrote:Ero wrote:Ne. Znaš kako to ide kod nas - poso ima cijenu, ide dogovor, poso napravljen kvalitetno i na vrijeme, sve prema prema ugovoru, a onda slijedi plaćanje, također prema ugovoru.Kako god, posao moraš napraviti (kvalitetno i na vrijeme) čak i onda ako si fulao cijenu.Noor wrote:Ero wrote:Nitko nikome ne brani imati svoju firmu. Tako učim i svoju djecu.Riplex wrote:
Ne do ti Bog da vas hrani 300€ iz trgovački lanaca
Inače, kako rekoh, ne moraš baš svaki poso prihvatit. Svatko ima izbor da ili ne.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Istina je, izjavio je to u Provjerenom. Uz opasku da raja sluša, a ne određuje pravila i gdje mogu kvalitetnije kupovati nego na radnom mjestu. Ja se iskreno nadam da je kolac puknuo pri uporabi.Ero wrote:Ne znam koliko je istine u tome...more bit da je istina, a morebit i da nije.Noor wrote:Ero wrote:Ne. Znaš kako to ide kod nas - poso ima cijenu, ide dogovor, poso napravljen kvalitetno i na vrijeme, sve prema prema ugovoru, a onda slijedi plaćanje, također prema ugovoru.Kako god, posao moraš napraviti (kvalitetno i na vrijeme) čak i onda ako si fulao cijenu.Noor wrote:
trebalo je vreću na glavu i raspali...
Last edited by Noor on 7/7/2016, 13:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
Istina ali lik jeste smeće, trebaš samo vidjeti zahvalnost na licima blagajnica kada kupiš nešto što ti moraju prodati i sve će ti biti jasnoEro wrote:Nije danas lako nahranit 1000 obitelji u Hrvatskoj. Ni vlastitu jednu , a kamo li 1000.Starhemberg wrote:Pohlepa, sadizam, nečovječnost... Moguće i sve skupa.Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
Guest- Guest
tre911 wrote:Istina ali lik jeste smeće, trebaš samo vidjeti zahvalnost na licima blagajnica kada kupiš nešto što ti moraju prodati i sve će ti biti jasnoEro wrote:Nije danas lako nahranit 1000 obitelji u Hrvatskoj. Ni vlastitu jednu , a kamo li 1000.Starhemberg wrote:Pohlepa, sadizam, nečovječnost... Moguće i sve skupa.Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
prestrašno...jadne žene
Guest- Guest
Ero wrote:Nitko nikome ne brani imati svoju firmu. Tako učim i svoju djecu.Riplex wrote:Ne do ti Bog da vas hrani 300€ iz trgovački lanacaEro wrote:Nije danas lako nahranit 1000 obitelji u Hrvatskoj. Ni vlastitu jednu , a kamo li 1000.Starhemberg wrote:Pohlepa, sadizam, nečovječnost... Moguće i sve skupa.Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
Brani! Isti sistem koji je sljep na nedjela pojedinaca le starat u startu svakog koji ne pliva sa sistemom...ta nećemo se ludi pravit
Starhemberg wrote:Istina je, izjavio je to u Provjerenom. Uz opasku da raja sluša, a ne određuje pravila i gdje mogu kvalitetnije kupovati nego na radnom mjestu. Ja se iskreno nadam da je kolac puknuo pri uporabi.Ero wrote:Ne znam koliko je istine u tome...more bit da je istina, a morebit i da nije.Noor wrote:Ero wrote:Ne. Znaš kako to ide kod nas - poso ima cijenu, ide dogovor, poso napravljen kvalitetno i na vrijeme, sve prema prema ugovoru, a onda slijedi plaćanje, također prema ugovoru.Kako god, posao moraš napraviti (kvalitetno i na vrijeme) čak i onda ako si fulao cijenu.Noor wrote:
Pravila (cijenu i ostalo) u svakom slučaju određuje inestitor (vlasnik firme), voljate ih prihvatiti ili ne.
Ovo isto sam x puta ponovio i vlastitom sinu. Dok konačno nije shvatio da je firma u kojoj radi kao
njegova vlastita. Tek tada je napredovao i po položaju i na plaći. Kad nema više firme, onda pravi vlastitu.
Naučio je šta znači pridobiti posao i kroz koje se muke mora proći da ga dobiješ. A u ovim prostorima ga je
još veći problem naplatiti. U trgovačkim društvima imaju i dodatne probleme s neprodanom robom i kreditiranjem...
Samo ne znam što se dosad čekalo...
nekoliko minuta u provjerenom je dovoljno da vidiš da je lik djubre i da tu kolac mora raditi
nekoliko minuta u provjerenom je dovoljno da vidiš da je lik djubre i da tu kolac mora raditi
2014-04-15
Nisi jedni koji zna... S obzirom šta su nam ostavile generacije prije, prvo moramo vratiti stvari bar malo u normalu, a do tada...stoji u potpisuEro wrote:Ja sam uvijek brinuo sam o sebi. Znam dobro kako se to radi i čega se sve moraš odreći.Riplex wrote:Ti kažeš, samo ne gledaš viruje li ti iko oko tebe
Nema roštiljanja svaki dan, pa ni vikendima, kao ni ispijanja kavica i piva sa komšijama do ponoći.
Jesi li ti barem sam sebe zaposlio?
Tako je i jedan na Braču vidio stvari. Dok moj brat i sve kolege nisu došle i rekle, štrajk! I to trenutni, da vidiš kako se mjenja situacija. Odmah veće plaće, više slobodnog.Ero wrote:Starhemberg wrote:Istina je, izjavio je to u Provjerenom. Uz opasku da raja sluša, a ne određuje pravila i gdje mogu kvalitetnije kupovati nego na radnom mjestu. Ja se iskreno nadam da je kolac puknuo pri uporabi.Ero wrote:Ne znam koliko je istine u tome...more bit da je istina, a morebit i da nije.Noor wrote:Ero wrote:
Ne. Znaš kako to ide kod nas - poso ima cijenu, ide dogovor, poso napravljen kvalitetno i na vrijeme, sve prema prema ugovoru, a onda slijedi plaćanje, također prema ugovoru.Kako god, posao moraš napraviti (kvalitetno i na vrijeme) čak i onda ako si fulao cijenu.
Pravila (cijenu i ostalo) u svakom slučaju određuje inestitor (vlasnik firme), voljate ih prihvatiti ili ne.
Ovo isto sam x puta ponovio i vlastitom sinu. Dok konačno nije shvatio da je firma u kojoj radi kao
njegova vlastita. Tek tada je napredovao i po položaju i na plaći. Kad nema više firme, onda pravi vlastitu.
Naučio je šta znači pridobiti posao i kroz koje se muke mora proći da ga dobiješ. A u ovim prostorima ga je
još veći problem naplatiti. U trgovačkim društvima imaju i dodatne probleme s neprodanom robom i kreditiranjem...
Ja nisam za kolac no suprugu ili djete kod njega ne bi zaposlio nema tih paran_razbojnik wrote:Samo ne znam što se dosad čekalo...
Guest- Guest
Morate vi sve " vratiti u normalu" i ne samo firmu "BOSO".Riplex wrote:Nisi jedni koji zna... S obzirom šta su nam ostavile generacije prije, prvo moramo vratiti stvari bar malo u normalu, a do tada...stoji u potpisuEro wrote:Ja sam uvijek brinuo sam o sebi. Znam dobro kako se to radi i čega se sve moraš odreći.Riplex wrote:Ti kažeš, samo ne gledaš viruje li ti iko oko tebe
Nema roštiljanja svaki dan, pa ni vikendima, kao ni ispijanja kavica i piva sa komšijama do ponoći.
Jesi li ti barem sam sebe zaposlio?
Je li se itko upitao, pa i ovi u "Provjereno", na koji način posluje "BOSO"?
Plaća li možda, na primjer, reket bankama (i koliko!) za kreditiranje prodaje,
i uz koje kamate?7-8%? Koliko?
Hrvatska je to, brale...
Last edited by Ero on 7/7/2016, 13:55; edited 1 time in total
tre911 wrote:Ja nisam za kolac no suprugu ili djete kod njega ne bi zaposlio nema tih paran_razbojnik wrote:Samo ne znam što se dosad čekalo...
Ti nebi, ne znam ima li ijedna što je iz avanture došle tamo i ostala
2014-04-15
Ero wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Riplex wrote:Aha, ako zaposiš ljude, sve je oprošteno?! Kakav god gad bio, prolazi, jerbo si poduzetnik...o gospe sinjska...Ero wrote:Koji qratz mu je bio da sve ovo radi.
U slucaju Ere sve je oprošteno u trenutku kad se utvrdi prezime potencijalnog zlikovca :)
Po vaše ne radi se više o potencijalnom zlikovcu. Ako su mediji rekli da je, onda se ga može komotno s kolcem zatuć.
Ti prvi volis pausalne zakljucke, obicno se to vidi u trenutku kad ti netko nije po volji :D ali lijepo je vidjeti da druge optuzujes za ono sto samome sebi ne pripisujes :) . A naravno da ti izjave radnika i slicno nista ne znace.....jer to ne ide u liniji s onim sto tebi osobno odgovara u ovome slucaju.
Guest- Guest
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» ''Kenwood Kenon već treći dan šuti o aferi koja je razotkrila i njegovu vladu i HDZ''
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
Page 2 of 15